Jul 24, 2006

To test της σεξομολόγησης

Παιδικός Οδηγός Εξομολογήσεως
(ακολουθεί σεντονοπόστ)

Βρήκα τις ερωτήσεις
σε αυτό το post στο blog του Ροΐδη και μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω. Δεν είμαι πνευματικό του παιδί, δεν με λένε Πάπισσα Ιωάννα, δεν τρώω ποτέ ψάρι για λόγους νηστείας αλλά για λόγους προσωπικού γούστου (Io sono marinero) και μου αρέσει το σεξ τόσο ώστε να μην αλλαξοπιστήσω ποτέ.
Πάμε γερά.

Ξεκινάει κάπως έτσι:

«Αγαπητό μου παιδί,
τώρα που πρόκειται να πας να εξομολογηθείς, σκέψου πριν επισκεφθείς τον εξομολόγο: μήπως έχεις κάνει κάποιο αμάρτημα από αυτά που σου γράφουμε παρά κάτω; Υπογράμμισέ τα ή βάλε ένα μικρό σημάδι για να τα προσέξεις και να τα πεις στον εξομολόγο. Ακόμα προσευχήσου ο καλός Θεός να σε φωτίσει να θυμηθείς όλα σου τα αμαρτήματα και να τα εξομολογηθείς με ειλικρίνεια».



Γαμάτο;




Και συνεχίζουμε με τις ερωτήσεις:

----------------------------------------------------------

Αμαρτίες της Γλώσσης


Μήπως λες ψέμματα, έστω και για αστεία;
Mόνο για αστεία, πάτερ τα λέω. Η αλήθεια περιέχει το κριτήριο του κύρους της, σύμφωνα με τον Σπινόζα. U know Σπινόζα ή μόνο τον Ιησού του Ναυί;

Μήπως τραγουδάς αισχρά τραγούδια που ακούς στο ραδιόφωνο;
Πρωτίστως. Ειδικά το Bitch των Rolling Stones είναι από τα αγαπημένα μου «όταν φωνάζεις το όνομά μου, μου τρέχουν τα σάλια σαν σκυλί του Παβλώφ / όταν με κάνεις να χύνω, η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα κι από γκρανκάσα» (when U call my name, I salivate like a Pavlov’s dog / when you lay me out, my heart is beating faster than a big bass drum). Πολύ γελοίο, ε;

Μήπως αντιμιλάς στους γονείς - διδασκάλους - μεγαλύτερους;
Μικρότερη, τους έδινα και καταλαβαίνανε, γιατί αγαπιόμασταν πολύ ξέρετε. Δεν μπορούσαμε με τίποτε να μιλήσουμε όπως στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, όσο κι αν το προσπαθούσαμε «Λώρη, πέρασε το λαρδί στον Πάστορα Μάρκους» - δεν είχαμε εμείς τέτοια. Ο μπαμπάς μας χτυπούσε με τη γαλότσα στο κεφάλι με την αδελφή μου. Σήμερα, έχω ηρεμήσει, το πολύ πολύ, να του πω κανένα «ρε πατέρα, τι μαλακίες βλέπεις πάλι στην τηλεόραση;»

Μήπως ορκίζεσαι στο όνομα του Θεού και των αγίων;
Σαφώς. Αλλά σε άλλους αγίους, όχι τους δικούς σας που είναι αμφίβολοι. Λέω συχνά ας πούμε, «γαμώ τον Τσε μου μέσα» ή «Μα τον Buckley, εγώ δεν…», οπότε, μην ανησυχείτε. Ο θεός Hammill, σας φυλάει από εμένα.

Μήπως βλασφήμησες ποτέ τα θεία ή λες "Α στο διάβολο";
Ωχ! Βρισιά είναι; Δεν το ‘ξερα! Φυσικά και λέω «ασταδιάλα». Και «γαμώ το διάολό μου» λέω, πατσίζω με αυτό;

Μήπως λες υπερήφανα λόγια για τον εαυτό σου;
All the time. Αλλιώς δεν θα με πλήρωναν ούτε όσα δίνετε εσείς για ένα πήδημα με τον νεωκόρο.

Αν τελειώσατε με τις «αμαρτίες της γλώσσης» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: κάνω και καλές πίπες. Τουλάχιστον, έτσι λένε οι εραστές μου (είχα πιάσει μια φορά έναν στο τηλέφωνο την ώρα που το έλεγε σε έναν φίλο του - ξέρω τι σας λέω).

----------------------------------------------------------

Αμαρτίες των Ματιών
Μήπως βλέπεις άσχημα έργα στην τηλεόραση;

Χμ… μάλλον το αποφεύγω. Μόνο ειδήσεις βλέπω αλλά εκεί βγαίνουν πολλοί κληρικοί, οπότε δεν έχετε παράπονο.

Μήπως βλέπεις ακατάλληλα κινηματογραφικά έργα;
Εε… είμαι ενήλικη. Τι εννοείτε ακατάλληλα; Να έχουν ας πούμε γαμήσια, σκοτωμούς, και αληθινές ιστορίες; Η πραγματικότητα δεν απαγορεύεται, νομίζω.

