Jan 29, 2007

Mantalena εναντίον ΜΑΤ

Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή τη φωτογραφία που τράβηξα χτες. Και γι' άλλες βέβαια, όσων συνάντησα, αλλά δεν θα βγάλουμε και τα πρόσωπα των συναγωνιστών στη φόρα!



Περπατώ μες την πόλη όταν ο λύκος είναι εδώ. Φοράω σκουφάκι μαύρο (Alexi Andriotti παρακαλώ), έχω ξεπροβοδίσει τα τρεκλίζοντα φιλαράκια στο σταθμό του μετρό και παίζω με το κινητό μου φωτογραφίζοντας σκιές.
Έχει features για ασπρόμαυρο, σέπια και κάτι άλλα που δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Σόλωνος + Ιπποκράτους πέφτω πάνω στο παρακάτω το σκηνικό.


Έχω μικρύνει τη φωτό για λόγους ευνόητους.


Προχωρώντας, στρίβω στην οδό Σίνα για να πάω εκεί που έχω παρκάρει το μηχανάκι. Συνεχίζω να παίζω με το κινητό - όταν από μια διμοιρία Ματ που κατοικοεδρεύει in the shades, μου την πέφτουν θεωρώντας ότι τους φωτογράφισα.

Μου παίρνουν το κινητό, την ταυτότητα, και με σημειώνουν. Ψάχνουν τα φωτογραφιάκια μου - βρίσκουν διάφορες κουλές φωτό με φανάρια, δρόμους, το τρακάρισμα, τους φίλους μου, κεριά, ποδήλατα, ότι ckata τέλος πάντων έχω Mantalenoφωτογραφίσει.
Όταν δεν βρίσκουν ούτε μία φωτογραφία από ασπιδάκι, κρανάκι, ροπαλάκι ή τίποτα αντίστοιχα αστυνομοκρατικό, με ρωτούν:
-Γιατί μας φωτογράφισες;
-Μα, δεν σας φωτογράφισα.
-Γιατί δεν λές την αλήθεια;
-Αλήθεια λέω. Είναι καινούριο το κινητό και το έψαχνα. Μπορεί να έκανε κλικ κατά λάθος. Δεν θα βρείτε καμία φωτογραφία σας εκεί.
-Να πάμε για εξακρίβωση.
-Γιατί μωρέ;
-Άσε τα "μωρέ". Να μας μιλάς όπως σου μιλάμε.
-Είσαι σίγουρος ότι θέλεις;
Με τραβάνε στον τοίχο. Με ψάχνουν. Δεν χαμογελάω πια.

Έρχονται εν τω μεταξύ διάφοροι, ό χοντρός κι ο λιγνός, ο καλός, ο κακός κι ο άσχημος, και οι επτά είναι υπέροχοι, λέμε.
-Να μιλήσω στον αρχηγό σας; ρωτάω.
Βάζουν τα γέλια.
-Και τι είμαστε, ρε; μου λέει *ευγενικά* ένας τους, για να έχουμε αρχηγό; Ινδιάνοι;

Δεν απαντάω γιατί ΞΕΡΩ ότι δεν είναι. Ο μόνος Ινδιάνος που βλέπω είμαι εγώ.

Με αφήνουν ύστερα από λίγο λέγοντάς μου ότι θα πρέπει να τους πω ευχαριστώ που δεν με πάνε για εξακρίβωση. Ένας άλλος, μου λέει να μη φρικάρω αν με πα΄ρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν λέει ότι είμαι εγώ που ελέγχθηκα.
Μά'ιστα.

Ανεβαίνοντας τη Σίνα, συναντάω δυο ζευγάρια που περπατούν παιζογελώντας.
-Να σας βγάλω μια φωτογραφία; τους λέω χαμογελώντας.

-Τρελάθηκες; μου λέει το ένα αγόρι.
-Καλά... απαντάω. Θα με βγάλετε τότε εσείς μια;
Τα κορίτσια βάζουν τα γέλια.

Τους δίνω το κινητό μου.



ΥΓ.
Λίγες μέρες πριν, η Razzmatazz απειλήθηκε με σύλληψη (χα) από Δημοτικόμπατσους στην Ερμού, στις 12 το βράδυ, επειδή έκανε την (γυμνή) φωτογράφιση στο κορίτσι που μας πόζαρε για το εξώφυλλο του τριπλού mp3 cd των Kαπέλων Στα Φώτα (δες εξώφυλλο επάνω).

