Mar 8, 2007

Postitute #7 - Baby, you 're Niaou Madonna

Ψιτ. Κοίτα να δεις φιλαράκο, γιατί ο Δάντης άνοιξε τις πύλες της Κολάσεως με αυτό το τραγούδι του. Και αφού το απαίδευτο μουσικά κοινό της χώρας μας, που είναι πολύ Yassou λέμε, δεν θα το στείλει τελικά στη Γιουροβύζιον να τους πάρει τα μυαλά, ας γίνει στη MantalenoΣτήλη μου η Κόλαση του Δάντη, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λοιπόοοον. Παίρνω φόρα.
Αν είναι κάθε φορά που μας χωρίζει ένα αρσενικό, να μας πετάει κατάμουτρα και ένα «ε, δεν είσαι και η Μαντόνα», να τα σκίσω τα πτυχία μου και να βάψω ξανθό μαλλί μπας και παντρευτώ σκηνοθέτη. Κι όχι Βρετανό, Έλληνα. Mα το φαντάζεσαι; Κατάντια, λέμε.


Και θα μπω αμέσως στο θέμα μου και χωρίς πολλές περιστροφές, γιατί οι περιστροφές με ζαλίζουν και «δεν είμαι και η Μαντόνα» σωστά; Άκου να δεις και βλέπε ν’ ακούσεις λοιπόν, κύριε πρώην μου: δεν είμαι ΕΓΩ που «δεν είμαι σαν την Μαντόνα», αλλά ΑΥΤΗ που δεν είναι σαν κι εμένα. Με παρακολουθείς; Διερωτώμαι δηλαδή, γιατί αν με παρακολουθείς και μου έχεις βάλει ντεντέκτιβ on my sexy back, θα καταλήξουμε σε δράματα.
Συνεχίζω: η μαντάμ Μαντόνα, λοιπόν, δεν είναι σαν κι εμένα γιατί εγώ, όποτε φιλάω άνθρωπο γίνομαι Φιλουμένα Μορτουράνο, ενώ αυτή, είναι σαν τον Ιούδα: όποιον φιλάει, καταστρέφεται. Βλέπε την καραφλή τραγουδίστρια, Britney Spears, που πάσχει από αμνησία πλέον (ξεχνάει τα εσώρουχά του αυτό το κορίτσισυ-νε-χώς) και είναι και ένα βήμα πριν την καταστρόφα. Βλέπε και την Aguilera, που επίσης εφιλήθη από την ακατανόμαστη και σήμερα, τα δισκάκια απ’ το καινούριο της διπλό cd τα έχουμε δέσει στο μπαλκόνι για να τρομάζουν τα περιστέρια και να μη μας κουτσουλάνε.


Θα μου πεις βέβαια και θα έχεις δίκιο ότι εδώ κοτζάμ επιτροπάρα και τόσος υπέροχος κόσμος δεν έκρινε αυτό το τραγούδι να μας εκπροσωπήσει, ποια είμαι εγώ να ασκήσω κριτική στους στίχους του. Σωστά. Δεν είμαι και η Μαντόνα. Εικάζω πάντως ότι το κοινό στον άνω μαχαλά της Κάτω Ραχούλας δεν ξέρει καθόλου καλά αγγλικά, γι’ αυτό δεν μπόρεσε να πιάσει τα λεπτά νοήματα και την υποβόσκουσα ειρωνία που έχει ένας πρώην σου όταν χωρίζοντάς σε, σου πετάει και ένα «Εlvis has left the building».
Στα 30 με 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στα χωριά της ακριτικής Ελλάδας που βλέπουν Γιουροβύζιον δεν έχουν ούτε buildings ούτε Elvis ούτε επεισοδιακούς χωρισμούς – παντρεύτηκες; Αυτό ήταν και eίναι για πάντα. Στη σκάφη σου τώρα.