Μήπως διαβάζεις περιοδικά και βιβλία, που δεν σε ωφελούν;
Να σας πω: μια φορά διάβασα κάτι που νόμισα πως «θα με ωφελούσε», ήταν το Πώς Να Γίνετε Εκατομμυριούχος, κάποιου αμερικανού σάχλα, αλλά δεν έγινα εκατομμυριούχος κι έτσι το γύρισα στον Μπουκόφσκι, τον Νόρμαν Μέηλερ και τον Τομ Ρόμπινς. Έχετε να μου προτείνετε κάνα καλό;

Μήπως δεν διαβάζεις την Αγία Γραφή;
Μήπως ρωτάτε μαλακίες; Εννοείται πως δεν τη διαβάζω, ιεροεξεταστά μου. Διαβάζεται αυτό το πράγμα;

Αν τελειώσατε με τις «αμαρτίες των ματιών» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: μ’ αρέσει να παίρνω και μάτι. Συνήθως τις φίλες μου που γαμάνε τον γκόμενό μου. Μου δίνει μια ψευδαίσθηση αβεβαιότητας, ξέρετε, ότι δεν τον έχω εγώ σε αποκλειστικότητα και τέτοια. Αυτό κρατά τη σχέση μας ζωντανή. Αν κάτι μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, δεν πρέπει να το σνομπάρουμε, πάτερ. Πρέπει; Δεν πρέπει. Έτσι δεν είναι;

----------------------------------------------------------

Αμαρτίες των Αυτιών

Μήπως σ' αρέσει ν' ακούς τραγούδια κοσμικά του ραδιοφώνου;
Όχι βέβαια! Το ραδιόφωνο παίζει όλο μαλακίες. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: ο Red, ο Kiss, o Βest, ο Nitro, ο Rock, o Galaxy και ο Village, παίζουν συγχρόνως –την ίδια εποχή- το ΙΔΙΟ κομμάτι από τον ΙΔΙΟ δίσκο των U2. Ας πούμε το Vertigo. Έτσι, όλοι ακούνε τα ίδια πάνω κάτω, κανείς δεν ακούει κανένα άλλο κομμάτι από το δίσκο, και κατά συνέπεια, οι U2 δεν κάνουν πωλήσεις ικανοποιητικές στην ψωροκώσταιονα αφού α) είτε ο κόσμος μπουχτίζει από το overdose, είτε β) δεν μαθαίνει κανείς ποτέ ότι ο δίσκος έχει κι άλλα ωραία κομμάτια. Για άγνωστα, νέα γκρουπάκια, δεν το συζητάμε.

Μήπως σ' αρέσει ν' ακούς αισχρά λόγια από μεγάλους και μικρούς;
Μόνο από μεγάλους. Οι μικροί, λένε συνήθως κοινότατες σάχλες. Από μεγάλους έχω ακούσει όμως κάτι «κοριτσάκι», «είσαι η πουτανίτσα μου», «βρωμόπαιδο σου αρέσει όπως σε γαμάω» και τέτοια. Πώς να στα πει ένας πιτσιρικάς αυτά;

Μήπως ακούς να κατηγορούν το Χριστό μας και να τον βλασφημούν και δεν διαμαρτύρεσαι;
Διαμαρτύρομαι κάθε φορά που βλέπω τον Χουντόδουλο να τον επικαλείται. Τι ξέρει αυτός; Αυτός, λέει, διάβαζε στη Χούντα, άρα; Άρα, μόκο τώρα. Αλλιώς να πάει να κάνει δουλειά με το Νίκο Μαστοράκη. Μα καλά, δεν βρήκατε καλύτερο; Αυτός όλο πάρε δώσε με αδελφές, εμπόρους ναρκωτικών και μαυραγορίτες κασετών, έχει.

Μήπως ακούς να κατηγορούν αδίκως τους άλλους και δεν μιλάς;
Μαλάκας είσαι; (συγνώμη, «είστε» ήθελα να πω). Φυσικά και ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ. Εγώ θα βάλω μυαλό στα ζώα; Εσείς πάλι που έχετε άποψη για όλους και για όλα και τη λέτε, ακόμη και για ζητήματα που δεν σας αφορούν, όπως οι ταυτότητες ας πούμε, βλέπετε καθόλου χαΐρι; Άντε πήγαινε να δεις αν έρχομαι, ρασοκανάτα.

Αν τελειώσατε με τις «αμαρτίες των αυτιών» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: μ’ αρέσει να τον παίρνω και από τα αυτιά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά μια φίλη που έχει άντρα με μικρή ψωλή, υποσχέθηκε να μου τον δανείσει για ένα πείραμα. Της πρότεινα αν θέλει να παρευρίσκεται κι εκείνη, αλλά δεν το δέχθηκε. Ο άντρας της βλέπετε είναι ωτολαρυγγολόγος. (τώρα που το σκέφτομαι, θα του ζητήσω να εξετάσει και το βαθύ λαρύγγι μου με την ευκαιρία)

----------------------------------------------------------

Αμαρτίες των Χεριών

Μήπως κλέβεις ξένα πράγματα από το σπίτι και το σχολείο;
Απ’ το σπίτι μόνο και το λέω και στους γονείς μου να μην τα ψάχνουν. Να, τις προάλλες που είχαν κλείσει τα περίπτερα και θα ερχόταν ο Κ. για ένα στα γρήγορα στο παρκάκι απέναντι απ’ το σπίτι του, τσίμπησα κάτι durex από το συρτάρι του μπαμπά.

