Jul 25, 2006

Σου γαμώ το δίκτυο (ω, μα τι κόσμος μπαμπά!)

Λοιπόοον... διαλέγεις και παίρνεις.
Αυτό που ακολουθεί θα μπορούσε να αποτελεί δυο ξεχωριστά posts.



Από το Ισραήλ με αγάπη

Υπάρχουν και Ισραηλινοί που δεν έχουν σχέση με όλη αυτή τη θηριωδία που έχουν διεξοδικά καλύψει άλλοι συμπλόγκερς και τα δελτία ειδήσεων.

Ο 45χρονος Αμί Νταρ είναι ένας απ' αυτούς. Θα το βρεις στο www.idealist.org και μπορεί εκ πρώτης όψεως το site του να μην σου πει τίποτα, αν το καλοψάξεις όμως, θα δεις ότι κάτω από την ομπρέλλα του έχει συσπειρώσει περισσότερες από 55.000 οργανώσεις και μη κερδοσκοπικές ομάδες από όλο τον κόσμο, που καλύπτουν όλο τον γαλάζιο πλανήτη μας που τον έχουμε γαμήσει πατόκορφα.

Ο τυπάκος ανακάλυψε, λέει, το Ίντερνετ το 1993, και αποφάσισε να φέρει σε επαφή ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν κάτι γιά όλους όσοι είτε βαριούνται είτε δεν δίνουν μια για όλους εμάς τους υπόλοιπους μάγους της γήινης ατμόσφαιρας (ποιητάρω).

Από τον Μισσισιπή, μέχρι την Ουγκάντα και από την Αυστραλία μέχρι την Αλάσκα, υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 10.οοο εθελοντικές θέσεις εργασίας για ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν οπουδήποτε (το τονίζω) και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το site είναι σε τρεις γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά), U get the point.
H εγγραφή είναι ελεύθερη.
Ευτυχώς, υπάρχει και η Ελλάδα στη λίστα των χωρών που συμμετέχουν.

Idealist Stats
863,933 Visits last month
376,251 People on My Idealist
22,695 People in online community


15.000.000 κλικ για μια παρτούζα
Κάποιος άλλος πάλι, ονόματι Ρίτσαρντ, 30χρονος άγγλος και ξανθομπούμπουρας, μια μέρα (ή μήπως νύχτα; μπορεί και να μην είχε πιει) ζήτησε από την μικρότερη κατά 9 χρόνια γκόμενά του "να φέρει και καμιά φίλη της" να κάνουν παρτουζίτσα, μωρέ.
Η μαλάκω του είπε "κάνε ένα site στο ίντερνετ, και αν μέχρι το Δεκέμβρη (2006) μαζέψεις 5.000.000 επισκέψεις, το κάνω".


Το site είναι αυτό - ο βλαμμένος το έκανε και (ποιος Δεκέμβρης;) μάζεψε χα-λα-ρά μέσα στον Ιούνιο τα 5 μυριάκια επισκέψεις που ήθελε για να του κάτσει η μαλάκω (ας την λέμε Κέιτι που είναι και το βαφτιστικό της).

Από 'κει και πέρα, το παιχνίδι χόντρυνε: τα διπλά ή τίποτα της ξεφούρνισε ο άπληστος αγγλόπαις, δηλαδή, "αν σου μαζέψω τελικά 15.000.000 επισκέψεις μέχρι τον Δεκέμβρη που λέγαμε, να τις κάνουμε δυο τις γκόμενες για την παρτούζα;"
Η χοντρομαλάκω (sorry, dear), το δέχτηκε και αυτό.
Μα όχι, σας προκαλώ: περάστε μια βόλτα από το site του βλαχόμυαλου στόκου (το παιδί είναι από το Στόκτον), να δείτε πόσοι έχουν κάνει κλικ στη σελίδα του. Και μη σκεφτείτε λεπτό ότι έτσι δίνετε συνέχεια στην ιντερνετική αυτή παρωδία: ο τύπος ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ τα 15 εκατ. επισκέψεις, άρα, μια παραπάνω δεν θα κάνει τη διαφορά.

