Jan 7, 2007

Βurn Monitor Burn

Επειδή η γνωστή ομάδα αξιόλογων και σεσημασμένων κοπρολάγνων (δεν είναι τυχαίες οι ομοιότητες εδώ κι εδώ)
θα προσπαθήσει πάλι να διαστρεβλώσει τα γεγονότα προκειμένου να μας πείσει ότι «όλα είναι ίδια», «όλοι οι δημοσιογράφοι είναι αλήτες», «όλα τα πιπίνια, πουτανάκια», «όλες οι αγωγές άδικες», «όλες οι αποχωρήσεις το ίδιο» κ।λπ… (Ιsis unκάτι) [βαριέμαι να βάλω κι άλλα λυνξ σήμερα] -
UPDATE:
ο δικτυακός συρφετός που ακούει στα ονόματα Mάτζικα, λενόνς κ।..κ. φυσικά αφαίρεσε από τα ιστολόγιά του τα ποστς με τις κουράδες και τα σύνδρομα τουρέτ στα οποία παρέπεμπα με τα λυνξ μου και τα οποία καταδεύκνυαν τις νοσηρές τους συγγένειες. Μπορείτε ωστόσο να περιπλαβηθείτε στα "αξιόλογα ιστολόγιά" τους, για να ανακαλύψετε μόνοι σας το βόρβορο που τους διακατέχει, μανούλα μ' - μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποίησα!]



Επειδή οι γενικεύσεις αυτές είναι ίδιον των ολοκληρωτικών καθεστώτων και τις επικαλούνται μόνο κάτι σιχαμάτζικες και λοιπά φασιστοειδή

Και επειδή όλα αυτά γίνονται χωρίς οι σεσημασμένοι που λινκάρω παραπάνω να τολμήσουν να πουν τίποτε με το όνομά του (μου)

Αξίζει να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη θέση τους.
Είναι άλλο αυτό που έκανα εγώ me to Μonitor και άλλο αυτό που έκανε η Μιραντολίνα.

Εγώ είχα ζητήσει να "εξαιρεθώ" από το Μόνιτορ, επειδή ως μέλος της κοινότητάς του
(όπως αισθανόμουν τότε) θεώρησα υποχρέωσή μου να καταγγείλω κάτι που λόγισα -όπως και πολλοί άλλοι at the time- μεμπτό και αντιδημοκρατικό.
Θεωρώ αυτονόητο κάποιος που θέλει να λέει ότι ανήκει κάπου, να μπορεί να καταγγείλει μια δυσλειτουργία του συστήματος (sic). Όταν είδα ότι δεν επρόκειτο να αλλάξει, τότε ζήτησα να μην είμαι πια μέλος σε αυτή την κοινότητα.

Κι όταν ούτε αυτό έγινε, μετακόμισα και άλλαξα URL ζητώντας τουλάχιστον, αυτή τη φορά να ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ο Παναγιώτης στο Monitor.


Εσύ Μιραντολίνα, ζήτησες εκβιαστικά να σε εξαιρέσουν και προκάλεσες το delete ξερών και χλωρών.

Ήταν και φίλοι σου Μιραντολίνα που εμφανίζονταν στο Monitor...

***

Τώρα θα μου πει κάποιος και θα ‘χει δίκιο, τι θέλω και ασχολούμαι πάλι. Αν τα γράφω είναι επειδή

1. δεν είμαι εδώ και μήνες στο Μόνιτορ άρα δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι το κάνω για να υποστηρίξω τον Παναγιώτη (η σιχαμάτζικα μάλιστα, μου χρέωνε ότι καταφέρθηκα εναντίον του Monitor για να χειραγωγήσω, λέει, τους bloggers, οδηγώντας τους σε κάποιον άλλον aggregator! χιιι)

2. η ξεροκέφαλη επιμονή μου την εποχή της διαφωνίας μου με τον VryPan, αν μη τι άλλο απέδειξε ότι δεν είμαι και τόσο έξυπνη τελικά, άρα;

και

3. γιατί κάτι τύποι σαν το νονς και τη σιχαμάτζικα καιροφυλακτούν να διαστρεβλώσουν όπως πάντα την πραγματικότητα, στρέφοντάς την υπέρ τους. Και εξηγούμαι:


*Η πρώτη στο τελευταίο της ποστ τσουβαλιάζει υποτίθεται όλους τους δημοσιογράφους
– μάθε λοιπόν αστοιχείωτη, ότι "δημοσιογράφος" λογίζεται και ο Πρόεδρος-και -άνκορμαν Χατζηνικολάου, "δημοσιογράφος" λογίζεται και ο πιτσιρικάς της συντακτικής ομάδας του ίδιου, που τρέχει για εξωτερικά ρεπορτάζ και πληρώνεται με μπλοκάκι, πιθανόν ψίχουλα.
Η γενικευτική λογική σου βέβαια δεν θα ‘πρεπε να ξενίζει κανέναν, αφού αποτελούσε πρακτική και κοινό τόπο σε όλες τις χούντες, στους ναζί και τους ρουφιάνους τους – «κομμουνιστής; στο ικρίωμα».




