Apr 16, 2007

Λαπούταποκάλυψη: "έχω άριστες σχέσεις με τον εαυτό μου"

...είπε στου Πετεφρή και μετά πόσταρε περιττώματα αλόγου σε ένα από τα blog του, αποδεικνύοντας -εκτός από την εξεζητημένη του αισθητική, ότι θίχτηκε η φοράδα στο αλώνι.

Και με αυτό δεν εννοώ το συγκοινωνούν δοχείο θλιβερής συνενοχής με τη σιχαμάτζικα με την οποία στο ίδιο φέξε μου και γλίστρησα post του, εμφανίζεται να της λέει "θα τα πούμε στο άλλο μας κανάλι".

Κλατς |

Άσχετο: οι κατσαρίδες με περιττώματα δεν τρέφονται;
Καλή όρεξη αγαπουλίτσες

Ο κόσμος βλέπει τη ζωή σας | και είναι πιο θλιβερή κι από τα ωραιοποιημένα χάλια των blogζ σας | now go to sync.gr and add laputa as *friend* |

ξου
λέμε, που δεν το βλέπω


Αυτό που σε κάθε περίπτωση αποσιωπάται είναι ότι ο λαπούτα ζητούσε συμφιλίωση (αυτολεξεί!) από τον ΜΑκ Μάνους, τον άνθρωπο τον οποίο την προηγούμενη κιόλας μέρα έβριζε ως "κατσαρίδας" μέσα από ένα άλλο βlog.
Προσπαθεί τώρα να καλυφθεί πίσω από ένα κάρο προκάτ καταστάσεις στις οποίες εμπλέκει ο ίδιος όλα όσα του χρειάζονται για να θολώσει τα νερά και να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ τα πάντα, κατά την προσφιλή του τακτική: από τη δεοντολογία των blogs και τον VryPan - ο οποίος έσπευσε να ζητήσει διευκρινήσεις φυσικά, μέχρι το post του Πετεφρή που τον φωτογραφίζει.

Αλλά ποιος έχασε την τσίπα του για να τη βρει ο λαπούτας είναι ένα ζήτημα. Ο N.Ago πάντως, που επίσης έσπευσε να συνδράμει την ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της υποκρισίας και της ασχήμιας στα blogs, σίγουρα όχι. Δες εδώ μια ακόμη μικρή καθημερινή αισχύνη (λογοκλοπής), από τις αισχύνες στις οποίες πρωτεύει το είδος αυτών των ανθρώπων.

ΥΓ.
Κατάλαβες τώρα, αυτό που έγραφα για τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ και τα "όμοιος ομοίω αεί πελάζει", αγαπητή φίλη;

ΥΓ 2.
Αν εκτός από αισθητική έχει και ουσιαστική σημασία δικτυακά, ας σημειωθεί ποιος
από όλους μας βρίζει χυδαία και ποιος όχι. Εκτός αν η πολλή δικτυακή συναναστροφή με τους εν λόγω χρήστες, σας έχει κάνει να χάσετε την αίσθηση τού τι είναι εξύβριση και απειλή.

.
.

43 comments:

Mantalena Parianos said...

Ο AFM προστατεύει τον N.Ago σε κάθε του βήμα, ο οποίος παρουσιάζει χιουμοριστικά σπαμ mail για δικά του γραπτά, αλλά κανείς δεν του τη λέει!

Ο N.Ago στη συνέχεια υποστηρίζει το lapouta εναντίον μου, χωρίς κι ο ίδιος να ξέρει γιατί, και ο AFM ΠΑΛΙ δεν θα του την πει φυσικά, παρόλο που ο λαπούτα με το άλλο του ID ως Klats, τον λοιδωρούσε (τουλάχιστον).

Τι συμπέρασμα να βγάλω από αυτά που βλέπω για τις ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ σχέσεις AFM - Ν.Αγο?


Είναι τυχαίο ότι με τον ίδιο τρόπο που ένα πολύ ιδιαίτερο ορθογραφικό λάθος πρόδωσε τον λαπούτα, πριν καιρό του επεσήμανα εκφραστικές του ομοιότητες με το Φασιστοειδές Κομούνι;
Που και ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ο λαπούτα το ΦΚ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ πια αυτόν τον χρήστη με τη διαβλητή αξιοπιστία;

___________________

ΚΑι να είναι τυχαίο ότι η καταχωρημένη και με πειστήρια δοσίλογος της μπλογκόσφαιρας σιχαμάτζικα, έχει ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με το λαπούτα - κλατς - πιθανόν και ΦΚ?

Ή ότι η Ραφφινάτα - που επίσης *τα πάει καλά* με το Φασιστ. Κομούνι, έχει συμπράξει με τον ΑΦΜ εναντίον μου?

Αν αυτή είναι η blogόσφαιρά και η βλογοσλοβακία σας, να τη χαίρεστε.


ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
Πολλοί θα σπεύσουν να με απειλήσουν πάλι στην εκτός δικτύου ζωή μας όπως πρόσφατα ο Φον ΜΑρκς , αλλά θέλω να ξέρετε πως ότι γράφω το γράφω επειδή ΤΟ ΒΛΕΠΩ γύρω μου και κανείς δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να μου αποδείξει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι ή ΑΝ είναι έτσι, να παραδεχτεί ότι έσφαλλε έστω ΜΙΑ φορά (λες και διακυβεύεται κάτι πολύ σπουδαίο εδώ πέρα).

Σε κάθε περίπτωση όποιος θέλει εξηγήσεις ή να μου σπάσει τα μούτρα, ας μην ψάχνει σε άλλους ιστολόγους ή απειλεί όπως ο AFM στου MAc Manus, ας μου στείλει ένα mail και ευχαρίστως να συναντηθούμε *έξω*.

Anonymous said...

ρομβα ακομβίωτη ο εν λόγω
αλλα κι εσύ γιατί μπλέκεσαι;
δουλεια του μακμανους και του λαπουτα δεν είναι;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Μαλακίζεσαι χοντρά και θα χάσεις και τους ελάχιστους αναγνώστες που έχεις. Your system may be at risk.

