Sep 7, 2006

Δεύτερη και καταξιωμένη (σε μένα)


- I thought you were afraid of heights.
- I'm not afraid of heights. I'm afraid of falling.
από το "Παρίσι, Τέξας" του Βέντερς


Το νεύρο στην ωμοπλάτη τραβάει όπως πλαγιάζω το μηχανάκι.
Η καρδιά δεν χτυπάει όπως πριν τρεις βδομάδες. Ευτυχώς.
Θέλω να σταματήσω μες τη μέση του δρόμου και να πλακώσω στο ξύλο όποιον τολμήσει να μου πει κουβέντα.
Στα blogs με ειρωνεύονται από τον Vague Tourist και τον Pascal μέχρι τα κορίτσια που άλλοτε διάβαζα, η Rodia και η Isis. Πώς κατάφερα πάλι να γίνω κωλόπαιδο, δεν ξέρω. Μάλλον είμαι. Τι λέω, μάλλον. Σίγουρα.
Δεν ζητάω όμως συγχωροχάρτι από κανέναν. Μου τη δίνει εξάλλου αυτό που κάνουν, δεν θα μπορούσα να μην το πω.
Όλοι ξέρονται με όλους – είναι πολύ σημαντικό τελικά να έχεις διαπροσωπική επαφή με τους άλλους και στην εκτός blogs πραγματικότητα.
Έτσι μπορούν να δείχνουν αλληλοκατανόηση, να καταλαβαίνουν εν ολίγοις τι εννοείς όταν το εννοείς και τι όχι, να μιλούν με δικούς τους κώδικες, να μηχανεύονται ενδεχομένως, να "συσπειρώνονται" ή να θάβουν χωρίς να αναφέρουν ποτέ ονόματα.
Δεν το μπορώ αυτό. Ήθελα, όπως έγραψε πρόσφατα και η Κωνσταντίνα, να μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι. Μόνο που έχοντας επιλέξει να μην κάνω σχέσεις γνωριμιών σε μπλογκοπάρτυ ή να συναντώ δια ζώσης άλλους μπλόγκερς, επιπλέον μη φέρνοντας στα μπλογκς παρέες μου «απ’ έξω», βρέθηκα μια άγνωστη, που επειδή έλεγε τη γνώμη της, ήταν εύκολο να συγκεντρώσει τη μήνι όλων σχεδόν.


"Όλα όσα ο άνθρωπος εκθέτει είναι σημειώσεις στο περιθώριο ενός κειμένου που έχει σβηστεί ολοσχερώς. Από το νόημα της σημείωσης υποθέτουμε ποιο πρέπει να ήταν το νόημα του κειμένου. Αλλά απομένει πάντα μια αμφιβολία και τα πιθανά νοήματα είναι πολλά"
Από το blog της Mαρκησίας του Ο.


Πολύ θα ήθελα να ήξερε ο GGL τι σκέφτομαι για τα posts του. Δεν τολμάω ούτε σχόλιο να του αφήσω. Ποια; Εγώ. Οι gay φίλοι μου με λένε μαλάκα.
Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω το Βατραχοκόριτσο, την Candy Blue, τον Καλτσόβρακο, τον Μακ, τον Βρυώνη, τον Μανιφέστο και τον Dimitri, τον Βρομόγατο, τον Πατατοτζάνκι, και κάποια άλλους που τώρα μου διαφεύγουν τα ονόματά τους. Αλλά δεν θα συμβεί ποτέ.
Λοιπόν; Τι κάνω εγώ εδώ;
Φίλους, σίγουρα όχι.
Εχθρούς; Ίσως. Κάποιοι (κάποιος;) ανώνυμος, με απειλεί εξακολουθητικά με mail και comments (“Θα με συναντήσεις”, “σε είδα στην Αντίπαρο”, “θα σε αφήσω μες τα αίματα να κλαις” κ.ο.κ.).
Και δεν είναι ότι φοβάμαι, δεν φοβάμαι πια – μεγάλη είμαι, αυτοάμυνα ξέρω, θα τον σαπίσω όποιον τολμήσει να μου την πέσει.