Μήπως κτυπάς τους μικρότερους συμμαθητάς και αδελφούς σου;
Μόνο όσους το παίζουν έξυπνοι και γαμίκοι. Δεν κατάλαβα, δηλαδή, επειδή εκείνοι είναι αγόρια, θα μας χτυπάνε χωρίς να ανταποδίδουμε;

Μήπως κάνεις αισχρές χειρονομίες στον εαυτό σου και στους άλλους;
Κυρίως στον εαυτό μου. Με κοιτάζω στον καθρέφτη και μου κάνω κωλοδάχτυλα, «γαμιέσαι Μανταλένα» και τέτοια. Μιλάμε, μου τη σπάω πολύ.

Μήπως δεν κάνεις το σταυρό σου καλά και ευλαβικά;
Εχμ… τον κάνω όμως με το αριστερό, λόγω πεποιθήσεων. Πειράζει;

Μήπως μουτζώνεις τους άλλους;
Άντε πάλι. Μόνο αν θέλω και μόνο αν με βλέπουν. Αλλιώς τι να μουτζώσω, τον αέρα σαν τον Μαυρογιαλούρο;

Αν τελειώσατε με τις «αμαρτίες των χεριών» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: μ’ αρέσει να βάζω και χέρι. Σε άντρες και γυναίκες. Η αίσθηση της αφής είναι το καλύτερο προκαταρκτικό, you know. Aπορώ δε, πνευματικέ πατέρα, με τόση μαλακία που σας δέρνει, πώς δεν σκεφτήκατε ότι με τα χέρια αυνανιζόμαστε άντρες και γυναίκες; Life is simple.

----------------------------------------------------------

Αμαρτίες των Ποδιών

Μήπως πηγαίνεις στα θέατρα και κινηματογράφους;
Δεν πηγαίνω – με πάνε. Μα είστε εντελώς καθυστερημένος; Φυσικά και πηγαίνω, αλλά όχι με τα πόδια.

Μήπως πηγαίνεις στα πάρτι και χορεύεις αμαρτωλούς χορούς;
Με τρέλα -τι λέω;- με μούρλα. Αλλά πιστέψτε με, πιο πολύ με πονάει το κεφάλι μου μετά, παρά τα πόδια μου.

Μήπως κλωτσάς τους φίλους σου και τ' αδέλφια σου;
Χα χαααα… δεν παίζεστε σε αυτή την εκκλησία! Αν τους κλώτσαγα ΟΛΟΥΣ για να έρθουν στο κρυφό σχολειό σας, θα ήταν αμαρτία αυτό; :Ρ

Μήπως δεν πηγαίνεις κάθε Κυριακή στην εκκλησία και στο κατηχητικό;
Μήπως είσαι λίγο ηλίθιος; Τις Κυριακές ξεκουράζομαι από τον πυρετό του Σαββατόβραδου και από το κατηχητικό με διώξανε γιατί είχα πολλές απορίες και επειδή τους είπα ότι αυτό το βασανιστήριο με τη ρόδα που έκαναν στους Χριστιανούς, εμένα θα μου άρεσε πολύ.

Αν τελειώσατε με τις «αμαρτίες των ποδιών» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: είμαι πελματολάγνος. Αλήθεια. Μ’ αρέσει να με πατάνε, να πατάω, να μου γλύφουν τα δαχτυλάκια και να γλύφω κι εγώ. Αλλά απ’ ότι ξέρω, αυτό δεν είναι κακό, ε; Το έκανε κι ο Τζάγκερ στη συναυλία των Rolling Stones στην Aθήνα – και παραλίγο να πήγαινε κι ο αρχιεπίσκοπός σας σε αυτή, άρα; Άρα, ΟΚ.

----------------------------------------------------------

Διάφορα άλλα Αμαρτήματα


Μήπως δεν κάνεις κάθε μέρα την προσευχή σου;
Προσεύχομαι στην Αλ Σατ, επικαλούμαι τον Πάνα και μελετάω τας γραφάς του Fun EL.

Μήπως δεν υπακούς στους γονείς σου;
Εδώ και χρόνια, άρα δεν μετράει πια.

Μήπως δεν μελετάς τα μαθήματά σου;
Ε, εντάξει, έχω σιτέψει πλέον για να έχω μαθήματα. Όταν είχα όμως, τα μελετούσα τακτικότατα σε κάθε σχολικό διάλειμμα (διάβαζα της επόμενης ώρας και έπαιρνα 17-18, οπότε γονείς, δάσκαλοι και Μανταλένα, ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι).

Μήπως δεν νηστεύεις τις νηστείες που ορίζει η Εκκλησία μας;
Νηστεύω και έξτρα. Όταν χωρίζω, το καλοκαίρι που ξεχνάω να φάω, πρόσφατα μάλιστα και τους δυο μήνες που έμεινα απλήρωτη.

Μήπως δεν κοινωνείς συχνά τα άχραντα-Μυστήρια;
Δεν κοινωνώ κύριέ μου, γιατί σιχαίνομαι. Αυτό το κουταλάκι με το κρασόμπουκο το βάζουν στο στόμα τους όλες οι γριές και οι γέροι της κολάσεως. Συν κάτι σκατόπαιδα φίλοι των επισκόπων που γλύφονται μεταξύ τους. Μπλιάχ! Σε καλό σου, βρωμύλε.

