Feb 27, 2008

Ψιτ, KillMan... KI EGW BLEPW


Πριν λίγο καιρό, έλαβα ένα mail από κάποιον που υπέγραφε ως KillMan.
Mου ζητούσε 30.000 ευρώ για να μην με ξαναπεί μαλάκα.
Του απάντησα: "θα επιβεβαίωνα τη βρισιά σου, αν σου τα έδινα".

"Ε, τότε έχεις πολλά να δεις ακόμη..." μου ξανάγραψε.

"Γιατί ρε Killaman;" ρώτησα εγώ. "Επειδή είμαι διάσημη και επιτυχημένη;"
"Να είσαι έτοιμη για όλα", μου το ξέκοψε αυτός.
"Ρε σάλτα και γαμήσου" του έγραψα και έστειλα το mail του στα spam.

Μετά έπεσα για ύπνο και δεν ξανασχολήθηκα, όχι μόνο γιατί θεώρησα ότι πρόκειται για φάρσα, αλλά και γιατί είχα δει ειδήσεις στην τηλεόραση και είχα τάσεις για έμετο.
Αργότερα την ίδια ημέρα, όμως, μου έστειλε και δεύτερο e-mail, επειδή όπως φαίνεται αγωνιούσε αν το είχα χάψει.
Αυτή τη φορά υπέγραφε ως "Λουμπίνα", όμως η ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανιζόταν και πάλι ως killΜan@yahoo.gr, με έβαλε σε σκέψεις, όχι παίζουμε. Είμαι τετραπέρατη εγώ που με βλέπεις (λέμε τώρα).
Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αυτός.
Ανέφερε:

"Θα σου αφήσω αρκετό χρόνο για να βρεις τα χρήματα".
"Α, σοβαρά; Eίσαι πολύ καλός", του απάντησα στα γρηήγορα τρώγωντας μια ωμή γαρίδα από το ψυγείο (για το αληθές της κατάθεσης το αναφέρω αυτό). "Και πώς τα θες, Vliman; " ρώτησα. "Cash;"
"Johny Cash", απάντησε χαρούμενα η Λουμπίνα. "Και θα μου τα δώσεις σε πακέτο".
"Τι λε ρε παιδί μου", του ξαναέγραψα. "Δεν κάνετε ευκολίες πληρωμής;"
"Ό-χ-ι", απάντησε ορθά κοφτά.
Μιλάμε, τα χρειάστηκα! Πανικοβλήθηκα! Πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου.
"Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, τα θέλω", μου ξανάγραψε ο βδελυρός εκβιαστής. "Θέλω να κάνω Χριστούγεννα. ΟΚ; Θα μιλάμε με mail. Και πρόσεχε μη σου φύγει κουβέντα... Εγώ βλέπω..."

Άρχισα να τρέχω.
Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, συμβουλεύθηκα δικηγόρους, δεν βγήκε τίποτα, ώσπου μια μέρα, μια καλή νεράιδα που εργαζόταν στους στάβλους του πρίγκηπα της παλίρροιας Αλογοσκούφη, με πήρε από το χέρι και με πήγε στην Ανώτατη Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Συνωμοσιών, Πλεκτανών, Ενβιασμών, Συκοφαντιών, ΚΤΕΟ, Videoγκεημών, αν είναι δυναμόν.
Ο προϊστάμενος αυτός, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ντε (για συντομία) ήταν και πολύ γνωστός τραγουδιστής, και έλεγε το "Ο Αετός πεθαίνει στον Αέρα Περήφανος και Δυνατός" και κάτι άλλα χαρούμενα άσματα, πολύ εμπνευστικά για οποίον εκβιάζεται και θέλει να βουτήξει από τον φωταγωγό.
Εγώ όμως δεν ήθελα. Ήθελα να παλέψω!

Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο τραγουδιστής με πληροφόρησε ότι είχε λάβει και από άλλους πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, πακιστανούς, συνταξιούχους και απεργούς λιμενεργάτες, αντίστοιχες καταγγελίες για εκβιασμό (δεν θα ασχολιόταν όμως με αυτούς, φαίνεται του γυάλισε το τροφαντό μου στηθάκι, το απαράμιλλο κωλαράκι μου και το μυαλό μου - και ήθελε να ζαχοπουλιάσουμε μαζί).
Άλλον τον εκβίαζαν με το ψευδώνυμο "Ντόρα", άλλον με το φρικιαστικά απειλητικό "Καραμάν Αλής" και άλλον -ωιμέ- με το αποτρόπαιο και συγκαλλυμένα επιθετικό "Μάκης".
Αισθάνθηκα σημαντική - "εμένα τουλάχιστον με απειλεί η Λουμπίνα ο KillMan, κυριέ μου" είπα στον αοιδό. "Κινδυνεύω. Η δική μου περίπτωση διαφέρει, λέμε. Περιέχει ΚΑΙ εμβιασμό και πολλά λεφτά".
"Εκβιασμό, θες να πεις", με διόρθωσε.
"Ρε, πες το όπως θες εσύ, κυρ αποτέτοιε μου" απάντησα αλαφιασμένη. Σύλλαβέ τους όλουζ. Κάνε κάτι μόνο γιατί μου 'χει φύγει το κλαπέτο να ψάχνω στα spam μου τρομαγμένη".

Έτσι, έκανα ένα δωράκι στον εαυτό μου εκείνες τις γιορτές: Κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, Λουμπίνες, KillMen και όποιος εμφανιζότανστο μέλλον, θα τους έπαιρνε όλους ο πως-τον-λένε.

Ζητήθηκε και η συνδρομη της Ίντέρπόλ (βάζω όλους τους τόνους για να με πιστέψετε), οι οποίοι όμως πέρασαν πολλούς μήνες μέχρι να καταλάβουν τι έλεγαν τα mail που τους στέλναμε στα αγγλικά και να εξηγήσουν στους Έλληνες τεχνικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος τι σημαίνει "dashboard settings" και "moderation".

Μόλις διαλευκάνθηκαν όλα όμως πήραμε μπρος χωρίς χρονοτριβή! Οι τεχνικοί ήταν πολύ χαρούμενοι και άρχισαν να ρίχνουν φως στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα, πήραν κάτι φακούς και ένα βράδυ πήγαν και μπούκαραν στο σπίτι μιας οικογένειας στο Παγκράτι, γιατί ο πατέρας της οικογένειας όπως με πληροφόρησαν, κυκλοφορύσε αξύριστος, φορούσε γυαλιά και χρησιμοποιούσε πολύ συχνά τη λέξη "καλημέρα".

.

22 comments:

Mantalena Parianos said...

Καλημέρα, λέμε.

:)

Η φωτογραφία είναι από εδώ.

δ η μ ο λ ό γ ο ς said...

Γεια. Είμαι ο Killman. Μήπως σου βρίσκονται τίποτα δανεικά γιατί περίμενα κάτι λεφτουδάκια από έναν πούστη και δε μου τα έδωσε ακόμα; Δημοσιογράφοι σου λένε μετά! Φραγκοφονιάδες! Θα σου τα δώσω την άλλη εβδομάδα που έχω να λαμβάνω κάποια χρήματα από έναν επιχειρηματία.
Ευτυχώς πέρασε και το μάτι μου που μου πονούσε αφόρητα και τώρα ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ!
Μερσί και τζούς

ΠΡΕΖΑ TV said...

Με τοσες αναγνωσεις που εχουμε αυτες τις μερες...οι οποιες ξεπερνανε κατα πολυ καποια εντυπα μεγαλοδημοσιογραφων...και περναμε διαφημιστικα κρατικα πακετα...θα ειχαμε πλουτισει...

Ξερεις απο ΕΣΠΑ;;;;;;;;;;

Anonymous said...

