Feb 27, 2007

Βρέθηκε, λέει, ο τάφος του Ιησού (LoL)


Θεωρία άλφον:
Ο Ιησούς είχε έναν δίδυμο αδελφό που τον βοηθούσε στα θελήματα, στα θαύματα και στο να καταφέρνει να είναι σε διάφορα μέρη την ίδια στιγμή. Είχε ΚΑΙ γιο. Κανείς δεν ξέρει βέβαια ποιος από τους δυο Ιησούζ είχε τον γιο αυτόν αλλά δεν έχει σημασία.

Αντίλογος:
Η πρόσφατη ανακάλυψη των αρχαιολόγων -που ως γνωστόν, σκοπό τους έχουν την κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και του Χριστιανισμού και την εγκαθίδρυση νέας τάξης πραγμάτων, με φριχτές επιπτώσεις εις βάρος όλων μας (ανεξιθρησκείες, νέες ταυτότητες, λιγότερες απομνημονεύσεις όρκων κ.λοπ. κ.λπ.)- οι οποίοι ισχυρίζονται ψευδώς ότι ανακάλυψαν τον τάφο του Ιησού, ή του αδελφού του, ή του γιού του, ή κάποιου Ιησού τέλος πάντων βρε παιδί μου, μη κολλάμε σε λεπτομέρειες, είναι ανυπόστατη και τραγελαφική, δολία και παραδόπιστος. Jesus δηλαδή! (LoL)


Θεωρία βήτον:
Ο Πανάγιος τάφος του Ιησού, βρίσκεται φυσικά στην Ιερουσαλήμ, απ' όπου κάθε χρόνο το Πάσχα, πιάνει μια μικρή πυρκαγιά και εμφανίζετΕ το άγιον φώς. Έξωθεν του ιερού Ναού, πράκτορες της Μοσάντ και της ΕΥΠ πλακώνονται, πιστοί και άπιστοι σπρώχνονται ειι-ώπ έι-ωπ, δούλοι του θεού φλερτάρουν με τα μάτια μέσα στο χαμό σαν να βρίσκονταν στη Μύκονο τον Αύγουστο, και γενικά όλα τελούν σε συνθήκες κατάνυξης, με τους πιστούς να ταξιδεύουν από χιλιόμετρα μακριά για να συνωστιστούν μέσα σε αυτό το όμορφα άγριο θέαμα.


Αντίλογος:
Όλα αυτά είναι κακόβουλες συκοφαντίες όσων από ορμέμφυτη απληστία ορέγονται τη Βασιλεία των Ουρανών, τα προνόμια και τις (ηθικές) απολαβές όσων υπηρετούν τον Κύριο Υμών Ιησού Χριστό.
Όχι, δηλαδή, όποιος έχει αντίρρηση, ας το αποδείξει κι ας πάει στην Κόλαση. Άντε και με φουρκίσατε.



Και ψιτ. Προσέχετε τι λέτε γιατί ο Θεός εκτός από το να βλέπει, ΑΚΟΥΕΙ κιόλας.



Update


Μια ακόμη κακεντρεχής αγριογραφία, στη λογική εκείνων των παλαιότερων που είχα ποστάρει εδώ.

.

7 comments:

Anonymous said...

Εικοσάπλευρα!!!!!
Εικοσάπλευρα!!!!!!

Attalanti said...

Όχι, που θα το άφηνες έτσι... Τέλειο!

Balidor said...

Άψογος...
jesus saves,
the rest of u take full damage ...

δλδ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !

LoulouBlu said...

poly mou aresoun oi photos k ta captions.

too funny!

SniperAthens said...

Jesus Christ LOVES Black & White!






(But he prefers Ballantine's)




Jesus Saves!







(Moses Invests)

The Motorcycle boy said...

Με μπέρδεψες. Είχε αδελφό ο Ιησούς τελικά; Κι ο γιός ποιον είχε πατέρα; Δηλαδή η Αγία Τριάδα γίνεται πλέον "Πατήρ, Υιός, Άγιος Πνεύμα και Εγγονός"; Μπήκε κι άλλος στη ρεκλάμα;

Anonymous said...

Ώστε λοιπόν έχουμε το DNA του θεού, ε; Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι:

Οι κατά τον "Κώδικα Da Vinci" απόγονοι του Τζέσουα μπορούν τώρα να διεκδικήσουν τα πνευματικά δικαώματα της βίβλου και να απολαύσουν το υπόλοιπο της τρυφηλής ζωής των στον πλανήτη Άρη.

Θα αρχίσει η πώληση θαυματουργών οστών (σε βαζάκια με νερό Καματερού), για πάσα νόσο και αιτία, για την εναπομείνουσα, μελλοθάνατη πλέμπα.

Κάποιος μαλάκας θα πρέπει να (ξανα)γράψει πάλι τη βίβλο από την αρχή, προσθέτοντας το κατά James Cameron ευαγγέλιον.

Και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ταινία με τον Di Caprio σε ρόλο Jesus να λέει: θυμάστε το "αγαπάτε αλλήλους", ε, ξεχάστε το, ποτέ δε συμπάθησα τους γκέι.

Τέλος το πεντάγωνο θα χτυπήσει με τον Private "Chuck Norris Jesus" hybrid και θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ! LOL