Jan 28, 2008

Εκοιμήθη ο αρχιεπίσκοπος. Εσείς πότε θα ξυπνήσετε;


Λάβαρα στιους δρόμους για τις ταυτότητες, στην πυρά: από το βιβλίο κάποιας Μαντόνα Τσικόνε (Σεξ, λέμε) μέχρι τον Τελευταίο Πειρασμό του Σκορτσέζε και από τον Νίκο Καζαντζάκη, μέχρι τον Μίμη Ανδρουλάκη (να λείπουν οι συγκρίσεις, pls).

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο άνθρωπος που ήθελε ένας από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου της πόλης να γίνει Μητρόπολη, δεν είναι πια μαζί μας.
Οι μελλοντίκοί έμποροι όπλων και ναρκωτικών, οι Βαβύληδες, πενθούν επειδή θα μείνουν χωρίς συστατικές επιστολές. Οι παρατρεχάμενοί του πού ψώνιζαν ροζ κασέτες και αγοράκια από την Κουμουνδούρου, πενθούν και τον μνημονεύουν.
Το παρεκκλησιιαστικό για το οποίο "θα έκανε κάθαρση μόνη της η εκκλησία" αγγαλιάται. Γιοσάκης και ο άλλος ο Αθηνών με τα εκατομμύρια ευρώ καταθέσεων (ποιος Θέμος;) ανάβουν ένα κεράκι εις μνήμην του.
Ο θρησκευτικός ηγέτης που ασχολήθηκε με την πολιτική, την Μακεδονία και την Μαργέτη (remember?), αλλά όχι και τα Αλβανάκια, Ρουμανάκια, ΝΙγηριανάκια κ.λπ. της χώρας μας, αφού δεν είπε ποτέ έναν λόγο αγάπης για τα ξενάκια που πρωτεύουν στο σχολείο και δεν τα αφήνουν να σηκώσουν το σημαιάκι του Χριστοδουλιστάν,
που πρέσβευε και στήριζε "τη Δεξιά του Κυρίου",
που φασίζωντας θέλησε να επιβάλλει το θρήσκευμά του σε όλους τους κατοίκους αυτής της οπισθοδρομικής μπανανίας που λέγεται Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

He's got his own little piece of heaven now.


Επιτεύγματά του:
ο αποχαρακτηρισμός εκτάσεων με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση από την εκκλησία, οι κατάφωρες διακρίσεις εις βάρος όχι μόνο αλλόθρησκων πολιτών αλλά όλης της Ελλάδας που τον παρακολουθούσε να απολαμβάνει περίθαλψης που κανείς άλλος έλληνας δεν θα απολάμβανε, το αφορολόγητο των κερδών από τις Μητροπόλεις.
..

Aν μου διαφεύγει και κάτι, leave a comment please.

25 comments:

artois said...

Σου πάει και ο ρόλος του κορακιού.

Σε παραδέχομαι, είσαι πολύπλευρο ταλέντο.

Για επόμενο ρόλο σου προτείνω αυτόν του περήφανου αετού που δεν τρέφεται με "ψοφίμια".

kaltsovrako said...

Παρόλα αυτά, αν ο διάδοχος του αρχιεπισκοπικού θρόνου είναι ο Άνθιμος ή ανάλογης πάστας κουμάσι, θα περιμένω με ανυπομονησία αυτή την Ανάσταση. Τέτοιο χάλι.

avakas said...

έτσι είναι...

τώρα προσδοκούμε...

g vrettos said...

Nα ειναι καλα και ας πεθανε...

Mantalena Parianos said...

ΑΡΤΟΥΑ >>
Σε τι ακριβώς διαφωνείς; Πάντα τα ίδια έγραφα. Απλώς τώρα έγκωσα να βλέπω και να ακούω παντού ειδήσεις για αυτό το θλιβερό ανθρωπακι που είναι υπεύθυνο για όσα γράφω παραπάνω και ίσως για ακόμη περισσότερα.

Η εικόνα και η εντύπωση που αποκομίζει κανείς βλέποντας την -σαν από λόγους ασκητισμού, τι ειρωνεία- λιγνή φάτσα του χουντόδουλου, με κάνει να αισθάνομαι ότι ζω στο Πακιστάν.

