Apr 12, 2007

MantalenoGoogle (Απαραίτητη Γονική Συναίνεση)

Ο κόσμος του Ίντερνετ είναι ένας "γενναίος νέος κόσμος" όπως θέλουν να μας πείσουν οι geeks.
Αλλά κάθε μέρα που περνάει, διαπιστώνουμε με ολοένα και πιο φρικώδη δυσφορία ότι αυτό είναι ένας μύθος που επιζεί χάρη στο ρομαντισμό των κουμπάκηδων, των nerds και των αναρχικών του δικτύου. Γιατί κατά τα άλλα, η τσοντολαγνεία, η ανωμαλίτσα και -όπως κατάφεραν να με πείσουν με σχετική ευκολία η σιχαμάτζικα και οι δικτυακοί καταδότες της- η ρουφιανιά, ζουν και βασιλεύουν.


Έχει και πλάκα όμως!
Πολλή. Τουλάχιστον για μένα - και όχι φαντάζομαι για όσους αναζητώντας αυτά που θα δείτε παρακάτω οδηγούνται στο MantalenoBlog.


Κeep googling, παιδιά.
Εκ της διευθύνσεως του MantalenoBlog


"Ζαμπούνης συνδυασμός μενού"

Δηλαδή, αν δώσεις αυτές τις τρεις λέξεις-κλειδιά, εδώ περιμένεις να καταλήξεις, άνθρωπέ μου; Στο MantalenoBlog; Το πιο συνταρακτικό είναι ότι το Google εμφανίζει πρώτη τη σελίδα του Ελέυθερου Σκοπευτή (Χρήστο, πότε θα μου κάνεις το τραπέζι; Πεθύμησα να φάω ανιχοσαλάτα).


"Γυναικεία μουνιά photos"

Εδώ ο Pascal μου ρίχνει στ' αυτιά. Respect. :Ρ


"Τσιπρόπουλος"

Βούιξε η μπλογκόσφαιρα, έφτιαξε μπάνερς η ακατανόμαστη, τη δική μου σελίδα εμφανίζει πρώτη στα αποτελέσματα το Googlάκι. Δεν πάμε καλά!
Ελπίζω -επειδή οι οθονιές αυτών των αποτελεσμάτων είναι σχετικά παλιές, να έχει αλλάξει πλέον αυτό το status. Και να αλλάξει ΚΑΙ στον Tsipr-man ΚΑΙ στο προηγούμενο search που μου έριξε στ' αυτιά ο Pascal. Ήμαρτον, λέμε.


"Σκοπευτής Ιράκ"

Με το μαλακό παιδιά. Θα καταταγώ λίαν συντόμως εθελόντρια με το αρκεβούζιο του προπάππου. Θα τους πάρω φαλάγγι τους Γιάνκηδες.


"Sextra"

Και μια που πιάσαμε τον Αραβικό κόζμο (δες οθονιά), as μείνουμε και για λίγο εκεί.
"Sextra" χτυπάει ο τυπάκος στο Αραβικό Google, και μπορεί να μην εμφανίζει το ΕλευθεροΣκοπευτάδικο ψηλά στην κατάταξη, ωστόσο κάπου εκεί κάτω υπάρχει (σαν τα metrics αποτελέσματα του Βλακοspace που υποτίθεται εμφανίζουν την κατάταξη της Alexa ή του Technorati, αλλά ΧΩΡΙΣ το δικό μου blog, που η στοκόμυαλη κυρά του μαγαζιού το αφαιρεί manually κάθε βδομάδα κάνοντας να γελούν μαζί της και τα ζώα του δάσους - η γυναίκα "διορθώνει" και το Technorati, γαμώ την αξιοπιστία μου! χα χο χι χε χο Κλείνει η παρένθεση).
Ο λόγος, λοιπόν, που μας ανακάλυψαν οι Άραβες με το "Sextra" είναι ένα ποστάκιο που είχα κάνει γι' αυτό το ρεμάλι τον Summertime και το post του "Sextra Small". Χίλιες φορές οι αραβικοί aggregators, αγάπη μου. Πιο ακριβείς είναι.