Και μπορεί ο Δάντης να έβαλε στο ασματάκιο και μια αρχαίoελληνική λέξη για να πιάσει τον υποψιασμένο ακροατή, αλλά έπεσε στο κενό. Ούτε εγώ που έχω τελειώσει και το πρώτο εξάμηνο της Παντείου δεν το κατάλαβα! Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, κάτι λέει και για τους Όναρ, απ’ όσο μπορώ να αντιληφθώ με τα χάλια αγγλικά μου (τα ελληνικά μου δεν είναι καλύτερα, το έχουν γράψει και οι εφημερίδες).
Τραγουδάει λοιπόν σε κάποια στιγμή: «γιου χαντ δε τάιμ, γιου χαντ δι όναρ». Και προβληματίζομαι, η αφέλω: είναι δυναμόν να εννοάει το γνωστό και μη εξαιρετέο συγκρότημα-κλώνο των Πυξ Λαξ; Αν ναι, respect.



Και για να επιστρέψω - πριν φύγω, θέλω να επισημάνω ότι το μόνο κοινό που έχω με τη Madonnίτσα, είναι το πρώτο γράμμα του ονόματός μας. Και το ότι κάνουμε και οι δυο pilates. Δεν γεννήθηκε ακόμη το αρσενικό που θα με αποκαλέσει «Madonna» και δεν θα φάει τα άπαντα του John Coltrane στο κεφάλι, γιατί στο Mantalenoσπιτικό, δεν ακούμε φθηνή pop για την ελίτ, εντάξει; Και τα τριο, τα κουαρτέτα και τα κουνιντέτα, με τους φίλους μας τα ΑΚΟΥΜΕ, δεν τα ΚΑΝΟΥΜΕ. Άντε μπράβο.
Μantalena has left the building.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Άρθρο της Κυριακής", στις 4/3/2007.

.

32 comments:

mako said...

γκούχου γκούχου !

Ο Δάντης έχει διευκρινήσει ότι το "no Madonna" σε ελεύθερη μτφ. αποδίδεται "δεν είσαι αγία". Το οποίο μου κάνει λογικό γιατί διαφορετικά ο στίχος θα ήταν "you are not Madonna". Άρα τελικά ο κακόμοιρος ο Ελβις πριν γίνει καπνός πρέπει να είχε περάσει τα πάνδεινα !!!!!

Mantalena Parianos said...

Χαζομαμά>>

Δεν έχετε καθόλου δίκιο! Κι αν εσείς όπως κι ο κολασμένος Δάντης σπουδάσατε τα αγγλικά εις την Οξφόρδην, εμείς τα σπουδάσαμε στο νησί, με τις τουρίστριες. Λοιπόοον...
You're NO Madonna είναι ολόσωστο (Χρήστο μου).

Όπως είναι ολόσωστο και το You're NO good (you're no good, baby tou're no good).
Πιο σωστό θα ήταν βέβαια με παυλίτσες, δηλαδή you are no-big spender, you're no-fucking Clyde, sugar, κ.ο.κ.

Ο Δάντης, πριν προβεί ξανά σε διευκρινήσεις, καλό είναι να ζητά τη MantalenoΣυμβουλή μου. Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε όχι μόνο τη Γιουροβύζιον, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Και ΝΑΙ. Μπορούμε να διδάξουμε αγγλικά ακόμη και στους Άγγλους.

:)


ΥΓ. Δε νομίζω να είσαι η μαμά του Δάντη και να μου κάνεις πλάκα, ε;

Anonymous said...

δεν ξέρω τι λέει ο κύριος παραπάνω στα γερμανικά, αλλά καλά τα είπες μπορω να πω...
:)

Anonymous said...

τι ΩΡΑΙΩ ποστ!!!

LoulouBlu said...

Mantalenaki,

Θα συμφωνήσω μαζί σου, ΄ψς Αμερικανομεγαλωμένη.

No Madonna, σε ελευθερη μετάφραση, σημαίνει, δεν είσαι κ καμια Μαντόνα! ή Χαλάρωσε, δεν είσαι η Μαντόνα (ΠΟια από τις 2, την Μητέρα ήτην Τσικόνε, δεν ξέρω!)

Αλλά γραμματικά, είναι σωστό!

(Είπα κ εγω την ατάκα μου κ αποχωρώ!)

