Nov 8, 2006

Σιχαμάτζικα



«Δε νομίζω πως κάποιος που έχει λερωμένη τη φωλιά του έχει το δικαίωμα να μιλάει για τη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων. Ο καθένας μπορεί να προστατέψει αν θέλει την ανωνυμία του αλλά αν δρα εις βάρος άλλων δε νομίζω πως έχει το δικαίωμα να μιλάει κι από πάνω όταν τον ανακαλύψουν. Ας πρόσεχε…"
-Η Μάτζικα δικαιολογείται σε ανώνυμο, στα σβησμένα της posts (δες οθονιά)


«Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από την συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως o νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται απόανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει»
(άρθρο 9Α Συντάγματος).


«Προσοχή: προσωπικά δεδομένα δεν είναι μόνο όσα σχετίζονται με την αυστηρά ιδιωτική ζωή κάποιου. Αντιθέτως, προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η διάδοση προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται κανονικά, εκτός αν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι».
Ε-lawyer

____________________________________

Είναι τόσο γελοίο να μην ξέρεις τι σου γίνεται, με συνέπεια να εκθέτεις έναν άλλο blogger κοινοποιώντας προσωπικά δεδομένα του, και να μην έχεις το θάρρος τουλάχιστον να το παραδεχτείς.
Ούτε να ζητήσεις μια συγνώμη – έστω και όχι δημοσίως.
Την ίδια στιγμή όμως, έχεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ κάνει την ασχήμια σου στο δίκτυο και τώρα σπρώχνεις τα σκουπίδια κάτω από το χαλί νομίζοντας ότι δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας.
Εξίσου ποταπό με τη ρουφιανιά τού ότι κοινοποίησες προσωπικά δεδομένα μου στο Ίντερνετ -καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο- στοιχεία τα οποία δεν σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να τα κοινοποιήσεις ακόμη κι αν τα γνώριζες, εξίσου ποταπό ξαναμανταλέω, είναι και το να εξαφανίζεις μετά τα επίμαχα posts (επειδή τρόμαξες;)

Κι εγώ γνωρίζω πλέον τα ονοματεπώνυμά σας «ανώνυμα» παιδιά της μάτζικας (μα, δεν είναι και δεν ακούγεται τόσο άθλιο;), αλλά δεν θα τα γράψω ποτέ εδώ – ούτως ή άλλως ξέρετε ποιοι είστε.
Όπως ξέρω κι εγώ πλέον, ποιος έστειλε εκείνο το mail εκεί που εργαζόμουν.








Οι υπόλοιποι «ουδέτεροι» της μπλογκόσφαιρας, μπορείτε να κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου: να βάλετε τα μπανεράκια της εν λόγω που προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια, ότι και καλά κόπτεται για τη λογοκρισία και τη θέσπιση κανόνων υγιούς συμβίωσης στα blogz (sic), τη στιγμή που:

- προηγουμένως έχει προσπαθήσει η ίδια να κάνει άλλους να το βουλώσουν - όπως εμένα που έγραφε «και τι θα κάνει τώρα (που όλοι θα μάθουν την αλήθεια); Δεν θα κλείσει το blog του;»

- έχει κάνει η ίδια ΠΡΑΞΗ την κουκουλοφόρα ρουφιανιά με το να δημοσιοποιήσει το όνομα, τη διεύθυνση εργασίας μου και το IP address μου και μάλιστα συνομιλώντας με «ανώνυμους»! – στις οθονιές από τα posts της που εξαφάνισε και βάζω εδώ, θα δείτε να συνομιλεί μαζί τους και να τους ζητά κιόλας να της στείλουν mail!

- με έχει εξυβρίσει εξακολουθητικά (τα εξαφανισμένα posts της είναι τέσσερα και οι βωμολοχίες κυμαίνονται από τις κοπρολαγνικές μέχρι τις πιο «αθώες» ότι είμαι «σκουλήκι που πρέπει να το πατήσεις») - κάτι που διαφαίνεται ακόμη κι όταν αυτή η γυναίκα θέλει να γράψει ΑΣΧΕΤΑ comments και σε ΑΣΧΕΤΑ posts και δεν μπορεί να συγκρατήσει την αθυροστομία της.
Και προσοχή, παρακαλώ: Εδώ μιλάμε για γραπτό λόγο, όχι για λόγο που εκφέρεται και μπορεί, βρε αδελφέ, να σου ξεφύγει καμιά κουβέντα.
Κάποιος δηλαδή, το έγραψε εν γνώσει του, ενδεχομένως το ξαναδιάβασε, άλλαξε μια λέξη και πάτησε το κουμπάκι.

- έχει εξαφανίσει τα posts αυτά που αργά ή γρήγορα θα την εξέθεταν, δείγμα του πόσο πιστεύει στην «ελευθερία της έκφρασης» και στο δικαίωμα να πρεσβεύει κανείς ό,τι τέλως πάντων πρεσβεύει, ακόμη κι αν δεν συμφωνούν όλοι με αυτό.


