Jan 7, 2007

Πρωινό comment

Mirandolina,
ντρέπομαι πολύ για το comment που σου άφησα.
Πραγματικά σου εύχομαι καλή ανάρρωση, αλλά όχι εις βάρος δικαίων και αδίκων - αν έτσι το βλέπεις (και βέβαια αναφέρομαι στο περιστατικό με τον Βρυώνη).
Θα σε παρακαλούσα να σβήσεις το προηγούμενο comment μου από το blog σου - καθώς και αυτό.
Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, πες μου να σου στείλω το link απ' όπου μπορείς να κάνεις edit και στο σχόλιό σου όπου απαντάς (και σε μένα) για να μη φανείς ανακόλουθη.

Mantalena Dimosiografos
Παριανάκι


.

Μα δεν μ' αφήνετε ν' αγιάσω εσείς πια. Εκεί που λέω νισάφι, όλοι άνθρωποι είμαστε, δείξε συμπάθεια Μαντλέν στο δράμα του άλλου, φροντίζετε να μου υπενθυμίζετε ό,τι μισώ και σιχαίνομαι στη ζωούλα μου. Transformers.




ΥΓ.
Είχα μόλις δυο μήνες στα blogs όταν έγραφα σ' αυτή τη γυναίκα:

"Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή τη μίξη θρησκείας (ιδανικής για καθυπόταξη των μαζών σε όλο τον κόσμο) και πατριωτισμού και μεταφυσικής (θυμάσαι που σε ρώτησα μια φορά από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι εκείνος ο χριστιανός υπονοούσε την ύπαρξη εξωγήινων;) και καλλιτεχνίας (βλέπε Μπόυς)... με τρομάζει. Νομίζω ότι είσαι επικίνδυνη. Αλλά πάλι, νομίζω ότι ΑΥΤΟ δεν είναι που ήθελες πάντα; Θα μπορούσες να είσαι με την ίδια ευκολία, προφήτης, ιερωμένη, ειδικός (τους φοβάμαι τους "ειδικούς", με κάνουν να χέζομαι πάνω μου γιατί "ειδικοί" ήταν και οι γιατροί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης) ή βασανίστρια.
Γιατί μου έκανες linkblog;"

Σε αυτό το postάκιο Σε αυτά τα comments

4 comments:

Mantalena Parianos said...

Και επειδή δεν θεωρώ ότι είμαστε όλοι το ίδιο,
ως παλιό “καπρίτσιο” (όπως λέει κι η Psilikatzou) που ταλαιπώρησα δηλαδή τoν VryPan,
επισημαίνω πως όποιου δεν του αρέσει σηκώνεται και φεύγει.

Εγώ έτσι έμαθα έστω και αργά - κι αφού έπεσε πάνω στο ξερό μου το κεφάλι όλη η μπλογκόσφαιρα, μα τον Τουτάτη.

ΕΞάλλου, η ΜΙραντό δεν έλεγε πως σταματάει το blogging? Ti συνέβη τώρα και το συνεχίζει; Και όχι μόνο αυτό αλλά θα πρέπει να το σταματήσουν και όλοι οι άλλοι linkbloggers της;

άι άι άι

η επέλαση των transformers άρχισε.

Mantalena Parianos said...

Και βέβαια, το ποστάρω εδώ αυτό το σχολιάκι μου, γιατί δεν κατάφερε να περάσει το comment moderation της Μιρανδό (η οποία BTW ούτε έσβησε και το προηγούμενο comment μου όπως της ζήτησα...)

Anonymous said...

Η ανώνυμη σαμποτέρ ήταν τελικά... ζωσμένη ιντερνετικά εκρηκτικά.

Υπό τους ήχους αντι-σιωνιστικού Rock-εμβατηρίου, που έγραψε ο Leonard Cohen (με τα αντρειωμένα lyrics
"Today we take Manhattan-Monitor, Tomorrow we take Berlin") ετοιμάστηκε να ανατινάξει στον αέρα το ίδιο της το (βλογημένο) σπίτι, αρκεί να ανατίναζε ταυτόχρονα _και_ το λαομίσητο (μασωνικο-εκσυγχρονιστικό) Monitor, το οποίο _έπρεπε_ να τιμωρηθεί μιά για πάντα, για το ρατσιστικό ατόπημά του,
το ατόπημα του ότι άνοιγε την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ στους Ευρωλιγούρηδες της Παγκοσμιοποίησης, με το να επιτρέπει σε κάθε καρυδιάς καρύδι, κάθε Ευρολιγούρη και προσκυνημένο Γραικύλο, να συνυπάρχει δυσφημηστικά (για την ίδια) κοντά στο ίδιο της το σπίτι...