Γαμάτο ποστ Μανταλένα. Γέλασα πολύ.
Χθες λίγο που άκουσα τις ειδήσεις στο Σκαϊ, λέγανε ότι θα κατατεθεί νομοσχ. για να ελέγχονται τα μπλογκς κ κάτι αλλά, σόρρυ δεν τα θυμάμαι (έκανα κάτι εκείνη τη στιγμη κ τα ψιλοάκουσα)...

Κ μένα από την πρώτη στιγμή που άκουσα για τον εκβιασμό που έλεγαν από τον ανώνυμο ήρθαν στο μυαλό μου οι ερωτήσεις που θέτει ο "πιτσιρίκος" που έβαλες χθες.

Αυτό το ποστ σου τα σπάει!!!

Είναι δυνατόν να μπορέσουν να περάσουν ποτέ κάτι τέτοιο;;;
Λένε δε γίνεται να μπαίνει ο κάθε ανώνυμος ή ψευδόνυμος μπλόγκερ ή σχολιαστής κ να λέει ό,τι θέλει...

Γι αυτό μου άρεσε κ ένα άλλο ποστάκι που είχες βάλει προχθες...

Ρε, να πάν να γαμηθούνε!
Άρση απορρήτου είπαν ότι θα γίνεται! Η οποία υποτίθεται ότι γίνεται ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις εγκληματικής ενέργειας.

Δλδ πες ότι περνάει αυτό που θέλουν να κάνουν... αν αρχίσουμε όλοι σοβάρα κ βρίζουμε κ συκοφαντούμε, τι θα κάνουνε;;;;
Θα ΜΑΖΕΨΟΥΝ όλους τους μ΄πλόγκερς κ τους σχολιαστές...

Ρε τι φασισμός είναι αυτός;
Γι αυτούς που ψηφίζουν για να τους προστατεύει οι νόμοοι!

Τον μαλάκα τον μπάτσο που βασσάνιζε τους αλλοδαπούς το οποίο βιντεάκι σε μπλογκ το είχα δει τον ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! και η κατήγορία που τον βαραίνει είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑΣ. Ο ίδιος είπε (προς υπερασπισή του;;;;) για τους αστυνομικούς που λιντζάρανε τον φοιτητή κ είναι ελευθεροι να ΕΚΤΕΛΟΥΝ τα "καθήκοντά" τους!!!

Καλά που έχουμε το σύνταγμα και τους νόμους να μας προστατεύουν!

Anonymous said...

xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa
eisai THEA

ftou sou koukla mou

giafto goustaro ta blogs


Platonas

Anonymous said...

Δηλαδή όποιος διαφωνεί με την κυβέρνηση και το Βήμα θα διώκεται;

Το απολαυστικό αυτό άρθρο σου μόλις με έπεισε να φτιάξω κι εγώ blog.

artois said...

Ωραία, αυτό καλύπτει τη μία διάσταση του προκύψαντος προβλήματος. Αυτή, δηλαδή, την φαιδρή απόπειρα να εφευρεθεί το "επιχείρημα" του εκβιασμού, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για να κάνουν ντου στον υπολογιστή του λεγάμενου δημοσιογράφου.

Με την άλλη διάσταση τι γίνεται; Με αυτή δηλαδή όπου ο κάθε μπλόγκερ μπορεί να γράφει ό,τι του υπαγορεύει η διεστραμμένη φαντασία του ή το προσωπικό του συμφέρον;

Με αυτή που μπορεί να διασύρει τους άλλους με δήθεν αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, με διαρροές προσωπικών στοιχείων που κάποιοι θέλουν να κρατούν εκτός διαδικτύου, με ανεβάσματα φωτογραφιών από εγκληματικές πράξεις (διάβαζε παράνομες λήψεις βίντεο) και άλλες αθλιότητες;

