Jan 30, 2008

Ευλόγησον...


...όλα τα καλά παιδιά

φωτό που βρήκα στου Πιτσιρίκου


.

5 comments:

The Motorcycle boy said...

Πάντως, επειδή στην φωτο είναι και ο Κούκο ... θυμήθηκα τον Μάκη που έλεγε πως ο συγκεκριμένος είχε τιμήσει την Ελλάδα. Με είχε μπερδέψει. Ίδιες επιδόσεις είχε στο άλμα ο Κούκο, όπως και στην πολιτική. 3 άκυρα, ένα μέτριο και αποκλεισμός. Γι΄ αυτό μάλλον περίμενε την ευλογία του Χριστό -μήπως και τα καταφέρει πουθενά ο χάλιας!

Mantalena Parianos said...

Φίλος του πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν ο παρ΄ ολίγον αυτόχειρας Ζαχόπουλος.
Φίλος του δημοσιογράφου ήταν ο βουλευτής Kουκοδήμος.
Φίλος του Καραμανλή είναι και ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Κλαδάς, ο οποίος πριν πάρει την εξουσία η Ν.Δ., εργαζόταν ως δικηγόρος. Ταχύστροφος και περπατημένος, βοηθούσε τη Ρηγίλλης με πληροφορίες ή διευκρινίσεις για όσα συνέβαιναν στη Σοφοκλέους ή την ευρύτερη αγορά. Ήταν η εποχή που η Ν.Δ., ως αξιωματική αντιπολίτευση, έβλεπε παντού σκάνδαλα. Είχε υπολογίσει χωρίς τις μελλοντικές επιδόσεις της ως κυβέρνηση.

Το 2004, ο Κλαδάς βρέθηκε στα Ολυμπιακά Ακίνητα ως νούμερο δύο του Χρήστου Χατζηεμμανουήλ. Εθεωρείτο κολλητός της Φάνης Πετραλλιά, όταν εκείνη έφευγε για το κομμωτήριο από το υπουργείο Πολιτισμού.
Εκ της θέσεώς του, είχε συνεργασία με τον Χρήστο Ζαχόπουλο, επί παντοδυναμίας του. Εξ ου και το όνομά του βγήκε γρήγορα στον αφρό της υπόθεσης Τσέκου, αν και ο ίδιος εμφανίζει την εμπλοκή του ως καλοήθη.

Ο Κλαδάς ανήκει στην κατηγορία των δικηγόρων που μιλάνε πολύ και των ανθρώπων που ανακατεύονται σε όλα.
Είναι επίσης το είδος του ήρωα που εμφανίζεται περισσότερες φορές στην ίδια ιστορία: Παρών στο κεφάλαιο του υπουργείου Πολιτισμού, επανήλθε σε άλλο κεφάλαιο ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων. Καλό ε;
Στη θέση αυτή βρίσκεται από το 2007 και θεωρείται «φυτευτός Μαξίμου».
ΟΛΑ ΑΥΤΑ εξηγούν την ανησυχία των φίλων του στο Πρωθυπουργικό Γραφείο. Αλλά και την -έστω και χλιαρή- στήριξη στο πρόσωπό του.


Και κάτι ακόμη:
Το ξέρατε ότι, ο δικηγόρος Νικολιτσόπουλος της Τζέκου, είναι και δικηγόρος του Κουρή στην εφημερίδα Παρόν;
Απορείτε ακόμη που α) το Παρόν είναι το πρώτο που δημοσιεύει ποιος θα κληθεί από τον ανακριτή, β) ο Νικολιτσόπουλος ήταν από τους τελευταίους που θα κληθούν (και δεν κλήθηκε ποτέ γιατί μπήκε λέει στο νοσοκομείο εσπευσμένα!!!)
και γ) αυτό εξηγεί το γιατί ο Κουρής κάνει επίθεση στο Πρώτο Θέμα, αφού, με τη συνεργία του Νικολιτσόπουλου και του Κουρή, το Μαξίμου αποπειράται να κλείσει στόματα όπως του Θέμου Αναστασιάδη.
Η μπόχα ξεχειλίζει…

Rizobreaker said...

Ευλόγησον όλους τους άγιους αμαρτωλούς, που θέλουν να πάνε στον Παράδεισο...

Σ' αυτή την αμαρτωλή χώρα...
http://rizobreaker.blogspot.com/2008/01/blog-post_29.html

The Motorcycle boy said...

Ρίξε μια ματιά στο "Καλαμπόκι". Μου ήρθε ένα κείμενο για το σημερινό "πένθος" και το σήκωσα εκεί. Μάλλον θα σου αρέσει.

Κοιλάκανθος said...
This comment has been removed by the author.