Anonymous said...

Giati tosi sapila ?
Sas exo sixathei, esas kai tin sarka sas.

Pnevma kai uli eimaste.Asxoloumaste polu me tin uli,ara me to gumno kai to sex.

I aisthisi tis pedikis athootitas stous neoys fenete , paramithi.

Exo ginei misantropos, me ti asxolite o kosmos...

SniperAthens said...

@mantalena & louloublu:

Beg to differ. Λόγω της Chiccone, σημαίνει και τα δύο, το τι ακριβώς σημαίνει κάθε φορα προκύπτει από το context.

Χαμένο κορμί said...

καλά ρε... μετά απο τόσο καιρό, βγάζεις post που έχεις έτοιμο;;; Κονσέρβα;;; Πολύ στην τεμπελιά το ρίξαμε ε;

Unknown said...

"Και τα τριο, τα κουαρτέτα και τα κουνιντέτα, με τους φίλους μας τα ΑΚΟΥΜΕ, δεν τα ΚΑΝΟΥΜΕ."

Τί εννοείς ακριβώς με αυτό;

Mantalena Parianos said...

ΡΟΪΔΗ>>
o Anonymos κατάγεται από μια πόλη της Γερμανίας και είναι αρκούδα, γι' αυτό μένει σε μια πόλη της Ελλάδας στο Βορρά. Και είναι ΑΚΟΜΗ αρκούδα.
(ζαλίστηκα)

thanx


ΛΟΥΛΟΥΜΠΛΟΥ>>
Α, ρε! Πάλι ασπροπρόσωπη με έβγαλαν οι σπουδές (σου)!

Εργάζομαι για την αποκατάσταση του MSN μου, γαμώ τον Bill Gates μου μέσα.


ΑΝΩΝΥΜΕ 2>>
Καλά άνθρωπέ μου κι εσύ! Με κούφανες, λέμε: την "αίσθηση της παιδικής αθωότητας" στη Madonna την αναζητάς;!!
Και στο MantalenoBlog?!!!

Διερωτώμαι δηλαδή.
:)


SNIPER>>
Υο 're no serious 'bout dat.


"hey bro', take a smo'
yo' cool az a muthafucka"

(Aπό το βιβλίο του Drugon Dealer "13 Πρεζάκια ΠΟλύ Αδύναμα Για Δουλειά", εκδόσεις Crack, ΝΥ).


XAMENO KORMI>>
Αναγκαστικη΄τεμπελιά, αγαπημένε. Αναγκαστική. Ανεργίαααα. Κατάθλιψηηηη. Αφραγκίαααα.

Για μένα το blog ήταν περίσσεια ζωής - ανέκφραστα λόγια που δεν απευθύνθηκαν εκείπου θα έπρεπε - μουσικές που δεν είχα κανέναν να μοιραστώ.
Τελευταία, βιώνω πολυ΄μοναχικά και ε΄χω χάσει το κέφι μου.
Αφού και στο γυμναστήριο που πάω, ολομόναχη είμαι!


ΑΡΛΕΚΙΝΕ>>
Ποιο ακριβώς σκέλος είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις παλιέ γνώριμε;
Πώς κάνεις ένα τρίο ή πως το ακούς;

Πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα είναι ένα ιδ-δα-νι-κό σχήμα τρίο για jazz. Κλασικό, λέμε.
Kai o Bill Evans έπαιζε έτσι, kai o Corea και πολύς άλλος καλός κόζμος.

Anonymous said...

Παλιά γνώριμη (?), γνωρίζω πολύ καλά τι είναι αυτά (παρεπιπτόντως είναι κουιντέτο όχι κουνιντέτο-αν κάνω λάθος διόρθωσέ με) απλά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο χρησιμοποίησες τη φράση αυτή. Τα ακούμε, οκ, αλλά τι εννοείς δεν τα κάνουμε..; που κολλάει αυτό;

Νίνα said...

τελειοοοοοοοοοοοοο =)))))))))))

funEL said...

προς το τέλος έχουμε και μαντόνα

+mandonamia+

an205 said...

