Mar 12, 2007

Postitute #8 - Mια μπριζόλα, λίγο σεξ και τ’ αγόρι μου

-Να το συζητήσουμε, βρε Ιουλιέτα. Δεν δύναμαι να κατανοήσω διατί αποκλείεις προκαταβολικώς την κρεατοφαγία, τωόντι αύτη καταδείκνυται παντοιοτρόπως ευεργετική δια την υγεία. Αν δοκίμαζες έστω την πεολειχία;

Μεθαύριο είναι τρίτη και 13. Αντιμεθαύριο Τετάρτη και 14: Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας (ΠΗΜΠ).

Η ανθρωπότητα έχει θεσπίσει Παγκόσμιες Ημέρες για κάθε πιθανή και απίθανη τύψη της. Έχεις ενοχές για κάτι; Βρες μια ελεύθερη ημερομηνία και θέσπισε τη δική σου Παγκόσμια Ημέρα. Εγώ π.χ. σκέφτομαι πολύ σοβαρά να θεσπίσω την επέτειο του χωρισμού μου, Παγκόσμια Ημέρα που Δεν Σπάμε το Κεφάλι του Γκόμενου (μια ουσιαστική κοινωνική Mantalenoπροσφορά στην Ανθρωπότητα για την ανεκτικότητα και την αδελφοσύνη).
Οι Παγκόσμιες μέρες πάντως έχουν πληθύνει επικίνδυνα και αν δεν βρεις ελεύθερη ημερομηνία, μην εκπλαγείς - δεν τρέχει τίποτα: το πολύ-πολύ να προσθέσεις κι εσύ μια ακόμη, αφού δεν είναι λίγες πια οι περιπτώσεις όπου δυο Παγκόσμιες Ημέρες συνωστίζονται στην ίδια ημερομηνία. Παράδειγμα;

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου ας πούμε, είναι η Παγκόσμια Ημέρα του π (=3,14).
Απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθηματικούς και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Μαρτίου επειδή, λέει, η ημερομηνία 14/3, στο αγγλοσαξωνικό σύστημα γράφεται 3, 14 (χαλάρωσε κύριέ μου, που πάς αμέσως να πηδήξεις αράδες, θα φτάσουμε και σε αυτό που θες).


Συνεχίζω λοιπόν: η μέρα αυτή γιορτάζεται με πάρτι σε πολλές μαθηματικές σχολές του κόσμου και τα πάρτι ξεκινούν ακριβώς στη 1:59’ γιατί οι αριθμοί 1, 5 και 9 είναι αυτοί που ακολουθούν τα ψηφία του δεκαδικού 3,14159… (Με παρακολουθείς, θείε Πέτρο ή ακόμη πασχίζεις με την εικασία του Γκόλντμπαχ;)


Aφού, λοιπόν, ξεμπερδέψεις με το πάρτι στο Μαθηματικό Αθηνών (αυτή την εποχή έχει κατάληψη, πορεία, διαδήλωση, πόλεμο, συναυλία διαμαρτυρίας και τουρνουά Go και γκιούλ στο αμφιθέατρο), μπορείς να συνεχίσεις με τη δεύτερη αλλά εξόχως ουσιαστικότερη διάσταση της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Την Παγκόσμια Μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Πρόκειται για την ανδρική εκδοχή της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται ακριβώς ένα μήνα μετά τη γιορτή του κατάπτυστου αυτού Αγίου των ερωτευμένων που μας κάνει να ανταλάσσουμε λουλουδάκια, χαντρούλες και κουκλάκια, ενώ το μόνο που θέλουμε είναι να τη βρούμε στο κρεβάτι με κανένα όμορφο κουκλί.


Η Παγκόσμια Μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας λοιπόν απευθύνεται σε όλους τους άντρες που ως φαλλοκρατικά γουρούνια, το μόνο που θέλουν είναι ένα πιάτο φαΐ, σεξ στα γρήγορα και να πουν κανένα σύντομο, βλακώδες ανέκδοτο με τους φίλους τους. Η πρωτοβουλία για την εξαίσια αυτή ημέρα θα πρέπει να αποδοθεί σε έναν άντρα, φυσικά. Κάποιον Αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό ονόματι Τom Bertchie του σταθμού 103,7 FNX που κατοικοεδρεύει στο εξωτικό Rhode Island των ΗΠΑ και που καλύτερα να μην τον δεις πώς είναι στη φάτσα, γιατί δεν θα θέλεις να ξαναφάς μπριζόλα μετά απ’ αυτό.


To ζήτημα που ενσκήπτει βέβαια, και ευλόγως κατά τη γνώμη μου, είναι τι γίνεται αν δεν ξέρεις να ψήσεις σωστά μια μπριζόλα. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να την πετύχω στο ψήσιμο και στο αλάτισμα τη ρουφιάνα! Απ’ το άλλο δεν έχω πρόβλημα, δόξα τω θεώ, είναι σαν το ποδήλατο και το κολύμπι: αν το μάθεις μια φορά καλά, δεν το ξεχνάς.
Με το μπριζολίκιο όμως τι γίνεται; Και αυτή η μαρινάτα με λευκό κρασί, ρίγανη και αλάτι μου φαίνεται πιο δύσκολη από το δεύτερο σκέλος αυτής της Παγκόσμιας μέρας. Γιατί άντε και πες πως την έφτιαξα τη μαρινάτα μου και του τη βούτηξα εκεί μέσα (τη μπριζόλα, ντε). Πόση ώρα θα την αφήξω να μουλιάζει; Και πριν τη βάλω στο γκριλ θα πρέπει να την τινάξω;

Και αν ο γκόμενος μου το θέλει το T-Bone του σενιάν; Πόσην ώρα θα πρέπει να το αφήσω να ψήνεται πριν του δώσω να βάλει κι αυτός κάτι στο στόμα του; Κάνα τεταρτάκι ή κάνα μισάωρο;

Α, όλα κι όλα. Εγώ σε ένα τεταρτάκι θέλω να ‘χω τελειώσει και σε κάνα μισάωρο να τον έχω βάλει να κοιμάται. Δεν θα γίνουμε και τοιχογραφία στην Πομπηία.