Kι εσείς οι bloggers είστε σαν κι εμάς -έξω-. Στην πλειοψηφία σας θρασύδειλοι και αναποφάσιστοι να ρίξετε μια μούντζα σε αυτούς που την αξίζουν.
Σήμερα ήταν αυτός ο blogger που σας το έπαιζε όλο αγάπες και λουλούδια και πίσω από την πλάτη σας σας μαχαίρωνε, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Thomas

Anonymous said...

Ο ΜΑΚ ΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Μπλοκαρισμένη ΙP είχες και μου αρκεί αυτό διά να καταλάβω με ποιόν είχα να κάνω!

Νομίζεις ότι με την νέα φόρμουλα ΚΛΑΤΣ θα αποξιώσεις την παληά σου περσόνα;

Γιά να σου μπλοκάρω την ip σου, πάει να πεί ότι είχες ήδη μπεί στο blog μου κι είχε αφήσει υβριστικό comment!

Θες να παίξεις με νέα περσόνα τώρα μάτια μου;

Πολύ ωραία!

Αλλά 99% το κάνεις διότι το παληό σου προσωπείο είναι διάτρητο και το πήραν με τις λεμονόκουπες στην Μπλογκόσφαιρα!

Άλλαζε νικ κάθε δύο-τρείς μήνες!

J.McManus - March 21st, 2007 at 4:56 pm

Anonymous said...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Ήρθες στο blog μου με μπλοκαρισμένη από εμένα ip! Πόρσε έχεις και ξέρεις!

Μία από τις δεκάδες Μπλοκαρσιμένες ip από τους λίγους υβριστές της Μπλογκόσφαιρας! (ΦΚ κλπ)

Τους πραγματικούς υβριστές βέβαια!
Όχι που βαπτίζουμε σαν “υβριστή” όποιον δεν γουστάρουμε!

Πιτσιρικομαλακίες του ΑΝέμου!

Το ότι έγραψες με μπλοκαρισμένη ip και κρατήθηκε το σχόλιό σου δείχνει ότι είσαι παληά πουτάνα στο κουρμπέτι!

Δεν θα χαθούμε!
Επαναλαμβάνω!
J.McManus - March 21st, 2007 at 4:43 pm

Mantalena Parianos said...

Ανώνυμο >>
Οϋτε να σε άκουγαν οι παρακάτω *'ανωνυμοι*.
Ε, ναι λοιπόν: δουλειά του λαπούτα και του Μακ είναι, γιατί με μπλέκει εμένα ο σιχαμένος, τράβα ρώτα τον... ή καλύτερα, ρώτα τη φίλη του τη μάτζικα: μα , γιατί τους είχα καταλάβει φυσικά !


Σιχαμάτζικα Clone >>
Είσαι θρασύτατη αν νομίζει ς ότι δεν σε κατάλαβα... κυρά λαπούτα.

Αν θες απάντηση, να υπογράψεις με κάποιο από τα ψευδώνυμά σου: jago, κλατς ή Φασιστοειδές κομούνι - είναι τυχαίο ότι το ΦΚ εμφανίστηκε στου Μακ ΑΜΕΣΩΣ μόλις αποκαλύφθηκε το βρώμικο παιχνίδι που του έπαιζες με ΔΥΟ ΝΙΚΣ;)



ΤΗΟΜΑΣ >>
"Kι εσείς οι bloggers είστε σαν κι εμάς -έξω-. Στην πλειοψηφία σας θρασύδειλοι και αναποφάσιστοι"

Σου μοιάζω να πάσχω από αναποφασιστικότητα; Ή από θρασυδειλία;


"Σήμερα ήταν αυτός ο blogger που σας το έπαιζε όλο αγάπες και λουλούδια και πίσω από την πλάτη σας σας μαχαίρωνε, αύριο θα είναι κάποιος άλλος."

Σε λάθος blog ήρθες να αφήσεις τις κινδυνολογίες σου μπαρμπα - Θωμά.
Ο κόσμος του δικτύου δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον *έξω* κόσμο που λες.

Επιπλέον - και αυτό απαυθύνεται και σε όσους ασχολούνται με τις επισκεψιμότητες - my ass, blogs δεν υπάρχουν μόνο στο Ελλαδιστάν όπου ανθοφορούν φαινόμενα λαπούτα, κλατς και ΦΚ, αλλά παγκοσμίως και σε σχέση με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δυναμικότητα των social media, οι 200 ή 300 αναγνώστες ενός ελληνικού blog είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στους 14 - 15 χιλιάδες unique visitors μιας κοπελίτσας που γράφει στο Λονδίνο - και που καμία λαπούτα δεν αποπειράται να τη χλευάσει με τρίδιπλα nicknames γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΗΜΑ.


Οτίτιδα >>
Τα ξέρουμε και τα 'χαμε διαβάσει. Ο Μακ τα έλεγε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ότι ο Κλατς ο κατσαρίδας άλλαζε IP για να τον βρίζει.

Απίστευτο - αλλά δείχνει απλώς τη διαταραχή του λαπούτα. Και κρίμα κιόλας.

david santos said...

Thanks for you work and have a good week


Οι ευχαριστίες για σ ας εργασία και έχουν μια καλή εβδομάδα,

Mantalena Parianos said...

ΔΑΥΙΔ ΣΑΝΤΟΣ >>

Τι χάλιας που είσαι ρε μεγάλε. Ήρθες πάλι, πάνω στο τζέρτζελο βρε λαοπλάνε ποιητάνθρωπε, διοπτροφόρε διορατικέ, αμερικανοθρεμμένε πορτογάλε, στιβαρέ διανοητή χωρίς αφέλειες (πάρτο όπως θέλεις), πάνσοφε ΤΡΟΛΛοκαημένε, Πάολο Σόουζα της ποίησης, μουρλοκακόμοιρε κακομοιρόμουρλε, τάχιστη πένα της Λισαβώνας, οραματιστή πρωτοσύγγελε της αηδιαστικότερης spamoπλημμύρας από καταβολής υστεροβουλίας. Βληματέξ.

Σπίτι μου ή σπίτι σου;

MantalenoΣυμβουλή: Χαλάρωσε και μη θες να τα μάθεις όλα τα ελλήνικος μονοκοπανιά μια κι όξω φαρσί γιατί εκτίθεσαι. Είδες τι έπαθε ο λαπούτα με ένα κόμμα;
(¨ΕΝΑ είναι το κόμμα)

Mantalena Parianos said...