Υπό αυτή την έννοια καθόλου δεν με ενδιαφέρει η όποια τύχη του βόθρου PRESS GR και των συντελεστών του. Σκατά γέμισαν την μπλογκόσφαιρα και στα σκατά ας κολυμπήσουν. Και αν δεν μπορούν να επιπλεύσουν, ας πνιγούν. Σκασίλα μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προστατεύομαι εγώ από τέτοιους διαδικτυακούς αλήτες. Και γι αυτό το λόγο δεν θα είχα κανένα δισταγμό να δηλώνω τα στοιχεία μου και τα μπλογκς μου σε μια αρμόδια αρχή, υπό τον όρο να μην έχει κανένας άλλος πρόσβαση σ' αυτά. Όπως δηλαδή συμβαίνει με τα απόρρητα νούμερα των τηλεφωνικών μας συνδέσεων.

Κι επειδή πολύ πληκτρολόγηση έχει πέσει γι αυτό το θέμα, λέω να κάνω ποστ αυτό το σχόλιο γιατί βαρέθηκα να ακούω για την όψιμη επανάσταστη των μπλόγκερς. Τώρα ξύπνησαν; Όσο καιρό έμεναν απαθείς σε μπλογκς σαν το λεγάμενο και σαν του πρέζα και σαν άλλων -όνομα και μη χωριό- δεν ήξεραν ότι κάποτε όλοι αυτοί θα προκαλούσαν προβλήματα και θα δυσφήμιζαν όλους τους μπλόγκερς;

Mantalena Parianos said...

Δημολόγε >>
Ελπίζω να μην υπάγεσαι στην ΕΣΗΑ νέε μου...
Τέτοιο στρουθοκαμηλιθσμό και ΑΓΝΟΙΑ της τρέχουσας πραγματικότητας από το συρφετό του Σόμπολου, έχω να δω από την εποχή της δίκης της 17 Νοέμβρη.
"Προπάντων μη πάμε κόντρα στην εξουσία" φαίνεται να λέει...
Και το ωραίο είναι ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που συντάσσονται με την κατάπτυστη τελευταία ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ... Μήπως να κατεβάζε κανείς καμάι πρόταση, να κάνετε τεστ IQ σε όποιον θέλει να μπει στην ένωσή σας; Λιγότερο ρατσιστικό μου φαίνεται από την σομπόλεια ντιρεκτίβα σύμφωνα με την οποία "Δεν επιτρέπεται λέει δημοσιογράφος που γράφει σε εφημερίδες επωνύμως, να διατηρέι ανώνυμο ή ψευδώνυμο blog στο ίντερνετ..."

Έλεος!

Mantalena Parianos said...

ΠΡΕΖΑ >>
Δεν ξέρω τι εννοείς "αναγνώσεις"... Page views?

Προσωπικά, χεστήκαμαν.
Αυτά είναι για την πλασματική λίστα "δημοφιλίας" του Sync στην οποία φιγουράρεις πρώτος πάνω απο το Press - Gr και τον Πιτσιρίκο, κι ας ξέρουν μέχρι και οι τυφλοπόντικες ότι κάθε άλλο παρά έτσι είναι.

Ο Ελεύθερος Σκοπευτής δεν έχει καμία φιλοδοξία να ξεπεράσει κανέναν και τίποτα - ούτε τον εαυτό του.
Τελευταία (από το καλοκαίρι) μας έχει πάρει ο διάολος και ασχολούμαστε με πολιτική, αλλά ήταν μάλλον αναπόφευκτο, όσο αυτή η γελοία κυβέρνηση χοντρών ανθρώπων ξεφτιλίζει τη χώρα και τη νοημοσύνη μας.

Mantalena Parianos said...

ΕΛΛ >>
Πολύ καλά τα λες, κορτσούδι.
Και αυτό ακριβώς είναιπου φοβούνται στην εκάστοτε εξουσία: το ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί κάποιος από *μας*, να πετάξει το κατσαβίδι του μέσα στη μηχανή και να την ξεχαρβαλώσει. Να τους χαλάσει τη σούπα.
Εξαφανίζουν αυτοί το DVD; ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ! Συγκαλύπτουν σκάνδαλα; ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!
Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Τώρα που μπήκαν όμως στο παιχνίδι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ πλέον και οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ (γιατί είναι ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ δημοσιογράφοι αυτοί, το τονίζω), η μάχη αγριεύει.