Razz, σε ευχαριστούμε... και για τα cdάκια και για τα εξωφυλλάκια και για όλα - όσα έκανες κι όσα θα κάνεις ακόμα (ξέρεις εσύ!)
;)

Mantalenoμούτς

30 comments:

Μαρκησία του Ο. said...

Εσύ ήσουν ίσαμε και τυχερή.
Εμένα με έχουν μπουζουριάσει και στο τμήμα άμα λάχει, πριν αρκετά χρόνια, όπου και άκουσα το περίφημο "τι τις θες τις σπουδές, κορίτσι πράμα" (επιστροφή στη δεκαετία του '60).
Στενές επαφές τρίτου τύπου (με ολίγη από τέταρτου)
;-)

καλημέρες xx

Anonymous said...

Χιχι my pleasure dear and u know that!!! :)))

just for the record, το σκηνικό στην Ερμού έγινε με το μοντέλο νο2, επίσης Μαρία αλλά ξανθιά (θα έχουμε φωτό της στο επόμενο καπελο-cd) Η Μαρία νο1, aka Luna Siren, (που εικονίζεται άνωθεν) προτιμά τα shootings κεκλεισμένων των θυρών.

Κοιλάκανθος said...

Ευτυχώς όσες φορές πήγε να γίνει μαλακία με ματ μπόρεσα να μιλήσω το δρόμο μου έξω από δυσάρεστες καταστάσεις. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για πολλούς φίλους μου και φίλες μου που έχουν περάσει ολάκερα βράδια σε τμήματα ως και στη γαδα μαζί με ότι μπορείς να φανταστείς. Σχεδόν πάντα βέβαια κριτήριο ελέγχου είναι η εξωτερική εμφάνιση, γιατί δε ξέρω για σας, αλλά δεν έχω δει ποτέ ματ να ελέγχει γιάπι, η τέλος πάντων πιο ουδέτερα ντυμένους. Παρότι και αυτός ο κλάδος έχει καλούς και υπεύθυνους επαγγελματίες (δυστυχώς μου φαίνεται λίγους), είναι πολλές οι φορές που με έχουν κάνει να ενστερνιστώ κάτι σχετικά συνθήματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

The Motorcycle boy said...

Δηλαδή, σα να λέμε -σε λίγο θα επιτρέπεται η παρακολούθηση των πολιτών από τις κάμερες στους δρόμους, αλλά απαγορεύεται η φωτογράφιση των ΜΑΤατζήδων. Μάλιστα και ωραία πράγματα!
Οι διμοιρίες πάντως έχουν ζώσει τα Εξάρχεια από τις αρχές του προηγούμενου Νοέμβρη και συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Είναι κι αυτό μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και της ελευθερίας που απολαμβάνουμε. Καλώς ήρθες στη μπατσούπολη Μανταλένα -την άλλη φορά, άλλαζε δρόμο για να μην πέσεις πάνω του.
Υ.Γ.: Ευχαριστώ στη Raz θα πω στο άλλο ποστάκι σου, μέσα στα Καπέλα, χεχε.

Anonymous said...

"Και τι είμαστε, ρε για να έχουμε αρχηγό; Ινδιάνοι;"

Χα χα χα χα. Έχουν χιούμορ τα ζώα. Μέχρι και οι αγέλες έχουν αρχηγό κοπάδιααααα.

Anonymous said...

Να προσπαθήσω να δώσω μία άλλη οπτική στο θέμα. Δεν είχα ποτέ θέμα με τα ΜΑΤ, ΜΕΑ, ΕΚΑΜ κλπ, μόνο με την Τροχαία. Σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι προϊόντα ενός (οικογενειακού και εκπαιδευτικού - σχολές αστυνομίας) περιβάλλοντος (όπως λέει κι ένα φιλαράκι "Μεγάλη οικογένεια η Αστυνομία") ανοίκειου ή και στρεβλού με τα δικά μας δεδομένα και πιστεύω. Αναλογιστείτε όμως τι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης είχαν αυτοί οι άνθρωποι right from the start. Οι τυχεροί της υποθέσεως είμαστε εμείς που είχαμε (και έχουμε) το δικαίωμα της επαγγελματικής αυτοδιάθεσης. Αυτοί είναι εγκλωβισμένοι. Ούτε εφοριακοί δε μπόρεσαν να γίνουν για να τα παίρνουν. Και φυσικά έχουν ένα σωρό απωθημένα. Και φυσικά παραμένουν εσαεί παιδιά με πολεμικά παιχνίδια. Και φυσικά δε γουστάρουν τους μαλλιάδες γιατί πλακώνονται μαζί τους στα γήπεδα για κυριολεκτικά 3 και 60.