Είναι ότι στη μικρούλα Ελλάδα, δεν μπορείς όπως φαίνεται να ποστάρεις τόσα πράγματα απ’ τη ζωή σου. Δεν ζούμε στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες του εξωτερικού που ευνοούν την ανεκτικότητα – όσο κι αν στην Πάρο, οι ξένοι μας ευτυχώς είναι πλέον σχεδόν όσοι και οι Έλληνες. Αγόρασαν σπίτια, σεβάστηκαν το περιβάλλον, είναι ευγενικοί. Δεν είμαι και τόσο βέβαιη ότι οι ασχημονούντες ελληναράδες θα φέρονταν ανάλογα στην πλειοψηφία τους.

Δεν ζούμε λοιπόν ούτε σε αχανείς ούτε σε απελευθερωμένες κοινωνίες όπου μπορείς να στηλιτεύσεις κάτι, να γράψεις ότι σε πηδάει ο ψυχαναλυτής σου, ή ότι έπαιζες σε τσόντες όπως εκείνη η Ιταλίδα, να γράψεις τη γνώμη σου στο κάτω κάτω και να συνεχίσεις να είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων.
Ζούμε σε ένα κωλοχώρι (πολλοί έφεραν και τις συνήθειές τους από το Κωσταλέξι και τη Βέροια στα blogs) όπου δεν υπάρχει περίπτωση να σε κράξουν για κάτι που έγραψες και να μη σκέφτεσαι ότι αν τύχει να απαντήσεις επιθετικά, θα σε βρουν na sou gamisoun oti exeis kai den exeis – εντάξει ανώνυμε;

Όσες ποστάρουν, συχνά με ωμή ειλικρίνεια και δυναμικό συναισθηματισμό, πράγματα απ’ τη ζωή τους στο κωλοχανείο της Ελλαδίτσας, όπως η αγαπημένες μου Ψιλικατζού και Ξανά Ξανθιά, είναι αναγκασμένες να σκληρύνουν το πετσί τους ή να αποκρούσουν επιθέσεις. Αν δεν ταιριάζεις στο σύνολο, θα το πληρώσεις (ή θα βγάλεις βιβλίο :)
Γι’ αυτό λοιπόν (κυρίως οι ισχνόψυχες με αμαρτωλό παρελθόν, που έχουν πηδηχτεί με ένα δυο bloggers οι οποίοι τώρα τις linkμπλογκάρουν, και τα φύσει μικρόψυχα αρσενικά - δεν είναι τυχαίο ότι οι gay bloggers έχουν τα αρχίδια να εκτεθούν σε αντίθεση με τους δήθεν macho άντρες της μπλογκόσφαιρας), οι περισσότεροι το γυρνάν στην παλαβή, με αλληγορίες επιπέδου δημοτικού, συγκαλυμμένα λογάκια, αμφίσημη ορολογία και δήθεν χιουμοράκι. Εμετός.

Εμένα μ’ αρέσουν τα σταράτα πράγματα. Μια ειρωνεία έχει νόημα όταν όλοι καταλαβαίνουν σε ποιον απευθύνεται και τι σημαίνει – αλλιώς γιατί να τη γράψεις; Για τον κολλητό σου μπλόγκερ που θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει; Πάρτον τηλέφωνο να τα πείτε, να σπάσετε πλάκα και να περάσετε καλά.

Επειδή λοιπόν,
α) δεν μπορώ να μπαίνω στο τριπάκι αν κάποια που λέγονται εννοούν εμένα ή όχι, και
β) μη μπορώντας πλέον να μου απευθυνθούν ευθέως αφού ποτέ σχεδόν δεν τους απευθύνομαι κι εγώ, ορισμένοι (να τη κι η δική μου γενικούρα) έχουν αρχίσει να ειρωνεύονται στον αέρα,
λέω να κόψω τα πολλά πολλά και να αδιαφορήσω.

Έρχομαι δεύτερη,
το ξέρω, όσοι με απεχθάνονται πλέον -γιατί δεν συνέβαινε αυτό από την αρχή και το γνωρίζω- το έχουν κάνει πρώτοι.
Θα τους διαβάζω όμως, όπως ξέρω ότι με διαβάζουν κι αυτοί – ακόμη κι αν κάτι τέτοιο μας κάνει να μην ξαναφήσουμε ποτέ comment ο ένας στον άλλον.
Aυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα.