Μήπως ντύνεσαι μασκαράς τις απόκριες;
Ναι. Αλλά εντελώς αθώα. Στις τελευταίες Απόκριες ντύθηκα Κώστας Καραμανλής. Έμεινα μόνη στο σπίτι, και όταν χτύπαγε το τηλέφωνο, δεν το σήκωνα γιατί απόφευγα να συνομιλήσω με οποιονδήποτε.

Μήπως δεν κάνεις ελεημοσύνη στους πτωχούς ανθρώπους;
Α! Εδώ θα τα χαλάσουμε! Την τελευταία φορά που πήγα να δώσω πέντε ευρώ σε κάποιον, με το που άνοιξα το πορτοφόλι μου μου το βούτηξε απ’ τα χέρια και έφυγε τρέχοντας. Από τότε, δίνω μόνο στα πρεζάκια, που δεν μπορούν να το βάλουν στα πόδια γιατί είναι πολύ ξοδεμένα τα κακόμοιρα.

Αν τελειώσατε με τα «Διάφορα άλλα αμαρτήματα» να σας εξομολογηθώ και κάτι που δεν το προβλέψατε στους μεσαιωνικούς καιρούς που ζείτε: ως εξωγήινη και από την Ατλαντίδα (που ‘σαι Λιακό να με ανακαλύψεις) είμαι αθώα ενώπιον όλων των θεών του Σύμπαντος, πράγμα που δεν θα μπορούσατε να πείτε και για την φάρα σας που πιστεύει ότι έχει υποπέσει στο προπατορικό αμάρτημα και ότι είναι εσαεί αμαρτωλή. Ωστόσο, δεν θα εξομολογηθώ ποτέ, στα σοβαρά τώρα… Ούτε ο θεός δεν θα με πίστευε.

----------------------------------------------------------

LUST but not least:
Kάντε κι εσείς με τους φίλους σας αυτό το τεστάκι της εξομολόγησης. Θα περάσετε μούρλια, είναι καλύτερο από trivial τώρα στις διακοπές, και θα μάθετε και πράγματα για τον πλησίον σας που ούτε θα φανταζόσασταν ποτέ.
Δοκιμάστε το αντί για χαρτιά τις μεσημεριανές ώρες της βαρεμάρας των διακοπών, πριν κοιμηθείτε μαζί του/της, στον πρωινό καφέ περιμένοντας να γίνουν τα αυγά,

ή στην παραλία πέφτοντάς την σε άγνωστους/’αγνωστες: «θέλεις να με βοηθήσεις σε ένα αστείο τεστ, κουκλάρα;»

Καλή διασκέδαση - καλές διακοπέεεες


EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ και επειδή είναι επίκαιρο
(από ένα παλιό μου post) Σόδομα και γόμορα γίναμε
Δέστε ΑΥΤΟ

-------------------------------------------------------

41 comments:

alX said...

Το ποστ σου Μανταλένα, ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει με γέλιο η (πάντα καταραμένη) Δευτέρα. Μόνο και μόνο για αυτό οι αμαρτίες σου συγχωρούνται (πταίσματα έτσι κι αλλιώς) και σου δίνεται Tabula Rasa σε μέγεθος κόλλας αναφοράς να την ξαναγεμίσεις.
Από που ακριβώς στην Ανδρομέδα είσαι;

ΥΓ. Ρασοκανάτα;;; Κορυφαίο.

K-Top said...

Υποκλίνομαι...

ΥΓ. Θα καείς στην κόλαση και πρέπει να σου πω πως είσαι πολύ τυχερή. Σκέψου να πηγαίνουν όλοι οι παπάδες στον παράδεισο. AAAAAAAargh!

zouri1 said...

οτι καλυτερο εχω διαβασει..

weirdo said...

Πάλι καλά που βλέπουμε και κάτι τέτοια και χαμογελάμε λίγο..

Attalanti said...

Να 'σαι καλά! Το τρομερό είναι πως όταν πήγαινα κατηχητικό, μας έδιναν όντως χαρτιά με λίστα αμαρτιών να τσεκάρουμε ποια κάνουμε. Έχω αναμνήσεις από αυτό που τόσο ωραία γράφεις...
τα φιλιά μου!

Uncle Aris said...

Πολύ καλό το post. Σκατά στα μούτρα τους και στους αναχρονισμούς τους. Πολύ ωραίες και οι προσθήκες σου όσο αναφορά το σεξ, μας έτφιαξαν πρωινιάτικα. Έλα λίγο! :Ρ:Ρ:Ρ

Mantalena Parianos said...

V>>
"Από που ακριβώς στην Ανδρομέδα είσαι;"

- Άπό το Ζήτα Ρετίκαλι.