"Σεξ με ζώα"

Τώρα πώς σταδιάλα βρέθηκε το ποιητικό ποστάκι μου "Γενέθλια Γη" στα αποτελέσματα μιας τέτοιας ανίχνευσης, μόνο ο Google το ξέρει.
Πιο πολύ θυμώνω με τη μαλακομηχανή αυτή, παρά με τον κτηνοβάτη του δικτύου που ίσως θα ήταν καλό να οργανώσει κανένας πονόψυχος της blogoσλοβλακείας έρανο (ευδοκιμούν αυτή την εποχή), για να τον στείλουμε πίσω στο χωριό του, τον βλάχο. Αυτό, μάλιστα, θα ήτο μια σοβαρή κοινωνική προσφορά.



"Πρωκτικό σεξ"

Σταθερή αξία, πάλι πρώτη είμαι σε αυτό το tag - όπως και τον Αύγουστο του 2006, post το οποίο ευθύνεται για την πρωτιά μου αυτή. Κόβουμε κώλους, λέμε.


"Πραγματικό Κάμα Σούτρα"


"Το Κάμα Σούτρα δεν ήταν πορνογραφία ήταν μέρος μιας παράδοσης..." γράφει ο Νίκος Δήμου (τρίτος παρακαλώ στα αποτελέσματα, ΜΕΤΑ από εμένα).
¨Ελα τώρα, Νίκο - παραδέξου μια φορά ότι είμαι καλύτερη από εσένα. Έστω και στο ακαδημαϊκό Κάμα Τσούχτρα (σωστά το 'γραψα;)
:D



"Πουτανάκια"

Νομίζω πάμε από το καλό στο καλύτερο. Από το εκλεκτό στο εκλεκτότερο. Από το πουτανοειδές στο πουτανικότερο. Ξεπεράσαμε και τα αθλητικά site (δες οθονιά).


"Πορνοστάρ"

Για Buck Angel γράφει ο Manifesto, για Τζον Χολμς εγώ. Μόνο που τον έφαγα στα αποτελέσματα (τον Μανιφέστο λέμε, όχι τους άλλους - που τέτοια τύχη).


"Να ξυρίσω κώλο"

Να κάνεις ότι θέλεις. Δεν θέλω να ξέρω.


"Μουνάκι"


-Παρούσα!


"Μαύρη μαγεία"

-"Μαύρη Μαγεία"; Σβήσε τα φώτα να σου δείξω. (πάλι πρώτη είμαι, αλλά με ένα post που αναφερόταν στην "κατάρα της σιχαμάτζικα").


"Μαθήματα Πηλού"

Ίσως το μοναδικό post που θα ήθελα να ξαναματαλυνκάρω: Το MantalenoBlog επιτελεί πριν απ' όλα επιμορφωτικούς σκοπούς. (κλικ)


"Λεσβιακά εσώρουχα"

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε τι διαφέρουν τα λεσβιακά από τα "μη λεσβιακά" εσώρουχα; Μα την Έλεν Κέλερ, πρώτη φορά το ακούω αυτό (και το διαβάζω).


"Κοκκινόψαρο"

Νιαμ. Αθήναιε, όχι μόνο εγώ, αλλά μέχρι και η Βέφα με τα μικρογεύματα (αυτή δεν είναι που δεν προλαβαίνει ποτέ να φάει;) σε ξεπέρασε σε αυτό το λήμμα. Ψαρόσουπες δε φτιάχνετε που πολύ μου αρέσουν της νησιώτισσας;
:}


"Κοκκινόψαρα"

ΟΚ. Εδώ εξαφανίσαμε ΚΑΙ τη Βέφα από τα αποτελέσματα. (Πείνασα, ρε γαμώτι).