Και για μη πει κανείς ότι κλαίγομαι πάλι, μόλις πάω στη δουλειά όπου έχω υποφερτή σύνδεση, θα ανεβάσω και το τελευταίο mixάκι που θα ακουστεί από αυτό εδώ το blog. Είναι λιγάκι βάναυσο σαν τη ζωή, πέφτει κάπως στη μέση, αλλά στο τέλος κάπως ξανασηκώνεται γιατί έχει κι αλλού να πάει.

Xcuse me now, but I got to roll.



AltEndMix (69'37'')
56K


Sorry, που ΔΕΝ, αλλά δεν έχει
κανένα νόημα πια


"Yeah it's a big bright beautiful world,
just the other side of the door
Six billion beautiful faces,
but I saw them all before.

No, this is not about running out on you,
not a case of right or wrong
It's only that it's over and done for me,
it's already been and gone
And I don't want another go around - I don't want to start again
No, I don't want another go around - I want this to be the end
I want this to be the end"
-The Cure – Alt.End

36 comments:

nosyparker said...

Hurray!!! Comments are back :-D

Βαγγέλης Μπέκας said...

Αυτά συμβαίνουν Μανταλένα γιατί είσαι γεννημένη επιθετικός παίκτης. Η ικανότητα για διαρκής δράση κι επίθεση προκαλεί φόβο στους άλλους, αλλά κι αντεπιθέσεις φθόνου. Μην μασάς όμως, προχώρα εμπρός και μην διστάσεις στιγμή! Μαζί σου! Βλέπω ότι η φαρέτρα σου έχει βάθος αβύσσου κι αυτό είναι πρόκληση για όλους μας… Αν βέβαια μπορούσες να καταβροχθίσεις εκτός απ την τίγρη(σύμβολο επίθεσης) και τον πελαργό(σύμβολο άμυνας), τότε δεν θ’ άκουγες καν τις άσφαιρες βολές τους…

Χαμένο κορμί said...

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ...

Απλά προσπάθησε να δείς τα σχόλια με καλή διάθεση (όταν είναι αυτο δυνατό).

Και για να μή νομίζεις οτι σε υποστηρίζω...
ΟΥ ΡΕ... Κενολόγο όν, κινούμενο τίποτα... (εντάξει; φτάνει;)

Κοιλάκανθος said...

Μέρα με την μέρα καταλαβαίνω οτι η ζωή σε τούτον τον πλανήτη είναι σαν μπλουζάκι 5 νούμερα μικρότερο...τι και άν το τραβάω, τι και αν το ξεχειλώνω, νιώθω οτι πάντα θα με περιορίζει σε μεγάλο βαθμό.. Προσπαθώ να καταλάβω το σκοπό που βρίσκομαι εδω και φυσικά οδηγούμε σε αδιέξοδο...Στη τελική όμως είναι και άδικο να αναλλώνομαι σε ερωτηματικά που δεν έχουν απάντηση,'Πόσο βάρος έχει μια ψυχή' ..Take life as it comes και μήν κολλώνεις πουθενά, το μόνο που δεν μπορούν να σου πάρουν είναι το μυαλό σου, και ένα δυνατό και φωτεινό μυαλό που μπορεί και διαβάζει ανάμεσα από τις γραμμές προκαλεί πάντα τον φθόνο και την ζήλεια. Μην σε αγγίζουν ενέργειες από άτομα που πολύ απλά θα ήθελαν να μπορούσαν να ήταν σαν και εσένα. Ζήσε τη ζωή στο περισσότερο που μπορεί να σου προσφέρει και να έχεις εμπιστοσύνη στη κρίση σου... louminous beings we are :)

Unknown said...

Γιατί τα άνοιξες τα σχόλια; Καλύτερα ήταν πριν. Στα μουγγά.
Τώρα θα τα λουστείς, μικρή
σαχλα-μαρίδα.

Unknown said...

Άντε. Ανέβασε και το γαμωμίξ να τελειώνουμε.

weirdo said...

Περιμένουμε ανέβασμα του μυξακίου..:p)
u r the best (και σ' όποιον αρέσεις!)
love you, girl

Anonymous said...

Εγώ τα 'πα στο mail ο καψερός, όσο είμασταν σε εμπάργκο...

candyblue said...

Λοιπόν,φαντάσου ένα τεράστιο αρχίδι
Αυτό είναι ένα τερατώδες αντίσωμα. που πρέπει να έχεις αγοράσει
Πάρτο και μπες μέσα. Φόρεσε το σαν στολή.