"Κοράκια" λοιπόν, είναι όλοι οι όμοιοι του που θα σπεύσουν (τι λέω; εδώ και καιρό το κάνουν) να τον διαδεχθούν, υπονομελυοντας ο ένας τον άλλον, αμειβόμενοι με τα χρηματα που ΕΣΥ κι ΕΓΩ τους πληρώνουμε ωσάν να οφείλαμε. Ποιος τρέφει ποιον λοιπόν, σύμφωνα με τη ζοφερή σου παρατήρηση;

Φιλιά στο εικονοστάσι



ΚΑΛΤΣΟΒΡΑΚΕ >>
Όσο μας κυβερνά αυτό το χριστιανοκρατικό καθεστώς (ο όρος ανήκει στον J95, ο οποίος αναφέρει μάλιστα ότι του προέκυψε πηγαίνοντας να γράψει "χριστιανοδημοκρατικό", αλλά συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αφαιρέσει το συνθετικό -δημοκρατικ), δεν υπάρχει ανάσταση.


ΑΒΑΚΑ >>
Ό,τι να ναι. Εκτός από τις μουσάτες χορεύτριες της "ιεράς" συνόδου.
:]


ΒΟΡΟΣ >>
Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να ΄ναι καλά, αρκεί να μη μας κάθεται στο σβέρκο. Δώσαμε, δώσαμε, λέμε.

Φτάνει.

artois said...

Ποιος σου είπε ότι διαφωνώ και για τα άλλα κοράκια που λες;

Απλώς, νόμιζα ότι διαφέρεις.

οk, έκανα λάθος, αλλά θυμήσου και την παροιμία που λέει "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".

(εικονοστάσι δεν έχω καλή μου, προτιμώ να φιλώ ανθρώπους)

Mantalena Parianos said...

Επιμένοντας, μάλλον δεν θες να μου δώσεις να καταλάβω τι εννοείς με τους γελοίους χαρακτηρισμούς σους.

φιλιά στα λείψανα τότε

artois said...

Θέλω να πω ότι επιλέγεις να φας από "ψοφίμι", σαν κοράκι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα έχεις ακούσει κάτι για επιλογή χρόνου, φάνταζομαι.

Και αν έχεις αγανακτήσει "να βλέπεις και να ακούς ειδήσεις γι αυτό το θλιβερό ανθρωπάκι", φταίνε δύο πράγματα: αυτοί που ετοιμάζουν αυτές τις ειδήσεις (=τζάμπα πρόγραμμα) κι εσύ που τις ακούς.

Ο σταθμός που ακούω εγώ, δεν λέει τίποτα για τον Χριστόδουλο. Παίζει ωραίες μουσικές. Από τα μπλογκς έμαθα πως πέθανε.

Mantalena Parianos said...

ΑΡΤΟΥΑ >>

Στο timing λοιπόν αναφέρεται ο χαρακτηρισμός σου... Αναρωτιέμαι, αν εγώ που τα έχωσα ώς συνήθως είμαι αυτό που λες, τι είναι τα υπόλοιπα blogs που αναπαράγουν τη φρασεολογία από τη "διαλεκτική των τεχνικών της εξουσίας": Άου... αποκοιμήθηκε ο αρχιεπίσκοπος.

Ή κάτι άλλοι που "θα τον θυμούνται λέει για τα ανέκδοτά του και τα σκουλαρίκια των νέων στις εκκλησίες".
¨Ελεος. Αυτοί και πολλοί ακόμη, είναι ο λόγος που η ελλάδα είναι έτσι όπως είναι. Που στο Βόλο έχουν ακόμη ομερτά - δεν τολμάει να μιλήσει κανείς εναντια σε αυτόν τον ρασοφόρο υπερασπιστή του βαβύλη.

Χέστηκα λοιπόν για το timing.

Όσο για το τι "σταθμό" επιλέγω να παίξω στο σπίτι μου, δεν σε κάλεσα να γίνεις κοινωνός του.
Άσε που μπορεί να μην τον ακούω επειδή οι ψηφιακές καμπάνες στις εκκλησίες παίζουν στη διαπασών πένθιμα σήμερα.

Τέρμα το MantalenoΔιάλειμμα - ξαναφόρα τα ακουστικά σου.
Που θα μου κάνεις και κριτική επειδή τα έχωσα αντί να εξασκήσεις την κριτική σου ικανότητα σε όλους όσους από τα χαράματα ευλογάνε αυτόν τον αμφιλεγόμενο σαλτιμπάγκο ή όσους εδώ και βδομάδες ασχολούνται με το ζαχόπουλο.

To timing μου σε μάρανε.

artois said...