Λαπούτα, σου προτείνω να αλλάξεις ΣΤΑ blogs σου το interface και αντί για "Publish Your Comment" να γράφεις Publish your comma".

χαααχ χι χο χε

χου ρε

Mantalena Parianos said...

Βρε λες να κάνω άσχημα που του φέρομαι έτσι;













Του Ντέηβιντ Σάντος, λέμε, όχι του λαπούτα!

artois said...

"ο Μακ τα έλεγε από τότε";;;

Κάτι σε πιο αξιόπιστο δεν σου βρίσκεται;

Mantalena Parianos said...

ΑΡΤΟΥΑ >>
Έχω παρακολουθήσει τη διένεξή σας και ξέρεις ότι δεν δίνω δίκιο στον Μακ. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εκείνος ως κάτοχος blog σε wordpress μπορούσε να κάνει ασφαλή έλεγχο στις ip κάθενος comment ξεχωριστά και να εξακριβώσει ότι ο κατσαρίδας ήταν κάποιος που του είχε ξαναφήσει υβριστικά σχόλια.
ΚΑι που να δεις τι ανακάλυψα εγώ στο tracker μου...
ο τύπος το έχει κάνει εργολαβία το να αλλάζει ip adresses για να αφήνει ανώνυμα σχόλια.

artois said...

Υποθέτω ότι αυτή είναι άλλη μία "αλάνθαστη επιστημονική μέθοδος εξαγωγής συμπερασμάτων Μακ Νάνους". Η ίδια που έκανε τον "συμπλεγματικό σκωτσέζο" να εξάγει κάποια άλλα συμπεράσματα πριν λίγο καιρό, προσπαθώντας να "εξαπατήσει με το εύθραστο στυλάκι του αριστερού αγωνιστή αλλά ανίκανου να κάνει ουσιαστικό διάλογο".

Το να λέει, κάποιος αποδεδειγμένα αναξιόπιστος ότι "ο δείνα είναι ελέφαντας και να μη προσκομίζει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα γι' αυτό" μου φτάνει για να τον χαρακτηρίσω ως "αδίστακτο κουτσομπόλη", "συκοφάντη" και "ανυπόστατο εσαεί". Μετά μπορώ να τον περιμένω να επανακάμψει με "με καμμία καινούργια ιεροεξεταστική ντιρεκτίβα" και αλίμονο σ' αυτόn που θα "πιάσει στο *στόμα* του".

Διαφωνείς ή νομίζεις ότι κάποιος μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ από το τέλος του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα;

υ.γ. 1 Μα εμπιστεύομαι την κρίση σου, γι αυτό και σε ρώτησα αν σου βρίσκεται κάτι σε πιο αξιόπιστο. Όσο για την "διένεξη" δεν αντιλαμβάνομαι γιατί την αναφέρεις. Ουδέποτε ζήτησα στήριξη, μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Θα ξεχνάς μάλλον ότι ο μακ επικαλέσθηκε τους "φίλους" του, οι οποίοι βέβαια αδιαφόρησαν να προστρέξουν.

υ.γ. 2 Δεν με αφορά καθόλου αν ο jago ή ο mago ή ο οποιοσδήποτε είναι ή δεν είναι ο κατσαρίδας. Στο ίντερνετ η αλληλεπίδραση με την κάθε περσόνα χωριστά, ακόμα κι αν πρόκειται για κλώνους, μπορεί να είναι και χρήσιμη και ευχάριστη. Τουλάχιστον πιο ευχάριστη από αυτή που συμβαίνει με παθολογικές περσόνες σαν του "συμπλεγματικού σκωτσέζου" που κάθε τρεις και λίγο βγάζει "αλάνθαστα συμπεράσματα". Θα επαναλάβω κι εδώ ότι πριν 11 μέρες, στα σχόλια του Manifesto, είχε πει πως ο οbserver είναι ο κατσαρίδας.

Πότε είχε δίκιο; Τότε ή τώρα; Ή μεθαύριο που θα επανέλθει με νέες "επιστημονικές μεθόδους".

(Kαι μην ξεχνάς ότι μια τέτοια περσόνα προχθές συκοφάντησε εσένα και προχθές εμένα. Γιατί σήμερα να μην συκοφαντεί τον jago και αύριο κάποιον άλλο;)

artois said...

*προχθές συκοφάντησε εσένα και χθές εμένα.

Alexis Stamatis said...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
για τεχνικους λόγους που δεν μου δινουν τη δυνατοτητα να μπω στο προηγουμενο μπλογκ, το ιστολογιο μεταφερεται εδω.

http://alexistamatis2.blogspot.com/

Το προηγουμενο θα λειτουργει ως αρχείο. Μην αφηνετε σχολια στο προηγουμενο διοτι δεν μπορω να μπω να τα απαντησω.
Αντε κι αλλη φορα να μαθω να παιζω με τα κουμπια!

Anonymous said...

Καλά μιλάμε ο Πλακούντας έχει ξεφύγει. Αυτό το είδες;

"Artois

Με όλη την απέχθεια να αναβλύζει προς το μπλογκοπροσωπείο σου - στο είπα; - έχεις απόλυτο δίκιο να καμαρώνεις που σε περνάνε για την Κατσαρίδα"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

Έχει όντως άριστες σχέσεις με τον εαυτό του.

Anonymous said...

Tι κατινιά!
Ο Τζάγκο, ο Νάγκο, ο Μάγκο, ο Κατσαρίδας, ο Βίδας,ο Κατσαβίδας, ο Αρτουά, ο Σκαρτουά, Ο Πετεφρής, ο Πετεινός, ο Πετιλόν........ ποιον ενδιαφέρει όλο αυτό το τσουρομάδημα?
Ούτε τα τραβεστί επί εποχής Αλόμα vs Ταχτσή δεν είχαν τέτοιο χάλι.

Anonymous said...

ΚΛΑΤΣ Εντύπωση προξενεί το γεγονός που όλες αυτές οι “ειδήσεις” συνοδεύονται από πιπεράτες “αποκαλύψεις” για προσωπικά δεδομένα ΚΛΑΤΣ

Ένα παράδειγμα, κ. Κατσαριδοτζάγκο;

Mantalena Parianos said...