*Ο νονς πάλι, σε σχόλια του στου Χαρτοπόντικα, στηλιτεύει υποτίθεται την αναξιοκρατική χρήση των linkblogz, τη στιγμή που είναι ο ίδιος και η παρέα του που έβαζαν φωτιά στα buzz με τις αλλαξοlinkblogιές τους!

Γράφει ο νονς:
«Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, αγαπητέ χαρτοπόντικα, τολμώ να ισχυρισθώ ότι το πρόβλημα, για το οποίο να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ πως φταίει καταρχήν ο vrypan, είναι ότι το μόνιτορ ανεδείκνυε προτιμήσεις (μέσω των linkblogs) και δημιουργούσε την εντύπωση ότι κάποια blogs είναι ιδιαίτερα δημοφιλή (μέσω του buzz). Δεν επρόκειτο απλώς για ένα aggregator, επομένως. Αυτό συχνά οδήγησε σε συμπλεγματικές επιθέσεις, συχνότατα μονομανιακές, που είναι θεμιτό κάποιος να μην αντέχει σε κάποιες φάσεις της ζωής του. Και τότε, ζητεί να εξαιρεθεί αυτής της ψυχοφθόρου διαδικασίας.”
___________________________________________________
Η υποκρισία χωρίς όρια διαφαίνεται ακόμη, από το γεγονός ότι τα linkblogz ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ από την Μιραντολίνα ως ΛΟΓΟΣ που την οδηγεί να ζητά την εξαίρεσή της από το Monitor!

Ο *αξιόλογος* και η διανοητικώς πληγείσα σιχαμάτζικα παραπάνω, προφανώς πάνε να χρεώσουν τις linkblog-ασχήμιες τους στους άλλους, όπως π.χ. κάνει ο εν λόγω ανθυποϊστολόγος και με τις βωμολοχίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στο blog του, την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται πως εκτοξεύονται εναντίον του (αλλά ποτέ δεν έχει προσκομίσει στοιχεία ή link).

***


Παναγιώτη, γύρνα πίσω. Ίσως εμείς οι δυο θα μπορούσαμε να αποδείξουμε ότι μπορείς να διαφωνείς με κάποιον, να τρώγεσαι μαζί του και να λυσσάς, να μην το κουνάς ρούπι από τις αρχές σου («OK, δεν με βγάζεις απ’ το Monitor, θα ανοίξω λοιπόν καινούριο blog, αν με ξαναβάλεις όμως στο Monitor, θα σταματήσω το blogging» σου είχα πει, και το σεβάστηκες) και παρ’ όλα αυτά να μην θυσιάζεις τους πάντες, όπως ούτε λίγο ούτε πολύ επέλεξε να κάνει η Μιραντολίνα.

Θα συμφωνήσω με τον Pascal.


Over and out

Ω, μα λυσσάξτε λοιπόν.

26 comments:

Anonymous said...

Για πρώτη και τελευταία φορά σχολιάζω στη σελίδα σας, μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω, για χάρη όσων "καλόπιστων" αναγνωστών σας φαντάζονται ότι έχει υπάρξει κάποιο παρελθόν, ιστολογικό ή άλλο, μεταξύ μας, ότι ενώ εδώ και μήνες έχετε επιδοθεί σε ένα δυσεξήγητο υβρεολόγιο εναντίον μου, εγώ δεν σας έχω υβρίσει ποτέ, ούτε βέβαια έχω ώς τώρα ποτέ ασχοληθεί μαζί σας ούτε και πρόκειται να ξανασχοληθώ. Για την ακρίβεια, δεν θα γνώριζα καν την ύπαρξη του ιστολογίου σας εάν δεν μου έλεγαν προσφάτως διάφοροι καλοθελητές ότι με αναφέρετε, με τον τρόπο που με αναφέρετε, συχνά πυκνά.

Ως προς την ουσία της άποψής σας, δεν έχει κανείς παρά να διαβάσει το σχόλιό μου που παραθέτετε, συμπεριλαμβανομένων των φράσεων που έχετε αφήσει ατόνιστες, και θα καταλάβει.

kaltsovrako said...

Ε, καλά ρε μορτάκο, δεν έχεις πεί και ποτέ σου και κανένα όνομα! Μόνο κατι ασπόνδυλα αναφέρεις και από δω πάνε και οι άλλοι.
Όσο για το οτι δεν ήξερες την Μανταλένα, ασε τα σαπάκια για κανένα ποίημα σου. Ξέχασες την συνάντηση μας στο blog μου το καλοκαιράκι ή το ΄'εκανες και αυτό delete;.