Τόλμα και γράψε
πες
γράψε
αυτό που θες
που πιστεύεις
αυτό που δεν πιστεύεις αλλά το θες

Τόλμησε να δείξεις τι και ποια είσαι
όσοι δεν μπορούν να σε ανεχτούν,όσοι τσιμπιόνται γράψε ευγενικά το όνομά τους έξω από το αρχίδι-στολή
όσοι μπορούν θα σε αποδεχτούν καθολικά


Το παράδειγμα του χριστού είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο κακοί είναι οι άνθρωποι
Πόσο ηλίθιοι και συμπλεγματικοί,που φτιάχνουν ένα θολερό μικρόκοσμο και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναπνέουν με αναπνευστήρα

Τα blogs είναι παγίδα
έκθεση
Αν δεν το αντέχεις κάνε κάτι απλό,τράβα την πρίζα

Η πρίζα είναι τα comments
Κάτι καλό και πολύ έξυπνο που έκανε η Μαρκησία


*Και κάτι ακόμα. όποτε θες να με δεις να μου το πεις.

Θα δώσω ρεπό στους σωματοφύλακες μου.

:p

dgalanis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
diki said...

Αφού είσαι φίρμα ρε βλαμμένο, γι' αυτό στην πέφτουν όλοι. Κι εσύ βέβαια τους τσιγκλάς. Δεν κάθεσαι λίγο ήσυχη. Καλά σε λένε κωλόπαιδο. :-) Εγώ σ' αγαπάω κι έτσι. Καμιά φορά όταν διαβάζω ποστ σου θέλω να έρθω να σου καθαρίσω τα μυξάκια από τη μούρη και να σε πιάσω αγκαλίτσα. Μη μασάς ρε!

pascal said...

Έτσι μπράβο. Καλά τα λέει ο diki. Κάτσε ήσυχη γιατί θα σε βρούμε και σε βάλουμε να φας πενήντα κιλά γλυκό βύσσινο.

Πέρα από την πλάκα τώρα και σε ό,τι αφορά εμένα, τα σχόλια που έκανα στου μακ δεν αφορούσαν ειδικά εσένα, αλλά την όλη ιστορία με το monitor και τα linkblogs.

Κάνεις για πολιτικός πάντως. Μπράβο.

pascal said...

Όσο για το διαχωρισμό αυτοί ποστάρουν έτσι, αυτοί ποστάρουν αλλιώς, και αυτοί που ποστάρουν αλλιώς είναι μια χούφτα και η πλειοψηφία ποστάρει με άλλο τρόπο και δεν ανήκουν στο σύνολο και τους επιτίθενται κ.λπ, το έχουν κάνει κι' άλλοι. Ονόματα δεν λέμε.
Μην πέφτεις στην ίδια λούμπα.

Μαρκησία του Ο. said...

Σου έχω στείλει μέιλ.

Δηλώνω άγνοια για την ταμπακιέρα.

Το βασικό όμως είναι το εξής: να είσαι εντάξει με την πάρτη σου.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Με κάλυψε και η Candyblue.
Τα blogs είναι έκθεση και όχι απαραίτητα έκθεση ιδεών.
Απλά μερικοί μπερδεύουν την έκθεση με τη μόστρα.

Φιλώ σε

pascal said...

@μαρκησία: Tα blogs είναι ιστοσελίδες, τις οποίες μπορεί να έχει ο καθένας δωρεάν και να ανεβάσει ό,τι είδους περιεχόμενο θέλει. Κατατάσσουν το περιεχόμενο με χρονολογική σειρά και δέχονται και σχολιασμό του από όσους βλέπουν τη σελίδα.
Αυτό είναι τα blogs. Τα υπόλοιπα αφορούν τη χρήση τους.

webdesol said...

Υπερτονιζω ,υπογραμμιζω και βαζω λαμπακια να αναβοσβηνουν γυρω απο το σχολιο της candyblue

pascal said...

Και κάτι άσχετο, γιατί είμαι και χασομέρης: Ποιοι θεωρούνται περισσότερο "παρέα", δύο άνθρωποι που έχουν βγει για έναν καφέ οί δύο άνθρωποι που έχουν ανταλλάξει τριάντα emails?