ARTOYA >>
ΠΟυ το παράξενο ή το αλλόκοτο;
Ο Μακ είχε άδικο όταν καταφέρθηκε εναντίον σου και εναντίον μου και μάλιστα άκομψα και ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ τώρα που ταυτοποιήθηκε η δικτυακή αλητεία του λαπούτα - κατσαρίδα (αλητεία που, AKRIBΩS όπως η ΣΙΧΑΜΑΤΖΙΚΑ, αποπειράθηκε να την εξάγει και εκτός δικτύου, αυτός πάλι με συναντήσεις δήθεν φιλικές στον Μακ τον οποίο έβριζε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, με ψευδώνυμο).
Δεν είναι αχαρακτήριστο αυτό;

Αν δεις το τελευταίο ποστ του στο Κλατς, είναι η σπασμωδική αντίδραση ενός ανθρώπου που δεν προλαβαίνει πια να συντηρεί 3 μπλογκς (λαπούτα-ΦΚομούνι - Κλατς). Όσο για το "προσωπικό" του ιστολόγιο (my ass) δε συζητάμε: το έχει γεμίσει περιττώματα και όχι μόνο μεταφορικα΄- αφού η πρώτη που έσπευσε να του αφήσει *comment* είναι η πιστοποιημένη ρουφιάνα από τη συμπρωτεύουσα.

Με τον "Μακ Σκωτσέζο" έχουμε διαφωνήσει σε πολλά -ανάθεμα αν συμφωνούσαμε πάντα- μπορώ να σου αποδείξω (σε άλλη φάση) το πώς η λαπούτα υποδαύλιζε την κατάσταση - but that's another story.
Aυτή τη φορά δεν πρόκειται για συκοφαντία.
Αυτό που κάνει η λαπούτα για μια συνηθισμένη πρακτική στους *κύκλους* των ρουφιάνων, απατεώνων και δημαγωγών οι οποίοι διαστρέφουν τόσο διεξοδικά τα πάντα ώστε στο τέλος αδυνατείς να καταλάβεις σε τι αναφέρονται (δες το τελευταίο του ποστ όπου ΌΛΟΙ σχεδόν - είτε ζητούν διευκρινήσεις για όλο αυτό το μπλεξιμο που έχει υφάνει είτε ΡΩΤΟΥΝ τι έγινε).

Ο άνθρωπος είναι διανοητικά διαταραγμένος (wacko) γι' αυτό τακίμιασε με την μπουγατσόμυαλη ρουφιάνα.


ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΜΑΤΗ >>
...


ΑΝΩΝΥΜΟ >>
"Αρτουά έχεις απόλυτο δίκιο να καμαρώνεις που σε περνάνε για την Κατσαρίδα"


Χα! ¨Εγραψε τέτοιο πράγμα ο φυστικόνοος; Θέλει η λαπούτα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

"Ο Τζάγκο, ο Νάγκο, ο Μάγκο, ο Κατσαρίδας, ο Βίδας,ο Κατσαβίδας, ο Αρτουά, ο Σκαρτουά, Ο Πετεφρής, ο Πετεινός, ο Πετιλόν........ ποιον ενδιαφέρει όλο αυτό το τσουρομάδημα? Ούτε τα τραβεστί επί εποχής Αλόμα vs Ταχτσή δεν είχαν τέτοιο χάλι."

-Σωστό στη βάση του αυτό που λετε, αλλά ΑΚΡΩΣ κακεντρεχές το σχόλιο, μια που εμπλέκει ορισμένους όπως ο Πετεφρής και ο Αρτουά, που ακόμη και το τελευταίο τους ελάττωμα αν διαθέτατε θα ήταν για σας τίτλος τιμής, ανώνυμε.
Και γράφω ότι έχετε δίκιο γιατί όλοι οι άλλοι που αναφέρετε είναι το ίδιο πρόσωπο - τραβεστί (τζάγκο - κατσαρίδα - κλατς - ΦΚ).
Ακόμη και στην περίπτωση που δεν είναι (π.χ. ο τζάγκο και ο νάγκο) είναι το ίδιο φριχτοί και απατεώνες ως δικτυακές προσωπικότητες.

ΜantalenoΣημείωση:
Μια μεγάλη γαργάρα βλέπω όμως πως κάνετε στο ζήτημα της *ασυλίας* του νάγκο από το αλού φαν παρκ. Μήπως είστε αυτός;
Υπάρχουν και άλλες διαβλητές πρακτικές στο δίκτυο της οποίες εξέθεσα εδώ, αλλά δεν βλέπω να συγκινείστε.


ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ >>
Μπορώ να υιοθοετήσω το "Κατσαριδοτζάγκο"; Να συννενοούμαστε με μια λέξη;

Anonymous said...

Ελεύθερα!

Ή και "Κατσαριδοτζάγκω", για πιο kinky.

artois said...

Όχι Μανταλένα, ο Μακ Νάνους είναι μία φθονερή εμπαθής μπλογκοπερσόνα. Εγώ τουλάχιστον γι αυτήν ομιλώ, και δεν αναφέρομαι σε κάποιον άνθρωπο που γνωρίζω στην real life. Που έτσι κι αλλιώς δεν θα επιθυμούσα να γνωρίσω.

Αν για σένα είναι σήμερα αξιόπιστη η μαρτυρία του περί "ταυτοποίησης" για μένα παραμένει το ίδιο αναξιόπιστος όσο και πριν 3 μήνες

Ασφαλή συμπεράσματα για το ποιος είναι ποιος πίσω από διάφορα νικς ή και ονόματα, δεν μπορούμε να εξάγουμε. Και ακόμα περισσότερο όταν τα συμπεράσματα αυτά τα καταθέτει ο συγκεκριμένος αναξιόπιστος – (τουλάχιστον αναξιόπιστος).

Σκέψου μόνον πώς πριν λίγες μέρες έγραφε πως ο κατσαρίδας είμαι εγώ. Κάθε πότε (του) έρχεται η περίοδος που πρέπει να εμπιστευόμαστε;

(έχω ακόμα κάποια σχόλια που αφορούν σε παρεμβάσεις άλλων, αλλά προς το παρόν δεν προλαβαίνω)

Mantalena Parianos said...