"Γυναίκες εφευρέτες"

Απίστευτο κι όμως αληθινό: πρώτο αποτέλεσμα στο google είναι το site του KKE (kke.gr) και αμέσως μετά το Σεξ α λα Ιαπωνικά post μου!
Αλέκα, τρέμε. Πάρε την Λιάνα τηλέφωνο να συννενοηθείτε και στρώστε μου το κόκκινο χαλί με τα σφυροδρέπανα, να μπουκάρω στο κόμμα να φέρω αέρα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού η ρεβυζιονίστρια.



"Γκομενάκι Κουκάκι"

Πολύ λαϊκάντζα προκύπτω η ρουφιάνα. Και άνευ λόγου.
Μετά τον Σύνδεσμο του ΠΑΟ Κουκάκι (και την ανάρτηση με τον εύλογο τίτλο "forza koykakara") εμφανίζει το μπλογκάκι μου. Ξεφτίλα.
Χάθηκε να με εμφανίζει πρώτη στα αποτελέσματα "Γκομενάκι Κολωνάκι", "Γκομενάκι Μητσοτάκι" κ.ο.κ.? Να αποκτήσω κι εγώ ΆΛΛΟΝ αέρα;
Πάλι καλά που δεν με εμφανίζει στο "Γκομενάκι Σουβλάκι", "Γκομενάκι Μοναστηράκι" και "Γκομενάκι Μηχανάκι". Ακόμα.
:(



"Γαμίσια πολυτελείας"

Ουφ! Κι είχε αρχίσει να πέφτει το ηθικό μου!
Πρώτος βέβαια είναι ο Πάνος με τα Μυστικά Του Κόλπου και μετά ο ΣΕΜΣΕ (κάτι με τα Σούπερ Μάρκετ έχει να κάνει αλλά δν ξέρω τι), αλλά είναι παρήγορο ότι εντάσσεται και το blog μου στην καλοπέραση της πολυτέλειας.



“Γαλλίδα για γαμίσια”

Χμ. Πρώτο εμφανίζει το E Online – το περιοδικό για τις Τέχνες ντε (ε, και το σεξ είναι μια τέχνη δε νομίζω να διαφωνεί κανείς), δεύτερη η Ροδιά (η blogger) με ΔΥΟ διαφορετικά blog της, τρίτη εγώ. Και καταϊδρωμένη, αλλά καλό είναι κι αυτό. Η Γαλλίδα είναι φίλη του Summertime και τη λένε Louise.


“Fuck Paros”



Εεεε! Δεν είναι το MantalenoBlog πρώτο στα αποτελέσματα, αλλά –σωστά μαντέψατε όσοι μαντέψατε_ το Summertime Stories Blog.


“Φωτογράφιση Penthouse”


Που να την είχα κάνει κιόλας τη φωτογράφιση! Το επίμαχο post που με στέλνει πρώτη στα απποτελέσματα, είναι το Blog me, I’m Famous (βαριέμαι να βάζω λυνκ).


"Είμαι αποτυχημένη"


Μετά το Γυμνάσιο Κοζάνης (τι περίμενες, αγάπη μου; τον Ψιψινάκη;) φιγουράρω εγώ.
Πάνω από το Χημείο του Κράτους και τη Μοργκάνα. Έξοχα. Ο μπαμπάς μου θα ήταν περήφανος αν το μάθαινε.



“Μπάννερ Greenpeace”

-Ανώνυμοι αναζητητές του δικτύου, ελπίζω να βρήκατε αυτό που ζητάτε στα ελάχιστα (δυο) αποτελέσματα της αναζήτησής σας – το εξής ΈΝΑ: το blog μου.
Αν δεν καταλάβατε που έχω κρύψει το banner της Greenpeace, ξαναδοκιμάστε. (Για να σας βοηθήσω, θα σας πω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ στο blog).



"Τηλέφωνο Αχιναίοι"

Επ, σε κατάλαβα! Αλίκη, εσύ είσαι; Είσαι ακόμη Μύκονο, κούκλα;


"Ασπρόμαυρη φωτό ζεΪμπέκικο"


Μανούλαααα, έγινα classic. Πάνω κι απ’ τον Τζιμάκο, λέμε.