Όπως θές τα λές και μαγκιά σου. Αλλά να τα πιστευεις κιόλας είναι κάπως άρρωστο. Τουλάχιστον.

Να το κοιτάξεις.

Anonymous said...

Εμείς τα αθώα trolls παρακολουθούμε, για μία εισέτι φορά, την ελληνική πορδόσφαιρα (my arse...) να ξεκατινιάζεται και τις δύο γνωστές φατρίες να έχουν ανέβει στις βίγλες να βιγλίσουν...
Είστε ΟΛΟΙ τόσο αξιοθρήνητα υπανάπτυκτοι (το διαπιστώνω κάθε Χ'γεννα που έρχομαι στο Ελλάντα) και βαρετοί που δεν αξίζετε ούτε για χοντρό κράξιμο...
Κωλάδια έλληνες μπλόγκερς

Mantalena Parianos said...

ΝΟΝΣ>>
Πάρα πολύ ωραίο σχολιάκι. Δεν έχω να ανταπαντήσω τίποτα, γιατί δεν λέει και τίποτα.

ΚΑΛΤΣΟ>>
Μα, πίστεψτε το - δεν με έχει εξυπονοήσει ποτέ ο εν λόγω!

ANVNYMO ΤΡΟΛΛ>>
Τι γυρεύεις στο εξωτερικό εσύ, βλάχος άνθρωπος;
(άκου "κωλάδια"!)

Ουστ!

Anonymous said...

Mε λες βλάχο και με πληγώνεις.

Είμαι Μανιάτης , ευτυχώς

Στο εξωτερικό κάνω αυτό που εσείς ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας δε μπορείτε να διανοηθείτε...

Παραμένετε κωλάδια

Anonymous said...

Τι θες ρε Τουρκόσπορε;

Mantalena Parianos said...

Μην ασχολείσαι ρε Sum, με τον διαστημόβλαχο.
Αυτοί είναι απόγονοι του Κιουταχή, μιλάνε άλλη γλώσσα.
χιιι

Anonymous said...

Nαι σωστά
ενώ εσείς είστε άσπιλοι

Mantalena Parianos said...

Εμάς μόνο ο Μπαρμπαρόσσα μας σκυλοπήδηξε, βρε γιουσουφάκι. Τούρκος δεν πάτησε στην Πάρο.
Άιντε, ξουτ, λέμε!

Anonymous said...

είστε μαλάκες.
Αν νομίζετε ότι επειδή σας διαβάζουν 300 ανθρωποι θα μας πειτε και τι ειναι σωστό.

Ζήτω ο χίτλερ

Mantalena Parianos said...

Ξουτ λέμε, προσκυνημένε! Ξουτ!
(ρε κακό που μας βρήκε με τη σιχαμένη πάλι).

Λύσιππος said...

Καλημέρα εκεί στη Γιουνανία, άμποτε ωραία Ιωνία - νυν Γραικιστάν.

Φαντάσου οι 300 του Λεωνίδα να έκαναν αλλαξοκωλιές και να έπαιζαν ξύλο για το ποιός θα κάτσει πρώτος στη γραμμή του πυρός. Εν τω μεταξύ οι Πέρσες θα έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο από το 1998 που έφυγα από την Ελλάδα. Τίποτα στις συμπεριφορές των ανθρώπων που μόνο ξέρουν να αντιδρούν είτε με υπερβολή, με δράμα, με οργή και απαίτηση - σαν κακομαθημένα παιδάκια.

Το Μόνιτορ το χρησιμοποιούσα τον τελευταίο χρόνο για να διαβάζω καθημερινά πολλά όμορφα αλλά και σοκαριστικά γραπτά, σκέψεις, επισημάνσεις, στηλιτεύσεις της καθημερινότητας. Για να δω που κυμαίνεται το επίπεδο της Ελληνικής σκέψης και πράξης τον 21ο αιώνα.

Κάφτε τα όλα, like it's 1007. Μεσαίωνας ξανά. Την καλημέρα μου και την απογοήτευση μου.

Νίκος Παργινός said...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και πάνω από όλα υγεία...

Lili said...

Μανταλενα



η ιδεα και η αποφαση να κλεισει ο παναγιωτης το μονιτορ, ηταν δικη του, η καθε εναποθεση ευθυνης σε αλλον ειναι τραγικη.


δεν την ξερω την μιραντολινα, δεν με ενδιαφερει τι πιστευει για τον εαυτο της και αν ειχε δικιο η οχι να ζητησει οτι ζητησε.
ο καθενας μας ζηταει οτι πιστευει οτι του ειναι due.

Το τι κανει οταν δεν το παιρνει ειναι αλλο θεμα.