ΑΤΡΟΝ>>
Όπως έγραφε πρόσφατα και ο Summertime "είναι μεγάλη κάβλα να είσαι ΕΞΩ" (απ' τον παράδεισο)

ΣΟΥΡΦΟΥ>>
"σκατόψυχη" εγώ;
Καραμελόψυχη, πουπουλόψυχη, ευκολόψυχη, ναι. όχι και σκατόψυχη, ρε άνθρωπε...
:D

ΖΟΥΡΙ1>>
Υπερβολές. Υπάρχουν "ιστολόγια κάποιας αξίας", αλλά σε αυτά δεν συγκαταλέγεται το δικό μου. Άσε που έχει και μουσική και ενοχλεί όσους σερφάρουν και δεν θέλουν να ακούσουν τίποτε άλλο εκτός από αυτό που ακούν οι ίδιοι.
Αν έρθω εγώ στο σπίτι σου, δεν θα μου βάλεις να ακούσω μουσική; Μούγκα στη στρούγκα θα τη βγάλουμε;

WEIRDAKI>>
Δεν μιλήσαμε το S/K για εκείνο που λέγαμε, γιατί ήμουν στα τάρταρα. Από σήμερα, ξαναβγαίνω στο φως - έχω ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ επαγγελματικό ραντεβού την Τετάρτη -γεγονός που όσο να ναι με ανεβάζει λίγο ψυχολογικά- αλλά δεν πιστεύω ότι θα μου δώσουν περισσότερα από τη δουλειά που μόλις έχω πάει. Θα ζητήσω λοιπόν, ότι τρελό μου έρθει - μιλάμε για σπουδαία μούρλα έτσι και μου πουν ναι!

ΑΤΤΑΛΑΝΤΙ>>
Εμένα με έστειλαν μόνο μια φορά μικρή, αλλά λέω ΑΛΗΘΕΙΑ ότι με έδιωξαν. Έκανα όλο ερωτήσεις - η αλήθεια επίσης είναι ότι ρωτούσα για εκείνο το βασανιστήριο με τη ρόδα, γιατί δεν μπορύσα να το καταλάβω, και νόμιζα ότι θα ήταν σαν τη ρόδα που κάναμε στις κούνιες στο γύρω γύρω όλοι. Ε, όπως φαντάζεσαι κανείς δεν ήθελε να μου εξηγήσει (σαν τον βρυπάν ένα πράγμα) και εγώ άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω (ότι έκανα και με το μόνιτορ ένα πράγμα) και στο τέλος δεν με άντεξαν και είπαν στη μαμά μου να μην με ξαναστείλει (κάτι ΤΕΤΟΙΟ δεν συνέβη πάντως με το μόνιτορ, όπου δεν με έδιωξαν όπως ήθελα - έφυγα μόνη μου).

For the record - κάτι που θα ξεδιαλύνει πολλά: από την Τρίτη Δημοτικού, οι γονείς μου με έστελναν σε παιδοψυχολόγο. Αλλά αυτά είναι άλλου post θέμα...

Η θρησκευτική κατήχηση (οποιουδήποτε δόγματος) σε αυτές τις ηλικίες, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Mantalena Parianos said...

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
Τώρα σε είδα. Καλημέρα και σε σένα.
Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε (που θα έλεγε κι ο Guerrero762)
:D

Uncle Aris said...

Σε στέλανανε σε παιδοψυχολόγο;;;; Μα καλά, γιατί; Ελπίζω όχι επειδή σε διώξανε απο το κατηχητικό! :Ρ Καλημέρες και σε σένα :)

JiVass said...

καταπληκτικό κολασμένη!!!

Mantalena Parianos said...

ΘEIE ARH>>
Ας πούμε ότι είχα σοβαρά προβλήματα προσαρμογής με τον κόσμο γενικότερα (και με τους συμμαθητές μου). ¨Ενα πράγμα που τους συνέστησε ο παιδοψυχολόγος ήταν να κάνω ιδιαίτερα με τη ΔΑΣΚΑΛΑ του Δημόσιου σχολείου όπου πήγαινα, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΩ!
Αλήθεια... γελάω τώρα, αλλά πιστεύω ότι οι γονείς μου πρέπει να πέρασαν μια κόλαση μαζί μου.
(θα τα γράψω κάποια στιγμή, λέω)

Jivass>>
Joint the club (πώς το βρίσκεις το αγγλικό μου;)

Μεγειά το blog και καλώς σε βρήκα

Uncle Aris said...

Βρε μπάς κι ήτανε καλύτερα να σε στείλουνε στο Summerhill;

Attalanti said...

1. Summerhill με διαφορά το καλύτερο σχολείο!
2. Η παιδοψυχολόγος εκείνη φταίει για πολλά που πέρασες (η κολλητή μου είναι ψυχολογός και μου τα εξηγεί).

Περιμένουμε το ποστάκι!
χχχχχχ

Mantalena Parianos said...

Eε! Το πρόσθεσα στο post μου...
Δέστε ΑΥΤΟ

http://photos1.blogger.com/blogger/5903/2512/1600/SODOMA.jpg

χα χαααα

καλημέρες

Anonymous said...

Μανταλένα το Ζ Ρετικάλι δεν είναι στην Ανδρομέδα.
Απ' ότι ξέρω τουλάχιστον, αν και έχω να περάσω από κει πολύ καιρό.
Κρίμα και ήμουν έτοιμος να σου κλείσω αποκλειστική συνέντευξη με Λιακόπουλο.

neropistolero said...