Το έχω ξαναγράψει σε αυτό το blog:
Όποιος διακρίνεται για τα δημοκρατικά του αισθήματα όπως θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε η εν λόγω, που τολμάει να μιλάει για «φίμωση»,
δεν ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκαθαρίσει κάποιος το φύλο του
ούτε να κάνει ΔΗΛΩΣΗ γι’ αυτό,
ούτε ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΕΙ έξω από το σπίτι της πόρνης το επάγγελμά της,
ούτε ΑΠΕΙΛΕΙ με κατηγορίες που δεν μπορούν να στηριχτούν πουθενά ότι «χειραγωγείς τις μάζες» όπως έλεγαν μια φορά κι έναν καιρό για τους κομμουνιστάς εις την ευαγή πατρίδα μας.

Αν φρικάρετε, έχετε κάθε δίκιο. Το παιχνίδι που σας παίζει έιναι άσχημο.




Γι’ αυτό θεωρώ άκρως υποκριτική, κάθε ενέργεια από μέρους της ότι μπορεί δήθεν να νοιάζεται για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το προσωπικό της well-net-being.

Ακόμη και το banner του blog της στo ομαδικό blog όπου συμμετέχει, το e-saloni, το έχει αναρτήσει πάνω ακόμη κι από το bannerάκι που παραπέμπει στο site κατά της παιδικής κακοποίησης ανηλίκων στο Ίντερνετ!
Πάνω-πάνω μάλιστα, τόλμησε να γράψει «Στηρίζουμε» τι; Το ΔΙΚΟ της blog που φιγουράρει πρώτο – πρώτο, μια κίνηση που ακόμη κι αν δεν ενοχλεί και δεν προσβάλλει τους συμμετέχοντες, αν μη τι άλλο, αποτελεί ένδειξη αμετροέπειας [ένα -εν δυνάμει εμπορικό- site blog, πάνω από τα κακοποιημένα παιδάκια!] και έλλειψης στοιχειώδους μετριοφροσύνης.


Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύω ότι είναι αδίστακτη.
Για όλους αυτούς τους λόγους, επειδή είχα διαβλέψει τις βουλές της, πιστεύω ότι με εξέθεσε - αμετάκλητα όπως ίσως θέλει πιστεύει.
Για όλους αυτούς τους λόγους – και άλλους που ίσως αγνοώ, δεν θα απαντήσει ποτέ.

ΥΓ.
Τώρα βέβαια, ξέρω… Θα βγει κάπου και θα πει αστήρικτες κατηγορίες ότι «χειραγωγώ τη μπλογκόσφαιρα», ότι της ρίχνω λάσπη (ενώ δεν πρόκειται να ανταπαντήσει ούτε σε ένα από όσα της καταμαρτυρώ),
καθώς και άλλες αστειότητες όπως ότι το κάνω γιατί θέλω να με διαβάζουν πολλοί και να φουσκώνει το τρακεράκι μου - το οποίο όπως διαπιστώνω από ορισμένες κρυφές μετρήσεις, έχει τους δικούς του «θαυμαστές» που το επισκέπτονται καθημερινά (δεν κάνετε τίποτα πιο δημιουργικό, παιδιά;).

Αυτό που έχω να πω όμως, είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση, παρουσιάζω στοιχεία για πράγματα που ΕΓΙΝΑΝ – όχι ενδείξεις που είναι τόσο διάτρητες ώστε να τις σβήσω μετά όπως έκανε αυτή.
Και ότι -πάλι σε αντίθεση με εκείνη- ΔΕΝ δημοσιοποιώ διευθύνσεις εργασίας για να βλάψω κανέναν, και φυσικά δεν προσδοκώ να βγάλω χρήματα από το web, εις βάρος κανενός. Ναι, ούτε των κακοποιημένων ανηλίκων!

Φρίκη, λέμε



Για το θέμα, έχω ξαναγράψει εδώ.
Σήμερα όμως, ανακάλυψα ότι έχει σβήσει τα posts που θα βρίσκατε φυσιολογικά στο Monitor, μια πάγια τακτική των κουκουλοφόρων, από καταβολής κόσμου. Γι’ αυτό επανήλθα.

Οι λεπτομέρειες προδίδουν. Και αν κάτι σε προδίδει, ως γνωστόν, ΔΕΝ είναι λεπτομέρεια. (άντε, να το πω ευγενικά)


ΥΓ. - update
Αυτή με το εμπορεύσιμο site, που χειραγώγησε με μιας τους πάντες πουλώντας το ανιδιοτελές δήθεν ενδιαφέρον της για την υπόθεση Τσιπρόπουλου και σπεύδοντας να φτιάξει ένα banner που θα την εξιλέωνε εσαεί σε όλη την μπλογκόσφαιρα, κατηγόρησε εμένα για "χειραγώγηση".

Πριν λίγους μήνες, ένας gay που ζει απ' τα blogs και τους bloggers, κατηγόρησε έναν άλλο gay blogger δημοσιοποιώντας όχι μόνο ποιος είναι, αλλά και ότι ο blogger είναι... gay.

Sounds familiar?
Χαρακτηρίστε το εσείς, γιατί για μένα, κάτι τέτοιο είναι εντελώς αχαρακτήριστο.

39 comments:

Mantalena Parianos said...

Όλες οι οθονιές βέβαια, είναι από τα σβησμένα posts της μάτζικας, που θεωρεί ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο ή ότι δεν υπάρχουν back up files του αδικήματος...