Το επιμύθιο;
Βρήκε και σπόνσορα το σεξομάγαζο Blue Pill, ενώ η γκομενίτσα του έφτιαξε κι αυτή το δικό της site όπου γυναίκες από όλο τον κόσμο, προσφέρονται να παρτουζωθούν με το βλογιοκομμένο ζευγάρι.
Βέβαια, αν δείτε τις γυναίκες που στέλνουν φωτογραφίες για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα βλαστημήσετε την ώρα και τη στιγμή που δεν γίνατε πορνοστάρ -
μπροστά τους ωχριά και η κυρά Λέλα, η καθυστερημένη του χωριού μας.
Μα, πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο κόσμος;

Έτσι θα αλλάξουμε το σύμπαν, ρε άτομα;
Ή μήπως, λέω... μήπως, χρειάζονται πιο δραστικές λύσεις; Μια κλωτσιά στ' αρχίδια του τύπου, ένα overdose από μπλε χαπάκια στην κυρά Kέιτι και μετά ένα ξεγυρισμένο σκωτσέζικο ντους;
Λέω τώρα.
Και αναρωτιέμαι: μήπως να τους έστελνα το link του Αμίρ Νταρ στο idealist.org; Που ξέρεις; Μπορεί να τους περισσέψει κανένα κλικ και να μην ξέρουν σε τι άλλο να στοιχηματίσουν. Τότε ίσως σκεφτούν ότι υπάρχει κόσμος και πέρα από τα πανωσέντονα τους.

(δεξί κλικ - σέηβ αζ, λέμε - που σιγά μη δεν το 'χει κανείς στον πλανήτη γη αυτό το κομμάτι, τι λέω; και σε άλλους πλανήτες)
Radiohead - Street Spirit (fade out)

"Rows of houses, all bearing down on me
I can feel their blue hands touching me
All these things into position
All these things we'll one day swallow whole
Fade out again, Fade out

This machine will, will not communicate
These thoughts and the strain I am under
Be a world child, form a circle
Before we all, go under
fade out again, fade out again

Cracked eggs, dead birds
Scream as they fight for life
I can feel death, can see its beady eyes
All these things into position
All these things we'll one day swallow whole
Fade out again, Fade out again

Immerse your soul in love
Immerse your soul in love"

51 comments:

Νίκος Παργινός said...

Καλημέρα.
Αυτές είναι οι δυο όψεις του νομίσματος έτσι όπως πολύ καλά τις περιγράφεις στο τελευταίο σου post. Δυστυχώς η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος της δεύτερης... μιλάνε οι αριθμοί και τα στατιστικά.. και η Γη γυρίζει και η Γη γυρίζει... (σταματήστε τον κόσμο να κατέβω... ζαλίστηκα).
Φιλιά συντοπίτισσα.

neropistolero said...

Καλημέρα :)
Βλέποντας δύο μεμονομένα sites δε βγαίνουν σφαιρικά συμπεράσματα.Σίγουρα η εθνικότητα κάποιου δεν τον προσδιορίζει και ως άνθρωπο.Γι'αυτό και οι συλλογικές τιμωρίες, όπως είπε και η προεδράρα μας χτες, είναι απάνθρωπες.
Μέσα στα 15000000 κλικ θα υπάρχει και κάποιος Εβραίος και κάποιος Άραβας και κάποιος Έλληνας.Δεν είναι καλύτεροι αυτοί οι 15000000 από τον δημιουργό της σελίδας.
(έχεις δίκιο, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι διαπλανητικό και διαγαλαξιακό)

dimitris said...

το κομμάτι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ποστ, αλλά και τα 2 είναι γαμάτα!

καλημέρα.

K-Top said...

Να δεις που δεν θα γίνει και η παρτούζα στο τέλος.. :p

Uncle Aris said...

Βασικά βλέπω το θέμα της παρτούζας, άσχετο με το άλλο θέμα. Θα μπορούσε κάποιος να κάνει τόσο παρτούζες, όσο και να είανι πολιτικά συνειδητοποιημένος, έτσι δεν είναι; Το site του τυπά δεν το κοίταξα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τον παίρνει και τον σηκώνει πάραυτα η μπάλα. Ο τύπος έτσι την βρίσκει στο σεξ, αφού και οι γκόμενά του συμφωνεί, αλλά και οι υπόλοιπες, ενήλικοι είναι ότι θέλουνε ας κάνουνε. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι και ποτλιτικώς είναι κωθώνια. Σαφώς οι πιθανότητες γέρνουνε ΠΟΛΥ στο να είναι πράγματι τελείως ανίδεοι και αναίσθητοι σε ότι αφορά την πολιτική, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Έτσι δεν είναι;

Mantalena Parianos said...