ARTOYA >>

Στα ίδια σχόλια του post μου που μου έκανες λυνκ, έχω γράψει:

"Ασχολούμαι με τον μακ γιατί τον συμπαθώ, διαφορετικά δεν θα έμπαινα στον κόπο.
Όπως ασχολήθηκε αυτό το blog και με τον Μαύρο Γάτο, τον Αllu Fun Marx, την Ifimedia ή τη Mirandolina. Από bloggers που συμπαθώ, δικτυακά πάντα, έχω απαιτήσεις - τουλάχιστον σε ότι με αφορά.

____________________

Ξέρεις ότι συμφωνώ πως είναι άθλιο να ασχολείται κάποιος με την ιδιωτική μας ζωή - ξέρεις πως αυτό το έκανε και ο Μακ με σένα όπως και με μένα με ακομπανιαμέντο από την λαπούτα - η οποία όπως αποδεικνύεται είχε σχέσεις με τη σιχαμάτζικα.

Οι δυο τελευταίοι πάντως παραμένουν ανοικτές υποθέσεις για μένα - κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό.
Σε αυτές τις δυο θα προστεθεί πολύ σύντομα ακόμη μια δικαστική έγκληση από την πιο άμεση ίσως δικτυακή απειλή που δέχτηκα και μάλιστα ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Με τον Μακ δεν θέλησα να δώσω συνέχεια και ο λόγος δεν είναι ανακοινώσιμος γιατί έχει να κάνει με δικές μου εντελώς υποκειμενικές και προσωπικές αντιλήψεις για τον άνθρωπο που είχα απέναντί μου. Δεν σημαίνει ότι έχω αναθεωρήσει όσα έγραψα γι΄αυτόν ή ότι θεωρώ ότι δεν είχε άδικο στο πώς με αντιμετώπισε.
Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά πάντα δίνω δεύτερες ευκαιρίες - κάτι που σπάνια έχω την πολυτέλεια να απολαμβάνω εγώ από άλλους.
Ούτε η σιχμάτζικα, ούτε η λαπούτα ούτε η κυρία με το μουστάκι (sic) που θα συναντηθούμε στα δικαστήρια μπορούν να παραπονεθούν ότι δεν έκανα υπομονή μαζί τους.

Θα μου επιτρέψεις όμως να κρίνω διαφορετικούς ανθρώπους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και όχι διαφορετικούς ανθρώπους ΟΜΟΙΑ.
______________________

Επιμύθιο: η Kατσαριδα - τζάγκο έχει ρίξει λευκή σημαία, απορώ πώς δεν το βλέπεις.
Αν δεν εθελοτυφλούσε η μισή μπλογκόσφαιρα, και του λέγατε πως είναι το Φασιστοειδές κομμούνι, δεν θα το είχε σε τίπτοε να ξαναγράψει ότι "χέστηκε" με τη θιγμένη υπερηφάνεια και πτωχαλαζονεία που τον χαρακτηρίζει.

artois said...

Μανταλένα θα επιμείνω. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα - εγώ δεν λέω για ανθρώπους που συμπαθώ ή δεν συμπαθώ, που έχω ή δεν έχω κοινωνική γνωριμία ή δέσμευση, αλλά για περσόνες που διαβάζω στο ίντερνετ. Από αυτά που γράφουν βγάζω τα όποια συμπεράσματά μου. Δεν έχω (και ούτε επιδιώκω να έχω) άλλη εικόνα του, εκτός από την ιντερνετική για την οποία μάλιστα υποστηρίζω ότι δεν διαφέρει καθόλου από την πραγματική. Π.χ. δεν γίνεται ο ιντερνετικός κακοήθης να μην κουβαλάει την ίδια κακοήθεια και στην συμπεριφορά του εκτός διαδικτύου. Αν εσύ συμπεραίνεις βάσει των προσωπικών σου "συμπαθειών", σκέψου ποιος είναι αυτός που συμπεραίνει υπό επιρροή.

Προσωπικώς, ακόμα κι αν γνωριζόμουν προσωπικά με κάποιον δεν θα τον στήριζα στις επαναλαμβανόμενες κακοήθειές του επειδή τον "συμπαθώ" και δεν "χωνεύω" αυτόν που δέχεται την ανοίκεια επίθεση του. Να σου πω, επίσης, πως ακόμα και ο Νονς να ήταν στη θέση του jago, το ίδιο θα έκανα. Aπορώ πως δεν το καταλαβαίνεις αυτό!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ γι αυτά που ισχυρίζεσθε περί της ταυτοπροσωπίας jago και κατσαρίδας. ΚΑΜ-ΜΙ-Α απολύτως. Είναι επικίνδυνο να καταδικάζετε από ενδείξεις. Καλά λέει για κλουζώ ο κατσαρίδας. Κάποτε θα το κάνουν και για σένα, δεν το καταλαβαίνεις γμτ????

Αντίθετα, η περίπτωση της κατάδοσης της μάτζικας, της λογοκλοπής του νάγκο, του τσατσιλικού του αλούφαν, είναι αυταπόδεικτες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά και κακώς τα συγχέεις.

Κι εγώ έχω κάποιες υπόνοιες για την "ταυτότητα" του κατσαρίδα, αλλά αν τις εκφράσω δημοσίως το μόνο που θα διασφαλίσω θα είναι η αυτογελοιοποίηση. Άσε που αυτό δεν έχει καμμία σημασία. Ο κατσαρίδας είναι ο κατσαρίδας, ο jago είναι ο jago, εσύ είσαι η μανταλένα, κι εγώ ο αρτουά.

Θα μπορούσε ακόμα αυτοί οι τέσσερις να είναι ένα και το αυτό πρόσωπο. Ε και; τι τους κόφτει τους άλλους; στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα θα ήταν δικό του (γιατί όντως υπάρχει πρόβλημα αν συζητάει κάποιος με τον εαυτό του).

Πώς έχετε ανακατέψει έτσι το εικονικό με το πραγματικό, αδυνατώ να το καταλάβω.

Mantalena Parianos said...

ARTOYA >>
1. Σε μένα το έχουν κάνει ήδη αυτό που καταμαρτυρείς. Και ο Κατσαριδοτζάγκω πρωτοστατούσε.

2. Μετά και τα δυο τελευταία ποστ-λυνξ του κλατς οι ενδείξεις της ταυτοπροσωπίας τζάγκο-κλατς είναι πλέον βεβαιότητες.