Χαμένο κορμί said...

Τί έγινε βρε μάτια μου; Με ποιόν τσακώνεσαι; Άστους να πάνε στο διάολο, κάθεσαι και ασχολείσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου... Άντε φτιάξε κανένα mix να δώσεις στο λαό σου.
Δέν κάθησα να διαβάσω όλο το Post γιατί βαρέθηκα...
Μήπως θα έπρεπε να σου πεί κάτι αυτό;
Έχω απογοητευθεί λιγάκι... όλη η μπλογκό-sphere τσακώνεται και πλακώνεται... Μή κάνεις και σύ τα ίδια και αναλώνεσαι...

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Πασκάλ (αυτό το Τέρας ψυχραιμίας ή αναισθησίας, το ίδιο καλά είναι αυτά τα δυό) και κρατά τα μπόσικα... my advice? Join him...

:D

Mantalena Parianos said...

Χαμένο κορμί>>
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την ψυχραιμία του πασκάλ που μου διαφημίζεις στο μπλογκ μου, αλλά αφού τον διαβάζεις, θα θυμάσαι ότι έχει γράψει το προφητικόν:
"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες".

Ε, πειράζει που εγώ απαντάω με στη σιχαμάτζικα ότι δεν είμαι; Κι ότι δεν μπορεί να εξαφανίζει έτσι τα ποστς της, νομίζοντας πως δεν θα το πάρουμε χαμπάρι;

Anonymous said...

exw parakolou8hsei ligo thn upo8esh
alla den kserw pws ksekinhse h kontra sou me th magica. vasika den katalavainw pws ksekinane oi perissoteres kontres pou dhmiourgeis(?) me allous blogger.
p.x. me ton nonce. oute dikhgoros tou eimai oute filos tou. de mou arese omws h loidoria se varos tou. akoma perissotero de mou aresan ta upainiktika sou sxolia oti o nonce afhnei anwnuma uvristika mhnumata sto blog sou. kala ase thn kazoura gia to aksiologoi blogger pou eixe grapsei se post tou. h kathgoria omws oti einai enas xudaios anandros den htan mikrh.
oso gia th magica, nomizw ekeinh kai oi filoi ths se 8ewrhsan upeu8uno gia thn katalhksh pou eixe to bloghood, an den kanw la8os. ok den polukatalava ti epaikse me auto, alla kapoia logikh ekshghsh 8a uparxei.

mhpws ths paramphkes sto mati me ton gnwsto mantalenotropo kai thn eferes sto aproxwrhto? giati otan oi an8rwpoi parastrimwxnontai, ginontai ikanoi gia polla. poso mallon sto internet.

Mantalena Parianos said...

DiveBomb Jingle>>
Μια χαρά τα λές. Σοβαρά.
Αν έχω υπαινιχθεί τέτοιο πράγμα για τον νονς, διέπραξα φάλτσο (και χωρίς υπογεγραμμένη, λέμε)

Αλλά δεν θα πάψω να τον πειράζω για το "εμείς οι αξιόλογοι ιστολόγοι" γιατί εξάλλου με τον Α ή Β τρόπο, το επαναλαμβάνει από καιρό εις καιρό, νομίζω. Πειράζει;

Για τη ματζικοπλημμύρα τώρα, έχεις δίκιο ότι με θεώρησαν υπεύθυνη γι' αυτό. Αλλά είναι όλοι συνένοχοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για το outing που με υπέβαλλαν, χωρίς να μπορέσουν να αποδείξουν ΤΙΠΟΤΑ. Κι αυτό γιατί (και το έχω στείλει και mail στον Zouri), στη δουλειά μου υπάρχουν εκατοντάδες pc και μπορεί να μπαίνει ο πάσα ένας. Εδώ εγώ όταν έμπαινα στο blog μου, με εμφάνιζε με τριακόσια διαφορετικά IP!
Αυτοί όμως, πατώντας στο ότι ορισμένοι απ' αυτούς ήξεραν το πραγματικό μου όνομα και τη δουλειά μου, τα δημοσιοποίησαν - και τώρα θα το πληρώσουν γιατί πολύ απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Ενας απ' αυτούς, μάλιστα, έστειλε mail στον Γενικό Διευθυντή μου.

Η σιχαμάτζικα είναι υπόλογη για πολλά. Και φυσικά δεν περιμένω να απαντήσει εδώ, αλλά αλλού.

Αυτό που εμετικό όμως, είναι το ότι πήγε να καπηλευτεί την υπόθεση Τσιπρόπουλου (ακόμη κι αν συμφωνούσε με όλους μας, λέμε), με το να προλάβει να μπει κάτω από την αθωωτική "ομπρέλλα" της σωστάδας, εξαπατώντας όλο τον κόσμο για το ποιόν της, όπως εξηγώ στο ποστ.
Νομίζοντας ότι έτσι (plus σβήνοντας τα "ίχνη" της όπως οι κοινοί εγκληματίες) μπορεί να εξιλεωθεί για τα κρίματά της.

Αν αυτό δεν αποτελεί τεκμήριο ενοχής, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Mantalena Parianos said...

Αλήθεια, που το έχω γράψει αυτό για το νονς?