Όταν ήμανε μικρόυλης (στα χρόνια) ήμουνα και νοστιμούλης... όχι λάθος αυτό είναι τραγούδι... Όταν ήμανε μικρόυλης λοιπόν ήθελα να μάθω εγγλέζικα όχι για να καλυτερέψω τις πιθανότητες μου για μιά πιο άνετη ζωή ή για την καλύτερη μετέπειτα επαγγελματική μου αποκατάσταση όπως νόμιζαν οι γονείς μου, όοχι ήταν γιατί ήθελα να καταλάβω τι στα κομμάτια "τραγουδούσαμε" μαζί με τους αρτίστες στα κομμάτια του συρμού (σαν την Ευη Θώδη ένα πράγμα). Αφού δούλεψα ένα καλοκαίρι και μάζεψα κάποια χρήματα και με την οικονομική συνδρομή των γονιών μου κατάφερα να εξασφαλίσω το πρώτο 6μηνο στο φροντιστήριο Αγγλικών (τότε ξένη γλώσσα σε σχολεία της νησιωτικής επαρχίας ήταν άγνωστη λέξη - σε ορισμένα και σήμερα ακόμα). Καταλαβαίνεις λοιπόν την απογοήτευση μου όταν κατάλαβα τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών που ήταν Νο1.
Στην αρχή νόμιζα ότι φταίνε τα αγγλικά μου και δεν καταλαβαίνω καλά, αλλά όταν το καλοκαίρι συζήτησα το θέμα με Άγγλους, Αμερικάνους, Αυστραλούς, Καναδούς τους έκανε εντύπωση που ξαφνιάστηκα με το περιεχόμενο των στίχων. "Έτσι είναι η "ποπ" τι περίμενες Κέρουακ; αν θες τέτοια άκου Ντύλαν, Ντορς, Πινκ Φλόυντ".
Αυτά ήταν που ήθελα και από τότε ακούω ότι δεν υποβαθμίζει την αισθητική μου και την νοημοσύνη μου χωρίς να αποκλείω ο,τιδήποτε γιατί κάθε τραγούδι έχει τον σκοπό του (και δεν εννοώ την μελωδία), αυτά λοιπόν γράφτηκαν με σκοπό να "τρέξουν" σε μία κούρσα άρα το μόνο που πρέπει να διαθέτουν είναι γρήγορα πόδια και όχι υψηλή εφυία. Καλός στίχος μου ρθε τώρα "εχ...κε ο Πολύδωρος που ναι στα πόδια γρήγορος", αυτό στα αγγλικά θα ήταν κάπως έτσι "Multigifts who is fast at his feet has shit him self and Elvis has left the building"
Άντε και καλή πετυχεσά (που λένε στο χωριό μου)!

Σπύρος Σεραφείμ said...

Eάν έχεις περάσει έστω και τρεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη-κάμερα «του Σπιτιού» μαδώντας τα φρύδια σου και τραγουδώντας Nατάσσα Θεοδωρίδου, τότε είσαι έτοιμη για καριέρα, διότι σ’ έχουνε δει και εκτιμήσει σημαντικοί παράγοντες της δισκογραφίας. Tο πιθανότερο είναι να σε πάρουνε ως «βοκαλατζού» σε μεγάλη πίστα, θα τραγουδάς, δηλαδή, λίγο μοντέρνο νωρίς, όση ώρα τρώει την μπριτζόλα του ο μεγαλομπακάλης πρώτο τραπέζι, και μετά θα είσαι στο βάθος πίσω από τη φίρμα και θα επαναλαμβάνεις τραγουδιστά όσα λέει (εάν, φυσικά, αυτή δεν σου έχει κλείσει το μικρόφωνο). Eάν προτιμήσεις το «ομαδικό σχήμα», θα είσαι σε γκρουπ με άλλους παίκτες άλλων reality και θα ερμηνεύετε χορωδιακά (για να μην αδικηθεί κανείς) ποιοτικά τσιφτετέλια και το Φιλαράκι σε περιοδεία σε επαρχιακές ντισκοτέκ ή θα κάνετε παιδικά απογευματινά happy hour σε μπουζουξίδικα, με μειωμένο εισιτήριο και μενού τυρόπιτα-πορτοκαλάδα κι ένα μπαλόνι δώρο. Eάν επιλέξεις τον κλάδο «ατραξιόν», θα σε ντύσουνε Mπαρμπαρέλα-Φλωρινιώτη με ένα ξεσκονόπανο για φούστα και θα τραγουδάς «Σήμερον τα Φώτα και οι Φωτισμοί», επάνω σε ένα καφάσι μπίρες πριν τα νησιώτικα. H περίπτωση «δίσκος» δεν παίζει, εκτός κι αν ακολουθήσεις άλλο επάγγελμα. Eάν σε ενδιαφέρει η «διεθνής καριέρα» (π.χ. να πας στη Γιουροβίζιον, να τραγουδήσεις στην τελετή έναρξης των Oλυμπιακών Aγώνων στο Πεκίνο κ.λπ.), τότε θα πρέπει απλώς να δηλώσεις εθελόντρια – αλλά αυτό είναι άλλο reality.
Yassou, Mantalena