Ευχαριστώ και μη βαράτε όλοι μαζί.

The Motorcycle boy said...

Κατανοητή η θέση σου sniper -αν, δεχτείς κι εσύ οτι εγώ που π.χ. προέρχομαι από αυστηρό και καταναγκαστικό οικογενειακό περιβάλλον και, λόγω του ότι είμαι σαν ανάποδο γαμώτο, δεν έχω καμιά προοπτική γκομενικής αποκατάστασης -έχω δικαίωμα να βγω στον δρόμο και να πηδήξω, με το ζόρι, όποια μου γυαλίσει.
Ελπίζω να μην μου απαντήσεις "και τι με νοιάζουν εμένα ρε μεγάλε οι καύλες σου, που θέλεις να μας τις φορτώσεις;" γιατί θα παντήσω επίσης πως κι εγώ με τη σειρά μου αδιαφορώ για την επαγγελματική ανασφάλεια αυτών που έγιναν αστυνομικοί. Ας γίνονταν οικοδόμοι να βγάζουν το ψωμί τους τίμια.

Anonymous said...

Διαδικαστικά: Δεν συνηθίζω να απαντώ έτσι. Ούτε όμως θεωρώ πως μία θέση γίνεται αποδεκτή σε ανταποδοτική βάση.

Επί της ουσίας: Κι εσύ (κι εγώ και όλοι, άρα και αυτοί ) είχες αδιαμφισβήτητα επιλογή επαγγέλματος). Καμμία μομφή για τις επιλογές που τυγχάνει να έχει ή φτιάχνει ο καθένας για τον εαυτό του να το ξεκαθαρίσω. Η διαφορά έγκειται στο ΠΟΣΕΣ/ΠΟΙΕΣ. Άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες. Εσύ κι αυτοί π.χ. δεν έγιναν/γίνατε οικοδόμοι.

Με το χέρι στην καρδιά όμως, αν οι επιλογές σου ήταν μόνο δύο (αστυφύλακας ή οικοδόμος/αγρότης/υδραυλικός, γενικά χειρωνακτική εργασία) τι θα διάλεγες? Δεν προσδοκώ απάντηση, το θέτω ως προβληματισμό, όχι απαραίτητα δικό σου, αλλά περισσότερο σαν κατανόηση ενός πιθανού αδιεξόδου για τους νέους.

Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι διαλέγουν την (ξεκούραστη, σίγουρη) πρώτη επιλογή (λίγα, αλλά βρέξει χιονίσει στο παντελόνι). Αποτέλεσμα: Ο χειρώναξ μπορεί να αγοράσει το ακριβό κινητό, ο αστυφύλακας δύσκολα. Ή θα το "πάρει δώρο", ή θα το λιμπίζεται και θα του είναι απωθημένο.

Καταληκτικά: Εσύ (δεν είναι προσωπικό, βάλε εγώ) επέλεξες διότι μπορούσες, από μία ευρεία γκάμα, να μη γίνεις αστυνομικός (επίσης εδώ βάλε Δημόσιος Υπάλληλος). Αν όμως ήσουν λίγο τεμπελάκος δεν θα ήταν η μόνη σου διέξοδος από τα (επαγγελματικά) αδιέξοδα???

Mantalena Parianos said...

Όπως μου είπε και μια καλή ψυχή το πρωί, έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις δεξιά κυβέρνηση. Όταν ο Βύρων Π. τους νομιμοποιεί στα πάντα (θυμήσου τον Μητσοτάκη λίγα χρόνια πριν που τους είχε πει "εσείς είστε το κράτος"), γιατί να μην δείρουν, εκβιάσουν συμπεριφορές ή να μην προβούν στην παραμικρή ατσθαλία;

Εμένα πάντως είχαν το θράσος να μου μιλήσουν στον ενικό, ψιτ, εσύ κ.λπ. κι όταν είπα "μωρέ", να με εγκαλέσουν για το πως μίλησα.

Να βλέπει τις φωτογραφίες μου στο κινητό μου και να μου φέρεται λες κα με ήξερε κι απο χτες, απειλώντας με ότι θα με πάει για εξακρίβωση στοιχείων...

Δεν θα τελειώναμε ούτε αύριο αν δεν είχα κάνει τον μαλάκα - αλλά αυτό ΔΕΝ είναι δημοκρατία, έτσι δεν είναι;
Ούτε Νέα Δημοκρατία ούτε παλιά...

MARKHSIA>>
Eμ τι τις ήθελες κι εσύ τις σπουδές και δεν γινόσουν μπατσίνα;


ΚΟΙΛΚΑΝΘΕ>>
"κριτήριο ελέγχου είναι η εξωτερική εμφάνιση"

Αυτό ξαναπέστο. Αν δεν φορούσα το μαύρο μου σκουφί μέχρι τ' αυτιά, φουφουλωτό παντελόνι και αθλητικά και δεν ήμουν μέχρι το μουσούδι μέσα στο μπουφάν, δε νομίζω ότι θα μου μιλούσαν.
Το ίδιο ισχύει αν κάποιος έχει μακριά μαλλιά. Όπως γράφει παραπάνω και η Μαρκησία, ορισμένα πράγματα δεν έχουν αλλάξει από τη δεκαετία του '60.

ΣΕΞΠΥΡ>>
Μα, νομίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ να έχουν αρχηγό.
:S


RΑΖΖ,
κανόνισε να βγούμε κανένα βράδυ. ΘΑ πω και στον Summertime.



ΣΝΙΠΕΡ και ΜΟΤΟΣΑΚΕ>>
Δεν βλέπω που διαφωνείτε...

Sniper said:
"Και φυσικά έχουν ένα σωρό απωθημένα"

Και να φανταστεί κανείς ότι τα τυπάκια που μου μίλησαν χτες, αντικειμενικά, δεν ήταν καθόλου άσχημες φάτσες. Αυτό βέβαια, μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους.

Anonymous said...

Είδες για να μη φοράς μίνι?
Katt

Mantalena Parianos said...

KATT>>
Εμ!

Anonymous said...

Είπαμε το παν είναι θέμα εντυπώσεων... ειδικά άμα έχεις να κάνεις με νεάντερνταλ ολκής...
Μουτς
Katt

nickos said...

Που οδεύομεν;
Καλα όχι ότι ερχόμαστε από κατι καλυτερο αλλα ποση εξουσία μπορεί να εχει κάποιος πανω μας.
Ερώτηση: αυτοι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να κάνουν συχνές ψυχολόγικες εξετάσεις; Όπλα χειρίζονται. Έτσι τα δίνουμε όπου να'ναι. Καλα οι εξετάσεις που κάνουν όταν μπαίνουν στο σώμα. Μετά; Τίποτα;
Και έγω έχω απωθημένα και μπορεί να είμαι υδραυλικός. Τι θα κάνω; Θα σε απειλησω ότι θα σου βουλώσω τον βόθρο;

Anonymous said...

Προσπαθώ να αιτιολογήσω, όχι να δικαιολογήσω.

Απωθημένα έχουν (έχουμε) όλοι.

Απλά πιστέυω ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι τρις- και τετράκις χειρότεροι από τους ένστολους. Και φυσικά πολύ περισσότερο επικίνδυνοι.

nickos: Ούτε ψυχολογικές εξετάσεις, ούτε βολές, ούτε τζάμπα στολές, ούτε τζάμπα όπλα και σφαίρες. Αν και θα έπρεπε να παρέχονται δωρεάν ΟΛΑ τα παραπάνω (και η ψυχολογική υποστήριξη).

Πάντως, δε χρειάζεται απειλή. Άλλοι το κάνουν για να σε βάλουν στο κόλπο να σου τα παίρνουν συνεχώς και πολλά (ναι, και χειρώνακτες - υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κλπ: φώναξε έναν να σου φτιάξει κάτι που σου έχει φτιάξει άλλος να δεις τη γλύκα).

Μανταλένα, επειδή όπως λές ήσουν ντυμένη κάπως, μήπως δεν ήταν ΜΑΤ αυτά αλλά Fashion Police??? :-ppp

Anonymous said...

