May 17, 2006

Spam blog?

Δεχθήκαμε εισβολή! Τα γνωστά spam mail που μας ταλαιπωρούν (ανοίγεις τα εισερχόμενα στο yahoo και έχεις 287 αδιάβαστα mail, you know?) ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒLOGS!
Κάντε ένα check στα comments των post μου αυτής της σελίδας και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Aπο φαρμακευτικά προϊόντα, μέχρι μεγενθυντές πέους και από online casino μέχρι το λουρί της μάνας. Της μάνας τους.
Τι κρίμα που τα καλά λογάκια που σου commentάρουν ("Greets to the webmaster of this wonderful site", "Interesting site. Useful information. Bookmarked." και άλλα τέτοια ωραία) δεν είναι παρά ένα χοντρό ψέμα.

Πώς θα τα μπλοκάρουμε, guys? Υπάρχει τρόπος να μη μας τη σπάνε και να μη μας χαλάνε τον ειρμό όταν διαβάζουμε τα comments; Ή θα το πάμε, manually, να τα σβήνουμε ως μη γενόμενα;

Any suggestions?

5 comments:

Anonymous said...

Χμμ...Αλλάζοντας τα posts χάθηκαν τα comments και δεν ξέρω αν πήρες το προηγούμενο...

Λοιπόν τα ανώνυμα spam τα κόβεις μην επιτρέποντας ανώνυμα σχόλια. Δε θα γλιτώσεις και πολλά όμως έτσι. Η καλύτερη λύση είναι μάλλον το word verification, το οποίο ναι μεν είναι σπαστικό για τους σχολιαστές, αλλά ταυτόχρονα δεν απαγορεύει σε όσους δεν έχουν λογαριασμό στο blogspot να σχολιάσουν.

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει εκεί άλλη λύση. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που παράτησα το blogspot για το wordpress :-)

Ecumene said...

Aυτόματος spamo-φαγος!!!

Yπαρχει Web-master να
μεταβιβασω την ιδεα μου;;

drskafidas said...

Greets to the webmaster of this wonderful site", "Interesting site. Useful information. Bookmarked." και άλλα τέτοια ωραία που δεν ειναι ψέμα!!!!

weirdo said...

(χαχαχα!
Καλό, drskafida!)

Anonymous said...

Το "κόψιμο" των ανώνυμων το έχω συναντήσει σε άλλα blogs και με κόβει κι εμένα (που γράφω εδώ ως other) επειδή δεν έχω identity στο blogger. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να σεταριστεί αλλιώς. Ίσως το word verification να είναι καλύτερη λύση.