Βρες ένα blog κι εσύ, όπως έλεγες (να σε κράζω κι εσένα) :Ρ Ούτε το avatar σου δεν βλέπουμε πια.

Anonymous said...

Δεν έχω παρακολουθήσει την όλη ιστορία, αλλά:
1. Εάν έγιναν τα πράγματα όπως γράφεις στο δημοσίευμά σου mantalena, τότε πρόκειται για τη μεγαλύτερη προστυχιά του αιώνα, καθώς έγινε άνευ λόγου και αιτίας! Μόνο η ζήλια;

2. Είναι πολύ πρόστυχο, πολύ βρώμικο και πολύ "κατινίστικο" το να μαζεύεις τα προσωπικά στοιχεία χρηστών του διαδικτύου, νομίζωντας ότι θα τους εκβιάσεις -για τον όποιο αρρωστημένο λόγo του εγκεφάλου σου- βγάζωντας τα προσωπικά τους στοιχεία στον αέρα!

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή κάποιος υπογράφει με ψευδώνυμο, επειδή κάποιος δεν γουστάρει να βγάλει τη μούρη του στον "αέρα", πιστεύουν ότι όλοι εμείς που κάνουμε έτσι, γουστάρουμε να παίζουμε κρυφτούλι αποφεύγοντας τις όποιες ευθύνες των απόψεών μας!
ΛΑΘΟΣ!!!
Όσοι κινούμαστε "ανώνυμα" είναι επειδή δεν έχει καμία σημασία να γίνει διάσημη η "μούρη" μας (δεν είμαστε ψώνια), αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι η άποψή μας και μόνο αυτή!

Έστω κι αν η Matzika (δεν την ξέρω και δεν έχω διαβάσει ποτέ κείμενά της) έχει δίκιο για αυτά που γράφει (συνομιλώντας με πλήρως ανώνυμους, που δεν μπορείς να τους βρεις και να τους απαντήσεις!), παρόλ'αυτά
δεν είχε κανένα δικαίωμα να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα άλλου προσώπου!

Θεωρώ ό,τι πιο βρώμικο το να μπαίνεις στη ζωή του άλλου από το παράθυρο!
Κι όχι μόνο να μπαίνεις από το παράθυρο, αλλά και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να εκθέσεις και να κάνεις κακό στον άλλο!

Λυπάμαι πολύ για τη προστυχιά και τη βρωμιά!Ούτε στη τηλεόραση τόσο πολύ!

Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου κάποια στιγμή οι άνθρωποι να αρχίσουν να σέβονται -επιτέλους!-τον άλλο, τον διαφορετικό από τη μάπα τους, να σέβονται την άποψη του άλλου, ακόμη κι αν είναι στο άλλο άκρο από τη δική τους!
Ακόμη κι αν αυτή η αντίθετη άποψη πολεμά τους ίδιους!


Με πιάνετε;

Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός

Υ.Γ. Μανταλένα θα ήθελα περισσότερες λεπτομμέριες για το περιστατικό! Πώς έμαθε τα στοιχεία της εργασίας σου; Έμπαινες κι από τη δουλειά σου στο διαδίκτυο;

Mantalena Parianos said...

ΤΖΙΜΥ ΜΠΛΑΝΤΥ ΡΟΟΥΖ>>
1. Με κατηγόρησαν ότι τους άρπαξα λέει το Bloghood, αν και εκείνη την εποχή δεν ήμουν καν μέλος εδώ και καιρό, και δεν έμπαινα ούτε για να δω τι ποσταριζόταν ύστερα κι από κάτι σοβαρές απειλές που είχα δεχτεί από το άλλο φρούτο της παρέας, τον Γείτων.
Εξάλλου, είχε γίνει τόπος ακροδεξιών και φασιστών που έκραζαν τους ομοφυλόφιλους κ.ο.κ. τι να έμπαινα να διαβάσω εκεί;

Με τη Μάτζικα είχαμε διαπληκτιστεί με αφορμή την πονεμένη ιστορία των linkblogs - αυτή θα έκανε οτιδήποτε για να προκαλέσει την προσοχή, θέλει να δείξει ότι τα μπλογκ της είναι δημοφιλή για να βγάλει χρήματα απ' αυτό, φαντάζομαι.

Τα πράγματα έγιναν όπως γράφω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι "η μεγαλύτερη προστυχιά του αιώνα" όπως τη χαρακτήρισες.


"συνομιλώντας με πλήρως ανώνυμους, που δεν μπορείς να τους βρεις και να τους απαντήσεις"
-ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ εδώ.
;)
Νομίζεις ότι η σιχαμάτζικα θα ΕΣΒΗΝΕ τα ποστς της αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να βρεθούν; Ξέρέι από ίντερνετ, δεν είναι άσχετη - και γι' αυτό επικίνδυνη. Από άλλα δεν ξέρει.


Ναι, έμπαινα από τη δουλειά μου στο Ίντερνετ, όπως έγραψα και στον DiveBomb Jingle. Αλλά το ίδιο έκαναν και άλλοι 4 bloggers ου ξέρω από εκεί.
Και ένα Σ/Κ που ήμουν στην Πάρο σε ένα Internet cafe, έστειλα και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΟΘΟΝΙΑ στον "Υπουργό" Ζουρί που μεθόδευσε όλη αυτή την ασχήμια με τη σιχαμάτζικα, όπου φαινόταν καθαρά ότι έμπαινε κάποιος (Κυριακάτικα, λέμε!) από τη δουλειά μου με αντίστοιχο IP και ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ φυσικά, γιατί ήμουν στο νησί μου.