Χμμμμμ... oι κακές παρέες φταίνε που δεν αντέχεις πια τη διαφωνία; Αλλά το ξέρεις ότι δεν μου αρέσει το διαδικτυακό γλείψιμο, δεν το ξέρεις;

Kάποιον μού θυμίζεις, κάποιον μού θυμίζεις...

Τους άλλους, που ευλογάνε, δεν τους έχω στο google reader μου για να ξέρω τι γράφουν. Εσένα, όμως, σε έχω. Τι νομίζεις; ότι παίρνω σβάρνα όλα τα μπλογκς;

Ηρέμησε καλή μου.

The Motorcycle boy said...

Γίνεται εδώ κουβέντα περί του "δεν κλωτσάμε ποτέ ένα ψόφιο άλογο"; Χαίρομαι. Και συμφωνώ. Ο Χριστόδουλος ήταν ένα σίχαμα όσο ζούσε και δεν βλέπω το λόγο να αλλάξει αυτό με τον θάνατό του. Ή μάλλον ... με τον θάνατό του έγινε και ένα καλό: αργία την Πέμπτη για το Δημόσιο.

Ας πάμε και στο "ψόφιο άλογο" τώρα -γιατί τα υπόλοιπα κομμάτια της κουβέντας δεν τα πιάνω:
1. Είναι καλό να υπάρχει αντίλογος στο λιβανιστήρι των ΜΜΕ. Εγώ δεν θα το έκανα γιατί βαριέμαι -αλλά όποιος δεν βαριέται, καλά κάνει.
2. Από τις λίγες θεολογικές γνώσεις που απέκτησα στο δημοτικό -ξέρω οτι η Παρθένα Μαρία "εκοιμήθη". Γιατί, σαν θεομήτωρ, θα σηκωθεί μετά και θα πάει να βρει τον γιό της ή κάπως έτσι. Άρα, διατί "εκοιμήθη" ο "μακαριστός"; Έγινε άγιος και δεν μας το είπανε; Γαμώ τα "ψόφια άλογα" είναι! Και δεν μιλάμε για το άτομο, μιλάμε για την εικόνα -εντάξει;
3. Δηλαδή, όταν πέθανε ο Δουρής είπαμε όλοι "ο νεκρός δεδικαίωται"; Είπαμε "ας μην ασχολούμαστε με τον νεκρό"; Όταν πέθανε ο Μαρίνος (από την άλλη πλευρά) βγήκαμε να μιλήσουμε για τον θάνατό του που ήταν αυτοκτονία με το πιστόλι του μπάτσου στον κρόταφο; Μπααα. Μονάχα οι διάσημοι έχουν το δικαίωμα στη μετά θάνατον δικαίωση και μόνο οι κρατούντες αξίζουν μεταθανάτιο σεβασμό. Σωστά;

Υ.Γ.: Μανταλένα -σε όλα συμφωνώ, αλλά τη Μαργέτη άστην έξω. Η γυναίκα είναι η ΘΕΑ ΜΟΥ -ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ. Αμήν.

Mantalena Parianos said...

To γεγονός ότι απαντάω στη μαλακισμένη δίκη προθέσεων που μου κάνεις, αποδεικνύει νομίζω το κατά πόσον αντέχω ή όχι τη διαφωνία. Μήπως οι κακές παρέες φταίνε που κρίνεις τις προθέσεις κάποιου χωρίς να τις γνωρίζεις;
(όπως π.χ. πόσο και για πόσο μου τη έσπαγε ο χριστοδουλος κ.ά. που δεν θέλω να αναφέρω, γιατί δεν μου αρέσει να συζητώ υπό την πίεση κανενός).

Όσο δεν κατανοώ τον υπαινιγμό σου, αλλο τόσο δεν κατανοώ γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να υπογραμμίσεις και το αν σου αρέσει ή όχι να γλύφεις, οφείλω να σε πληροφορήσω όμως πως και τα δυο ακατανόητα αυτά είναι εκτός θέματος αυτού του ποστ.
Φλαμάρεις επικίνδυνα. Και εμένα μου θυμίζεις όΝΤΩΣ κάποιαν που δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου την αναφέρω: τη λαπούτα.

Ξεκόλα, σε παρακαλώ.
Θα καταλήξεις να μου τη σπας πιο πολύ κι απ' τον μακαρίτη.

ΥΓ.
Με το μαλακό τα εξαπτέρυγα, μην ξυπνήσει ο Σάρουμαν.
μουτς
:]

Mantalena Parianos said...