3. Δεν μπλέκω καμία δικτυακή υπαρξη με την πραγματική - αυτοί όμως που το έκαναν είτε αποσκοπώντας να με βλάψουν επαγγελματικά (κατσαρίδοτζάγκο, σιχαμάτζικα), είτε απειλώντας με (μαρκς εντ φίλοι), θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή για όλα.

4. Το παράδειγμα με το νονς είναι ατυχέστατο. ΕΓΩ απορώ που δεν καταλαβαίνεις ότι αν κάποιος σε ΑΠΕΙΛΕΙ ή σκοπεύει να σε βλάψει, πρέπει να εγκαλείται νομικά γι' αυτό.
Μη με αναγκάζεις να γράψω περισσότερα, pls. Νομίζω ότι αν προσέξεις τι έγραψα στο μόλις προηγούμενο σχόλιο ("κρίνω διαφορετικούς ανθρώπους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και όχι διαφορετικούς ανθρώπους ΟΜΟΙΑ"), θα δεις ότι δεν έχουν νόημα όλα αυτά.

Το να είσαι ΕΣΥ ο Κλατς είναι διαφορετικό, Αρτουά - γιατί εσύ δεν το έπαιξες ΠΟΤΕ φίλος στον Μακ.
Κι εγώ απορώ μαζί σου πώς δεν καταλαβαίνεις τι ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ από τον Τζάγκο. Εκείνος ΟΚ, ΚΑΝΕΙ πως δεν το καταλαβαίνει -στο blog του ως Κατσαρίδας- γιατί ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βάλει τον εαυτό του (jago) στην ίδια μοίρα με σένα και τον malaka.
Παρατήρησε όμως, ότι ΑΠΟΣΙΩΠΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ότι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΑΚ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ήμουν εγώ.
Και ξέρεις γιατί δεν με αναφέρει (που θα μπορούσα να αποτελώ ένα ακόμη επιχείρημα στη φαρέτρα του;)
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΪΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Έχεις ακόμη αμφιβολίες όti o Jag = Klats?
Εγώ πλέον ΚΑΜΙΑ.

Επιμένω ότι το απόστημα στο ελληνικό web είναι συγκεκριμένο και περιστρέφεται γύρω από τους συγκεκριμένους χρήστες, με θητεία στα forums "ειδικων χαρακτηριστικών" (όποια κι αν είναι αυτά - αν καταλαβαίνεις):
Δες - το συνασπισμό της απαραδεκτοσύνης και σκέψου ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ TA ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - κι εγώ μ' αυτούς:
1. μάτζικα (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω για τις ρουφιανιές των *ανώνυμων* που ανέχτηκε ή υπόθαλψε στο blog της)
2. τζάγκο (ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΟΣΙΑ κάτι που ως τότε είχε γίνει μόνο ιδιωτικά - το να σταλεί δηλαδή επιστολή στον εργοδότη μου - ποιος μπλέκει την πραγματική ζωή με τη δικτυακή εδώ; Μήπως ο ίδιος που εξαπάτησε και τον Μακ "μέσα - έξω";)
3. Πρόσφατα επανήλθε και η χρήστης με τα άπειρα nicknames στο Monitor αν ενθυμείσαι και τους 122 μάστορες και 60 μαθητάδες - κάποια Λούσυ Λους. Που; Μα, στου κατσαριδοτζάγκο φυσικά.
Ο κύκλος συμπληρώνεται σιγά σιγά.

Είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι χρήστες (δεν τους αποκαλώ καν μπλογκερς) έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ όποιον τους αντιτίθεται;
Έτσι έμαθαν στα forum που μεγάλωσαν.

Από το παζλ αυτό, Υπολείπονται ακόμη δυο *κυρίες*, αντίστοιχης ηλικίας και πίκρας με τους παραπάνω, που έχουν δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά τους είτε με το να σχολιάσουν φρικτά άλλους είτε σπεύδοντας να υποστηρίξουν το φασιστοειδές κομούνι - αν δεν είναι κάποιος απ' αυτούς.

Δεν θέλω να επανέλθω - γιατί θα αναγκαστώ να αναφέρω ονόματα πάλι , κάτι που ο πρόσφατος *σύμμαχός* σου Τζάγκο όπως είδες, αποφεύγει να κάνει, καθώς δεν έχει το ΘΑΡΡΟΣ της ΓΝΩΜΗΣ του. (ανέκδοτο το ξέρω)
Τελευταίο του επίτευγμα είναι να σβήνει και τα ονόματα ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ στο blog του , με το πρόσχημα ότι αυτό δεν είναι blogging. Σωστά. Είναι αυτό που ξέρει καλά: να μπερδεύει τα πάντα με σκοπό τη συγκάλυψη και τη συκοφαντία.

Εγώ έχω μάθει όταν κατηγορώ κάποιον για κάτι , να το κάνω ονοματίζοντάς τον όχι αφήνοντας υπονοούμενα - και είναι αυτό που κάνω από την πρώτη μου μερα στα blogs - γι' αυτό έχω τόσους... "φίλους".

Αυτό θεωρώ πως είναι ξεκάθαρη στάση.

Και είναι ξεκάθαρο για μένα, είτε "μέσα" στο δίκτυο είτε "έξω". "Μέσα" με το nickname μας, "εξω" με το κανονικό μας ονοματάκι, όταν και ο Στέλιος, η Μαρία, ο Γιάννης, ο Αντρέας και λοιποί (τυχαία ονόματα) θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Του τζάγκοκατσάριδου ΤΙ στάση ακριβώς είναι; Μπορείς να μου τη χαρακτηρίσεις; Γιατί εμένα μου φαίνεται αχαρακτήριστη - όπως και της κομπανίας του, αυτού του συρφετού που τον υποστηρίζει.

Anonymous said...

Μανταλένα, νομίζω πως είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις πως τα συμπεράσματα στα οποία οδηγείσαι έχουν την ίδια αξία μ' αυτά που θα έβγαζες αν μου έλεγες ότι σου μύρισε η κολώνια του jago μέσα από τον μετρητή σου.

Για να μη σου πω ότι θα ήταν ασφαλέστερα.