Φυσικά, δεν απάντησε ποτέ.

Anonymous said...

mpainw ws other giati ekana th xazomara na metaphdhsw sto blogger beta kai variemai to sign in.
tespa, dinw link photo endeiktikhs autou pou sou elega
screen capture

pantws sumfwnw pws otan eisai sto intetnet kai den kaneis kati aksiopoino alla aplws mia mlkia, den einai ka8olou megalopsuxo na xrhsimopoihseis a8emita mesa (opou a8emita mesa=apokalupsh proswpikwn dedomenwn xwris thn adeia tou xrhsth) gia na plhkseis ekeinon pou se peirakse. opws kai sthn periptwsh tsagkarousianou.

Mantalena Parianos said...

DiveBOMB DJINGLE>>

Mantalena Parianos said...

DiveBOMB DJINGLE>>
χικ
(που θα μου πάει, θα το πάρει το κομεντίδιον)

Δεν καταλαβαίνω αυτή την ευαισθησία σου για το νονς.
Υπήρχε κάποιος ανώνυμος που υπέγραφε ως νονς και εγώ απλά του απάντησα ότι ο νονς δεν υπογράφει ποτέ τα κομμεντς (χα χα χα). Ψέματα είναι; Τα υπογράφει στο τέλος και δεν το ξέρω;
Αν είναι ας το διαψεύσει!
(νονς, πιάσε ια εύφημο μνεία, λέμε)


"den einai ka8olou megalopsuxo na xrhsimopoihseis a8emita mesa (opou a8emita mesa=apokalupsh proswpikwn dedomenwn"

"δεν είναι καθόλου Μεγαλόψυχο" ;

Τι είναι αυτά που λες μωρέ; Κατινιά, σιχαμάρα και χυδαιότητα είναι να βγάλεις στη φορα προσωπικά δεδομένα. Και βέβαια παράνομο.


Ωραίο αβαταράκι - εξίσου καλό με το πρασινωπό παλαιότερό σου.
dEUS, λέμε (και δακρύζουμε με το Nοthing Really Ends και το Ideal Crash ΟΛΟ)
Ποιο είναι το blog σου πια; Μ' έσκασες!

Καλημέρα
Θα έχω και συνέχεια...
με "σοφά λόγια" επιφανών ανδρών

Mantalena Parianos said...

χιιι
μα κοίτα τι βρήκα

"Σοφά λόγια" από έναν blogger που ΙΣΩΣ και να είναι πιο χαζός απ' όσο φαίνεται.
His name is
Γείτων
και όταν δεν παίζει με το μικροσκοπικό καλαμάκι του, απειλεί εκεί που νομίζει ότι τον παίρνει (γυναίκες δηλαδή) ή υπογράφει σχόλια σαν το παρακάτω - προσοχή, όσο κι αν γελάσετε, πρόκειται ΓΙΑ ΕΝΑ και μόνο σχόλιο.


ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ... "Οι διάσημοι, οι πλούσιοι, οι έξυπνοι κλπ, που λες δεν αποδυκνείονται σκάρτοι.
Το μόνο πράγμα το οποίο αποδείχθεικε σκάρτο είναι η “Μενεγάκη - Parianos” της ελληνικής blogosfairas.
Αυτή δηλαδή που έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα άξιο λόγου, λογοτεχνικά.
Χαίρω πολύ. Όποιος είχε διαβάσει τον καυγά μου μαζί της όφειλε να έχει καταλάβει από τότε ότι είναι ηλίθια και ανάξια λόγου.

>>Που να το φανταστώ μιλάμε ότι οι πλούσιοι και οι διάσημοι δεν αποδεικνύονται (δες το πώς είναι ορθογραφημένο, τουβλάκο) σκάρτοι! Μόνον η Mantalena! Που επιπλέον, είμαι ανάξια, ηλίθια και "δεν έχω κάνει ποτέ κάτι άξιο λόγου καλλιτεχνικά!"
Δεν παίζομαι, ρε παιδιά, η συγγραφεύς. Και φυσικά δεν το ήξερα ότι βραβεία λογοτεχνίας μοιράζονται στα blogs από τους ατάλαντους – αν και θα έπρεπε να το φανταστώ. Ωστόσο, επιμένω: την πλάκα μου κάνω. Αν ήθελα να βγάλω βιβλίο, θα το δημοσιοποιούσα πριν εκδοθεί; Sorry κιόλας.



ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ... «Αυτοί που άξιζαν κάτι είναι ακόμη εκεί έξω και συνεχίζουν να γράφουν έργα τέχνης σε κάθε τους ποστ, αλλά δεν τους ξέρεις επειδή δεν έχουν ασχοληθεί με την αγαπημένη σου μορφή αποβλάκωσης. Το reality.
Αν εσείς διαβάζετε κάτι, όχι για την μαγεία του κειμένου, αλλά για να ακούσετε ποιές γαμάει ο άλλος στη ζωή του (αυτό που βαφτίζεις επικοινωνία) είστε άξιοι της μοίρας σάς.»

