Aug 23, 2006

Google X-rated

(θα 'θελα πολύ να δω το Google να βγάζει κάποτε ένα τέτοιο μύνημα)


Πολλοί bloggers συνηθίζουν να κάνουν έναν απολογισμό στα 100, 200 ή 273 posts τους.
Έτσι, και λόγω που η ζέστη με έχει βαρέσει με το αμόνι στο κου ντε πιέ, αντί να χοροπηδάω σαν την τρελή μέσα στο δωμάτιο μου και να χορεύω μισόγυμνη μπροστά στον ανεμιστήρα, αποφάσισα να κάνω κι εγώ έναν μικρόνανε απολογισμό (δεν είμαι για μεγάλα πράγματα, dig it?)

Ξεψάχνισα το λοιπόν τα αρχεία του trackerίδιου, κάτι search engine ρέφερερς και κάτι summaries και μου έπεσαν τα μαλλιά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια, απ' όσα είδα εκεί μέσα. (Κάτι τριχούλες που έχω στον αφαλό και στα χέρια βέβαια δεν έπεσαν, γι' αυτό θα επιμείνω).

Ακολουθούν οθονιές από ό,τι μου έκανε εντύπωση στον "Γούγλη" που λέει κι ο Μακ, κοινώς στη μηχανή ανίχνευσης όπου κάθε λοξός, μουρλή και φυσιολογικός άνθρωπος αναζητά να βρει πληροφορίες στο διαδίκτυο.
Παρακάτω, ποστάρω τις οθονιές που παρουσιάζουν στην αρχική σελίδα τον Ελέυθερο Σκοπευτή στα αποτελέσματα της ανίχνευσης.



Η MANTALENA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
Όσοι πάσχετε από τριχόπτωση
και αρχές φαλάκρας (ή μήπως
καράφλας, νονς;), σταματήστε
να διαβάζετε TΩΡΑ ή επισκεφθείτε
το blog κάποιου αξιόλογου blogger.
Αυτό ήταν το πρόβλημα λύθηκε.

Όσοι συνεχίζετε να με διαβάζετε, σας ευχαριστώ.
Σε καλό να σας βγει τόση επιμονή.
Πάμε γερά.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Σενάζι"


Ε,
ότι θα φιγουράριζα στο Νο1 της ανίχνευσης για τη λέξη "Σενάζι", πάνω κι από την Απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα "διαζώματα από οπλισμένο σκυρόδεμα", δεν το περίμενα, ομολογώ. Ένα σπιτάκι χτίζω εις την Πάρον, όχι τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου. Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξομεν μια κατασκευαστική εταιρία, είμαι προθυμότατη να συνεισφέρω τον αέρα στην επιχείρηση.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Παρτούζα"


Η χαρά του DCD (πολλοί άλλοι δεν πρόλαβαν να εκδηλωθούν, φαντάζομαι).
Λοιπόν σας πληροφορώ, ότι μετά την επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ όπου ενφανίζεται σε συνέντευξή της η Έλενα Δ. Χατζηιωάννου να δηλώνει στο πολιτιστικό (χα) ένθετο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ότι "το θέατρο είναι παρτούζα", ένδοξη και τιμημένη στο στίβο της παρτουζοενημέρωσης έρχεται η Μανταλένα.
Ευφημείτε, έχουμε μέλλον, μια και ακόμη δεν είπαμε τίποτε για το που και πότε θα γίνει και επιπλέον, εμάς δεν μας έχουν γράψει ακόμη οι εφημερίδες.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Ο χαμένος γιος του Χάρρυ Κλυνν"


Δεν ξέρω ποιος είναι πιο ανώμαλος: αυτός που αναζήτησε κάτι τέτοιο στο Google ή εγώ που είχα κάνει post με αυτόν ακριβώς τον τίτλο.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Ναζί"


Ε, εντάξει, δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Μια αναπαραγωγή από κάτι που ανακάλυψε η Pastaflora και μου το είχε στείλει να το ποστάρω: Οι ιπτάμενοι δίσκοι του Χίτλερ. Τόσο φοβερό είναι πια;



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "η μικρή ψωλή"