Κι αν ανομίζουν ότι με το να θεσπίζουν νόμους και νομάκια αντισυνταγματικά, όπως μας έχουν συνηθίσει οι γαλάζιοι παχύσαρκοι, θα είμαστε εδώ για να τοςυ αποδείξουμε στην πράξη ότι τους γράφουμε στα αρχίδια μας τα μεγάλα τα γιορτινά.

Mantalena Parianos said...

ΠΛΑΤΩΝΑ >>
Μη φτύνεις ρε!


ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ >>
Ναι ναι... Όταν ξεκινήσεις μπλογκ, ρίξε σύρμα - και "μην ξεχάσεις να με βάλεις και στα λυνξ σου", όπως γράφουν στα mail τους κάτι μπλογκολιγούρια - δημοσιοσχετίστες, λες και τα blogs είναι Allu Fun Park.


ΑΡΤΟΥΑ... >>
...
ουφ...

Mantalena Parianos said...

ΑΡΤΟΥΑ >>
(ανασκουμπώνομαι)

"Με την άλλη διάσταση τι γίνεται; Με αυτή δηλαδή όπου ο κάθε μπλόγκερ μπορεί να γράφει ό,τι του υπαγορεύει η διεστραμμένη φαντασία του ή το προσωπικό του συμφέρον;"


-
Τι περιμένεις να πω; ότι δεν καταδικάζω;
Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος, μπορεί να μπορέσω να γίνω κι εγώ. Από κει και πέρα, η παράγραφός σου αυτή ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ: ας γράφει ο καθένας ότι του υπαγορεύει η διεστραμμένη φαντασία του.
Αυτό μόλις έκανα σε αυτό το ποστ μου.


"να διασύρει τους άλλους με δήθεν αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, με διαρροές προσωπικών στοιχείων που κάποιοι θέλουν να κρατούν εκτός διαδικτύου, με ανεβάσματα φωτογραφιών από εγκληματικές πράξεις (διάβαζε παράνομες λήψεις βίντεο) και άλλες αθλιότητες;

-Εδώ, καταδικάζω. Και έχω υποστεί κιόαλς outing και έχω δρομολογήσει κι εγώ διαδικασίες - αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ αυτό, και άλλο η συγκάλυψη σκανδάλων.
Αν δεν την είχαν ξεφτιλίσει οι νυν και οι πρώην κυβερνήσεις, παπάδες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, θα σου έλεγα ότι... "υπάρχει και δικαιοσύνη να αποφανθεί". Αλλά όχι πια.
Εδώ δεν σέβονται το Σύνταγμα, ρε, τον κάθε δικαστικό λειτουργό που μπορούν να τον έχουν στο χέρι για πλάκα θα σεβαστούν;
Οι υποθέσεις Κουκοδήμου, υποκλοπών, χρηματιστηρίου κ.λπ. τι σου λένε;
ότι έχουμε να ελπίζουμε κάτι από τη συντεταγμένη πολιτεία και τους νόμους της;
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!


"Υπό αυτή την έννοια καθόλου δεν με ενδιαφέρει η όποια τύχη του βόθρου PRESS GR και των συντελεστών του."

-Δικαίωμά σου. Για μένα συμβολίζει κάτι, παρά την ασχήμια του - και to ότι δεν συμφωνώ με αυτό πυο "παιζόταν" στα σχόλια.


"Σκατά γέμισαν την μπλογκόσφαιρα και στα σκατά ας κολυμπήσουν. Και αν δεν μπορούν να επιπλεύσουν, ας πνιγούν"

-Ε!