NIKOS PARGINOS>>
"Αυτές είναι οι δυο όψεις του νομίσματος"
-Χμ. Αυτό ήθελα να τονίσω, αλλά το comment του θείου άρη παρακάτω, με μπέρδεψε...

ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΕΡΟ>>
Δεν ήθελα να βγάλω σφαιρικά συμπεράσματα, βρε συ. Απλώς, με εξέπληξαν ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ και τα δυο sites - όσο με είχε εκπλήξει και το Street Spirit όταν το είχα πρωτακούσει.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ>>
Είναι υπαρξιακό το ζήτημα... για μένα. (Τι κάνουμε σε αυτόν τον πλανήτη;) Παρτούζες μέχρι να χαθούμε (fade out again) από προσωπου γης; Ή μήπως, λέω, την ώρα που "Cracked eggs, dead birds
Scream as they fight for life"
οφείλουμε στην Ύπαρξη να κάνουμε κάτι άλλο;
"I can feel death, can see its beady eyes" - μου φάνηκε ΚΑΙ επίκαιρο...

ΑΤΡΟΝ>>
Επιτέλους! Μια εικασία για το μέλλον! Αν συμβεί αυτό που λες, θα κάτσω να με γαμήσεις (αγόρι είσαι ή κορίτσι;) - και που ξέρεις, μπορούμε να κάνουμε κι εμείς τότε ένα site για να βρούμε παρτενέρ για την παρτούζα μας. :ΡΡΡΡΡΡΡ

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
"βλέπω το θέμα της παρτούζας, άσχετο με το άλλο θέμα"

Και τα δυο παρτούζες είναι θείε, αν το καλοσκεφτείς.
Απλώς στη δεύτερη - αν και με 15 εκατ. κλικς, θα συμμετάσχουν στην πράξη 3 εθελοντές.
Στην πρώτη, αν και με λιγότερα κλικς, οι εθελοντές που συμμετέχουν είναι χιλιάδες.

Uncle Aris said...

Χαχαχαχα, ναι παρτούζες είναι και τα δύο, αλλά σαφώς καταλαβαίνεις την διαφορά, το ένα είναι εθελοντική παρτούζα και το άλλο είναι παρτούζα του στύλ, καθήστε να σας βιάσουμε όλους, ναι και τους 10.000. (όσοι είναι τελωσπάντων) Διαφορετικές όψεις του νομίσματος είναι σαφώς γιατί το ένα είναι σεξ για το χαβά και να βγαλουμε και κάνα φράγκο και το άλλο είναι σκοτωμοί και δυστυχία. Κάτι μου φέρνει στις 2 όψεις τις πραγματατικότητας, ζωή-θάνατος. Πάντως αν οραγνώσετε τίποτα σε παρτούζα πρώτου είδους, count me in! (έλα λίγο!) :Ρ

Tasis Plisis said...

atron και mantalena, μην ακουω αηδιες τωρα που θα φτιαξετε και site για να βρειτε τον παρτενερ της παρτουζας σας! Εμεις τι κανουμε δηλαδη??

ΥΓ: Αααχχ.. καλα λεω οτι απ'οταν εμφανιστηκε το χιουμορ εξαφανιστηκαν οι παρτουζες...

Mantalena Parianos said...

ΘEIE ARH>>
"καθήστε να σας βιάσουμε όλους";

Δεν κατάλαβες μάλλον... Εθελοντές σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις είναι στο site www.dealist.org.
Oέο!

Mantalena Parianos said...

DCD>>
Αλλού αυτά. Αστειεύτηκα με τον Αtron. Και μάλλον το κατάλαβε, γι' αυτό εξαφανίστηκε!
άντε, γιατί θα σε στείλω να γνωρίσεις τον "από πάνω" (δες το επόμενο post).
:ΡρρΡΡ

Uncle Aris said...

Ναι όντως missunderstanding. Απλώς το να πας εθελοντής (σε οποιοδήποτε είδους εθελοντισμό, ακόμα και για την ολυμπιάδα, γιάκ!...) θέλει περισσότερα @@ απο το να δείς μια τσόντα. Όπως και γενικότερα τα πράγματα που πραγματικά αξίζουνε είναι δυσκολότερα και απαιτούν πολλά κιλά @@, σε σχέση με αυτά που απλώς είναι διασκεδαστικά.

Mantalena Parianos said...

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
"Immerse your soul in love"
που λέει καιο Thom Yorke.

Τότε θα καταλάβεις τον εθελοντισμό (και δεν εννοώ εκείνον της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη)

Είδες που τελικά το τραγούδι, δεν είναι και τόσο άσχετο με το post?
:D

ZissisPap said...

