Dec 19, 2006

MantalenoGoogle


Πιάτο ημέρας: αυτές είναι οι πιο μαλακισμένες αναζητήσεις στο Google που οδήγησαν φάλτσα στο blog μου. The anomalia is out there.
Κeywords, πάμε γερά.


"Στέκια γαμήσι αθήνασ"


Οίκοι ανοχής, δημόσια λουτρά (έχουμε;), πιάτσες τραβεστί, πάρε κόσμεεεε. Μετά τα έγκυρα site μπουρντέλα.τελεία.κομ φιγουράρει ο "έγκυρος" Ελεύθερος Σκοπευτής. Γιατί; Μα, είναι προφανές. Όταν πιάνεται όλη μέρα στο μετερίζι, βγαίνει μια μπουρδελότσαρκα να ξεμουδιάσει. Βρε ουστ!
[στην ελληνική γραμματική το "ς τελικό", ΔΕΝ είναι προεραιτικό, έτσι; Διερωτώμαι.]


"Παρθένο μουνί"


Λάθος πράγμα ψάχνετε, κύριέ μου και στο λάθος μέρος. Διερωτώμαι όμως, αν...


"Panda crack"


Ψυχεδέλεια, όχι αστεία. Τα panda είναι χορτοφάγα, σωστά; Δεν πίνουν crack. Διερωτώμαι, λέμε.


"Mες του Βάγγου τη λακούβα"


Για κάποιον ανεξήγητο επιστημονικοτεχνικά λόγο, όποιος αναζήτησε τη λακούβα του Βάγγου (τι είναι αυτό ορέ παιδιά;), έχει ως επιλογή μόνο αυτό εδώ το μπλογκάκιο!
Μα είναι δυνατό να μην έχει homepage ο Βάγγος; Αφού το 'γραψε και το Time, γαμώτο. Ο Βάγγος δεν είναι πρόσωπο της χρονιάς;
Διερωτώμαι, δηλαδή.


"Λεσβιακό υλικό"


Πρώτη και καλύτερη στα αποτελέσματα, η Mantalena. Τώρα, μάλιστα. Το "λεσβιακό υλικό" είναι σα να λέμε "δημοσιογραφικό υλικό" για πάσα χρήση; Φωτογραφίες, δελτία τύπου κ.λπ.; Ή κάτι πιο χειροπιαστό; Διερωτώμαι, too. Too much, θα έλεγα.


"Κλεοπάτρα + πίπες"


Μια απ' τις σπάνιες περιπτώσεις όπου μου κλέβει τη δόξα ο Summertime. Ω, μα δεν διερωτώμαι καθόλου.


"Kλεοπάτρα γυμνή"


Χαίρω πολύ. Μantalena. Mantalena ντυμένη. Διερωτώμαι μόνο ημίγυμνη.


"Κινέζα μάνα"


Απίστευτο αλλά αληθινό: τα αποτελέσματα αναζήτησης φέρνουν στις 5 (!) πρώτες θέσεις bloggers και όχι κανένα site με ανέκδοτα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά όλα σήμερα με κάνουν να διερωτώμαι.


"Γυμνή νύχτα"


Μετά τον Μίλτο Σαχτούρη, και το Σάκη Αθανασιάδη, δεν έρχεται ο Νίκος Δήμου και ο Αλέξης Σταμάτης κυριέ μου. Ούτε καν ο Pascal. Έρχεται ο Ελεύθερος Σκοπευτής, αμ, πως. Όχι, πως διερωτώμαι, αλλά λέμε.


"Γυμνά κορίτσια σε παραλίες"


Εδώ βέβαια, η Mantalenίζ χάνει στα σημεία. Πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ο αδιαφιλονίκητος γάτος του Νίκου Δήμου, που από κεραμιδόγατος,΄μάλλον έχει πάρνει σβάρνα τις ακροθαλασσιές να μπανίζει γυναικεία γυμνά (καλλιτεχνικά πάντα) που θα τα ζήλευε και το blogάκι του Μάνου Αντώναρου.
Διερωτώμαι; Μπα.



"Ευαγγελάτος αδυνατίσει"


Ευαγγελάτος αδυνατίσει - Mantalena μηγαμήσει. Ποιος έψαχνε με αυτά τα keywords; Κύριε Νίκο, ήσασταν εσείς; Διερωτώμαι, δηλαδή.


"Δάχτυλα ποδιών myspace"


Τι είπες τώρα, ρε Γούγλη! Δαχτυλάκια ποδιών myαδυναμία.


"Πάνω από 40 καυτά μουνιά"


Αναμενόμενο, αναμενόμενο. Μετά τις ερωτικές αγγελίες στο δίκτυο, την X-Psilikatzou και τον ANemos ακολουθώ καταϊδρωμένη από την κάβλα εγώ.
Διερωτώμαι, δηλαδή: τι περισσότερο διαθέτει ο λοχίας Σάντερς από εμένα για να με ξεπερνά σε αυτά τα αποτελέσματα; Κάπου στην έκτη θέση, βρίσκομαι κι εγώ η ανώφελη, αλλά έχω σκοπό να βελτιώσω την ποζισιόν μου στην παγκόσμια κατάταξη.


ΥΓ.
Διερωτώμαι, λέμε.
.

4 comments:

The Motorcycle boy said...

Όσο δεν σε βρίσκουν σε αναζητήσεις για συνταγές μαγειρικής -μια χαρά είσαι! Εγώ, συνήθως, είμαι στην πρώτη δεκάδα των αναζητήσεων για φιλετάκια μινιόν με σως μαδέρα.

Anonymous said...

Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος διότι αν ψάχνετε για CIA κοπρολάγνοι, διαθέττω την αποκλειστικότητα στη πληροφόρηση!

Eu-aggelos said...

σταματα ρε mboy και πειναω...

Mantalena Parianos said...

MOTOSAKE>>
Ο Ελεύθερος Σκοπευτής, πιστός στο απώτερο σχέδιο χειραγώγησης της μπλογκόσφαιρας, πουλάει σέξ με μεταξωτές κορδέλες όπως βλέπεις. Το σεξ φίλε, πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, και όποιος θέλει να φτιάξει ένα βλακοspace θα πρέπειθ να το λάβει σοβαρά υπόψη του - κι ας είναι και αγάμητος.

ΣΕΞ+ΠΥΡ>>
Μας έστειλες - κι εγώ που νόμιζα ότι: κοπρολαγνικό κατ' αποκλειστικότητα είναι το -ο θεός να το κάνει blog- των σπάζιτς και ρουφιανικό το βλακοspace της χαφιεδομάτζικα!


ΕΥ-ΑΓΓΕΛΕ>>
Εσύ μασάς και σίδερα, δεν ανησυχούμε.