"δεν θα είχα κανένα δισταγμό να δηλώνω τα στοιχεία μου και τα μπλογκς μου σε μια αρμόδια αρχή, υπό τον όρο να μην έχει κανένας άλλος πρόσβαση σ' αυτά. Όπως δηλαδή συμβαίνει με τα απόρρητα νούμερα των τηλεφωνικών μας συνδέσεων."


-Εδώ θα με βρεις μπροστά σου. Γιατί μου θυμίζει τον τρόπο που πήγατε να καπελώσετε την μπλογκόσφαιρα με το "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD".
Είτε σ' αρέσει είτε όχι, τα blogs δεν είσαι εσύ και οι φίλοι σου, μόνο. Ακόμη και να περάσει νόμος σύμφωνος με αυτό που -επαναλαμβάνω- ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (εσύ και κάποιοι άλλοι εννοώ), στερώντας από τον κάθε μεμονωμένο χρήστη να ρυθμίζει ο ίδιος τα του οίκου του - και ένα από αυτά είναι καιτο ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,
όλοι εμείς οι "αντιφρονούντες" στην επιβολή σας, θα είμαστε εκεί για να σας αποδείξουμε ότι τα γερασμένα μυαλά και τα παρωχημένα μοντέλα εξουσίας και ελέγχου που ευαγγελίζεστε, δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία της πληροφορίας.
H ανωνυμία δεν αντιμετωπίζεται με νόμους.

artois said...

Γιατί "ουφ" καλή μου Μανταλένα;

Πού ακριβώς διαφωνείς; Eκτός, ίσως, από το "πολύ" πληκτρολόγηση, που έπρεπε να είναι "πολλή";

Mantalena Parianos said...

Δυσφορία ήταν Αρτουά...
:)

Έπρεπε να γράψω έναν ποταμό για να σου απαντήσω!

artois said...

Ε, τι να κάνω βρε Μανταλένα; Μόνον να σε χειροκροτούμε ή να συμφωνούμε κατά γράμμα με όσα υποστηρίζεις θέλεις, ώστε να γράφεις ένα "ευχαριστώ" ή ένα "πολύ καλά τα λες κορτσούδι" και να ξεμπερδεύεις; Τι να κάνουμε δηλαδή; Πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιοι μπλόγκερς που διαθέτουν λιγότερο απλοϊκή σκέψη.

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!"

Να γελάσω μοναχικά ή με την συντροφιά σου; Ποια επανάσταση μωρέ; Του πληκτρολογίου και του ασύρματου πόντικα;

Και μία διευκρίνηση που σου έχω ξανακάνει αλλά σκοπίμως την ξεπερνάς και την φέρνεις στα μέτρα σου:

Δεν έχω καμμία μπλογκοπαρέα, δεν ανέμενα τους μπλόγκερς για να αυξήσω τον κύκλο των γνωριμιών μου, δεν έκανα την απρονοησία να κοινοποιώ προσωπικά μου δεδομένα για να τα δω δημοσιευμένα στα μπλογκς, παρά που διακρίνω αρκετούς μπλόγκερς που θα μπορούσα να εμπιστευθώ, και δεν σχολίασα όσα μου εμπιστεύθηκε κάποιος ιδιωτικώς ή όσα έμαθα από "άλλες πηγές", πέραν των όσων οι ίδιοι έγραψαν στα μπλογκς τους. Επομένως την καραμέλα της "παρέας" στην επιστρέφω για να την δώσεις να την πιπιλίσουν όσοι έκαναν όλα ή μερικά από τα παραπάνω.

Όσο για την αδυναμία σου να εννοήσεις την "κίνηση" "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ το dvd", δεν εκπλήσσομαι. Αρκεί να διαβάσει κανείς τα ρατσιστικά σου περί "κυβέρνησης χοντρών ανθρώπων" για να καταλάβει πόσο πολιτικά είναι τα κριτήρια που διαμορφώνεις απόψεις και πόσο πολιτική είναι η σκέψη σου.