ΑΥΤΟ, μάλιστα. Αυτό ΕΙΝΑΙ φοβερό. Πόσο μάλλον, όταν το θεάρεστο μπλογκάκι μου φιγουράρει ανάμεσα σε άλλες βδελυρές σελίδες με τίτλους όπως "της άνοιξε την πίσω πόρτα" και άλλα εξίσου προκλητικά (τα διάβασα όλα ομολογώ).
Ενώ εγώ... πφφφ... σιγά! Ένα ποστ είχα κάνει για τη Σεξομολόγηση, εμπνευσμένη από τον Ροϊδη, τον οποίο by the way έχω βάλει σκοπό να συναντήσω στην κόλαση, αφού δεν τον πρόλαβα όταν ήταν στο "Τέταρτο" του Χατζιδάκι.
{και μια που το θυμήθηκα, βρε Ροϊδη, κάνε update το νέο μοu URL mantalena-parianos.blogspot.com. Στο linkάκι που με έχεις, είναι ακόμη το παλιό}.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Κινητό Video Πρώην Γκόμενα"


Δεν μπορώ να ξέρω τι έψαχνε να βρει όποιος έδωσε αυτές τις τέσσερις λέξεις (και με αυτή τη σειρά) στο Google, αλλά δεν με εκπλήσσει καθόλου που πρώτο εμφανίζεται ένα post του Pascal. :D



Aποτέλεσμα αναζήτησης: "Γυναίκες Χεσμπολάχ"


Τώρα μάλιστα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Το δικό μου ποστάκι είχε πάντως να κάνει με αυτούς τους ανθρώπινους καμπινέδες - τις γυναίκες των Ισραηλινών.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Γυναικεία εκσπερμάτωση"


Γυναικεία θέματα, boys, κοπανάτε τη. Ούτως ή άλλως, δεν νομίζω ότι σας έκαιγε και ποτέ αυτό το θέμα.
Ανάμεσα σε Εισηγήσεις για την ιστορία του βελονισμού και διάφορα άλλα κοινωνικά θέματα του μουνιού μας, φιγουράρει το μπλογκ μου.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Εκτροφή γυμνοσάλιαγκες"


Οέο. Κι εδώ πρώτη θα ήμουν (2 από τα 3 αποτελέσματα είναι από αυτό εδώ το μπλογκ!), αν δεν υπήρχε κάποια ιστοσελίδα για Κυνηγότοπους. Ρε πούστη μου, τα έβαλαν και με τους γυμνοσάλιαγκες τώρα οι κυνηγοί; Δεν με εκπλήσσει. Αφού στον αέρα δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Άσε που οι γυμνοσάλιαγκες δεν τρέχουν τόσο γρήγορα όσο τα πουλιά και θα είναι εύκολος στόχος για τα κουμπούρια τους. Πόσο νόστιμοι είναι δεν ξέρω μόνο - κι ούτε θέλω να μάθω.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "γαμήσι"


Πίσω στα δικά μας, που λένε και στο ραδιόφωνο.
Ε, εντάξει, μην τρελαθούμε, εδώ ο Ελεύθερος Σκοπευτής δεν είναι πρώτο τραπέζι πίστα.
Πάνω από μένα φιγουράρουν:
ο Κουκουζέλης με την Aspri Petra Xexaspri ("ο χορός και το γαμήσι ειν' τση γυναικός η φύση"),
ο Dead Dizney με το Shit Happens όπως λεγόταν τότε το blog του - σήμερα κάτι μου λέει ότι είναι αυτός που έχει υφαρπάξει το παλιό Dribble&Drink ("γαμήσι κουβέρτας / γαμήσι επισκεπτών / γαμήσι μαξιλαριών / βιασμοί"),
η πάντα καίρια Χ-Psilikatzou ("γαμήσι στο νερό, γλυκό μουνάκι")
και η Ξανά Ξανθιά και αγαπημένο μας Vatraxokoritso ("Καυλώνω, Ρισκάρω, Ποστάρω!").
Τι να φτουρήσω εγώ μετά που μιλάω για "γαμήσι μετά μουσικής"; Είναι προφανές ότι μιλάω για κάποιο είδους σόου.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Ψάχνω εκπαιδευτή για σκύλο"


Για να τον φάει;



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Αντίχριστος Ηλίας"


Η ψυχεδέλεια συνεχίζεται. Κι εδώ φιγουράρει η Mantalena. Σιγά που θα έλειπε δηλαδή - τον Ηλία τον ξέρουμε. Είναι φίλος.
Όσο για τον τύπο που ψάχνει τον Ηλία, είναι θείος του:
Ηλί-θιος.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Αντρικά σώβρακα"



Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να ψάξει με αυτά τα tags; Υπάρχουν και "γυναικεία σώβρακα" ρε παλικάρι; (είμαι σίγουρη ότι είναι άντρας). Κυλοτάκι, στριγκάκι, ζιπουνάκι, baby doll. Αυτά είναι. Τις σωβρακοφανέλες, σας τις χαρίζουμε.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Γυμνά από Μύκονο"


Ο ερευνητής του διαδικτύου δεν διευκρινίζει βέβαια τι είδους (και φύλου) γυμνά αναζητά, κι έτσι, μετά το αναμενόμενο υψηλά στην κατάταξη blog του Vatraxokoritsou που όπως διάβασα σε προηγούμενα post της εκείνη την εποχή είχε μπλέξει με κοντοπούτανα, έρχομαι δεύτερη και καταϊδρωμένη εγώ, με κάτι ασπρόμαυρα γυμνά του 19ου αιώνα που σήμερα δεν καβλώνουν δυστυχώς κανέναν μοντέρνο φέρελπι.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "De puta cabron μετάφραση"


Θέλει και μετάφραση ο ανιχνευτής. Nα πας στου θείου Άρη, να στα πει μια χαρά τα ισπανικά.
-Θείο, εσύ μου τους μάζεψες τους latin gangstas στο blog με εκείνα τα μαθήματα ισπανικώνε που μας παρέδωσες εις απταιστη desperado βρισιματική (όσο κι αν έψαξα, δεν το βρήκα εκείνο το comment σου).



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Chat με καβλωμένες"


Εδώ, ξεπερνάω τον εαυτό μου (και τις δυνατότητές μου, η ερωτόκριτη).
Chat μπορεί να μη διαθέτει το blogάκι μου (κι ούτε να φιλοξενήσει ποτέ) αλλά ξεπερνάει το αξιόλογο site "δωρεάν πρωκτικό ελληνικό σεξ" καθώς και το λαοφιλές "6000 σεξ βίντεο", που αν κρίνω από την ευρεία γκάμα των θεμάτων του, θα άξιζε αν μη τι άλλο πολύ καλύτερης τύχης.



Αποτέλεσμα αναζήτησης: "Αθερινόδιχτο"


Τώρα, είμαστε στα νερά μας. Πλατς, λέμε. Επιτέλους, και μια αναμενόμενη πρωτιά για ένα θαλασσινό κορίτσι comme moi, mais, pourquoi ca concerne un post με τίτλο "2006 Calendar - Bikini Models (4 girls only)";



Συνολικό ρεζουμέ


Για να ξέρετε για τί μιλάμε. Πρόκειται για ένα τυχαίο διήμερο του Ιουλίου, με τα 20 τελευταία tags ανίχνευσης στα οποία εμφανίστηκε το blog του Ελεύθερου Σκοπευτή.
Μετά απ' όλα αυτά, σκέφτομαι να το μετονομάσω. Κάτι σε "Τρελά Κορμιά Πίπες Φωτιά Κάνουν Όλα Τηλεφώνησε Τώρα Γιατί Όχι Ρε Ηλίθιε", νομίζω ότι θα είναι ΠΟΛΥ πιο επιτυχημένο όνομα και θα με βρίσκει και πιο εύκολα ο κόσμος.

...


11 comments:

Uncle Aris said...

Πάντως δεν είναι τίποτα να στα ξαναστείλω τα ισπανικά μπινελίκια άμα θες ;)

neropistolero said...

Όσο διάβαζα το ποστ νόμιζα ότι είχες αποτρελαθεί και έβαζες η ίδια λέξεις στο google να δεις σε ποιες εμφανίζεται ο "Ελεύθερος σκοπευτής".Κι έλεγα "πάει η Μανταλένα, τι να σου κάνει ο ανεμιστήρας με τους 40 βαθμούς, θε ήπιε και κάτι παραπάνω...".Με την τελευταία εικόνα ηρέμησα. :P

Mantalena Parianos said...

ΘΕΙΕ ΑΡΗ>>
Άσε!

Να σου απαντήσω εδώ και σχετικά με τους "θείους" της μπλογκόσφαιρας. Για την ώρα μετράω 1. εσένα, 2. τον θείο Ισίδωρο και 3. το θείο Αλλού Φαν Μαρξ ο όποίος εξαφανίστηκε.


ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΕΡΟ>>
ΕΧΩ αποτρελαθεί αλλά δεν θα έβαζα ποτέ λέξεις στο google "για να δω που εμφανίζεται ο Ε. Σ."! Μοιάζει λίγο με το να πυροβολείς στο σκοτάδι και να περιμένεις να πετύχεις τα κουνούπια.

Ο ανεμιστήρας κάνει θαύματα και είναι υποτιμημένος: στάσου μπροστά του βρεγμένος και γυμνός και έλα πες μου μετά.
Τον βάζω φάτσα κάρτα στο κρεβάτι, ξαπλώνω μετά το ντους και κλείνω τα μάτια. Ε! Σαν να κάνω γυμνισμό στη Νάξο είναι (μιλάμε για πολύ αέρα) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΜΜΟ. Σούπερ.

Εγώ είχα αγοράσει αυτόν που έχω από το Μοναστηράκι για 10 ευρώ. Είναι γιγάντιος, παλαιού τύπου (ξέρεις σαν αυτούς που βλέπεις στις ταινίες), γράφει κάτι κινέζικα και μάλλον από κάποιο πλοίο τον ξηλώσανε γιατί στη βάση του έχει υποδοχές για βίδες (έπιανε στον τοίχο;)
Είχα βρει τον μπελά μου να τον μεταφέρω στο σπίτι με το μηχανάκι (αν και είναι κοντός), γιατί έχει ένα μετασχηματιστή σαν αυτούς που έχουν τα ψυγεία!

neropistolero said...

Κατάλαβα, είναι από εκείνους που συνήθως έχουν και καναδυό κορδέλες μπροστά κρεμασμένες.Έπρεπε όταν τον μετέφερες με το μηχανάκι να τον έβαζες προς τα πίσω, για να φαίνεται σα να έχει τουρμπίνα το mantalenamobil.

Mantalena Parianos said...

NEROPISTOLERO>>
Nai, ρε συ! Κορδέλες όμως δεν έχω βάλει - και τώρα που το λες, πρέπει να είναι πολύ καβλωτικό. Θα αισθάνομαι σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία εποχής. Ουάο! (thanx 4 the idea)

To Mantalenomobil ΕΧΕΙ τουρμπίνα: αν σταθείς από πίσω του (επειδή η εξάτμιση κοιτάει προς τα πάνω) σου κάνει αέρα κατ' ευθείαν στο μουτράκι. Αν δεν έκαιγε αμόλυβδη, θα το έβαζα κι αυτό μέσα στο διαμέρισμα να μου κάνει αέρα.
βρουμ βρουμμμ
βουινν

Unknown said...

Χθες γυρνώντας από δουλειά λέω του Mot..boy, αμα δεις τι ψάχνει ο κόσμος στο google και του δίνει μέσα στις 10 πρώτες επιλογές το δικό σου blog θα γελάς για κανα μήνα.
Και σήμερα βλέπω το post σου!

Mantalena Parianos said...

TOM BOY>>
Στο προσωπικό μου chart, ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ θέση κατέχουν τα searches για "Αθερινόδιχτο" (θα τους φάω τους Κυνηγότοπους, που θα πάει) και το "Chat Με Καβλωμένες".
Και η αθερίνα μ' αρέσει και το να καβλώνω (και να το συζητάω με κάποιον).
:)

Simos said...

Λοιπόν αν το ερωτικό λίμπιντο κρίνεται από τις λέξεις στις search engines έχουμε δύο τινά:
1. Είμαι ο πιο ξενέρωτος άνθρωπος στον κόσμο
2. Είσαι το πιο ερωτικό πλάσμα του ίδιου κόσμου

Θέλεις να κάνουμε παρέα? Τα αντίθετα έλκονται λένε...

Αυτό το "Chat Με καβλωμένες" πολύ με ενέπνευσε... Λέω να γράψω κι εγώ κάτι...

ΥΓ. Πολύ έξυπνη ιδέα το Post σου!

The Motorcycle boy said...

Εγώ πάλι όλο κάτι μελιτζάνες ψάχνουν και καταλήγουν σε μένα. Το πιο ενδιαφέρον που είχα δει ήταν όταν βγήκα στην αναζήτηση "κοπρολαγνεία". Κι εκεί ούτε καν μπρώτος, γαμώτο.

drskafidas said...

ayto to keimeno jia thn exomolojisi mou moiazei me aithsh eggrafhs sthn kne...

Mantalena Parianos said...

SIMO>>
Re sy... Δεν παίζει ούτε το 1. ούτε το 2. Ούτε και το 3 με τα ετερώνυμα!

Η ιδέα καθώς γράφω στην αρχή του post δεν είναι πρωτότυπη. Το έχουν κάνει κι άλλοι bloggers και με καλύτερο design πό μένα - εγώ τουλάχιστον, το έχω δει άλλες δυο τρεις φορές να γίνεται.

ΜΟΤΟΣΑΚΕ ΜΠΟΫ>>
Μελιτζάνες και κοπρολαγνεία ε; Χμ... ΜΟΝΟ οι μελιτζάνες μ' αρέσουν.


ΔΡ. ΣΚΑΦΙΔΑ>>
Ε, κάτι παρόμοια ολοκληρωτικό είναι. Πέρασες από την ΚΝΕ; Ωιμέ!
Τι έχεις περάσει κι εσύ...
:)