Υ.Γ.: Μη χάνεσαι, απαγορεύεται...

Urfurslaag said...

Καλησπέρα σας

ένα μπλογκ για αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με νεροπίστολα

http://bloggersgr.blogspot.com/

Οι μαύροι πάνθηρες, τι ήταν, ξέρετε;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Se mena apoeftinthikes mantalenia ?
Milisa gia sapiles.

Brosta stin ithiki , oloi eine adynamoi.Ara prepei na palepseis gia to kalo olon.

Akous peter hammill, ke vlepo afto to sapio post,(me aparadektes photos)Kati den paei kala..

Pistevo oti eine polu pio diskolo na milaei kaneis xoris xideologia.

Ala an kapios asxolite me tin madona dixnei to ποιον toy.

Mantalena Parianos said...

ΑΡΛΕΚΙΝΕ>>
Σωστά! Είναι "κουιντέτο" όχι "κουνιντέτο" - έγγραφα βιαστικά και του άλλαξα το ζώδιο που το πέταγε (χικ).

Λοιπόν, θα το κάνω νιανιά, αλλά θα εξηγηθώ μαι και καλή:
ΑΛΛΟ είναι το *τρίο* που ΑΚΟΥΜΕ (π.χ. Bill Evans) και ¨ΑΛΛΟ το "τρίο" που ΚΑΝΟΥΜΕ (π.χ. δες την τελευταία φωτογραφία της Madonna σε αυτό το post και αν ΔΕΝ καταλάβεις και πάλι τι εστί ερωτικό τρίο, στείλε μου mail - ψάχνω αγνούς, 'ασπιλους και άδολους ανθρώπους σαν κι εσένα για να πωλήσω την ψυχούλα τους στο σατανά (πιάνει καλύτερη τιμή όσο πιο αγνή ψυχή είναι κάποιος).

:)


ΝΙΝΑ>>
Ευχαριστώωωωωω=))))))))


ΦΑΝΕΛ>>
¨Εχει ξεφρυδιαστεί εντελώς αυτή η γυναίκα, λέμε. Την τελευταία φορά στο ΛΟνδίνο πριν δυο χρόνια, είχαμε πάει στο θέατρο να δούμε Εκάβη (Βανέσα Ρεντγκρέηβ παρακαλώ) και ήταν κι η θεία Μάντυ μέσα.
Και την αποκαλώ θεία, γιατί φορούσε ένα τσεμπεροφούλαρο στο κεφάλι, σα μπούργκα ήταν, για να μην τη φωτογραφίζουν διαρκώς οι παπαράτσι.
Βγαίνοντας από το θέατρο, ένας ταλαίπωρος παπαράτσο από αυτούς που περίμεναν ΟΛΗ την παράσταση απ' έξω για μια φωτό, είχε σπαστεί τόσο πολύ που βγήκλε αυτή με μαύρα γυαλιά (νυχτιάτικα!) και το τσεμπέρι της -μόνο η μύτη της φαινόταν, που της πέταξε ένα "nice nose Maddy".

