Dec 15, 2006

SOS Πεντάγωνο καλεί 9/11

Ένα βίντεο που όλοι έχουμε δει.
Τώρα και στα ελληνικά.
Δείτε το πριν το κόψουν.

Vita Mi Baruak, thanx pal.

.

15 comments:

Erwtas Stomaxhs said...

Συγκλονιστικό το Βίντεο!

Anonymous said...

Αυτό το έχετε δει?

http://911physics.co.nr/
http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htm

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

θεωρώ ότι η "φιλική υπενθύμιση" των νόμων και των προφητών περί προσωπικών δεδομένων, που παραθέτετε μετά σχολίων, χρησιμοποιώντας ως ξενιστή την αρμαθιά σχολίων σε ένα post, αποτελεί μιά μαύρη στιγμή στον βίο σας.Διότι εκτός από την αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ισχύει (φαντάζομαι) πάντοτε ο αστικός και ποινικός κώδικας στο ακέραιο.Προσέξτε που το πάω:
1.Υποδύομαι ένα πρόσωπο που δεν είμαι.
2.Πλάθω κι ένα άλλο πρόσωπο, που επίσης δεν είμαι.
3.Παράγω κείμενα που δημιουργούν την εντύπωση στους αναγνώστες τους, ότι καλύπτουν σκέψεις, πράξεις και συναισθήματα αυτών των δύο προσώπων.
4. Δίνω την εντύπωση στους αναγνώστες μου, ότι αυτά τα δύο πρόσωπα είναι διαφορετικά, ότι αλληλοστηρίζονται και αλληλοεπαινούνται.
5.Αν δεν ήμουν κειμενογράφος, αλλά έμπορος ή βιοτέχνης και τα έκανα αυτά, θα με θεωρούσαν απλώς απατεώνα.
6. Επιπλέον, εξομολογούμαι σε τρίτον, ποιός πράγματι είμαι, ενδεχομένως εξηγώντας του και την διαδικασία,αλλά με άλλον τρόπο, με ιδιωτική επιστολή.
7.Αυτός ο τρίτος ή κάποιος άλλος, εξαγριώνεται ή απλώς κουτσομπολεύει και μεταφέρει την ΓΝΩΣΗ που του εμπιστευτήκατε σε ένα δημόσιο βήμα.
8.Ε,αυτός ο τρίτος, ΔΕΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ψευδείς ειδήσεις. Εσείς τις διαδόσατε.Ο τρίτος αποκαθιστά (κατά την αντίληψή του) την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνεται.
9. Κεφαλαιώδη σημασία γιά να καλυφθείτε από την ομπρέλα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων είναι να έχετε ΕΑΥΤΟ, καταγεγραμμένο, επισημασμένο ,χαρτοσημασμένο,γνωστό, με διεύθυνση και τηλέφωνο και τα λοιπά.
10. Δεν υπάρχει δικαστήριο που θα σας δικαίωνε (εκτός κι άν βρίσκατε κανένα πρωτοβάθμιο εκλεγμένο από κοινότητα χίπιδων στην Αιόβα)αν κατηγορούσατε κάποιον ότι αποκάλυψε την ταυτότητά σας και την ιδιωτική σας αλληλογραφία επειδή λέγατε ψέμματα ότι είστε κάποιος άλλος.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την θέση σας.Εχω την έντύπωση ότι "προδοθήκατε" είτε από συναισθηματική αδυναμία ,είτε από λάθος εκτίμηση της σχέσης σας με αυτόν που σας ξεσκέπασε.
Αν ήταν "αριστερός χωροφύλακας που βγάζει το mail που τους έστειλες στην φόρα", εσείς τι δουλειά έχετε με αριστερούς χωροφύλακες;
Δεν διατηρήσατε, δεν διαφυλάξατε την nick ανωνυμία. Δεν διαχειριστήκατε σωστά και υπό το αρμόζον state of art την υπόθεση. Μη τρέχετε τώρα στις Αρχές.Ο κόσμος εφευρίσκει τις Αρχές που τον περιβάλουν.

Mantalena Parianos said...

N. AGO>>
Spam πολιτική ορθότητα; Μ' έστειλες. Αφήνω το asxeto comment σου για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους. Yπάρχουν και τα mail ξέρεις.

ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠ" ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ>>
Δεν είναι;
:)

ΚΟΝΦΙΟΥΖΕΝΤ>>
Ψιλοχοντροαπίστευτο!


ΑΝΩΝΥΜo σιχαμάΤΖΙΚ>>
Γελάσαμε πολύ με το comment σου περί nicknames.
Επίσης ανάψαμε κι ένα κεράκι στον Πεσόα. Η μόνη απάτη εδώ γύρω είσαι εσύ (δεν έχεις διαβάσει ποτέ κλασικούς).
Save your breath για κανένα δικαστήριο. Κάποιοι ίσως σε χρειαστούν για μάρτυρα υπεράσπισης. Κι εμείς για γελωτοποιό.

Anonymous said...

fovero video...gamato...episis to allo me tous didimous pyrgous pou milaei enas mixanikos apo to mit h' berkeley gia to pos "eliosan" oi kolones..a re koutoxorto pou trome..einai gamatoi aytoi oi amerikanoi...a re hollywood

Anonymous said...