"Θέλω ένα παιδικό σενάριο για το σχολείο"


Μά’ιστα. Και θα το βρεις στο MantalenoBlog. Μά’ιστα, μά’ιστα. Το οποίο μάλιστα, στο εμφανίζει και πρώτο στην αναζήτησή σου.
-Μα, με δουλεύεις άνθρωπέ μου; Κι εγώ θέλω ένα σχολείο για το παιδί μου, ήρθα να σου ζητήσω να μου βρεις ένα;



“Bass Guitar Nickname Buddha”

BEST OF λέμε:
Αν και ποτέ δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα σε αυτή τη ζωή (σε άλλες ζωές δεν ξέρω), κάτι μου λέει ότι με διαβάζει ο Flea των Red Hot Chili Peppers.
Ποιος άλλος μουρλός θα έβαζε αυτά τα tags για να ψάξει κάτι τέτοιο στο web;
Το ότι από επτάκις τρισεκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον πλανήτη, οι συγκεκριμένες τέσσερις λέξεις, με ΑΥΤΗ τη σειρά γραμμένες οδηγούν σε ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ site, το δικό μου, δεν το βρίσκω καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ ανησυχητικό.

Με συγχωρείτε τώρα, αλλά πάω να χορδίσω το ΒουδοΜπάσσο μου.

.

17 comments:

Anonymous said...

Σου βρίσκεται κάτι σε κοκκινόψαρα λεσβίες, με αντίστοιχα λεσβιακά εσώρουχα; Όχι κόκκινο σατέν όμως, δείχνει αηδία πάνω στο κοκκινόψαρο!

Και μην τον ενθαρρύνεις τον Πασκάλ μας έχει πρήξει ήδη με τα ράνκινγκς του! ;^p

Φιλιά Μάντυ!

Mantalena Parianos said...

ΜΠΑΜΠΑΚ ΑΤΤΑΚ,
Δεν καταλαβαίνω γιατί να ΜΗΝ τον ενθαρρύνω τον άνθρωπο: είναι απίστευτο ότι το tag "καυτά μουνιά PHOTOS" οδηγεί ΠΡΩΤΑ στο blog του, ένα blog το οποίο όλος ο πλανήτης ξέρει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Λίγο το έχεις;
:)


Όσο για τα άλλα που ζητάς, tο MantalenoBlog αν παρατήρησες έχει γίνει πλέον blog-υπερπαραγωγή, με Recent Comments δεξιά όπως έχετε κι εσείς στη Wordpress,
MantalenoSuDoKu - επίσης δεξιά όπως μπαίνεις- για τους αργόσχολους (στο σπίτι ΚΑΙ στο γραφείο) και Ραδιόφωνο LAST.FM (κάτω κάτω στο κέντρο), με όλα τα MantalenoFavorites.
Έτσι μπορείς να ακούς τη μουσική σου non-stop, να παίζεις το SudoKu σου και να αφήνεις και κανένα comment, κάνοντας απλώς κλικ στα Recent Shooters Σχόλια, χωρίς να ψάχνεις που τελειώνουν τα αχανή MantalenoPOST μου.
Χε.

Ποια κοκκινόψαρα και σαχλαμαρες τώρα - παπάδες με μαγιό κάνουμε στο μπλογκάκι μου!

:)

Attalanti said...

Jesus, βρε Μανταλένα! Είχες καιρό να κάνεις τέτοια και μπορώ να ομολογήσω ότι μου είχαν ψιλολείψει. Lol!

Λουΐζα Κορνάρου said...

εδώ εγώ, με παιδιά και ζάζαλα που δεν προσφέρω παρά φτωχοπαπάδες ακριδοφάγους, κι απ' τους 50 επισκέπτες την ημέρα οι μισοί μπαίνουν για "καριόκες" κι οι άλλοι μισοί για "σεξ με γριες" - τι να πεις...

Anonymous said...