TO γέλιο!
Μα τον Μπελενό και τον Τουτατή δε σε ζώσει τίποτα.
Θα σου πω κάποια στιγμή μια πραγματικά φοβερή ιδέα που είχε ένας φίλος, σχετική με το θέμα.
Τέλοσπάντων, κρίμα που θα καίγεσαι στο πυρ το εξώτερον, όσο εγώ, 2-3 μοναχές άνω τον 70 και κανένας ερημίτης θα κάνουμε τα τρελά πάρτυ στη Βαλχάλα...ε, στον παράδεισο ήθελα να πω... :P

Tasis Plisis said...

Ντροπή σου!
Burn bitch burn!

Tasis Plisis said...

:P

artfarted said...

Είμασταν 12 χρονών το πολύ. Ζούσαμε για να παίζουμε μπάλα σ' ένα χωράφι που είχε ξεμείνει στη γειτονιά μας. Κάποιος από μας ήταν επαρχιωτάκι και πήγαινε συχνά με τους γονείς του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ένα απόγευμα που μαζευτήκαμε για κλωτσοπατινάδα έρχεται και μας λέει ότι στο χωριό τον πήγαν να εξομολογηθεί. Τον ρωτάει ο παπάς: "κατσίκες γαμάς;"!!!

Πολύ δροσερό post:-]

Barbababas said...

Λοιπόν επαληθεύεται ότι στον παράδεισο πας άμα είσαι καλό παιδί, ενώ στην κόλαση πας για την καλή παρέα ('μαζί σου και στην κόλαση' που λένε και τα σχετικά)! Πάντως αν χρειαστείς ποτέ παρέα στα σκοτάδια και στα καζάνια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σφυρίξεις ποσταριστά... :-) :-)
By the way, εκεί κάτω δεν θα πάρουμε παιδοψυχολόγους, ψυχολόγους κλπ ψυχο- γενικώς. Εμ πως να το κάνουμε, οι άνθρωποι (βοηθάνε μερικές φορές αλλά) γίνονται πολλές φορές party-poopers :-)
(Kαλή επιτυχία με το τζομπ ιντερβιου βρε)

weirdo said...

Μανταλένα, good luck..! Ζήτα παπάδες, δεν το συζητώ..!!!:PPP)

(Για το άλλο, όποτε μπορείς, don't worry/ μου λες μήπως σ'ενδιαφέρει και το αυριανό που σου'πα)

Φιλιά και.. ουαί Ημίν..:p)

NinaC said...

Ζωγράφισες, μικρή!

Άπαιχτο, φιλιά!!

άστεγος said...

Xaxaxa, apolaustikes oi apanthseis, tolmw na pw pio apolaustikes kai apo tis erwthseis.
Sta kokkina grafeis kalutera...xexe.
Ante, ki o 8eos mazi sou!

guerrero762 said...

αχαχαχαχαχαχχαα!
Καλο!!!
Πλακα εχουν οι παπαδες σας.
Εμας ειναι χειροτεροι.Καλα δεν εχουμε παπαδες,οι ιερεις τελος παντων.
Τα ιδια ζητανε και απο εμας.
Μαλον ολες οι μονοθειστικες θρησκειες τα ιδια λενε.

Mantalena Parianos said...

V>>
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι από την Ανδρομέδα. Μάλλον από τον Αστερισμό Του Πιγκουϊνου όπου ζούσαν και η Λένα με τη Μαριανίνα και την άλλη με την αέρινη φωνή -πώς τη λένε μωρέ; που παίζει με τους Primaver El Salonico- είμαι...

NEROPISTOLERO>>
Γιατί το προεξοφλείς πως θα πας εκεί όπου θα κατοικοεδρεύουν μόνο αυτές οι γριούλες και η Μαρία Τερέζα;

DCD>>
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν. Όλα είναι μια τρισκατάρατη ντροπή και είμαι η πρώτη διδάξασα.

ΑΡΤΦΑΡΤΕΔ>>
Τις καημένες τις κατσίκες. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα:
Εδώ, μέσα στην Ιερά Σύνοδο, αποκαλούνται πλέον με τα nicks τους, όπως εμείς στην μπλογκόσφαιρα: "τι λες μωρή Λουμπίνα", "αυτό που ακούς Ζουζού" και τέτοια.

Μπαρμπαμπαμπά>>
Ευχαριστώ. Τα καζάνια είναι πολύ ρηχά για τα μακροβούτια μου. Λέω να την ψάξω λίγο ακόμη με τον Παράδεισο - αλλά να τον συμμαζέψουμε λίγο ρε παιδάκι μου. Να βάλουμε και κανέναν ευκάλυπτο, όχι μόνο ελιές / να φυτέψουμε και κανένα γεράνι / να μαγειρεύουμε και αθώο κουνέλι στιφάδο, όχι όλο χριστόψαρα... καταλαβαίνεις. Χικ.

WΕΙΡΔΟ>>
Παπάδες με μαγιό θα ζητήσω.
Ποιο "άλλο" και "αυριανό"; (άρχισαν να επιδρούν τα ηρεμηστικά)

ΚΟΜΠΟΖΙΣΙΟΝ ΝΤΟΛΛ>>
Ζωγράφιζα μικρή!