Εστειλε μία χαλκευμένη νομική απειλή, για να φουντώσουν τα πνεύματα και ο αντίπαλός της να χεστεί, ενώ είχε ήδη συννενοηθεί για... ΜΠΑΡΑΖ αποχωρήσεων (ζωσμένες ΚΑΙ αυτές με εκρηκτικά)...

Την τελευταία στιγμή, όμως, ο αντίπαλος έκανε έναν απρόβλεπτο ιμπεριαλιστικό ελιγμό. Αντί να δεχτεί τη μοίρα του στο περιθώριο της Ιστορίας, αντί να υπογράψει τη δήλωση μετάνοιας που θα τον έσωζε από το Λαϊκό Χριστιανο-Αναρχικό Δικαστήριο, προτίμησε να... ζωστεί ο ΙΔΙΟΣ εκρηκτικά, να ανατινάξει στον αέρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη βλογημένη βλογο-γειτονιά, που με τόσο μόχθο έχτισε ο ίδιος, χρησιμοποιώντας τις πέτρες των ανίερων παλιών βλογ, για να οικοδομήσει το βαρβαρικό Ναό της Νέας Θρησκείας του, αυτής της αντίχριστης ΑΙΡΕΣΗΣ, των ΔΗΘΕΝ... "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", τα οποία (όπως είπε κι ο εθνάρχης Χριστόδουλος) ανταγωνίζονται ειδωλολατρικά την ίδια τη Χριστιανική Πίστη.

Ανατινάχθηκε λοιπόν η βλογημένη Ιερουσαλήμ εξ ολοκλήρου. Δεν έμεινε ούτε καν εκείνο το ταπεινόν Αγιον Φως, που κάθε Πάσχα μοίραζεν η Ιερομάρτυς Δρομοκράτισα στις προσφιλείς της μάζες, των αδικημένων (δήθεν κακών) ποιητών, των κλαυθμών της οικουμένης και των πάσης φύσεως οδυρμών, που η ίδια βοηθούσε μέσω του βλογ της να εκφραστούν, μέσα στον Εικονικό Κόσμο...

ΓΙ'ΑΥΤΟ και... την τελευταία εκείνη στιγμή, την έσχατη εκείνη Καταραμένη Ωρα, λυπήθηκεν η Ιερομάρτυς τους αθώους που θα έμεναν άστεγοι ΚΑΙ αυτοί, αν ανατίναζε στον αέρα το ίδιο της το βλογημένο σπίτι, και αποφάσισε να τους χαρίσει (εν τέλει) τη ζωή, ΜΗ ανατινάζοντάς το.

Κατανοήστε την, και μην την κατηγορείτε. Αν δεν έκανε αυτή την Ηρωική Αλτρουιστική πράξη αγάπης, ΠΟΥ θα έβρισκε σήμερα στέγη και (π.χ.) ο... Ζουράρης?

"Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ", κατά των ευρωλιγούρηδων και αντι-σκυλάδων τρανσάδων DJs, συνεχίζεται. Εμπρός πατριώτες, με τα βλογ και τα μπουζούκια στους ώμους.
Αντισταθείτε στα αντεθνικά synthesizers!!!

DJ OMADEON (George the First)
Emperor of the Christian-Islamic Blogging Republic of MirandolinaLand

Anonymous said...

Omadeon, ΔΕΝ τα είπες καλά.

Από ΠΟΥ κι ΩΣ που "ανώνυμη", η τρομοκράτισσα?

Καραμπινάτη και Καρα-επώνυμη υπήρξε.

Συγνώμη που σε ξύπνησα από το μεσημερινό σου ύπνο (στο γραφείο), αλλά τώρα είναι αργά...

Ο δεύτερος εαυτός σου(*)
Γιώργος Στάθης

(*) Ναι, ρε! Ο προγραμματιστής...