χι



ΑΝ 205>>

Καταλαβαίνεις την απογοήτευση μου όταν κατάλαβα τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών που ήταν Νο1

Ε, δεν είναι και για να κόβεις φλέβες ρε, συ, καλά σου είπαν. Η Madonnίτσα είναι μια χαρά, κι ο Δάντης δύο χαρές, αν θες να ξες.
Εγώ πάλι, που δεν μπορώ να ακούσω κανέναν απ' τους δυο τους είμαι ΤΡΙΣ (ευτυχής).

Ωραία είναι αυτά που κάνουμε για καθαρή διασκέδαση, και το material girl ήταν ακριβώς αυτό, αλλά όταν μας πιάνει η πείνα για πνευματική θροφή (πρός βρώση και συμμόρφωση), ε, τότε ξεθάβουμε τους παλιούς Floyd και Doors, πασπαλίζουμε με λίγο Peter Hammill, και δυναμώνουμε τη γεύση με ότι πιο φρέσκο και εκλεκτό διαθέτει η indie και νέο garage σκηνή.

:D


ΣΠΥΡΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ >>
Αυτό που έγραψες είναι ένα από ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σχόλια που μου έχουν αφήσει ποτέ.
Είναι ποστ. Από μόνο του. ΝΑ το ανεβάσεις ως ποστάκι, γνωματεύω η σουρτούκω. Σοβαρά!

Yassou, Spiro!

YΓ. To παλεύω. Με πείσμα. Αλλά όλα πάνε τόσο στραβά που έχω τρομάξει. Τώρα έχω λουφάξει και περιμένω να δω που θα βγει. Όχι με φόβο. Περισσότερο με περιέργεια - να δω δηλαδή πόσο ακόμη είναι δυνατόν να γαμηθεί το σύμπαν.
Αφού ότι κάνουμε μεγαλώνει τις τριβές, ε δεν κάνω κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ πια. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει μόνο του. Ώχουυυυ


UNFURSLAAG>>

"Οι μαύροι πάνθηρες, τι ήταν, ξέρετε;"

Αφήστε με να μαντέψω. Κουαρτέτο εγχόρδων;

Σοβαρά τώρα, ξέρουμε. Και είμαστε με τον Μάλκολμ Χ περισσότερο και όχι τόσο με τον Μάρτιν Λούθερ, αλλά γιατί ρωτάτε;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Τι σήμαινει "Urfurslaag" και σπάω τα δάχτυλάκια μου να το γράψω κάθε φορά στα σχόλια που θέλω να σας απαντήσω; Ε;



Anonymous >>

Brosta stin ithiki , oloi eine adynamoi.Ara prepei na palepseis gia to kalo olon.

Δεν πιστεύω στην ηθική σου (κι ας μην την ξέρω), άρα δεν ισχύει αυτό που λες.
Εξάλλου, σου φαίνομαι για άνθρωπος που αν "πάλευε για το καλό όλων" θα φρόντιζε να το μάθει ένας ανώνυμος στο ίντερνετ, όπως εσύ; Ξεκόλα.


Akous peter hammill, ke vlepo afto to sapio post,(me aparadektes photos)Kati den paei kala..

Μήπως είσαι η Ελένη Λουκά; Κι εγώ που νόμιζα ότι κανέναν δεν σοκάρει πια η Madonna!
Για τις fotos νομίζω κάνατε ότι μπορούσατε όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το βιβλίο της Mαdonnας "Sex" - διαδηλώσατε μαζί με τους άλλους χριστιανούληδες και καταφέρατε να γίνει sold out. Συγνώμη κιόλας.

Τον Peter Hammill να τον αφήσετε στην ησυχία του, που θα τον μπλέξετε με την κυρά τσικόνε. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι κατοικούν στο Λόνδον - αν και για τον Peter δεν φιλάω και σταυρό (sic).


Pistevo oti eine polu pio diskolo na milaei kaneis xoris xideologia.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω! Χα. Επίσης, είναι pio diskolo na milaei kaneis me greeklish.