Όχι πια (αλλά είναι κι αυτό ένα ζήτημα που μου έλυσε ο παιδοψυχολόγος γιατί καταλύωντας -φαντάζομαι- την αντιδραστικότητά μου (ότι ζωγράφιζα, το έσκιζα μετά), με έκανε απλώς να πάψω να ζωγραφίζω.

ΜΠΙΖΕΛΩ>>
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, οι σχολικές μου περιπέτειες (έχω ακόμη μια ουλή στο χέρι να μου τις θυμίζουν από ένα τζάμι που έσπασα στη Γ' Δημοτικού), θα βγάλουν τρελό κλαυσίγελω.

ΑΣΤΕΓΕ>>
Όλα στο κόκκινο. (ποντάρω)

alX said...

Τις βούρτσες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν πούτσες σε περιπτώσεις ανάγκης, το αντίθετο όμως είναι λίγο πιο δύσκολο και έχει και τον κίνδυνο να σε πουν πουτσοκέφαλο (dickhead).
Προτείνω οι βούρτσες να κυκλοφορούν με οδηγίες χρήσης για να αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις.

Mantalena Parianos said...

ΜΑΚ ΦΛΑΫ>>
Τι ζόρι τραβάς με τα μπατζανάκια τους μουσουλμάνους, ρε συ? Κι εγώ τα παίρνω όταν π.χ. οι Αφγανοί καταστρέφουν με οξύ τα μνημεία του βούδα και του μεγ. Αλεξάνδρου (θυμάσαι; ήταν πριν την εισβολή των Αμερικανών στο Αφγανιστάν), αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα φονταμενταλιστικά δόγματα - σε ποικίλο βαθμό.
Δεν σημαίνει ότι δεν έχω γνωρίσει και σούπερ παιδιά που έτυχε να είναι μουσουλμάνοι!

Επιπρόσθετα:
"O'Neal, whose mother is a Baptist and stepfather a Muslim, has not formally announced affiliation with a specific faith; however, he had at one time been linked to Louis Farrakhan, leader of the Nation of Islam. "
(από εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaquille_O%27Neal)

καθώς και αυτό:
"O'Neal, born in Newark, New Jersey, was named "Shaquille Rashaun" ("Little Warrior" in Arabic)"

δες και τα ονόματα των παιδιών του:
"O'Neal married his long-time girlfriend, Shaunie Nelson, on December 26, 2002; they have four children: Shareef Rashaun, Amirah Sanaa, Shaquir Rashaun, and Me'arah Sanaa. "

Απλώς στην χριστιανική Αμερική του Μπους , και με δεδομένο ότι ο άνθρωπος εκτός των παρκέ σταδιοδρομεί και στο box office ή τη μουσική βιομηχανία, ε... δεν είναι καιότι καλύτερο να δηλώνει τι πιστεύει, if you know what I mean.

Ίσως ο Σακ να έχει υπόψιν του το παράδειγμα του Μωχάμεντ Άλι, που ως Ολυμπιονίκης με το όνομα Κάσιους Κλέι, έπεσε θύμα επίθεσης από χριστιανορατσιστές αμερικάνους, με αποτέλεσμα:
1. να πάρει την απόφαση ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ μην ξαναγωνιστεί σε Ολυμπιακούς
2. να πετάξει τα μετάλλιά του στη θάλασσα και
3. να βαπτιστεί μουσουλμάνος έτσι για αντίδραση, να αλλάξει το όνομά του και να ξυλοφορτώνει λευκούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ πλέον στα ρινγκ...

Δεν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός όταν δεν έχεις δίκιο.

weirdo said...

(Μανταλενάκι, το'αυριανό', στο'χα στείλει mail, Παρασκευή, νομίζω)
φιλάκια

neropistolero said...

Έχω κάνει τα κουμάντα μου Μανταλένα. Κατ'αρχάς, υπέγραψα για τις ταυτότητες.Θες κι άλλο?Όχι, πες μου, θες κι άλλο? :P
Επιπλέον, είναι γνωστό, ότι όλοι εμείς οι αναρχοαυτόνομοι βουδιστές έχουμε free pass για οποιονδήποτε παράδεισο.(Τουλάχιστον έτσι μου είπαν για να με πείσουν να ασπαστώ τη θρησκεία.δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.Έχω?)

ONOMATODOSIA said...

συγχαρητηρια!
μεγαλο ποστ.καλα ποση ωρα σου πηρε να τοι γραψεις;

αξιζε τον κοπο η αναγνωση παντως.

Mantalena Parianos said...

NEROPISTOLERO>>
Αναρχοαυτόνομε Βουδιστή, ελπίζω τα νεροπίστολά σου να μην είναι τίγκα στον αγιασμό, γιατί θα αυτοαναφλεγώ σαν βρυκόλακας που έφαγε σκορδόσουπα.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ>>
Θα το πιστέψεις ότι ήταν "αυτόματη γραφή" ; (μα ποια είμαι; ο Γκίνσμπεργκ;) Σοβαρά τώρα, το έγραψα το Σ/Κ και έψαχνα φωτογραφιούλες για να το ανεβάσω Δευτέρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ξεκίνησα και άλλο ένα μεγαλεπήβολο με εκείνο τον Ισραηλινό που έγραφα σε προηγούμενα comments... Άστα. Πο΄λλή μοναξιά έχει πέσει στο αχούρι μου και απόψε λέω να συμμαζέψω λιγάκι.
Μολις γύρισα από το σούπερ μάρκετ (φωνισα, έκλεψα και είμαι ΟΚ), θα βάλω πλυντήριο (ένα μήνα έχω να πλύνω), ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ πώς είναι ο νεροχύτης μου και ΑΝ μείνει καθόλου χρόνος, λέω μετά να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου, που κοντεύω να γίνω σαν μούμια του φαραώ από την καλοπέραση.
:)

Mantalena Parianos said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Τραβάω ζόρι με όλες τις θρησκείες και έχω χεσμένα τα μνημεία του Μέγα.

