Jul 26, 2007

Θα κοιμηθείτε απόψε, κύριε Καραμανλή;


8.000.000.000 Έλληνες δεν θα κλείσουν μάτι.
(μην απορείτε με τον αριθμό, αλλά δυο εκατομμύρια υπολογίζω τους διορισμένους με τη μέθοδο της προσωπικής συνέντευξης)

Σας παρακαλώ θερμά, αφήστε κάτι όρθιο πριν απέλθετε.


"μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου"
.

7 comments:

Anonymous said...

ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποσώς αν ο Καραμανλης ή ο Παπανδρέου ή η Παπαρήγα είναι κυβέρνηση. Αλλά πείτε μου βρε αδέρφια στο θεο που πιστεύετε. Η ευρώπη όλη κατακάηκε απο τους καυσωνες και ίσως και τους εμπρηστές, όλες οι χώρες αντιμετώπισαν λίγο εως πολύ προβλήματα ηλεκτροδότησης , πλυμμήρες και άλλα τέτοια θλιβερά...

Ως πότε θα τα βάζουμε με τους κάποιους ααααλλους . Ως ποτε κάποιος άλλος θα φταίει και ως πότε οι δικές μας ευθύνες , του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί θα περνάνε σε τελευταία μοίρα?? Ως ποτε οι μικροπολιτικές θα μας καθορίζουν τις ζωές, και το μέλλον των παιδιών μας?
Ως πότε τα "κατηγορώ" θα πέρνουν όλο το χρόνο και τη δημιουργηκότητά μας??

Anonymous said...

"λίγο εως πολύ προβλήματα ηλεκτροδότησης "


εισαι ΑΣΤΕΙΟΣ

αυτοί γαμήσανε την ελλαδίτσα σου

Anonymous said...

ε ναι γιατί ως γνωστός σ' αυτή τη χώρα φταίει μόνο ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Όλοι οι υπόλοιποι απλά μπορούμε να σχολιάζουμε επί παντός επιστητού από την άνεση του καναπέ μας.

Αυτή τη χώρα την γαμάει η νοοτροπία που έχουμε και κανείς άλλος.

ΥΓ. Δεν διορθώνονται τα πράγματα με μαγικό ραβδί... και σίγουρα δεν το έχει ο πρωθυπουργός... πολύ εύκολο ποστ... κρίμα!

Mantalena Parianos said...

Το "εύκολο" ποστ συνεχίζεται με αυτό το "εύκολο" comment.

Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάθε φορά που η συζήτηση στρέφεται στην πολιτική, οι 300 άνθρωποι που διαβάζετε αυτό το blog μεταμορφώνεστε ξαφνικά σε "ανώνυμους";


Και ΦΥΣΙΚΑ το ζήτημα είναι ποιος κυβερνάει, ρε παιδιά. Αν κυβερνούσε η Παπαρήγα, θα την έπεφτα στην Παπαρήγα, τώρα που κυβερνάει η ΝΔ σε ποιον να την πέσουμε; Στο ΠΑΣΟΚ; Αυτά τα κάνουν οι καθυστερημένοι και όσοι τρώνε κουτόχορτο.

ΟΚ, καίγεται η Ευρώπη - γιατί εμένα μου φαίνεται ΠΑΝΤΑ πως η Ελλάδα καίγεται περισσότερο; Και στο φινάλε, απ' τον Καραμανλή και την κυβέρνηση ζητάμε λύση αρχικά για την μικρούλα αυτή χώρα, όχι να βοηθήσει π.χ. και την Ιταλία! Τι μου το λέτε ότι "καίγεται η Ευρώπη"; Εδώ την Ελλάδα δεν μπροούν να κοιτάξουν αυτοί οι ΆΧΡΗΣΤΟΙ.

Κανείς δεν μίλησε για "μαγικό ραβδί", αλλά για πολιτική βούληση.
Που απουσιάζει.
Και για στοιχειώδη νου - που επίσης απουσιάζει.
Και για μια στάλα εθνική συνείδηση - που ΠΑΝΤΑ απουσιάζει.
Για να μην πω για ΤΣΙΠΑ που δεν τίθεται καν ζήτημα αν διαθέτουν όλοι αυτοί (κι εσέις μαζί, που τους ψηφίζετε και έρχεστε τώρα στη στεναχώρια μου πάνω, να μου επισημάνετε τις "ευθύνες μου",να με κατηγορήσετε για "μικροπολιτικές" και λοιπές μαλακίες, βαφτίζοντάς μου τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ "άαααλλους").

Όσο για το αν είναι "εύκολο" αυτό το ποστ, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει. Αλλά το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Και μια και αναφερθήκατε στα "παιδιά μας", εγώ παιδί σε αυτό το μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα και ψηφίζετε αυτούς που ψηφίζετε δεν φέρνω, και γαμώ τις παροχές και του Κωστάκη, και του Γιωργάκη και των δυναστειών τους.