Έχω κι εγώ την ίδια απορία με εσένα. Που στο διάτανο διαφέρουν τα εσώρουχα για λεσβίες και μη??????

Χρόνια πολλά (κι εμένα μου έλειψαν τέτοια ποστάκια) :))

Anonymous said...

μετά το το φοβερό search term "αποτρίχωση στο πέος" που είχα βρει μια μέρα που χάζευα τα δικα μ stats, απεφάσισα να μην τα κοιτάω πλέον, είναι παγανιστικά πράγματα.

Anonymous said...

Χεχε...

...γελάω γιατί όταν κάποιος τα θέλει "πολυτελείας" - τα βρίσκει στα μτΚ!

Gogo said...

Theiko..!
Akoma gelaw!
Poli sexuliariko diladi to blog!

an205 said...

Εαν "δώσεις"
"δεν πάω καθόλου καλά"
τι θα σου βγάλει;;;

Anonymous said...

Αναρωτιέμαι τι σας ενόχλησε σε μένα ακριβώς, επιθεωρητά Κλουζώ ΚΛΑΤΣ Ό,τι είχα μια πολύ καλύτερη ιδέα από τη δική σας; ΚΛΑΤΣ Τραφείτε από τις γλυκερές μισαλλοδοξίες σας ΚΛΑΤΣ
katsaridas - March 18th, 2007 at 6:36 pm

(...) αλλά ό,τι η γενικότερη πολιτική ήταν λάθος (...).
Προσωπικά, δεν με καλύπτουν οι ορισμοί ό,τι το weblog θα πρέπει να είναι δημοσιογραφία (...).
Καταλαβαίνετε φυσικά ό,τι έτσι ποτέ δεν κέρδιζα τις παρτίδες.

("Γιατί η δημοσιογραφία εχθρεύεται τα blogs;" Apr 3rd, 2007 by JustAnotherGoneOff)

Mantalena Parianos said...

Attalanti >>
Ε, εντάξει μωρέ... Τι να πρωτογράψω πια! Δε φτάνει που έχω μειώσει τα ποστ που τρώμε στα... 30 το μήνα (αν ενθυμείσαι, μαγείρευα περίπου τα διπλάσια στην αρχή - 50 περίπου κάθε μήνα).
Και έρχονται και δύσκολες μέρες... χωρίς ίντερνετ, στο σπιτικό μου.
χιιι

πάλι καλά που θα έχουμε το τηλέφωνο.



Λουΐζα Κορνάρου >>
Αγαπάω λέξη "ζάζαλα". Τι είναι;

"απ' τους 50 επισκέπτες την ημέρα οι μισοί μπαίνουν για "καριόκες" κι οι άλλοι μισοί για "σεξ με γριες"

Mα δεν είναι απίστευτη η ανωμαλία που κυκλοφρεί εκεί έξω; Είναι όπως και στην *κανονική* ζωή.

Το μόνο για το οποίο μέμφομαι τον εαυτό μου, είναι που πίστεψα ότι στο δίκτυο, οι ρουφιάνοι θα μπορούσαν να είναι ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ, όχι όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Δυστυχώς γελάστηκα και έκανα και ΛΑΘΟΣ που ασχολήθηκα με τα τσογλάνια - το κωλοσύστημα τους ανήκει γιατί αυτοί το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.


confused >>
"Που στο διάτανο διαφέρουν τα εσώρουχα για λεσβίες και μη?

Νομίζω ότι τα εσώρουχα για λεσβίες το γράφουν στην ούγια: LOL - Lesbian Owner in Lust ή κάτι τέτοιο πρέπει να σημαίνει. Μπορεί όμως και να σημαίνει απλά lol και να γελιέμαι, αν και θα ήθελα να πιστεύω ότι το κόστος της σεξουαλικής επιλογής θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ανταμείβεται.
:)


RaZz >>
μετά το το φοβερό search term "αποτρίχωση στο πέος" που είχα βρει μια μέρα που χάζευα τα δικα μ stats

Ρε συ, το πέος δεν αποτριχώνεται αλλά οι γύρω περιοχές.
Ήμαρτον δηλαδή!