ΜΟΤΟΣΑΚΕ >>
Επιτέλους. Μια ρεαλιστική φωνή. Και οι Site seeing καλά τα έλεγαν το μεσημέρι...

Πάντως ΔΕΝ είναι μόνο τα ΜΜΕ. Όταν ο Αρτουά μου άφησε το υβριστικό πρωτο του σχόλιο, δεν είχα αναφέρει πουθενά τα ΜΜΕ. Για τα γαμωblogs με τα "εκοιμήθη" και "εκοιμήθη" επρόκειτο. Με γέμισαν απόγνωση γαι το μέλλον αυτού του τόπου.

artois said...

Scarlett Mantalena Parianos είπε:Θα καταλήξεις να μου τη σπας πιο πολύ κι απ' τον μακαρίτη.

Frankly, my dear, I don't give a damn.

:-D

The Motorcycle boy said...

Μανταλένα -η μεγάλη μερίδα των μπλογκς έχει γίνει πλέον "θέλω να γίνω Μάκης στη θέση του Μάκη (μπορείς να αλλάξεις το Μ σε Λ άφοβα)" ή "θέλω να γίνω Τατιάνα στη θέση της Τατιάνας". Τουλάχιστον παλιότερα, όλοι ήθελαν να γίνουν Εισαγγελάτοι -υπάρχει κάποια εξέλιξη στο trash.
Μην ασχολείσαι.

Υ.Γ.: Με τον artois έχετε ανοίξει διένεξη σε επίπεδο Χόλυγουντ -ελπίζω λοιπόν να φτάσετε στη φάση "opinions are like assholes ..."

Anonymous said...

Όταν είδα το ποστ βαριόμουν να το διαβάσω όλο. Απλά σήμερα είδα ότι είχε σχόλια...
Το έμαθα από εδώ κ ρώτησα κ κάποιον στη δουλειά αλλά μου φάνηκε απίστευτα βαρετό κ αδιάφορο να διαβάσω οτιδήποτε πάνω σ' αυτό. Δυστηχώς πολλά μπλογκς το είχαν.
Δεν είναι το θέμα αν κλωτσας ψοφιο άλογο... αλλά πόσο mainstream είναι κανείς τελικά σε κάποια πράγματα...

Πόσο μα πόσο συμφωνώ με Artois!!!

Υ.Γ. αποψή μου.

Rizobreaker said...

Μια χαρά τα λες...

Μου την έδωσε κι εμένα αυτή η φάση με τα κανάλια και είπα να γράψω κάτι:
http://rizobreaker.blogspot.com/2008/01/blog-post_29.html

Mantalena Parianos said...

Μοτοσακέ,
η διένεξη με τον Αρτουά δεν ξεκίνησε επειδή διαφώνησαμε, αλλά επειδή με χαρακτήρισε (στην αρχή όπως θα είδες, είδα κι έπαθα μέχρι και να καταλαβω γιατί το έκανε και τι εννοούσε).

Ελλ,
δεν ξέρω τι εννοείς "πολλά blogs το είχαν". Tι είχαν; Την είδηση για το θάνατο του σαλτιμπάγκου είχαν.
Κάποιοι έφτασαν μέχρι και να δικαιολογήσουν τον μακαρίτη, λέγοντας ότι "δεν είναι ζήτημα ανθρώπων αλλά θεσμών".
ΟΚ, ΟΚ. Άντε και το δέχτηκα -που στην προσωπική μου μυθολογία, οι άνθρωποι είμαστε οι everyday heroes, αλλά τέλος πάντων.
Τοτε, γιατί μας ζάλισαν τα αρχίδια (pardon my french) με το ότι "ο πανμακάριστος βίωσε (λέει) με αξιοπρέπεια την αρρώστεια του" και λοιπές μπούρδες;
Τι αξιοπρέπεια έχει το να ταξιδεύει ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΖΕΤ στην αμερική για την μεταμόσχευσή του; Ε;
Κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαιοσύνης και ισότητας σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο αυτής της χώρας;
Θυμάται κανείς τι είπε ο αχαρακτήριστος χριστόδουλος ότνα έφευγε με το τζετ για να κάνει επέμβαση στο αμέρικα; "προσευχηθείτε για μένα" είπε ο Ταλιμπάν, κάτι που δεν το είχε πει ποτέ δημοσίως ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον άνθρωπο αυτού του πλανήτη.
Χέστε με λοιπόν.
Τι αξιοπρέπεια εχει να κάνουν ΌΛΟΙ γαργάρα ότι μέχρι πριν την ασθένεια του μακαρίτη η εκκλησία ΉΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ;

Αυτή είναι η ξεφτίλα της χώρας μας.
Και σόρι ρε Αρτουά που τα γράφω. Αν νομίζεις ότι τα βλέπεις παντού - πάσο.
Στο φινάλε όμως, εγώ πάντα αυτά έγραφα. Δεν έκρυψα τι είμαι.