>>Χάσιμο; Χάσιμο. Βρε αξιόλογε, για ονόμασε μας τρεις ιστολόγους (άντε πες δυο, γιατί θα βάλεις και τον εαύτο σου μέσα, αμετροεπή), που «γράφουν αριστουργήματα», μπας και καταλάβουμε τι εννοείς με αυτό.

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ... "Όταν άρχισα αυτό το Blog, ένας από τους συντελεστές είχε βάλει το mantalena-parianos στα λινκ. Το έσβησα την ίδια μέρα, μόλις διάβασα τις 2 πρώτες γραμμές, ενός ποστ του στην τύχη.

>>Με κολακεύεις, βλήμα, συχαριστώ. Κανονικά θα έπρεπε ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ πριν βάλετε το λυνκ μου στο blog σας. Υπήρξαν και ιστολόγοι τόσο ευγενείς εδώ μέσα, που σε πληροφορώ ότι το έκαναν – αν και ούτε «προβλέπεται» ούτε είναι ανάγκη.
Έτσι δεν είναι θείε Άρη;


ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ... «Το να είσαι ακαλλιέργητος και να διαβάζεις summertime και να χαίρεσαι, ενώ ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από συγγραφή, είναι δικιά σου επιλογή και έπρεπε κάποτε να την πληρώσεις.»

>>Ο Γείτων ΑΠΕΙΛΕΙ κατά την προσφιλή του συνήθεια, όσους «διαβάζουν Summertime Stories». Γιατί; Μα επειδή ο ιστολόγος δεν έχει ιδέα από συγγραφή! «Πρέπει να το πληρώσεις», λέμε! (δεν απορώ καθόλου που η Θεσσαλονίκη παρουσιάζει αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα).


ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ... «Αυτοί και πολλοί άλλοι φαίνεται ότι δεν έχουν καμία αξία και είναι πολύ κρίμα που τόσα ζώα σαν εσένα πρέπει να δουν κάτι τέτοιο να γίνεται για να το καταλάβουν.»

>>Ο μικρός χίτλερ που νόμιζε ότι είναι μικρός πρίγκηπας, αποφαίνεται ότι «πολλοί δεν έχουν καμία αξία» κι ότι «αν τους διαβάζετε είστε ζώα». Εγώ θα έλεγα πάλι, ότι όποιος συνεχίζει να διαβάζει το θλιβερό blog του ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, προσβάλλει τον εαυτό του.

Γείτων is sponsored by σιχαμάτζικα team

Γείτων said...

ΣΥμφωνώ για πρώτη φορά μαζί σου εδώ και παρακαλώ τα ζώα που συνεχίζουν να διαβάζουν τις συκοφαντίες σου και να άγονται από σενα να μην με ξαναδιαβάσουν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουν τα πνευματικά φόντα να με καταλάβουν ουτως η άλλος. Κρατα τα σκουπίδια σου εδώ μέσα

Mantalena Parianos said...

Η αντίληψή σου δεν σου επιτρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός με τον οποίο συμφωνείς, είναι ο εαυτός σου;

Ήμαρτον!

"ουτως η άλλος"
U rock, αξιόλογε.

Summertime said...

Και δεν απάντησες και σε τίποτε, αβόγγητε μπαγασάκο.

Mantalena Parianos said...

Συγνώμη... αν κατάλαβα καλά, μας είπε "ζώα"; ΠΑΛΙ;

Summertime said...

Nαι. Και όχι μόνο εμάς, αλλά και όσους μας διαβάζουν.

"Το δις εξ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού".

Καλά έκανες και χαρακτήρισες τα σχόλια του "ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ". Ο τύπος εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία.

Γείτων said...

Φυσικά κ δεν απάντησα. You never had a real argument. Αν θες πάντως να σου πω αξιόλογους Bloggers μπας κ καταλάβεις τι εννοώ έργα τέχνης τράβα checkare την http://igatina.blogspot.com

Επίσης τουλάχιστον θα ήταν καλό να έχεις την αξιοπρέπεια να πεις από που βουτηξες το σχόλιο μου (διότι το σχόλιο είναι απάντηση. Και για να κατανοήσεις την απάντηση πρέπει να δεις την ερώτηση. η οποία βρίσκεται εδώ):
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=30235452&postID=115933954244969421

τα υπόλοιπα που λες είναι απλά πιτουρα για τις κοτες που σε διαβάζουν, δεν ασχολούμαι να εξηγήσω σε σενα και στις κότες που σε διαβάζουν για τον ίδιο λόγο που δεν εξηγώ νευροχειρουργική σε μία σαπια πατάτα.

Summertime said...

Mάλιστα. Τώρα με αποστόμωσες. Δεν έχω τι να πω.
Θες να κρίνω άλλους bloggers γι' αυτό που γράφουν στο ημερολόγιό τους; - Αυτό το κάνεις εσύ αποκαλώντας τους "κότες" και "ζώα".

Το ποιον του ανθρώπου δεν κρύβεται ούτε πίσω από τις σπουδές ούτε από τις παρομοιώσεις και τα καλολογικά στοιχεία.
Παραμένεις μια θρασύδειλη Κατίνα, που απειλεί κορίτσάκια, δεν παίρνει το μέρος των φίλων του όταν καθυβρίζονται επειδή έτυχε αυτοί να είναι ομοφυλόφιλοι και υποθάλπτεις μια κατάσταση outing επειδή το χοντροβάρελο που τη μεθοδεύει είναι συμπολίτισσά σου.