Εγώ πάλι δεν "χαζεύω τα δικά μου stats" (χόμπι κι αυτό!), αλλά "χαζεύω ΑΠΟ τα δικά μου stats".

Θα ήθελα να αναλύσω διεξοδικότερα την αναζήτηση "Σεξ Με Ζώα" (τι είδους ζώα π.χ.; θαλασσινά; όπως χταπόδια, αστακούς -άουτς- μελανούρια και αχιβάδες; Ή τίποτις πιο φτερωτό: κότες, πάπιες, πελεκάνους κ.λπ.; Θηλαστικό παίζει; ελέφαντας, γάτες αγκύρας, σκύλοι του αγίου βερνάρδου κ.λπ.;

αλλά όπως βλέπεις, θα χρειάζονταν σελίδες επί σελίδων για ένα τόσο σοβαρό θέμα (έχουμε και το ζήτημα της ελληνικής παράδοσης να εξετάσομε)


πάνος >>
όταν κάποιος τα θέλει "πολυτελείας" - τα βρίσκει στα μτΚ!

Όχι παίζουμε. Τα μνημειώδη εκείνα *καλλιτεχνικά* σας ποστ με το "κορίτσι στις λαμαρίνες", που έφεραν τους πάντες να σχολιάσουν την βιομηχανική προέλευση του μεταλλεύματος (αν θυμάμαι καλά), έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου.

Από ότι είδα όμως πρόσφατα -γεγονός που διαψεύδει την παραπάνω απάντησή μου στον Μπαμπάκ Αττάκ) ΚΑΙ Ο ΠΑΣΚΑΛ έχει αρχίσει να φιλοξενεί επιλεγμένες φωτό εξωτικών καλλονών από τις χώρες του πρώην Ανατολικου Blog.
Ποιος είπε ότι επειδή κατέρρευσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός, κτέρρευσαν και οι ελπίδες μας;

:]



gogo >>
Ε, όχι και σεξουλιάρικο μωρέ το blogάκι μου. Που να δεις κάτι άλλα που κυκλοφορούν στη wordpress.



an205 >>
Εαν "δώσεις" "δεν πάω καθόλου καλά"
τι θα σου βγάλει;;;

-Δεν το πιστεύω... το site της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
χααα


οτίτιδα >>

Ωραία. Υπαινίσσεσαι ότι ο ΚΛΑΤΣ είναι ο λαπούτα. Για νέο μου το λες ανώνυμε; - που είσαι blogger για να το έχεις προσέξει, αλλά όχι και αρκετά θαρραλέος για να υπογράψεις έστω και με το ΝΙΚνέημ σου.

Χρήσιμο το σχόλιό σου thought, οι γλωσσολογικές μελέτες μου είχαν δείξει ότι ο λαπούτα είναι το ΦΚ. ("γκέγκε", "ουγκ" κ.λπ.) καθώς και αρκετοί *άλλοι* που με έχουν βρίσει χυδαία πρόσφατα στου Μακ Μάνους.

Στους δικτυακούς του φίλους θα έπρεπε να απευθύνεται το σχόλιό σου. Εγώ -δυστυχώς ή ευτυχώς- όσες φορές υποψιάστηκα άλλους bloggers για *βρώμικο παιχνίδι* υποκρισίας (και όχι μόνο), έπεσα μέσα - και ο λόγος δεν ήταν βέβαια τίποτις ειδικες γνώσεις αλλά το έστινγκτάκι μου.
Θες παραδείγματα: Mirandolina, Σιχαμάτζικα, Γείτων, σουρφού, ΡΑφφινάτα, Αλού Φαν Μαρξ, N.Αγκο, Τζάγκο, Μπρους...

(μπορεί να μου διαφεύγει και κανένας :)

Λουΐζα Κορνάρου said...