Προτιμώ μαλάκες που ασχολούνται με παρτούζες από μαλάκες που βομβαρδίζουν για πλάκα...
Τους πρώτους μπορείς να τους αγνοήσεις ενώ τους δεύτερους δύσκολα...

K-Top said...

Πλακα ήτανε??? Μα έκλεισα και σάιτ.. το www.mypartouza.org γιατί είμαστε και μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Απαπαπα... τελικά έχει δίκιο ο ΝτιΣιΝτι! :p

ΥΓ. Αγοράκι είμαι καλέ! Το γράφει το προφίλ μου!

ΥΓ2. 10 λεπτά να αργήσεις να απαντήσεις και στέλνουν τη Νικολούλη! Άκου λέει εξαφανίστικα... :PPP

Uncle Aris said...

@Σίγκμουντ
Νομίζω οτι το θέμα είναι μεταξύ αυτών που κάνουνε παρτούζες κι αυτών που κάνουνε εθελοντισμό, κατά των πολέμων, υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων κτλ. Οι μαλάκες που βομβαρδίζουνε για πλάκα, ίσως άμα κάνανε περισσότερες παρτούζες να ήτανε απείρως πιο δημιουργικοί απο όσο έιναι τώρα.

ZissisPap said...

Θείε θα συμφωνήσω στο δεύτερο...
Όντως οι αγάμητοι είναι οι πιο επικίνδυνοι...
Απλά για τον εθελοντισμό έχω άλλες απόψεις και απλά δεν συμφωνώ με αυτό που πλασάρεται ως εθελοντισμός...
Είναι λίγο σαν την παλιά ΚΝΕ που πήγαιναν να πηδηχτούν στο κόμμα για το κόμμα...

Uncle Aris said...

Σίγκμουντ νομίζω οτι καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω οτι σίγουρα ο εθελοντισμός είναι κάτι που πάντα έχει και ανιδιοτελείς σκοπούς. Λίγο να καθαρίσεις την ψυχή σου, λίγο να κάνεις τον σπουδαίο και να ρίξεις καμμιά γκόμενα, λίγο απο αυτό, λίγο απο εκείνο. Αλλά λίγοι είναι πολίτες, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε εθελοντικά, αν με πιάνεις...

ZissisPap said...

Ψάχνουμε για εθελοντές ανθρώπους...
Μετά θα ψάξουμε για εθελοντές πολίτες...

Mantalena Parianos said...

Συνεχίστε, παλικάρια μου! Σας παρακολουθώ άφωνη - και μου αρέσει η τροπή της συζητήσεως.

"Οι μαλάκες που βομβαρδίζουνε για πλάκα, ίσως άμα κάνανε περισσότερες παρτούζες να ήτανε απείρως πιο δημιουργικοί"
Θείος Άρης

"σαν την παλιά ΚΝΕ που πήγαιναν να πηδηχτούν στο κόμμα για το κόμμα"
-Σιγμούνδε, για λέγε - λέγε...


"Ψάχνουμε για εθελοντές ανθρώπους...
Μετά θα ψάξουμε για εθελοντές πολίτες"
-Γι' αυτό μην πεις. Το κατάλαβα!
:)

Uncle Aris said...

Το εθελοντής άνθρωπος πάει πακέτο με το πολίτης. Δε νμπορείς να είσαι άνθρωπος και να ψηφίζεις μαλάκες. Εκτός κι αν κάτι δεν πάει καλά. Έτσι δεν είναι; Δυστυχώς μερικά πράγματα πάνε πακέτο ή δεν πάνε καθόλου πιστεύω.
Για την ΚΝΕ δεν θα πώ τίποτε, τους τα έχω μαζεμένα χρόνια και χρόνια... Δεν μου φτάνουν ούτε 10 blog, πόσο μάλλον ένα comment...

ZissisPap said...