Δεδομενο ειναι οτι κατι χτυπησε το Πενταγωνο.
Τωρα αυτες τις συνωμοσιολογικες θεωρειες που τοσο εξιταρουν τη κοινη γνωμη ουδεποτε τις εβρισκα-βρισκω του γουστου μου.
Δεν αμφιβαλλω οτι οι Αμερικανοι ειναι ικανοι να κανουν κατι τετοιο,εχουν προιστορια αλλωστε(βλεπε Pearl Harbor)αλλα κρατατε και καμμια πισινη.Τα βιντεο και οι φωτο των συνωμοσιολογων ανετα μπορουν να ειναι fake-χαλκευμενες ωστε να υποστηριξουν την θεωρεια τους.
Εδω διαβασα κατι πιπες για το WTC που μετα πληρους βεβαιοτητας υποστηριζαν οτι κανενα αεροπλανο δεν επεσε τους διδυμους πυργους και οτι αυτοι ανατιναχθηκαν.
Μια συνωμοσια στη οποια συμμετειχαν οι μυστικες υπηρεσιες,οι αρχες της νεας υορκης,ο στρατος,αρκετοι κατοικοι,τα ΜΜΕ,σκηνοθετες του Ηollywood,σπεσιαλιστες ειδικων εφε κτλ.Οι επιβατες των αεροπλανων ζουνε και καλα καπου με νεα ταυτοτητα και πολλυ χρημα!!!
Η μαλακια παει συννεφο εν ολιγης.Τα
κτιρια για να ανατιναχθουν και να καταρευσουν προς τα μεσα απαιτει ειδικα συνεργεια και δουλεια εβδομαδων που μπορει να γινει ΜΟΝΟ σε εγκαταλλειμενα κτισματα.Εκτος και αν οι συνομωτες τρυπουσαν και τοποθετουσαν εκρηκτικα στους διδυμους πυργους ΧΩΡΙΣ να τους παρει γραμμη κανενας!!!!!!
Αν οι φωτο απο το πενταγωνο δεν ειναι monkey τοτε ναι οντως μικρους ομοκεντρους κυκλους μπορει να κανει μονο ενα 'εξυπνο' βλημα-βομβα διατρησης που εκτοξευτε απο αεροσκαφος ή πυραυλος με τα ιδια χαρακτηριστικα εδαφους-εδαφους ή επιφανειας-εδαφους.
Η ειδηση για την Αλβανια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!!!
Παγωσα μολις την διαβασα...
Και κατι ακομα πιο σοκαριστικο:Ο προεδρος της Αναγγενησης Δριμικλανων παραιτηθηκε μετα απο την ηττα της ομαδας του στο ντερμπυ της 12ης αγωνιστικης απο την Δοξα Καρδιτσομαγουλων..

Anonymous said...

Μας καλλιέργησαν τον φόβο και γίναμε υποχείρια. Ακόμα και το πιο «θεαματικά» ψέματα στολίζονται με αίμα αθώων και λαμβάνονται αμέσως ως δεδομένα. Ο φόβος του ανθρώπου για τον άνθρωπο. Η αμφισβήτηση ο μόνος δρόμος.
Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Agobooks said...

Απ'όλους όσους έστειλα το μήνυμα για την Ακαδημία των Επιστημών που έκλεισε στην Αλβανία, μόνο εσύ ενοχλήθηκες. Σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το λάθος μου.

Mantalena Parianos said...

N. AGO>>
Ε, δεν μας τα λες καλά. Και δεν καταλαβαίνω και γιατί (για να μη σου πω ότι καταλαβαίνω και αρχίσει νέος κύκλος συζητήσεων). Eκτός αν θες να είμαι μόνη εγώ αυτή που όπως λες "ενοχλήθηκε". Που να είχα ενοχληθεί δηλαδή κιόλας...

Λοιπόν, σε περίπτωση που το *ξέχασες* (αν και αμφιβάλλω γιατί είναι σχόλια στο blog σου) και ο MBoy και ο Aκίνδυνος (στο δικό του blog) και ο Αθήναιος (στο δικό σου blog πάλι) αντιμετώπισαν με τον πρέποντα σκεπτικισμό το spam comment σου.
Δεν ξέρω κι αν τους απάντησες τελικά σχετικά με το πόσες Ακαδημίες υπάρχουν στην Αλβανία.

Αυτό τί είναι;
http://www.akad.edu.al/

Εγώ όπως είδες, απέφυγα να πάρω θέση - είναι κάτι που σχεδόν ένας χρόνος blogging μου έμαθε καλά. Οι πολιτικές θέσεις μου και οι ευαισθησίες μου δεν αφορούν κανέναν (σας).

Όσο για το τι θα κάνω στο blog μου δεν σου πέφτει λόγος.
Στείλε μου σε παρακαλώ κι εσύ τη διαμαρτυρία σου για το cultureguide (και συγνώμη για την ενόχληση).
Αν δεν ευκαίρησες να κάνεις κάτι ή να μάθεις τι είναι αυτό, σε συγχωρώ.


Και μια απορία: ο Μπερίσα είναι εκλεγμένος;
Όχι πως με κόφτει δηλαδή περισσότερο από οτι κόφτει εσένα για το cultureguide, αλλά δεν θυμάμαι να σε εγκάλεσα στην τάξη της πολιτικής ορθότητας ("πρέπει να το καταδικάσουμε") θιγμένη επειδή δεν έκανες κάτι.

Πάντως, αν ο Μπερίσα έχει ψηφιστεί από την πλειοψηφία των Αλαβανών, μήπως θα ήταν καλύτερα να διαμαρτυρηθεί και ο ίδιος ο Αλβανικός λαός γι' αυτό;
Αν μάθεις κάτι μη διστάσεις να ειδοποιήσεις.
Τα comments μου είναι πάντα ανοιχτά.

φιλικά / αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Agobooks said...

Τωρα, τι της/του λες;