Δειτε εναλλακτικη:

Η προσαγωγη τους παιρνει χρονο, εργατοωρες κτλ ΑΛΛΑ αυτοι πονταρουν στο οτι εσυ, ο μεσος πολιτης, βαριεσαι.

Ε, αμα θες να κανεις κατι δημιουργικο, πες τους εσυ: ασε κατω το τηλεφωνο, παμε ΤΩΡΑ στο τμημα για εξακριβωση. Οπου ζητας αντιγραφο του ΒΑΣ για να κανεις αναφορα στον ΣτΠ (θπαρχει και σχετικο πορισμα του που περιγραφει ποτε και πως μπορουν να σε πανε για εξακριβωση / γενικα να ξερετε οτι ειναι παρανομη). Κατσε να μαζευτουν 15.000 αναφορες και σου λεω εγω.

Mantalena Parianos said...

ΚΑΤΤ>>
"ειδικά άμα έχεις να κάνεις με νεάντερνταλ"

Α, ξέρω! Και στα blogz έχει τέτοιους!


ΝΙΚΟ>>
"Και έγω έχω απωθημένα και μπορεί να είμαι υδραυλικός. Τι θα κάνω; Θα σε απειλησω ότι θα σου βουλώσω τον βόθρο?"

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!


ΑΝΩΝΥΜΕ>>
ΚΑλό ακούγεται. Αλλά έχω άγνωστες λέξεις.
Τι είναι "αντιγραφο ΒΑΣ"
και "ΣτΠ" ;

Mantalena Parianos said...

SNIPER>>
"επειδή όπως λές ήσουν ντυμένη κάπως, μήπως δεν ήταν ΜΑΤ αυτά αλλά Fashion Police"

Λυσσάξατε πια με τα ρούχα μου!

Ούτε μίνι θα φόραγα που γράφεi παραπάνω η Katt (είχε κρύο χτες κι εξάλλου οδηγώ μηχανή) ούτε είμαι κανένα εύθραστο κοριτσάκι, όπως πριν από 5 κάτι μήνες που χώρισα.

Φορούσα snickerάκια Puma (τι πούμα, δηλαδή, σούπερ-πούμα!), army-like παντελόνι με τσεπες στα πλάγια, μπουφάν συνθετικό κουμπωμένο μέχρι το πηγούνι και το επώνυμο σκουφίδιον που λέω και στο postάκι -.

Αν δεν ήταν Fashion Police, θα ήταν τίποτις ακαμάτηδες και ανέμπνευστοι bloggers που δεν έχουν δικά τους θέματα να γράψουν, μόνο ασχολούνται με τους άλλους, από τον Καύκασο μέχρι τη Σίνα.
Ε, θα ζούλεψαν τα νιάτα και την ομορφιά μου και μου έστησαν ενέδρα.
Δεξιοί απεξάπαντως.

σμούτσιζ

Haris said...

Κομπλεξάκια είνια Μανταλένα...κομπλεξάκια.

Anonymous said...

Μαντυ μου 1.000 συγγνωμη (αντε και 1.000.000). Το κακο με τα ακρωνυμια ειναι οτι δεν τα ξερουν ολοι, το καλο οτι γλυτωνεις χρονο. Δωσε (αμερικανικη) βαση και παρε γνωση:

ΒΑΣ: Βιβλιο Αδικηματων Συμβαντων - κανονικα λεει και Συστασεων και Παραπονων και φωτογραφιες και ιλλουστρασιον, αλλα για ευνοητους λογους το λεμε εμεις του χωρου ΒΑΣ. Τι ειναι τουτο; Καθε υπηρεσια της ΕΛ.ΑΣ εχει και απο ενα οπου με δωρικη λιτοτητα και μαθηματικη ακριβεια καταγραφονται τα διαφορα γεγονοτα ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. Ειναι κατι σαν ημερολογιο του τμηματος. Εστω λοιπον οτι σε πηγαινανε στο ΑΤ Ομονοιας. Ε εκει, εις αστυνομικος θα εγραφε ΧΧ/01/2007 ωρα ΧΧ: προσηχθη στην υπηρεσια μας η Μανταλενα Παριανου, κατοχους του κτλ κτλ. για εξακριβωση στοιχειων. Μετα απο χχ ωρες και αφου ουδεν ανυερεθη, απεχωρησε.