"ζάζαλα", είναι αυτό που ακούγεται: δουλειές, φασαρία. Κυριολεκτικά στη διάλεκτο, τα ζώα και οι υποχρεώσεις γύρω απ' αυτά (για τους ξωμάχους μιλώντας πάντα κι όχι για ένα φοξτεριέ π.χ)

Έχω κι άλλη αξιαγάπητη: ντιντιλάου. Ομοίως, αυτό που ακούγεται: περα δώθε, με αστάθεια. Το χρησιμοποιούμε για να ενημερώσουμε κάποιον σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, μετά από ένα σέικερ σφηνάκια ή μια μπουκάλα ούζο στο λιοπύρι με σπανό μεζέ και νορβηγούς φιλοξενούμενους. Π.χ: βάστα με λίγο από δεξιά, γιατί κάνω ντιντιλάου.

Σημ: σε ρουφιάνο δεν το λέμε ποτέ αυτό. Κρίμα είναι;-))

qwerty said...

congrats για το ραδιο...οχι το LAST fm..για το αλλο λεω με το winamp

vatraxokoritso said...

Το δικό μου πάλι ενστικτάκι και η μεγάλη παρατηρητικότητα που έχω μου λέει πως αυτή την φορά (δεν ξέρω για τις υπολοιπες) κάνεις λάθος...

;-)

Mantalena Parianos said...

Λουϊζα >>
Για δες τα κατάφερα;

"Πάρε μαγιό και πολλά λεφτά μαζί σου (μη με ρωτάς που θα τα βάλεις). Μη με ρωτάς καν που θα πάμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν ζάζαλα."
(Ζάζαλα στα Μάταλα, εκδ. Εξωκαρδιά, Αθηναι 1968)

"Μετά το τρίτο νεροπότηρο μπακάρδι, αισθάνθηκε το σκάφος να παίρνει κλίση 25 μοιρών. -Να γαμήσω, σκέφτηκε, είμαι τελείως ντιντιλάου. Σύντομα όμως η σειρήνα του πλοίου που βούλιαζε τον επανέφερε στην πραγματικότητα."
(Επίκαιρα απ' το Χτες, εκδ. Μανταλένα, Αθη. 2008)


Τις πέτυχα τις Enyeς;


QWERTY >>
Μερσί - καιρό είχαν τα μάτια μου να δούνε τα δικά σου (σχήμα λόγου βέβαια, με αυτό το άβαταρ που έχεις)



ΒΑΤΡΑΧΕΝΙΑ >>
Μα , σε ποιον/τι αναφέρεσαι;

Στο τζάγκο; Άσε και δεν είμαι μόνο εγώ που επιβεβαιώνεται αυτό που πίστευα, είναι κι άλλοι ιστολόγοι.

Σε λίγο καιρό, θα δεις ότι ισχύει και η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων και ότι όλη αυτή η ασχήμια, είναι ανακυκλούμενη - ο τζάγκο π.χ. έχει *δικτυακή φιλία* με τη μάτζικα, ο μαρξ με το Νάγκο και τη Ραφφινάτα η οποία τακιμιάζει με το Φασιστοειδές Κομμούνι, κ.ο.κ.
Μακριά.

vatraxokoritso said...

2 χρόνια μένω συνειδητά μακριά από όλα αυτά..
Χωρίς να θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα από όση έχει ήδη πάρει-δεν με αφορά καθόλου- πιστεύω πως κάνεις λάθος.
Να σου πω και το άλλο έχω βαρεθεί να βλέπω όλο αυτό το ξεμάλλιασμα,ούτε σε κομμωτήριο να βρισκόμαστε.

Mantalena Parianos said...

Βατραχοκόριτσο >>

Σορρυ ρε συ, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιον ή τι εννοείς, συνεπώς δεν έχω την παραμικρή υπόνοια σε τι μπορεί να κάνω λάθος (μη νομίζεις πάντως ότι δεν έχω κι εγώ αμφιβολίες πολύ συχνά).\

καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι

Εγώ ασχολούμαι συνήθως μέχρι να μου περάσει

ή να με αφήσουν στην ησυχία μου