(Δεν ζει και ο ραφαηλίδης, ρε γμτ, θα είχα κάποιον για συμπαράσταση).


Σύμφωνα με τη λογική σου, Ελλ, θα πρέπει να βάλουμε χέρι και στον Πανούση επειδή χλευάζει / στηλιτεύει / κράζει τα κακώς κείμενα και δη της αναχρονιστικής, τριτοκοσμικής θρησκειοκρατίας στη χώρα μας;

Και είναι mainstream αυτό που κάνω; Εγώ ΆΛΛΟ mainstream είδα στις γαμωτηλεοράσεις. Είδα να "πενθούν όλοι Έλληνες" και ανεγκέφαλους χριστιανούληδες να στήνονται στην ουρά για προσκύνημα στον "μέγα τράγο, τον πρωταγωνιστή με το πριόνι" (thanx, Νιόνιο).

Αυτό είναι το mainstream και το "κυρίαρχο ρεύμα" αν θες, όχι η εναντίωσή μου στους ταλιμπάν της ορθοδοξίας. Μειοψηφία είμαστε σε αυτόν τον τόπο, όλοι οι αντίχριστοι.

ΥΓ.
Με το μαλακό τα άμφια, μη σκιστεί κάνα καλσόν, πάτερ.
Πετάγομαι μέχρι το άβατον για μια διαδηλωσούλα κι επιστρέφω, γαμώ το μεσαίωνά μου γαμώ.

μανταλενομούτς

Mantalena Parianos said...

Ριζοβρεακερ >>
Καλά τα ουρλιάζεις κι εσύ.

Άσχετο: τι γυρεύουν δυο εμβλήματα για losers στο άβατάρ σου, καλέ;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Απλά με αυτό δε νομίζω ότι κάνεις κάτι διαφορετικό από ό,τι τα media.
Όλα αυτά που λες σωστά, αλλά ναι παιζει ρόλο το timing.

Ο Πανούσης Μανταλένα μου δεν έκανε τον έξυπνο τώρα...
Ο Πανούσης έχει τη μαγκιά να τα βάζει με όλους κ με όλα όταν δεν τολμάει κανείς άλλος.

Η μαγκιά είναι να υποστηρίζεις κάτι (ό,τι κ αν είναι αυτό) τη στιγμή που μπορεί να μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ δίπλα σου. Τα εύκολα είναι για τους πολλούς, είτε γίνεται από τη μία πλευρά είτε από την αντίθετη.

Εμένα μου φάνηκε όλο αυτό μία απ' τα ίδια...απ' την αντίθετη πλευρά...

Αν είχα δει να λες τα ίδια σε άλλη στιγμή, τότε ναι, δε θα ήσουν mainstream.

Δηλαδή τι; Άντε κ λέω κ γω
"psofise to palioskilo kai glitose o topos
toses katares pou etroge apo ellines kathe mera pos na min ton piasi karkinos
skata ston tafo tou
nextttttttttttt pleazeeeeeeeee
exoume katares gia olous."
xaxaxaxaxa

Βρε τι ωραία που τα λέμε... μπράβο παιδιά! Τίποτα καινούργιο;
Συμφωνώ με τον Artois κ τον κάθε Artois που ξεφεύγει από τα εύκολα κ δεν τον νοιάζει να γράψει κάτι που θα "τραβήξει" εύκολα (κ λίγο από το μπλογκ του που είδα). Και σε άλλο μπλογκ σε σχόλια που δεν κάνει πίσω έστω κι αν είναι μόνος του εναντίον όλων.

Κοιλάκανθος said...