Και μην αρχίσεις πάλι τις ψευδοθεωρίες για πολίτικαλ κορέκτ εκφράσεις και ότι το "χοντρός" έχει να κάνει με την μεταφορική έννοια του "παχύδερμου", γιατί η λανθάνουσα γλώσσα είναι πολύ μαρτυριάρα η άτιμη!

Τέλος, η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι γεννήτορές της μαζί με την ιδεολογία τους ποτέ δεν έτυχαν της αποδοχής και της ψήφου μου. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας που έτυχε να διαβάσει μερικά από τα ποστς του ομπζέρβερ.

Αρκετά, λοιπόν, σπεκουλάρισες μ' αυτό και αρκετά έπαιξες συνδέοντάς το με το "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ το dvd". Δεν νομίζεις ότι ήρθε ο καιρός να βρεις κάτι άλλο για να πείσεις περί της ορθότητας των "επιχειρημάτων" σου; Ο Γκαίμπελς πέθανε, αγαπητή Μανταλένα.

Mantalena Parianos said...

Hey!
Σου αφιέρωσα καινούριο post!

Ο άλλος said...

Βρίσκω πολύ εφευρετικό το κείμενό σου, αν και κάνοντας έτσι κάποιες αναγωγές, αν θυμάμαι, η εισβολή δεν έγινε στο σπίτι μιας οικογένειας γιατί ο μπαμπάς ήταν αξύριστος κλπ. Όταν κάνεις κάποιες επιλογές-επειδή τις πιστεύεις ρε αδερφέ έστω- πρέπει να παίρνεις και την ευθύνη, ωραία και μάγκικα. Και όχι να γυρνάς στους μαχαλάδες και να φωνάζεις με δέρνουνε, με δέρνουνε. Αφού ρε φίλε΄επέλεξες να λύσεις έτσι τις διαφορές σου


Οι ιδέες αναπτύσσονται όταν υπάρχει ελευθερία και αρχίζουν να απειλούνται όταν ξαφνικά η κυβέρνηση έχει μια ιδέα για το τι είναι ελευθερία. Το διαδύκτιο δεν χρειάζεται ούτε μπάτσους, ούτε κουκουλοφόρους

paraxeno said...

κοίτα τι βρήκα!!!

http://press.gr/

μήπως μιλάμε για αυτό τοσο καιρό και τζάμπα ξελαρυγκιάστηκε ο ερμος ο καψαμπέλης?

καπελοφόρους μήπως χρειάζεται το διαδίκτυο, ή να το βγάλω το ρημάδι??? φοβάμαι μόνο μη κρυώσω

-----------

σε ευχαριστώ για το μπλογκ σου :)

roudi said...

ανταποδιδω το χαιρετισμο.
Ειμαι καινουγιος στο σπορ .Βρηκα πολυ εξυπνο το κειμενο σου και αναγνωριζοντας και καποιες δικες μου σκεψεις μεσα σε αυτο το ανεβασα στο blog μου.
Ελπιζω στην εκ των υστερων συγκαταθεση σου

Sandy Cheeks said...

Γειά σου Mantalena,
γράφεις πολύ όμορφα.

δ η μ ο λ ό γ ο ς said...

Ούτε πουθενά ανήκω, ούτε κανέναν εκπροσωπώ. Και μάλιστα εκ πεποιθήσεως. Ο Σόμπολος γνωρίζει για τη δημοσιογραφία όσα και η γιαγιά μου για τεχνητή γονιμοποίηση. Κατά τα άλλα, γουστάρω που τσιτώνεσαι, άσχετα αν έχεις δίκιο ή όχι. Αυτό από μόνο του είναι νίκη.
Ευχαριστώ για το "νέε".

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Ψιτ, Μανταλένα,
για κοίτα εδώ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=30805
σε παρακαλώ
Βρε, μπας, κι αυτός ο ΚίλλΜαν γράφει ολόιδια με τον Σφακιανάκη της Δίωξης;