Εξάλλου έχεις δίκιο, αφελές χαμαντράκι. Τα arguments απευθύνονται στην ισοϋψή σου βλαχούλα, τη σιχαμάτζικα.
Εσύ μόνο να απειλείς ξέρεις, και αυτό δεν επιδέχεται επιχειρηματολογίας.

Να ξυρίζεσαι συχνά για να δείχνεις πολιτισμένος.

Summertime said...

Παρατηρώ πάντως ότι οι βρισιές σου μειώθηκαν στα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όταν μπαίνεις στο blog μας, κι αυτό είναι όσο να 'ναι μια κάποια πρόοδος - έστω και αν οφείλεται στην επερχόμενη αγωγή.

Anonymous said...

....έλεος....

Summertime said...

Anοnymous

είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μας πουν αυτή τη λέξη. Ίσως αργότερα.

Γείτων said...

"Παρατηρώ πάντως ότι οι βρισιές σου μειώθηκαν στα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όταν μπαίνεις στο blog μας"

"Mantalena Parianos said...

Και άσε με ήσυχη, ρε αγάμητη γλάστρα. Να πας να γράψεις στο μπλογκ σου και στα βλαχοέντυπα της Θεσαλονίκης σαν το City, όχι στα ποστάκια μου."

:)

Summertime said...

Δεν βρίσκω κανένα άτοπο στα ευγενικά λογάκια της Μανταλένας.

υπογραφή: ένα ζώο που δεν σε διαβάζει

Summertime said...

Αν τέλειωσαν πάντως τα επιχειρήματά σου, στείλε τη δεύτερη βάρδια, μπας και πετύχουμε πουθενά τη σιχαματζικα και μας απαντήσει γιατί κατέβασε τα ποστ της.
Άντε, κάνε και καμιά χρήσιμη δουλειά στο τέλος τέλος.

Anonymous said...

"Ψέματα είναι; Τα υπογράφει στο τέλος και δεν το ξέρω;"
oute ki egw mporw na kserw. opws sou egrapsa einai varu na isxurizesai oti o tade erxetai sto blog sou gia na se vrisei anwnuma. logiko den einai osoi pisteuoun oti o sugkekrimenos blogger de 8a ekane tetoies asxhmies na se rwtane an mporeis na apodeikseis tous isxurismous sou?
psaxnontas, vrhka ki ena allo sxolio sto opoio pali ton kathgoreis:
"Ανώνυμε>>
Δεν ξέρω. Σε ταινία το έχω δει.
Πώς θα έπρεπε να το γράψω νονς; "This blog is about to get destroyed";
Αν ναι, πες το μου να το αλλάξω.
Μερσί για την επισήμανση. Συνήθως δεν είσαι τόσο ευγενής."
sxolio apo to post
Πέμπτη, Ιούλιος 06, 2006
Μου γαμώ το μαγαζάκι

den arkei na einai kati paranomo gia na einai aparadekto. otan malista kapoios anhkei se autous pou "sevontai to pseudwnumo tous san na htan to onoma tou patera tous" (h rhsh auth anhkei ston Old Boy), tote h amaurwsh tou pseudwnumou me analh8eies einai "katinia, sixamara kai xudaiothta".

tespa, den prokeitai na sumfwnhsoume se auto. toulaxiston as sumfwnhsoume oti o geitwn einai ena vlhma tou kerata pou megalopiasthke kai den kserei ti leei. la8os sou pou ekanes firmes tetoia mpoumpoukia. pernousan aparathrhtoi "leme"

Summertime said...

Και τώρα απαρατήρητοι περνάνε, Divebomb... all ways. And always.

Jimmy Bloody Rose said...

mantalena: "....."συνομιλώντας με πλήρως ανώνυμους, που δεν μπορείς να τους βρεις και να τους απαντήσεις"
-ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ εδώ.
;)
Νομίζεις ότι η σιχαμάτζικα θα ΕΣΒΗΝΕ τα ποστς της αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να βρεθούν; Ξέρέι από ίντερνετ, δεν είναι άσχετη - και γι' αυτό επικίνδυνη. Από άλλα δεν ξέρει......"


@mantalena: Δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να βρεθεί η ταυτότητά τους, αλλά ότι δεν έχουν ούτε λογαριασμό-"προφιλ" όπου μπορεις να βρεις ένα τρόπο επικοινωνίας για τους απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ και καταλλήλως στους ίδιους!
Κουκουλα-style!
"Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί!"
LOL

Αλήθεια, δεν ήξερα ότι για να έχεις ένα διαδικτυακό τόπο, ημερολόγιο ή ό,τι άλλο, μέσω του οποίου το μόνο που κάνεις είναι να εκφράζεις την άποψή σου, τα συναισθήματά σου ή ακόμη και να εκθέτεις τις εμπειρίες τις ζωής σου και τελικώς εσένα τον ίδιο, επιβάλλεται να έχεις τουλάχιστον ακαδημαϊκή έδρα σε πανεπιστήμιο!!!