Ψηφίστε τους ξανά,
έχουν μείνει κι άλλα δάση για κάψιμο

κι άλλα αποθεματικά στα ταμεία για όμόλογα

κι άλλοι πακιστανοί για απαγωγές

κι άλλοι σεφερλήδες για τον πολιτισμό

κι άλλα κρουαζιερόπλοια για να τα βυθίσουν χωρίς να τα εκενώσουν

κι άλλα Σάμινα για να τα αθωώσουν

κι άλλα τηλέφωνα για να υποκλέψει η βόνταφον (μέγας χορηγός του Δήμου Αθηναίων)

κι άλλοι φοιτητές για μετωπίκές με ζαρντινιέρες

κι άλλα πρόστιμα για την ολυμπιακή που ο χοντρός θα έλυνε το ζήτημα αμέσως

κι άλλες συντάξεις πείνας (αν τις πάρετε ποτέ)

κι άλλη μπόχα στην Ψυτάλεια και στις χωματερές
(προστιμα too)

κι άλλα πρόστιμα για το ότι δεν έχουμε ακόμη φτιάξει ένα γαμημένο τζαμί για όλους τους φουκαράδες που ζουν ή περνάνε από τη δημοκρατική μας χώρα


ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΡΕ?

Χαμένο κορμί said...

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ !!!

Δεν θυμάμαι που το διάβασα (πιθανοτατα σε καποιο blog - ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ) οτι ψηφίζουμε με βάση το ποιός θα βγεί προθυπουργός... διαλέγουμε έναν απο τους δύο και έχουμε την ψευδαίσθηση οτι ΟΛΗ η παράταξη είναι σαν τα μούτρα του... Αυτό εκμεταλεύονται κι αυτοί... βάζουν την βιτρίνα και απο πίσω κάνουν ότι θέλουν...

ΝΑΙ, εγώ το χαμένο κορμί το παραδέχομαι... ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΣΑ που ψήφισα Καραμανλή. Ήθελα να βγεί αυτός και έτσι πήγα και ψήφισα ό,τι βρέθηκε μπροστά μου αρκεί να ανήκει στη ΝΔ.

ΝΑΙ, δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιόν ψήφσα και ούτε και θυμάμαι ποιός ήταν.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Τι κουμάσι είναι; Τον εμπιστευόμαστε; ... αλλα αυτό απαιτεί χρόνο κι ενδιαφέρον... σε ποιόν περισσεύουν;;; Και εδώ είναι η παγίδα: Η πολιτική έχει απαξιωθεί (και εννοώ οτι της έχουν στερήσει την αξία της σκόπιμα) με αποτέλεσμα να περιοριζόμαστε στα ΒΑΣΙΚΑ, τον εξής έναν απο δύο. Είναι πράγματα αυτά; Οι άλλοι απο πίσω οργιάζουν... Μα αν έχετε το θεό σας, υπάρχουν άνθρωποι που θα εμπιστεύονταν το Γιακουμάτο ή το Λαλιώτη;;;

Για αλλαγή, στις ερχόμενες εκλογές θα κοιτάξω να ψηφίσω ΒΟΥΛΕΥΤΗ (κι ας είν' και ΚουΚουΕς)

Anonymous said...

(Ξεκινάω με μια παρένθεση: 'Ανώνυμος στη σφαίρα των μπλογκ είναι όποιος δεν έχει ή δεν δηλώνει το μπλογκ του ή το ονοματεπώνυμό του με διεύθυνση κατοικίας και ημερομηνίας γέννησης και για το παρόν ποστ πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων;)

Συμφωνώ με αρκετά απ' όσα λες. Κι αυτό γιατί το ποιοί μας κυβερνάνε είναι απόρροια της (δικοματικής εν προκειμένω) νοοτροπίας μας. Απλά μου τι δίνει που πάμε και ψηφίζουμε και μετά ρίχνουμε την πέτρα του αναθέματος και μετά πάμε και τους ξαναψηφίζουμε.

Αν αυτό δεν είναι και γαμώ τις νοοτροπίες τότε τι είναι;

Δεν φταίει ο Καραμανλής για τίποτα. Ο Καραμανλής απλώς τοποθετήθηκε από αυτούς που τον ψήφισαν. Αν θες να κατηγορήσεις κάποιους, κατηγόρησε τους συμμετέχοντες (δια της ψήφου) στο σύστημα. Ο Καραμανλής μπορεί να κοιμηθεί κανονικότατα, γιατί τις έχει ξεπεράσει προ πολλού τις ψευτό-ευαισθησίες για τις φωτιές από φωνές που θα σιγήσουν με τον ερχομό του χειμώνα

take care

Suspect said...

ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν...