Oct 4, 2007

Ω, μα ας ανεβούμε επιτέλους


Το ακουστικό ωστικό κύμα από τον απόηχο της Μιανμάρ κλωτσάει τα γεννητικά όργανα του θεού αυτές τις μέρες.
Ποιου θεού; Αυτού που δεν υπάρχει.


Όταν όλα έχουν χαθεί, μετά βρίσκονται όπου λάχει. Οι στατιστικές έχουν δείξει ότι συνήθως βρίσκονται ανάμεσα σε δυο πόδια. Ανδρικά ή γυναικεία, αδιάφορο. Σημασία έχει ότι γλυστράνε.

Η παραλίες οι πιο όμορφες είναι αυτές που έχουν ενδιαφέρον: βραχάκια που ξεπροβάλλουν στο πουθενά για να πιαστείς, θαλασσοδεντράκι για να δέσεις το σκαφί τραβώντας το έξω, ammo για ελεύθερους σκοπευτές.

Πάρος ήταν. Τώρα μοιάζει με διάδρομο γυμναστηρίου και με φόντο εξωτικής ταπετσαρίας. Στο μέλλον θα ήμαστε όλοι djs και γκαρσόνια.
Και κάποιοι και τα δυο συγχρόνως, παίρνοντας μάλιστα τα ίδια λεφτά.


Οι Little Barrie είναι και γαμώ τα group. Επειδή αδιαφορούν για την υστεροφημία τους κάτι που έχω πολύ καιρό να δω σε καλλιτέχνη (και όχι, η Amy το παίζει, δεν είναι τόσο free).
Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τον Barrie στην Denmak street θα πήγαινε να τζαμάρει με το group του Moz. Και κρατούσε μια κιθάρα με τέσσερις μόνο χορδές (έλειπαν οι μι και η λα). Η πλάκα είναι ότι δεν είχε μπει στο μαγαζί για να αγοράσει καινούριες, αλλά επειδή νόμιζε ότι είδε κάποιον γνωστό του.
«Η μεγάλη τέχνη θέλει οικονομία» κάγχασε. «Άσε που έχω ακόμη hangover».



Stencil kicks: πόσους τοίχους θα καταστρέψεις ακόμη ανθρωπάκι για να μας διαφημίσεις το blog σου; Αν θες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να πας στο Κάιρο.

Οι εκ γενετής κουφοί, έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντί μου: δεν ακούν τις μαλακίες που αναγκάζομαι να ακούω εγώ. Δεν τους λυπάμαι καθόλου – τον εαυτό μου οικτίρω και προσπαθώ να κερδίσω τις συνέπειες που φέρνει ο χρόνιος αυνανισμός. Μόνο που πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για μύθο.

H Bonnie έγραψε ένα γαμάτο ποστ. Το υποψιαζόμουν ότι ανήκει στην επιστημονική κοινότητα, αλλά όχι και ότι είναι του εντέχνου!
Πέφτω απ’ τα σύννεφα με αλεξίπτωτο το κυλοτάκι της, με μια λέξη: αυτοκτονώ.



-«Να δω τώρα τι θα πεις στον κύριο διευθυντή», με επέπληξε η ξέκωλη συναδέλφισα, επειδή λέρωσα με τη σαλατούλα μου ένα ακριβό λεύκωμα που είχε αγοράσει από το Amazon.
-«Θα του πω ότι στο Amazon γαμιούνται», της απάντησα σκουπίζοντας υπολείμματα αυγού από το σκληρό ιλουστρασιόν εξώφυλλο. «Αν έχεις λίγο χρόνο και θες σου δείχνω και πως».

Η αρχική φωτό είναι απ' τη Νάξο, αυτό το καλοκαίρι

2 comments:

Bonnie said...

που λες.....

θα δώσω, μωρή, εξτρά προσοχή και φροντίδα στο μοχίτο σου.

άκου τώρα, εγώ ήμανε το διαγραμμένο σχόλιο αλλά είχα μπει με την φάτσα του τάσου...καταραμμένο ιντερνετ, όλο μες θες αλλιώτικη ;)

charlie alexandra said...

"προσπαθώ να κερδίσω τις συνέπειες που φέρνει ο χρόνιος αυνανισμός. Μόνο που πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για μύθο"

keep up the good work and report back

fili

ps den ksero kamia ginaika pou na xrisimopoiei ti leksi κυλοτάκι. u r an exception madalenaki, if u know what i mean