Είναι διαχρονικά όλα αυτά που γίνονται, το είχε αποτυπώσει άριστα το ο Σαμαράκης:

Πέθανες - κι έγινες και συ: ο καλός.
Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Τριάντα έξι στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι αντιπροέδρων,
εφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερες.
Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το ‘ξερα τι κάθαρμα ήσουν,
τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα.
Κοιμού εν ειρήνη δε θα ‘ρθω την ησυχία σου να ταράξω.
(Εγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την εξαγοράσω
πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το σαρκίο).
Κοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,
ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Δε θα ‘σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.
Μανόλης Αναγνωστάκης
Είναι ντροπή βέβαια να τιμούμε κάτι τέτοια ανθρωπάρια τα οποία δεν προσέφεραν τίποτα στο λαό, και κάτι άλλους πραγματικούς ήρωες όπως τον Γιώργο Ντούρο, δασάρχης Πάρνηθας να τους αναφέρουμε μόνο σε κρυμένα μονόστυλα....πραγματικά ντροπή μας σαν λαός...

Anonymous said...

Ναι, και μπορεί ν' αλλάξει αυτό με τα λόγια;

Θα ήθελα να μας δω στους δρόμους κ κυρίως τους μπλογκερς που περιορίζονται μόνο στο να σχολιάζουν τα αυτονόητα...
Για όλα αυτά που λες Μανταλένα, για τα τζετ κ τα σετ κ ό,τι σκατά τρώνε και κάνουν γιατί έχουν εξουσία επειδή το επιτρέπουμε.
Τα λόγια δε μου λένε τίποτα, το πιο εύκολο πράγμα, όταν όμως σε παρόμοιες καταστάσεις "καλείς" κάποιους (ενώ σου λένε διάφορα) να αντισταθούν στον κάθε Χριστόδουλο που μας πίνει το αίμα, κάνουν την πάπια.

Έχουμε ευτούς που μας αξίζουνε κ λέγε-λέγε λέγε-λέγε μας φεύγει από πάνω το βάρος... γιατί εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς το αποδεικνύουμε με αυτά που ΛΕΜΕ...

Mantalena Parianos said...

Δηλαδή, αν κατάλαβα, συμφωνούμε στην ουσία και διαφωνούμε μόνο στο "πότε" έγραψα αυτό το ποστ;

Αν ναι, το θεωρείς τόσο σημαντικό το πότε ανεβάζω αυτό το ποστ, ώστε να μου πρήζετε το συκώτι και να με αποκαλείτε "κοράκι";

Όσο για τη διάσταση πράξεων και λόγων δεν μπορώ να σε πείσω ούτε εγώ για τις δικές μου ούτε εσύ για δικές, τις οποίες μάλιστα επικαλείσαι.

Λυπηθείτε με όλοι οι αντιδραστικοί και κάντε τίποτα γόνιμο - κράξτε ας πούμε αυτούς που χρειάζονται κράξιμο. Μην τρώγεστε με ανθρώπους με τους οποίους συμφωνείτε. Έλεος.

The Motorcycle boy said...

Μανταλένα, θα έπρεπε να ξέρεις πως ο χαρακτηρισμός του άλλου, ενίοτε, πετάγεται γρηγορότερα από την διαδικασία εισπνοής -εκπνοής. Ρίχνουμε μια ρετσέτα και είμαστε άνετοι μετά. Και ακολουθεί η ανάλυση των απόψεών μας όπου η ρετσέτα λειτουργεί αξιωματικά.
Ξεκινάμε από το "είσαι το Χ" και συνεχίζουμε αναπτύσσοντας τις απόψεις μας με βάση το Χ. Ωραίοι; Άψογοι!

Ρε ell, όχι και τα χώνει σε όλους και είναι μόνος του εναντίον όλων ο Τζιμάκος! Μηντιακή πουτανίτσα που πουλάει γιαλαντζί αμφισβήτιση (Λαζόπουλος με μακρύ μαλλί) έχει καταντήσει ο Τζιμάκος από την εποχή που οι Ταξιαρχίες έπαιζαν στο Σκάιλαμπ (μιλάμε για αιώνες πίσω!). Ήρθε στα μέσα του '80 να πουλήσει ιδέες του τύπου "LSD στη λίμνη του Μαραθώνα" -όταν αυτά τα είχαν ξεχάσει ακόμα και οι χίππηδες που τα είχαν πρωτοπεί. Έλεος με τον κάθε κάλπη πια!
Υ.Γ.: Παναθηκαναϊκός και ΚΚΕ σε άβαταρ; Τι άνθρωποι κυκλοφορούν -δεν το πίστευα όταν το είδα! Μπράβο στο παλικάρι για το θάρρος του!