Όσο για τον Νονς, χαριτολόγημα ήταν και είχε άμεση σχέση με το σχόλιο. Ήθελα να σου πω, πως με την γνώση πως δεν του χαρίστηκα ποτέ, ακόμα κι αν δεχόταν αυτός την ίδια κακοήθη επίθεση από την παρανοϊκή μπλογκοπερσόνα Μακ Νάνους το ίδιο θα έλεγα.

Επανέρχομαι με σύντομο σχόλιο και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω με μεγαλύτερο.

Έχω απεριόριστη υπομονή και εκνευριστική για τους άλλους επιμονή να εξαντλώ τα θέματα.

Μπορώ να γράφω εδώ μέχρι το Μουντιάλ ποδοσφαίρου του 2010.

tenderly

Artois

Anonymous said...

γράφω ως "ανώνυμος" γιατί ο old blogger δεν με αναγνωρίζει. - Artois

Anonymous said...

Nai alla den mou apantas se tipota Artois


Μantalena

Anonymous said...

Αν θέλεις, ευχαρίστως να το κάνω Μανταλένα. Με την πρώτη ευκαιρία!

Καλή βδομάδα


(γιατί γράφεις κι εσύ ως ανώνυμος; μήπως αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα αναγνώρισης από τον blogger;)

Artois

Anonymous said...

Να κάνουν τον άλλον να νιώσει άσχημα. Να τον πατήσουν. Να τον λιώσουν. Να τον πονέσουν.

Εκθέτουν τόσο φανερά τον εαυτό τους που καταλήγουν ανάρμοστοι. Ανόητοι. Ψευδείς. Κενοί.
("Οι πλαγκτοί ψειρήδες" Apr 24th, 2007 by JustAnotherGoneOff)

ΚΛΑΤΣ Και μας μιλάει για πολλές ταυτότητες ΚΛΑΤΣ Αυτός που δεν έχει ούτε μία ΚΛΑΤΣ Ο διαφανής ΚΛΑΤΣ Ο άχρωμος ΚΛΑΤΣ Ο άοσμος ΚΛΑΤΣ Ο άγευστος ΚΛΑΤΣ
("Κλατς στους ντετέκτιβ με τα κολάν", April 2nd, 2007)

ΚΛΑΤΣ Μετράω ΚΛΑΤΣ Ανοησίας ΚΛΑΤΣ Αγένειας ΚΛΑΤΣ Ασυνταξίας ΚΛΑΤΣ Φλυαρίας ΚΛΑΤΣ Μαλακολογίας ΚΛΑΤΣ
("Κλατς m13", April 2nd, 2007)

ΚΛΑΤΣ Μην δουν καινούριο μπλόγκερ, αμέσως να τον κατασπαράξουν ΚΛΑΤΣ Οι λαίμαργοι ΚΛΑΤΣ Οι μοναχοφάηδες της WordPress ΚΛΑΤΣ Οι λιμασμένοι για επισκεψιμότητες ΚΛΑΤΣ Οι μπλογκοχάφτες ΚΛΑΤΣ
("Κλατς αστείοι της Wordpress", March 31st, 2007)

artois said...

Την απάντηση στα ερωτήματά σου την έδωσε ο ίδιος αναξιόπιστος με ένα ακόμα από τα χονδροειδή ψέματά του:

----------------
Aπό τα σχόλιά του ποστ του "Oμοφοβικός blogger" στο μπλογκ του Μακ Νάκους - April 20, 2007":

ένας παρατηρητής said: Αν δεν κάνω λάθος πάντως, στην αρχή πίστευες ότι ο Κατσαρίδας είναι ο Artois

J.McΝanus απάντησε: Ποτές ΔΕΝ συνέβη αυτό!


Δες λοιπόν αν "συνέβη αυτό"

ΜΙΒ said στις 5 Απριλίου 2007 στο μπλογκ του Μanifesto
...και το αμάξι θα την πατήσει την κατσαρίδα/παρτουά ΠΡΙΝ φθάσει στο χωριό της.


Όπως βλέπεις "αυτό" συνέβη και παρασυνέβη και απλά συνεχίζει το ρεσιτάλ υστερίας και αναξιοπιστίας.

Του επεσήμανα το ψέμα του με σχόλιό μου που διέγραψε. Mετά, διέγραψε και ολόκληρο το ποστ επειδή εκεί υπήρχε ένα ακόμα τεκμήριο της αχρειότητάς του.

Επιμένεις ακόμα να σου απαντήσω; Δεν σου αρκεί η δική του "απάντηση";

Anonymous said...

Το ότι ο Μακμάνους έκανε λάθος στην αρχική του εκτίμηση δε σημαίνει ότι ο Λαπούτας δεν είναι ο Κατσαρίδας.

artois said...

Δεν κατάλαβες καλά ανώνυμε - το ζήτημα δεν είναι ο jago. Κι αν είναι κι αν δεν είναι του δήμαρχου παιδί, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν, και για μένα δεν αλλάζει τίποτα - ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποιοι υποκαθιστούν την αληθινή ζωή με το μπλόγκινγκ, είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα. Και ο κατ' επανάληψιν ψεύτης έχει πρόβλημα μεγάλο.

(Mανταλένα, ούτε ο αρτουά ούτε ο παρτουά τα πίνoυν με μπλόγκερς. Αν όμως μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο για να αποφασίσω, σίγουρα θα τα έπινα με τον jago. Αναγκάζομαι να σου απαντήσω εδώ - τον λόγο τον ξέρεις)

Mantalena Parianos said...

Αρτουά >>
Λυπάμαι πολύ με αυτά που διάβασα χτες.
Φαντάζομαι όσο κι εσύ για λογαριασμό μου επειδή θεωρώ ότι ο Μακ είχε άδικο μαζί σου αλλά δίκιο με τον λαπούτα.

Agobooks said...