Τί λες καλέ;

Νομίζω ότι έχετε πάθει κάποια σύγχιση κι έχετε μπερδέψει -εντελώς όμως!- το πολίτευμα της δημοκρατίας με αυτό της αριστοκρατίας!

Ω! ΜΟΝΤΙΕ!

LOL

Σε φεουδαρχίες και κλίκες ΔΕΝ γουστάρω όχι μόνο να συμμετέχω, αλλά και να διαβάζω απλώς τη "λογοτεχνική τους αριστεία"!!!

Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός

Jimmy Bloody Rose said...

Υ.Γ. Το σχόλιο περί "αριστοκρατίας" πάει για τον Γείτων.

Mantalena Parianos said...

Nαι, ναι... ο... Αριστογείτων !
χιιιι

Anonymous said...

Αντί να τρώγεστε στα μπλογκια γιατί δεν με αφήνετε να σας διοργανώσω μια μονομαχία στη λάσπη με μπικίνια ε; Και για να μην με πειτε παραδόπιστο δεν θα βάλω εισητήριο ότι πιάσω απο τις διαφημήσεις....

Κοιλάκανθος said...

Γείτων Said
'Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουν τα πνευματικά φόντα να με καταλάβουν ουτως η άλλος.'
'δεν ασχολούμαι να εξηγήσω σε σενα και στις κότες που σε διαβάζουν'

Γιατί το στύλ του μου θυμίζει τις πνευματικές ικανότητες 'ανθρώπων' άλλων εποχών?..το μπλόγκ μπήκε στο γύψο λέμε..;)

Summertime said...

SYKOFANTIS
σε ποιούς αναφέρεσαι;

Ο πολιτισμός έχει εξελιγμένους τρόπους επίλυσης διαφορών.


ΚΟΙΛΑΚΑΝΘΕ>>
Ποιο γύψο τώρα... εδώ μιλάμε για διανόηση... μεσαιωνικού τύπου.
Το πρόβλημα πάντως δεν είναι αυτός, αλλά η αδίστακτη με τις δήθεν ευαισθησίες.
μετά την μπλογκόσφαιρα, τώρα θέλει να "σώσει" και τους άνεργους - και αναρωτιέμαι: υπάρχει σοβαρός εργοδότης, που θα μπει στο site της, θα δει τι γράφεται εκεί μέσα και θα επιλέξει ανώνυμο blogger για υπάλληλό του;
(ρητορικό ερώτημα)

Πιστεύω ότι όλα τα κάνει για το θεαθήναι. Κι ότι έχει μπερδέψει τη δικτυακή με την πραγματική ζωή - πράγμα άκρως επικίνδυνο. Και για την ίδια (που λίγο με κόφτει εφώ που τα λέμε) και πολυ΄περισσότερο για μας.

Ο Γείτων είναι απλώς, χαρακτηριστικό παράδειγμα της στενομυαλιάς της e-pareas της.

Anonymous said...

Στα κορίτσια που μαλώνουν βρε σάμερτάϊμ! που αλλού;

Mantalena Parianos said...

SYKOFANTH>>
Το άλλο "κορίτσι" δουλεύει για μας. Δραστηριοποιείται ήδη να βγάλει λεφτά με το blog της (kai to Review ME), όπως σας έλεγα.
Δεν ειν' κακό, δεν ειν' κακό...
Θα της χρειαστούν, λέω. Και λίαν συντόμως.

The Motorcycle boy said...

Ε, μα κι εσύ! Κι αυτό σε πείραξε; Είναι κακό δηλαδή να βγάζει κάποιος λεφτά από το μπλογκ του; Και είναι κακό να ξεσκίζει όποιον νομίζει πως θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή του την πρόθεση; Είναι κακό δηλαδή να είσαι παρανοϊκός και να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου;
Εγώ λέω πως δεν είναι κακό -είναι απλά γελοίο.

Mantalena Parianos said...

ΜΟΤΟΣΑΚΕ>>
Όλα ταιριάζουν στο παζλ της αθλιότητας που έστησαν.
Μόνο που για να βγάλεις χρήματα από κάτι - και από το blog σου, πρέπει να σε διαβάζει και κανένας... όχι να συνομιλείς μόνο με ανώνυμους.

1 visitor online, λέμε

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Συγνώμη που παρεμβαίνω σε μία αλυσίδα
γεγονότων και επικοινωνιών που δεν
παρακολούθησα από την αρχή.

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι είστε
πολύ βυθισμένοι/βυθισμένες σε αυτές
τις επικοινωνίες που είναι σχεδόν
ακατανόητες για ένα νεοφερμένο...
Π.χ. δεν καταλαβαίνω ΠΟΙΑ είναι αυτή
η "μάτζικα", τέλος πάντων? Εκείνη που
προκάλεσε το κλείσιμο του monitor
(για να μην αναφέρω το όνομα...)?

Αν ναι, έχω ανατριχιάσει με όσα τώρα
μαθαίνω. Και έχω ΠΟΛΛΑ να προσθέσω...

Στείλε Μανταλένα προσωπικό για το
θέμα, αν ευκαιρείς.

Ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Στάθης
(θα βρείς το e-mail μου σε όλα τα
sites μου, που παράθεσα στη στήλη
σχολίων του vrypan)