Το wikipedia δεν είναι η επιτομή της ακριβούς πληροφόρησης. Είναι απλά ενδεικτικό και κατατοπιστικό.

Είπα αφρικάνικο αντί για αραβικό αλλά υπάρχουν άραβες και στην αφρική. Αν και οι πρόγονοι του Σακίλ αποκλείεται για ευνόητους λόγους να ήταν άραβες.

Χιλιάδες μαύροι χριστιανοί έχουν αραβικά ονόματα για λόγους φολκλόρ και πολιτισμικής διαφοροποίησης και τίποτε παραπάνω.

Ο Σακίλ είναι προιόν του αμερικάνικου προαστίου, κολεγίου και σταρ σίστεμ από τότε που ήταν στο χάι σκουλ. Δεν ήταν προιόν του δρόμου και δεν έζησε στα επαναστατικά σίξτιζ αλλά στα χολιγουντιανά νάιντιζ.

Πολλοί μαύροι σταρ έχουν συνδεθεί για λόγους δημοσιότητας με το έθνος του ισλάμ που είναι ένα ισχυρό λόμπι μέσα στην αφροαμερικάνικη κοινότητα.

Κανόνας: Τα ονόματα Μοχάμεντ Άλι και Σακίλ Ο' Νιλ απλά δεν μπαίνουν ποτέ στην ίδια πρόταση. Πιπέρι στο στόμα.

Το κούρασα ε;

Mantalena Parianos said...

SARIΦ-ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΜΑΚ ΦΛΑΪ>>
Δεν το βρήκα στο Wikipedia αυτό που σου έλεγα για τον Σακίλ, το είχα διαβάσει και μου χε κάνει εντύπωση. Απλώς εκεί αναζήτησα για να σου δώσω κάποιο πειστήριο.

Μωρέ παντού υπάρχουν άραβες και τα φύλα δεν είναι ένα δυο, είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και οι Άραβες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Συμφωνώ μέχρι κεραίας με την πρότασή σου :
"Πολλοί μαύροι σταρ έχουν συνδεθεί για λόγους δημοσιότητας με το έθνος του ισλάμ που είναι ένα ισχυρό λόμπι μέσα στην αφροαμερικάνικη κοινότητα"

(yo! I dig it)

και φυσικά με το ότι Σακίλ και Άλι δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Όπως Μπιλ Κόσμπυ και Μάλκομ Χ.
Όπως Μανταλένα και Μόνιτορ.
Όπως πλουτώνιο και ουράνιο.
Όπως Μακ Φλάι και Αμπντούλ Σαρίφ-πώς το γραψες.

:ΡΡρρΡΡ

πολυβιος said...

to sheila... to you ...

diki said...

Μανταλένα γαμάς!

Ελπίζω να τα πούμε στην κόλαση (γιατί για Πάρο δεν το βλέπω)

Mari-R1 said...

"Κυρίως στον εαυτό μου. Με κοιτάζω στον καθρέφτη και μου κάνω κωλοδάχτυλα, «γαμιέσαι Μανταλένα» και τέτοια. Μιλάμε, μου τη σπάω πολύ."

EDW lythika sta gelia etsi?Poly m arese san idea-prooptiki tha to efarmosw kai tha to perasw sa stylaki..:P Koita vrisia padws den einai..eyxi tha tin elega:) Ante vre mas eftiaxes ti diathesi..Keep going plats plouts

Mantalena Parianos said...

ΠΟΛΥΒΙΕ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ>>
Kαλώς ελήφθη, over!

DIKI>>
Δυστυχώς, ΔΕΝ. Ούτε "με".

Ποια κόλαση, ρε ασυλλόγιστε άνθρωπε; Που έτρεχες με 240 στη Συγγρού, η κόλαση σου φταίει; Να τον προσέχεις τον Ντίκι, στο ξανάπα. Έναν τον έχεις.
;)

Μαρή ΜΑΡΙ-Ρ1>>
Μη φανταστείς ότι το παρακάνω κιόλας, έτσι; Εξίσου καλό με το να λες τα πράγματα που σου είναι όντως δυσάρεστα μπροστά στον καθρέφτη σου, π.χ. την ώρα που ξεβάφεσαι, είναι και να λες και πράγματα που σε ανεβάζουν, π.χ. την ώρα που ΒΑΦΕΣΑΙ: "πάρε τα πάνω σου κοριτσάκι", "αυτή είσαι", "φτου σου κοπελάρα μου, θε μου πως μ' αρέσεις πω πω πω, έτσι μου γουστάαααρεις, έτσι σ' αγαπώ" κ.τλ. κ.τλ.
Πιάνει ΚΑΙ αυτό.
:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anonymous said...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»