Μαρκησία του Ο. said...

Pascal, μιλούσα για την κοινωνική, γλωσσολογική και συμβολική, αν θες, χρήση των blog.
Δεν διαφωνώ για το ποιός μπορεί να είναι ο λεξιλογικός τους ορισμός.
Για μένα είναι πρωτίστως, όμως, έκθεση - χρησιμοποιείς τις αντικειμενικές ιδιότητες ενός μέσου (δωρεάν πρόσβαση, ίντερνετ και λοιπά) για να δώσεις ένα υποκειμενικό στίγμα, το οποίο ελέγχεις (ως ένα βαθμό) ως χρήστης.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για λεξικολογικό ορισμό του blog εδώ- εδώ και καιρό δεν μιλάμε γι'αυτό.
Διότι αν το βλέπαμε έτσι, ίσως δεν θα υπήρχε θέμα για συζήτηση.

Μαρκησία του Ο. said...

Στο ερώτημά σου, κουρτίνα α.

Κρυμμένοι πίσω από τις οθόνες μας, ασκούμε το φαντασιακό μας.

Άλλο να δεις τη φάτσα του άλλου.
Μπορεί να μην του πεις ούτε τα μισά από αυτά που του έγραφες με τόση άνεση.

dgalanis said...

mantalena γιατί έσβησες το σχόλιό μου :(

funEL said...

μικρή μας μανταλενα. Δεν αντιλαμβανόμεθα λόγω συγκεκριμένης υποστάθμης IQ, για ποιό λόγο ακριβώς ενοχλείστε?
1. Για μια αυταπάτη?
2. Για μια φαντασίωση?
3. Για ένα τίποτα?

1+2+3 = 6

mantalena = 657

6+657= 666

ΠΡΟΣΟΧΗ

+αυτοτοτουριστατονερμοποιοςθατονπαρει?+

pascal said...

@μαρκησία: συζητάμε λοιπόν για τη χρήση των blogs. Ωραία. Είναι σαν να συζητάμε δηλαδή για τη χρήση του αυτοκινήτου: άλλος πάει Λαύριο, άλλος παρκάρει παράνομα, άλλος κορνάρει όλη την ώρα και τέτοια.
Όσο για το να δεις ή όχι τη φάτσα του άλλου, εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Το να δω τη φάτσα του άλλου για ένα μισάωρο- μια ώρα δεν μου λέει τίποτα και -προφανώς- δεν επηρεάζει τον τρόπο που θα του φέρομαι διαδικτυακά.

Bonnie said...

μανταλένα πέφτεις στην λούμπα, πρόσεχε! εδώ μέσα δεν είναι χωριό και εμείς δεν είμαστε συγχωριανοί. Βρίζουμε και αγαπιόμαστε ενώ συνεχίζουμε να είμαστε ξένοι, κυρίως για να κάνουμε ότι γουστάρουμε. στην περίπτωση που μας πιάσουν οι συναισθηματισμοί και οι κοινωνικοί συμβιβασμοί χέσε μέσα, δεν γίνεται δουλειά, απλά μεταφέρουμε το προφίλ του ήσυχου νοικοκυραίου και στα δικτυακά μας. Και εμείς στα δικτυακά μας υποστηρίζουμε την σκοτείνή πλευρά...

Anonymous said...

Η μανταλενα παριανος ειναι fake

Anonymous said...

Fake είναι όποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. Tsu re laki

Χαμένο κορμί said...

Ποιός στη χάρη σου Μανταλένα...ο pascal τσακώνεται για πάρτη σου... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ. Να βρούμε το σπίτι της Μαρκησίας at google earth and then use the coordinates to nuke it...

Το αίμα να ρέει παρακαλώ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΑΛ

ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

pascal said...

Εσένα ρε δεν σου είπα να σταματήσεις τις προβοκάτσιες για σήμερα; Αύριο πάλι. Βρε που έμπλεξάμαν...

Anonymous said...