Με αυτο λοιπον στοιχειοθετεις οτι οντως σε πηγαν μεσα - αλλιως αμα δεν γραφοτανε, θα μπορουσανε αυτοι να σε ειχαν παει μεσα, να σε κανουν ντα και μετα να λενε οτι δεν σε ειδανε, οι παλιο κακοι.

ΣτΠ = Συνηγορος του Πολιτη. Δες το σχετικο πορισμα εδω

http://www.synigoros.gr/reports/por_16024_2002_da.doc

Anonymous said...

Mε κάλυψες... με το μίνι

:-pppppppp

check your mail

Mantalena Parianos said...

ΗΑRIS>>
Σσσ... μπορεί να μας ακούσουν (και τότε θα ξαναγράψουν ποστ).
:)


ΑΝΩΝΥΜΕ>>
Γιού κουφντ μι νάου (αυτό το "εμείς του χωρου" κάτι μου έκανε.) Σ' ευχαριστώ εκ μέρους και όλων όσων διαβάζουν το MantalenoΒλοg, για τις πληροφορίες...
;)


Α, ρε! Εκπαιδευτικό ιστολόγιο γίναμε σε μια χώρα που αγωνιά περισσότερο για τις κάμερες παρά για τη δημόσια παιδεία της.
Οέο

Anonymous said...

"ακαμάτηδες και ανέμπνευστοι bloggers"

Aπόκριες έρχονται, είπαν να ντυθούν αστυφύλακες...

SniperAthens said...

Ανώνυμε με τα ΒΑΣ και τα ΣτΠ, δε... περνάς μιά βόλτα για εξακρίβωση ιδιότητας??? :-)

SniperAthens said...

όπως βλέπεις, το έφτιαξα

THANX!!!

Anonymous said...

ΜΑΤ και τα brains στα κάγκελα....

divine mitsakos said...

εμενα αυτο που εζησες με κανει να κλαιω απο τα νευρα, δεν τους αντεχω...
(πριν απο χρονια μου ζητησαν ταυτοτητα, την εδωσα, και μου εριξαν μια κλωτσια στο καλαμι)

Mantalena Parianos said...

SNIPER>>
Έτσι και μου τρομάξεις τον Ανώνυμο που μας προσκόμισε αυτά τα στοιχειάκια, θα σε καταραστώ να γίνεις metablogging στου Αλού Φαν Μαρξ.





ΠΑΡΑΦΩΝΕ>>
'Αστα βράστα.

"Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου..."


DIVINE MHTSAKO>>
Εγώ το μετάνιωσα ΜΕΤΑ. Έλεγα από μέσα μου ότι θα άξιζε να είχα πει "ΟΚ. Πάμε για εξακρίβωση".
Αλλά αυτό το αίσθημα, ότι π.χ. δεν ανταπάντησα ενώ είχα δίκιο, ή όταν θα έπρεπε, (ξέρεις - ότι μετά την απομάκρυνσή σου από το Ταμείο ... μπλα μπλα μπλα) είχα να το νιώσω από το σχολείο.

Εγώ πάλι, έχω δει το άλλο:
Γκλομπιά στον πισινό. Το έκανε μπάτσος έξω από συναυλία, στην αδελφή μου, ενώ μας έλεγε να μη στεκόμαστε αλλά να προσωρήσουμε προς την είσοδο!

Τον άρπαξα από τον λαιμό και κατέληξα στο τμήμα. Τόσο απλά.
Και έχασα και τη συναυλία.

divine mitsakos said...

γουρούνια
τόσο απλά
σιχαίνομαι

Attalanti said...

Εγώ νομίζω ότι αυτοί διάβασαν τι έγραφες την Κυριακή και ήθελαν να διπλοτσεκάρουν αν και τι κουβαλάς παών σου. Είναι αναγνώστες, βρε, τίποτα παραπάνω, πολλά λιγότερα :)

Helix Nebulae said...

Το τίμημα της δόξας ήταν μάλλον, κωλώνανε όμως οι βλάχοι να ζητήσουν αυτόγραφο στην ψύχρα και το ρίξανε στην παλαβή. Ελπίζω να μην υπέγραψες τίποτα, γιατί τώρα θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο κάποιου μπατσόπαιδου.