Ένα comment πολλές φορές αξίζει όσο 10 ποστ...
Ο άνθρωπος είναι η αρχή...
Ο πολίτης είναι μία κατάσταση του ανθρώπου...
Για την ακρίβεια είναι μέλος μιας κοινότητας ανθρώπων...
Αν είσαι καλόγερος και ερημίτης ή οτιδήποτε άλλο που σε βγάζει από το κοινωνικό σύνολο δεν παύεις να είσαι άνθρωπος...
Οι ανθρώπινες αξίες ή καλύτερα τα δικαιώματα είναι αυτά που έρχονται σε αντίθεση πολλές φορές με τις κοινωνικές θέσεις...
Το δικαίωμα στη ζωή καθώς και η υπεράσπισή της ακόμη και με τον θάνατο του αντιπάλου (ανθρώπου ή ζώου) είναι ανθρώπινο δικαίωμα...
Η κοινωνία και οι πολίτες έρχονται να υπερασπιστούν αυτήν την αξία και την βαφτίζουν κοινωνικό αγαθό και σου "πουλάνε προστασία" για την υπεράσπισή της...
... θα αρχίσει να γίνεται ποστ σε λίγο...

Mantalena Parianos said...

ΘΕΙΕ ΑΡΗ και ΣΙΓΜΟΥΝΤ>>
Με τέτοια comments - πραγματείες, με κάνετε να αισθάνομαι σαν τον
Νίκο Δήμου.
;)

Uncle Aris said...

Όντας όμως κοινωνικά όντα δεν μπορούμε να διαχωρήσουμε πλέον το ένα απο το άλλο. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος και ταυτόχρονα πολίτης. Γιατί απο την άλλη μπορεί να είσαι ερημίτης της πόλης, το οποίο μπορεί να σημαίνει οτι έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι αντικοινωνικός, ξινός και μισάνθρωπος, αλλά χωρίς απαραίτητα να είσαι κακός πολίτης. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έφερες σαν παράδειγμα είναι κάπως εξεζητημένο, όπως ακριβώς κι αυτό που είπα κι εγώ. Υποθέτω όμως οτι δεν εξετάζουμε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις διότι τότε χάνουμε το δάσος για το δέντρο.
Απο την άλλη όταν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται συστηματικά απο ένα κοινωνικό σύνολο (συνήθως εις βάρος ενός άλλου και στο όνομα της προστασίας) τότε πιστεύω οτι είναι ζήτημα τόσο ανθρώπινο (το κατα πόσο μπορείς να συμπονέσεις τον συνάνθρωπό σου, να κατανοήσεις τις δυσκολείες και τα προβλήματά του και να τον βοηθήσεις σε προσωπικό επίπεδο) όσο και ζήτημα του πολίτη, όπου με την ψήφο σου, τις πράξεις σου και οτιδήποτε άλλο, δεν θα επιτρέψεις στην κοινωνία να καταπατήσει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στο όνομα της προστασίας (ή οτιδήποτε άλλο) Και τα δύο είναι βασικά και θεμελειώδη, απλώς το πρώτο βοηθά μεμονομένα πρόσωπα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα και το δεύτερο πιο συνολικά.
Αυτό όμως σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι πρέπει να αγνοείται και το πρώτο. Μπορεί να μην αλλάζει θεμελιακά τις δομές μιας κοινωνίας άμεσα, αλλά κάνει τις διαπροσωπικές σχέσεις καλύτερες και επομένως ασκεί μια έμμεση επιρροή (που ίσως να είναι και δυνατότερη on the long run, απ'ότι μια διαδήλωση για παράδειγμα)

Για τους ΚΝίτες θα αρκεστώ στην δήλωση οτι τους θεωρώ κολλημένα φασιστάκια με ελάχιστες δυστυχώς εξαιρέσεις.

Uncle Aris said...

Και με την ευκαιρία, ποίος είναι αυτός ο Νίκος Δήμου;

ZissisPap said...

Ας αφήσουμε τις θεωρίες και να δούμε σε 100 μέτρα δρόμου πόσα δικαιώματα μου σου του, για τα οποία "πληρώνεις, -ω, -ουμε" καταπατούνται...

--- Άτομα με ειδικές ανάγκες και μητέρες με καροτσάκια ακόμη και πεζοί ΔΕΝ έχουν δίοδο ανάμεσα από τραπεζάκια, μηχανάκια, αυτοκίνητα...
--- Διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα με σε καθυστερούν ώρες κάθε μέρα...
--- Σκατά ζωόφιλων, γόπες καπνιστών, ροχάλες και σκουπίδια κάθε πόντο...
--- Αστυνόμοι και τροχονόμοι βιτρίνα...
--- Οδηγοί χωρίς ζώνες ασφαλείας που κορνάρουν και μαρσάρουν χωρίς λόγο, μηχανόβιοι χωρίς κράνος...
--- Ξηλωμένα δέντρα γιατί έκρυβαν βιτρίνες...
--- Νερά από κλιματιστικά που στάζουν πάνω σου...
--- Σπασμένα πεζοδρόμια, μπάζα οικοδομών, έργα ανοιχτά μήνες τώρα...