Sintrofisa katopin tis telfteas syzitiseos mas ke diabazontas auto to thread arxisa na antilambanome peri tinos prokite.
Alla gia na mporeso na katonoiso kalitera mia erotisi thelo kano pros olous tous Bloggers.
Poios einai o kodikas ithikis pou akolouthite?
Since not all bloggers are journalists and the Weblog form is more casual.Alla o blogger grafei dimosios kai einai ithika ypeuthinos pros tous anagnostes tou.
H akereotita einai o akrogoniaeos lithos tis aksiopistias.O blogger poy yotheti autes tis arxes oxi mono eksaskei ithiki "blog dimosiagrafia" alla kai pithi tous anagnostes tou oti mporoun na ton empisteutoun.

Auta koukla!sorry gia ta greeknlish!

P.S. Apo tin hmera pou ksireses to kefali sou, mou exeis ginei fantasiosi

vatraxos said...

πωωωωωω ρε έχω πολλά να μάθω ακόμα!
Γιατί όλοι όμως λέτε τι είναι τα μπλόγκς;
Να πω κι εγώ;όχι δε λέω δε με ρώτησε κανείς.
τώρα που άφησα ποστ εδώ είναι σαν να επέλεξα στρατόπεδο;
Τελικά το δίχτυ (το τραγούδι) γράφτηκε για το ιντερνετοδίχτυ χωρίς να το ξέρει.Αφιερωμένο

AsGoodAsItGets said...

Βρε χρυσό μου, βρε καλό μου, για πλάκα τα είπα αυτά που είπα τις προάλλες, κι εσύ τα πήρες σοβαρά;

Φυσικά και δεν έρχομαι στο μπλογκ σου μόνο για τις μύξες, στην τελική έχω και τις δικές μου κι είναι και πράσινες και χοντρές, νιανιανιανια.

Άντε, άσε τα νάζια και τα καπρίτσια και ανέβασε το λινκ της μύξας τώρα! :P

Καπετάνισσα said...

Μανταλενάκι, δεν το'πιασα το υπονοούμενο...

Χαμπάρι δεν πήρα εδώ που τα λέμε, αλλά δεν είναι κι απαραίτητο.
Η Μαρκήσια κι η Κάντυμπλού είναι ξεκάθαρες όσο δεν πάει.

Σ' αγαπώ, το ξέρεις, αν δεν νιώθεις καλά εδώ και θέλεις αέρα αλλιώτικο, σεβαστόν.

Όμως, σε τούτη τη ρημαδοζωή, που'ναι και μία, αξίζει να βαραίνουν μέσα μας οι απόψεις ανθρώπων που εκτιμάμε.

Από κεί και πέρα, εσύ ξέρεις.
Σου'χω εμπιστοσύνη, ξέρεις ν' ατσαλώνεις.
Όλα καλά.

Unknown said...

Ναι, καλά λέι ο ο ΑΖ GOOOD AS IT GET.

Κι αν δεν ανεβάσεις κάτι, "ανέβα" η ίδια.
:)

diki said...

Μανταλένα, δεν είσαι μόνη.
Αυτό εδώ το έχεις πάρει είδηση;
Φιλάκια μυξιάρικό μου :-p

dimitris said...

Just because you're paranoid, doesn't mean they're not after you. Αλλά, κάνε μου μια χάρη: Μήν ασχολείσαι, γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι.

το ότι έχεις ένα blog σημαίνει ότι είσαι και μέρος (άθελά σου ή και όχι) μιας ευρύτερης κοινότητας bloggers. στα blogs και στη ζωή, κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι θα διαφωνήσουν. Εσύ το χαβά σου Γιατί το blog το έφτιαξές όχι για να είσαι εναντίον του community ή υπέρ του, αλλά για να λες ό,τι σου κατέβει. κι αυτό είναι δική σου υπόθεση, και κανενός άλλου.

Μη χαλιέσαι τσάμπα. Σ'όποιον αρέσουμε. οι υπόλοιποι ας ψωνίσουν από αλλού.

Anonymous said...

Σοβαρά υπήρξε άνθρωπος που σου έγραψε ότι θέλει
"na sou gamisei oti exeis kai den exeis" για εκφοβισμό; Και ανώνυμα μάλιστα;

....

Δεν μου φαίνονται για λόγια σοβαρού άντρα. Μάλλον καμία αγορίνα θα είναι...
Χέσε τον.

Anonymous said...

Aκόμα προσπαθώ να καταλάβω....

Είναι δυνατόν να εκθέτει κανείς τον εαυτό του χωρίς να περιμένει κριτική?


Ο ανώνυμος