Δεν ειδα πουθενα την μιραντολινα να εκβιαζει εμμεσα η αμμεσα αλλα να αποκρουει τα επειχειρηματα του παναγιωτη.

ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με το πως το βλεεπει, το να την περνατε ολοι απο κοσκινο γιατι χασατε κατι που σας αρεσε με απωθει και πρεπει, τουλαχιστον εδω να το πω.


και τονα μεταθετε την ευθυνη της αποφασης του παναγιωτη πανω της ειναι σαν να μου λεει ο γκομενος θα σκοτωθω αν μ αφησεις, και τελικα αφου καταπιει τα χαπια, να μου την πουνε ολοι, ενω απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν δικη του αποφαση, δικη του πραξη.

Και αν θες δικος του εκβιασμος.


Shame people.

Anonymous said...

ziz iz a hest.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lili said...

εμενα βριζανε η εσενα?:P

Mantalena Parianos said...

ΛΥΣΙΠΠΕ>>
Καλά τα λες. Μην απογοητεύεσαι όμως.
Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
:)


ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΓΙΝΕ>>
Καλά είσαι συμπατριώτη; Ελπίζω το 2007 να σου φέρει ότι επιθυμείς.

ΛΙΛΙ>>
Lili...
Ούτε εμένα, ούτε εσένα. Τη Mantalena βρίζανε.
;)


καλημέρεζ παιδιά

Lili said...

ωπ αυτο το καλημερεΖ πολυ μουλτοκατασταση μου κανει.
οχι?

Anonymous said...

βλέπω ότι άλλαξες επιτέλους τη φωτό της κοπέλας που υποτίθεται ότι είσαι εσύ....
δυστυχώς για σένα, έχω αποθηκεύσει την ιστοσελίδα σου σε διάφορες ημερομηνίες κατά τις οποίες η προηγούμενη φωτό είναι φάτσα-κάρτα ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ...
Ανάμενε τα περαιτέρω....

Τα φιλιά τα δικά μου και της Μάτζικας

Mantalena Parianos said...

Μια διόρθωση: ο Ιμπραήμ έσπειρε την Πελοπόννησο, όχι ο Κιουταχής.

(όσο ζω , μαθαίνω)

artois said...

lili, όταν θα ξεκολλήσει το μυαλό σου από την Συγκριτική Γκομενολογία, μπορεί να καταλάβεις τι συμβαίνει δυο μέτρα μακριά σου.

Λύσιππε, παραλείπεις να σημειώσεις ακόμα ότι ενίσχυες καθημερινά την κατάσταση που είχε ως αποκορύφωμα τα γεγονότα στο "Γραικιστάν".

Ήσουν από τους τακτικότερους λινκαδόρους της Ίσιδος χωρίς Βέλο, που μαζί με άλλες αρρωστημένες ανασφαλείς περσόνες έβριζαν εναλλάξ τους υπόλοιπους μπλόγκερς. Πότε για την αναγνωστική τους ανεπάρκεια, πότε για τα ατελή ελληνικά τους, πότε για την ευφυΐα τους. Όταν λοιπόν όλη αυτή η φάρα πήρε την απάντηση που της άξιζε και αποδείχθηκε ότι ούτε ευφυΐα διέθετε, ούτε επαρκή ελληνικά για να κρίνει τους άλλους, άρχισε τα καμώματα.

Επομένως το να το παίζεις κριτής εκ του εξωτερικού είναι λίαν υποκριτικό.

Και τέλος τέλος, αυτό είναι το "Γραικιστάν". Aν δεν σου αρέσει διάβαζε τα αμερικάνικα blogs ή γύρνα πίσω να ανεβάσεις τον μέσο όρο μπλογκοποιότητας.

Anonymous said...

Γαμώτο, αυτές οι γιορτές θα μου μείνουν αξέχαστες...

Lili said...

aρτois ειναι νομιζω η 5η 6 η φορα που μου επευθυνεις τον λογο με υπερ οικειο υφος και αγενεια.
Οταν μαθεις οτι δεν ειναι ευγενικο να μιλας σε καποια με τον τροπο και τον τονο που χρησιμοποιεις, (ουτε γκομενα σου ειμαι ουτε μαμα σου να σου σκουπιζω τον κωλο οταν ενεργεισαι), ισως και να κανουμε καποιο διαλογο.



εχει καταντησει κουραστικη πια η τοση επιθετικοτητα επειδη δεν συμφωνεις με την αποψη του αλλου τον τροπο ζωης του ητον τροπο γραφης του...whatever.

you are not that important (to me), so be nice μην σου παρει ο διαολος την πουτσα.


:P

Anonymous said...

Μανταλενα τα λαμόγια του διαδιχτυου ΜΑΤΖΙΚΑ, ΝΟΝΣ και ΣΙΑ άλλαξαν τα λινκσ στα οποία παραπέμπεις με το ποστ σου!