Και τώρα πες μου πόσοι εθελοντές άνθρωποι, πολίτες ή ότι θες θα αντιδράσουν θετικά...
Και μετά μιλάμε να σώσουμε τον υπόλοιπο κόσμο...

Uncle Aris said...

Συμφωνώ σε ότι λές, όλα αυτά είναι πράγματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουνε στην καθημερινή ζωή (πόσο μάλλον καταστάσεις όπως αυτές στον Λίβανο) Και βεβαίως είναι δύσκολο σε αυτήν την σκατοκατάσταση να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, πόσο μάλλον να αντιδράσεις με τρόπο δημιουργικό αι αποτελεσματικό. Αλλά τι άλλες επιλογές έχουμε; Να διαιωνήσουμε την κατάσταση αυτή; Άσε που εδώ φαίνεται η μαγκιά του παίκτη. Όλα τα προγνωστικά κατά κι όμως το παλεύει. Δύσκολο και μπορεί να μην φέρει καν άμεσα αποτελέσματα, αλλά μόνο το δύσκολο τελικά φαίνεται να αξίζει. Κι ας μην φέρει άμεσα αποτελέσματα. Πιστέυω όμως οτι δημιουργείς ένα ρεύμα που σιγά σιγά παρασύρει κόσμο που μέχρι στιγμής ήτανε αδιάφορος.

Mantalena Parianos said...

ΘEIE AΡH>>
Νικός Δήμου = αξιόλογος έλληνας συγγραφέας και εδώ και αρκετό καιρό και blogger.
Κάθε post tου ξεπερνά τα 400 comments - σεντόνια!
Go to: www.ndimou.gr
και nikosdimou.blogspot.com

SIGKMOYNT>>
Σοφά εμίλησες...

SWSW>>
Υπάρχει site (blog?) με συνταγές μαγειρικής (και όχι μόνο). Εκεί θα βρεις και άλλα links για μεγειρικά sites. Είναι της Αθήναιος:
http://www.greekgastronomer.com/

Mantalena Parianos said...

Ώπα! ¨Εμπλεξα τα comments με το mail!
ftoy moy

ZissisPap said...

Ο κόσμος γυρνάει πάλι από το ιδεολογικό στο πραγματικό...
Αγνοεί τις θεωρίες και τις ξύλινες πολιτικές και αγωνίζεται πάλι για την καθημερινότητά του...
Η παγκοσμιοποίηση πολύ γρήγορα έγινε κάτι αδιάφορο, είναι απλά άλλος ένας δαίμονας που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πετώντας πέτρες...
Αυτό που θα συμβεί είναι ότι μέσα από την αγωνία της επιβίωσης θα επαναστατήσει κάνοντας χρήση του δικαιώματός του στην πολιτική ανυπακοή...
Και του είναι ευκολότερο να επαναστατήσει για κάτι πολύ απλό όπως το ψωμί και το νερό παρά για ιδεολογίες...
Και θα αρχίσουν πάλι όλα από την αρχή...

ZissisPap said...

Πάμε για μπίρες...
Στέγνωσε το στόμα μου από την πάρλα :)

Uncle Aris said...

Δεν τον ξέρω τον τύπο, άλλωστε εγώ είμαι ένας άξεστος κι αγράμματος θείος απο χωριό, οπότε καταλαβαίνεται ελπίζω :Ρ Πάντως το να διαβάζεις και μόνο όλα αυτά τα comments must be a real pain in the ass...

Σου-φρού όποτε κι αν έφυγαν οι πολίτες το ζήτημα είναι πως θα τους ξαναφέρουμε πίσω, διότι δεν έχουμε κι άλλες επιλογές. Δεν είναι φανερό το πόσο λάθος είναι τα πράγματα σε όλο τον κόσμο, από τις πλέον ανεπτυγμένες χώρες, μέχρι τις πλέον υπανάπτυκτες;

Uncle Aris said...

Sigmund_01 said...
Πάμε για μπίρες...
Στέγνωσε το στόμα μου από την πάρλα :)

Copy that m8! XD

Uncle Aris said...

Πώς για λίγες μπήρες σταμάτησε άλλο ένα επαναστατικό κίνημα από τα σπράγανά του... :Ρ

ΥΓ:Καλά το έγραψα ή είναι κοτσάνα μέγιστη και θα γίνουμε ρεζίλι τελείως;;; :Ρ

ZissisPap said...

Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις ξεκίνησαν από τα καφενεία και κατέληξαν για τα καφενεία...

χα χα χα...
Πάμε να νικήσουμε τους εχθρούς...
Θα πιούμε και μετά θα τους κατουρήσουμε (μπαρδόν) στα μούτρα... :)

Uncle Aris said...

Σωστός ο σύντροφος! Venceremos!

Bird On A Wire said...

Δηλαδή εσείς τώρα το χάψατε ότι το νταβαντούρι το έστησε για την παρτούζα ο τύπος; Κι άντε να το πιστέψω ότι αυτή ήταν η αρχική αφορμή, λέτε ότι το doubleORnothing είχε τα ίδια αγνά (sick!) κίνητρα;
Όταν βλέπω ότι έχει σπόνσορες, έχω έντονες αμφιβολίες.

Μαλακοπίτουρας μεν, αλλά τον παραδέχομαι τον τύπο! Και θα multiγαμίσει και θα βγάλει και το χαρτζιλικάκι του!

(Αν το χαρτζιλικάκι αποδειχτεί αρκετό, δε θα μου φανεί παράξενο το να παίζει doubleORnothing μέχρι να χρειαστεί γήπεδο για το multiπήδημά του!)

Uncle Aris said...

Θα είναι μεγάλο το happening οπωσδήποτε, αρκεί να δούμε σε ποιό γήπεδο θα το κάνει και πόσο θα πάει το εισητήριο. Όχι τίποτε, για τόσο μεγάλο εγχείρημα θα χρειαστεί σίγουρα την εμψύχωση (κι ενδεχωμένος και την βοήθεια) του κοινού! ;)

Mantalena Parianos said...

SOYRFOY>>
"Μαλάκας" ο Δήμου, παρτούζες ονειρεύεσαι... Πώς θα με ρίξεις έτσι βρε αχαϊρευτε?


ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ>>
"είναι ευκολότερο να επαναστατήσει για κάτι πολύ απλό όπως το ψωμί και το νερό παρά για ιδεολογίες"

-Αυτό ξαναπέστο. Πόσο δίκιο έχεις... Οι νέοι στη Γαλλία, τα έκαναν λίμπα για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Που καιρός για τη "φαντασία στην εξουσία"... Κι όμως, αυτή θα έπρεπε να μας απασχολεί...
Sad but true, έχεις πολύ δίκιο (όταν σκέφτεσαι :Ρ)

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
"σπάργανα".
Οι επαναστάσεις σταματούν εκεί που αρχίζει μια δροσιστική Corona (να τη πάλι η διαφήμιση)

ΒΙΡΔ ON A WIRE>>
Σιγά που θα γαμήσει ο τύπακος. Τις είδες τις υποψήφιες; Σαν το σκύλο που χάσαμε είναι όλες τους. Όχι να το παινευτούμε, αλλά εδώ στο ελλάντα, τα κορίτσια δεν είναι τόσο φτηνά. Άντε να κάνουν κανέναν πεοθηλασμό στο Φέημ στόρυ ή σπριν βγουν στην πασαρέλα. Αυτό είναι όλο. Και είναι και κούκλες σε σχέση με τις αγγλίδες.
Όσο γι' αυτές, δεν κοιτάνε να μαζέψουν τους άντρες τους που έρχονται στα νησιά μας και ξεσαλώνουν, παρτούζες μου θέλουν. Βρε ουστ.

ΘΕΙΕ ΑΡΗ 2>>
"για τόσο μεγάλο εγχείρημα θα χρειαστεί σίγουρα την εμψύχωση (κι ενδεχωμένος και την βοήθεια) του κοινού!"
-Είσαι αδίστακτος. Αλλά έτσι σου πρέπει: να χαθείς μέσα σε ένα γυμνόκωλο πλήθος.


ΣΟΥΡΦΟΥ>>
"Οποιου του βρωμάει ο κόσμος ως έχει, ας ξεκινήσει με την επαναξιολόγηση των αναγκών του...

Τελικά με εκείνη την παρτούζα τι έγινε τελικά?
[καταραμένες ελληνίδες] "

-Tι θες να έγινε, μικρέ βοθρατζή; Επαναξιολόγησα τις ανάγκες μου όπως συνέστησες. :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Uncle Aris said...