Ala an kapios asxolite me tin madona dixnei to ποιον toy.

Τι γιατροσόφι πίνετε εκεί στην εκκλησιά;

Anonymous said...

Edaksi loipon, exete dikio.
Paretoyme apo ta bloqs.
Einai san na pigeneis sto kanali to alter kai na tous vrizeis.

Afierono to komati , Modern.
Pados re pedia me pareksigisate, aplos eime distixos trelos gia ta simerina dedomena tis epoxis.

Mantalena Parianos said...

Anonymous >>
Λυπάμαι που μας βρίσκεις χυδαίους - δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σε πείσω για το αντίθετο.
Αλλά όχι να μας συγκρίνεις και με το Άλτερ!





Κάτι απόψεις σαν και τις δικές σου έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Madonna κάνει τέχνη.

Mantalena Parianos said...

Φυλάξου όμως, γιατί εγώ ΔΕΝ κάνω τέχνη!
Και αν το συγκεκριμένο ποστάκιο το βρήκες "χυδαίο", τότε το ποστάκι που θα ακολουθήσει θα το βρεις χειρότερο κι από πορνο-VCD Κυριακάτικης εφημερίδας.

χιιι

Anonymous said...

Den tha ksanartho , telios tyxea vrethika edo, ligo toy hammill.

Kai o kathenas exei diaforetiki adilipsi gia ta pragmata, paradeigma emena, me kourazoun pola pragmata.

H dustixia distixos, oso paei kai megalonei, ta problimata epikinonias, oloi kai perisoteroi mesa sto vourko benoun. (Eime polu aisiodoksos)

Oso gia ta pornografika ulikia eine terastia vioximania, kai sin tis allis, kanei perisotera agoria , na vlepoyn tis kopeles telios sarkas.
Kai distixos apo mikri ilikia , xalame , mas dinei pragmata i koinonia telios sapia, kai meta sinithizeis.Sinithizoun oloi se pragmata pou den eine orea.(poli stin filosofia to riksa..asto )

Anonymous said...

testing
testing
is mounara there?

Anonymous said...

Testing
Testing
Is poustara there?

mako said...

Όχι δεν είμαι η μαμά του Δάντη :0)

Δεν ήταν προφανές;

Anonymous said...

Για μένα οι λέξεις κουιντέτο και κουαρτέτο είναι τόσο αγνές που δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι τις συσχέτιζες με τις ομαδικές συνουσίες.

Mantalena Parianos said...

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ>>

Ρε συ, επί της ουσίας δεν διαφωνώ μαζί σου. Το ζήτημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να ζήσω τη ζωή μου κυνηγώντας δαίμονες - κι ας συμμερίζομαι 1000% την απαισιοδοξία σου ("ο απαισιόδοξος, είναι απλώς ένα πολύ καλά πληροφορημένος αισιόδοξος", λένε).
Η Μαντόνα είναι ένα υπέροχο μηδενικό της ύπαρξής μας - δεν θα ήθελα να πάψουν να υπάρχουν Μαντόνες, γιατί ένας κόσμος όπου όλοι θα άκουγαν Nick Cave και Gustav Mahler θα μου φαινόταν πολύ βαρετός.

Όσο για τους κινδύνους που έχουν οι νέες ψυχές (τα μικρά παιδιά που λες), ε αυτοί δεν απαλείφονται με απαγορεύσεις (να εξαλείψουμε τις Μαντόνες αυτού του κόσμου δηλαδή), αλλά με παιδεία. Ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό...


ΧΑΖΟΜΑΜΑ>>
Φυσικά και δεν είσαι η μαμά του Δάντη, dear! Να σε πειράξω ήθελα!
:)

ΑΡΛΕΚΙΝΕ >>
ΚΙ εγώ προτιμώ ένα κουιντέτο του Σούμπερτ, παρά ένα από τα άλλα, όμως γιατί εκλαμβάνεις εξ ορισμού τον ομαδικό έρωτα ως κάτι "μη αγνό";
:]