Μανταλένα, δεν βλέπω να έχεις κάποιο mail για να σου γράψω προσωπικά.
Αν έχεις, καν'το μου γνωστό στο δικό mail μου που είναι αναρτημένο στο blog.
Μετά από πάρα πολύ καιρό πέρασα από δω.
Θα ήθελα, αν έχεις τη καλοσύνη, να μου πεις κι εμένα που εμπλέκουμε εγώ σε όλο αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ και με πιο τρόπο.
Είπαμε να κάνουμε καλαμπούρι αλλά, αυτό το πράγμα, έχει καταντήσει εντελώς κουραστικό.
Δεν έχω αναφερθεί ούτε ως αστείο σε σένα, από τότε που δώσαμε εξηγήσεις μεταξύ μας.
Γιατί σε παρακαλώ πολύ, το κάνεις εσύ;
Δεν θα ξαναπεράσω από εδώ, για να δω την απάντηση.
Αυτή τη περιμένω στο mail.
Καλό Σ/Κ!

Mantalena Parianos said...

Έγραψα πολύ απλά ότι πήρες ένα κείμενο που σου έστειλαν ή βρήκες στο δίκτυο και το παρουσίασες για δικό σου. Και ότι αυτό λέγεται λογοκλοπή και είναι ΝΤΡΟΠΗ.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ όμως, είναι που μοιράζεις υποκριτικά ευχαριστίες σε όσους σου άφησαν συγχαρητήρια σχόλια,
ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ότι το κείμενο ΔΕΝ είναι δικό σου.

Και στου Πανου Ζέρβα (στο λυνκ που βάζω στο ποστ μου) έγραψα ότι "αυτό είναι ΔΗΛΩΤΙΚΟ μιας συγκεκριμένης δικτυακής συμπεριφοράς".
Αλλά δεν θέλησα να δώσω συνέχεια γιατί είναι ξεφτίλα για σένα αυτά.
ΤΙ ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Τι σημαίνει "λογοκλοπή";
Ή τι σημαίνει "υποκρισία";


Οι δικτυακές σχέσεις - όπως και όλες οι σχεσεις των ανθρώπων, δεν είναι "δεν έχω αναφερθεί σε σένα, γιατί το κάνεις εσύ".
Αυτά να τα πεις allu.

Εδώ δεν κάνουμε γαργάρες. Και έκανες πολυ΄άσχημα που *Μετά από πάρα πολύ καιρό πέρασες από δω".
Καλύτερα θα ήταν να ζητούσες συγνώμη από τον Πάνο Ζ, τον Ροϊδη ή όποιον άλλον πίστεψε πως ήταν δικό σου κείμενο, καθώς και σε όσους μπορεί να σε πιστεύουν ακόμα, ύστερα από τόσα ψέματα στις απαντήσεις σου.


Mail έχει το mantalenoblog, στο προφίλ του, αλλά μη μπεις στον κόπο να στείλεις όπως δεν θα μπω κι εγώ.
Όταν κάνεις κάτι δημόσια, πρέπει να δέχεσαι δημόσια και την κριτική.
Όλα τα άλλα είναι allu παπά ευαγγέλιο.

χαιρετισμούς στο *θείο*

N.Ago said...

Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα Μανταλενα!
Αν δεις στο τέλος του κειμένου, υπάρχει ένα μικρό λινκ το οποίο στέλνει εκεί που πήρα το κείμενο. Είναι φυσικά στα αλβανικά, και απ'όσα ξέρω, εσύ δεν σκαμπάζεις τέτοια.
Μπορούσες όμως να με ρωτήσεις.
Δεν θα έκανα αυτά που κάνουν μερικοί “δημοσιογράφοι” με …copy paste.
Καταλαβαίνω ότι, κάπου θέλεις κι εσύ να καβγαδίζεις, αλλά εγώ, δεν έχω όρεξη.
Οπότε, μπορείς να το κανείς αλλού.

Mantalena Parianos said...

Ρε συ κάνε μια κωλοτούμπα που θα έρθεις στο blog MOY να μου πεις και τι μπορώ να κάνω εδώ πέρα και τι άλλου.
Τράβα να παίξεις με τα ψεματάκια σου σε ότι γλώσσα θέλεις, ψευτράκο.

Τι γυρεύεις και ενώ είχες πει ότι δεν θα ξαναρθεις από δω, δεν το καταλαβαίνω. Στου allu και στου λαπούτα πιστεύω θα βρίσκεις πάντοτε μια φιλόξενη αγκαλιά να με βρίσετε εν χορώ.

Η αλήθεια είναι αυτή που έγραψα - και ο θλιβερός, υποκριτικός και υστερόβουλος τρόπος με τον οποίο απαντάς στα σχόλια στο blog σου:

http://bp1.blogger.com/_CSar1deuxAo/RjuV06JFqwI/AAAAAAAABHI/4Ee0mMzR7eg/s320/N_Ago_Ypokrisia2.JPG

Δεν πα να λες τώρα ότι έχεις και παραπομπή !
ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ πως την πρόσθεσες μετά, και το γεγονός ότι έχεις το θράσος να γράφεις κάτι τέτοιο, μόνο ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΨΕΥΤΗ σε κάνει.
Πρόσθεσε και όσες παραπομπές θέλεις και σε σουαχίλι ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ποσώς με ενδιαφέρει.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ:
Το ότι απαντάς κομπάζωντας στα σχόλια που σου λένε μπράβο για αυτό που *έγραψες*. Αυτό όσο και να θέλεις, δεν μπορείς να το "μαζέψεις".

Και πες στους συμβουλάτορές σου ότι ένα ψέμα δεν διορθώνεται συσσωρεύοντας κι άλλα ψέμματα από πάνω.

Και τώρα άδειασέ μου τη γωνιά.

Μη σε ξαναδώ εδώ μέσα, γιατί θα αρχίσω να σβήνω τα σχόλιά σου στο blog μου, όπως έκανες κι εσύ στα δικά μου που σε έκαναν χαλκομανία.

Ξουτ

Anonymous said...

:Ela re Mandalena pou asxoleisai tora me to typaki

ego tha ton eixa sbisei xoris apantisi

mia xara ton eksetheses kai exei kai to thrasos na thelei na ti bgei ki apo pano!!!!

eleos

ta blogs einai mikrografia tou outside world
kai i kseftila einai orati

Anonymous said...

kai to anakalypse kai 2 mines meta oti tou ta esournes?

se poious ta poulas ayta re ago?

o otinanai eimai pali

Agobooks said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mantalena Parianos said...

Άντε να χορέψεις Χατζηγιάννη allu ,
κι άσε μας στην ησυχία μας.

που θα βρίσεις κιόλας

ξουτ λέμε