-Είσαι αδίστακτος. Αλλά έτσι σου πρέπει: να χαθείς μέσα σε ένα γυμνόκωλο πλήθος.

Είμαι ανάξιος της τιμής ενός τέτοιου περπωμένου!!!

sourfou said...
[καταραμένες ελληνίδες]

copy that m8!... Αλλά είναι οι ομορφότερες, πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό... Τις άτιμες... :(

Mari-R1 said...

egw to prolava to site otan syblirwne to 1.000.000 hits:) arxika nomizw itan 1.000.000 kai meta ayksithike...KAla oi anthrwpoi vrikan enan geloio tropo na vgaloyn lefta kai telika prin kanoyn tin partoyza tha anakoinwsoyn oti xwrisan :P lol

DCD..olo yposxeseis eisai xereis esy..Mantalena min ton akoys se oles ta idia leei kai den ylopoiei, xereis oti prepei gia politikos kai gia partoyzosites ;)

sourfou..akoyses ti mantalena, epanaksiologise tis anages tis..e ma ki esy gyreyontas pigaines.Katse diavase ximeia poy thes kai partoyzes:P

Mari-R1 said...

pros sourfou: etsi exigeitai i atermeni xara soy..ante fyge paidi moy pigaine diakopes mpas kai kselabikareis ligaki..kai kei poy tha pas koita na xei polla gomenakia ;) kai kata protimisi poytanakia opws ta theteis..ti na to kaneis to playboy an mporeis na ta exeis in real?
pros anti-sourfou: symmazepse to filo soy
@Mantalena me to thema poy anoikses -kalokairi einai- perimene kai se ligaki ta comments soy tha xiliasoyn

Mari-R1 said...

ti soy xalaw?isa isa soy ftiaxnw katastasi gia kalokairi..:) tespa mporei na me parexigises..As to paroyme apo tin arxi an thes..
pws se lene?thes na ginoyme filoi?:)

Bird On A Wire said...

Αν θες να το πάρεις από την αρχή να ξεκινάς και με τις σωστές ερωτήσεις που κάνουν για αρχή:
"-Τί φοράς;"
Μετά μπορείς να συνεχίσεις και με τις ερωτήσεις που ανέφερες.

(Μη πει κανείς ότι πετάγομαι ανάμεσα σε δύο άλλους... Για παρτούζες δεν είναι το θέμα εδώ;)

K-Top said...

Αρχικά θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον σουρφού που επανέφερε το θέμα στην παρτούζα γιατί είχε αρχίσει να γίνεται πολύ σοφιστικέ και εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. :p

Πάλι καλά που δεν μας πήραν χαμπάρι οι ΚΝιτες γιατί δεν έχω διάθεση να βρίζομαι μαζί τους καλοκαιριάτικα.

Επίσης, στο σημείο αυτό θα ήθελα να θίξω τη δυναμική της παρτούζας. 48 κόμμεντς σε μισή μέρα??? Απαπαπαπα... Λέτε να κινδυνεύει και το διάσημο DOH! τα θρυλικά πλέον 100++ σχόλια?

Mantalena Parianos said...

ΑΤΡΟΝ, ΜΑΡΙ1 >>
Αμ' απ' τα σχόλια φαίνεται η καλή παρτούζα.
-"πώς σου φάνηκε?|
απάντηση: [σεντονο-comment]

-"ήταν τόσο καλά για σένα όσο ακουγόσουν?"
Απάντηση: [σεντονο-comment]

-"πρέπει η αριστερά, να επαναπροσδιορίσει το ρόλο της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι?]
απάντηση: Γιατί όχι;

:)

ΣΟΥΡΦΟΥ>>
Μην επιμένεις, ρε συ. Ποτέ δεν μου άρεσε η Χημεία. Είναι "ζήτημα χημείας", αν με καταλαβαίνεις.

Uncle Aris said...

Έλειψα μερικές ώρες, αλλά ελπίζω να μην έχει τελιώσει οριστικά η παρτούζα. Έμεινα τίποτα και για μένα;;; :Ρ

Mantalena Parianos said...

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
ΊΣως. Πάμε σε άλλο δωματιο-post όμως.

Anonymous said...

Κοιτα να δείς που έφαγα χυλόπιτα χωρίς να την πέσω πρώτα...!!! Δεν πάει καλά καλέ μου..ΔΕΝ

Mantalena Parianos said...

SOYRFOY>>
Αν θες να την πέσεις, στείλε τον ΑΝΤΙ -σουρφου!
:ΡΡΡ

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.