_________________________________________________________

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Άρθρο της Κυριακής", στις 11/3/2007.
.

9 comments:

Χαμένο κορμί said...

Μας έχεις ταράξει στην κονσέρβα ρε! Λές οτι είσαι μόνη, στο γυμναστήριο, στο βίο, στη μουσική... Αυτός ο παπάρας ο Sum τί σκατά κάνει ρε;

Μω μανάρα σήκω πάνω και κάνε καμιά δουλειά στο σπίτι μπάς και ξυπνήσεις. Δώσε Post στο λαό μαρή.

Χαμένο κορμί said...

Οσον αφορά το ποστάκιο το ίδιο:
Το δεύτερο στο οποίο αναφέρεσει, είναι ένα sensitive θέμα για εμένα, συνεπώς, δέν θα τοποθετηθώ επι του θέματος και έτσι θα σου στερήσω την τεράστια σοφία που θα εμπεριέχετω στη ν άποψή μου (καθότι, παντογνώστης ναούμ').

Οσο για τη μπριζόλα... ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΣ... εμείς που νηστεύουμε δηλαδή, πρέπει να πάρουμε τομπούλο τέτοια μέρα ε; (όπως τον παίρνουμε και κάθε αγίου βαλεντίνου)...σνιφ

ΠΡΕΖΑ TV said...

Σε λιγες μερες θα ειναι η παγκοσμια ημερα της περιοδου!!!!
Που θα το γιορτασουμε;;;

Σπύρος Σεραφείμ said...

"Τώρα έχω λουφάξει και περιμένω να δω που θα βγει. Όχι με φόβο. Περισσότερο με περιέργεια - να δω δηλαδή πόσο ακόμη είναι δυνατόν να γαμηθεί το σύμπαν.
Αφού ότι κάνουμε μεγαλώνει τις τριβές, ε δεν κάνω κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ πια. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει μόνο του. Ώχουυυυ"

Για αυτό κι εγώ σου έγραψα ένα post στις χαμηλές πτήσεις και στο αφιέρωσα κιόλας, είναι όλα όσα έχω στο μυαλό μου ως απάντηση σε αυτό που έγραψες. Όσο για την απάντησή μου στο baby you 're niaou madonna, επιτρέπεται η αναδημοσίευσις, έχεις την έγγραφη άδεια του συντάκτη... χαχαχα
χρόνια ήθελα να το γράψω αυτό!
Α, τώρα που το θυμήθηκα, θηρίο, απάνω τους...

Anonymous said...

Mantalenia ?

Pes moy , pious diskoys protimas apo hammill kai giati ?

Χαμένο κορμί said...

Σήκω κι έλα απο το blog μου...
Σου έχω μια δουλειά...

The Motorcycle boy said...

Γαμώ το μυαλό μου, διάβασα το ποστ και μου άρεσε, μετά διάβασα τα σχόλια -λες και ήμουν σε κηδεία. Να έρθεις πάλι πίσω γρήγορα
Υ.Γ.: Ο πρεζέμπορας που λέγαμε καταθέτει μερικά από τα όπλα του.

Mantalena Parianos said...

ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ >>

Ρε συ! Τι οίστρος είναι αυτός!
Ξεκινώ να απαντάω:

[Μας έχεις ταράξει στην κονσέρβα]

Έ, όχι και κονσέρβα. Αύριο - μεθαύριο που θα τα τσουγκρίσουμε με το ¨Αρθρο, γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα, θα αναρτώ τα ΙΔΙΑ ποστάκια που θα τους έγραφα για το ένθετο, στο blogάκι μου.
Να σου πω και κάτι που παρατήρησα;
Πολλοί αντιμετωπίζουν με δυσπιστία το γεγονός ότι ένα post μου έχει δημοσιευθεί πρώτα στην εφημερίδα - είμαι βέβαιη ότι αν το ανέβαζα πρώτα εδώ, ή χωρίς να έχω γράψει πως "δημοσιεύθηκε στο Άρθρο... μπλα μπλα μπλα", θα κάναμε πιο πολλή φάση, με τα comments που θα μου άφηναν. Τώρα δεν μπορώ να το αντιληφθώ γιατί το αντιμετωπίζουν ως κάτι ξεχωριστό, για μένα δεν είναι καθόλου big deal.

"Λές οτι είσαι μόνη, στο γυμναστήριο, στο βίο"

-Και στο Bios!

"Αυτός ο παπάρας ο Sum τί σκατά κάνει ρε;"

-Προσπαθεί να βρει χρήματα για να ζήσουμε. Κι εχει μπλέξει άσχημα, believe me. Σήμερα το πρωί, έβγαλε από την τράπεζα τα 50 τελευταία του ευρώ και επόμενα χρήματα περιμένουμε μετά στις 15 Απρίλη.
άι άι άι

"Δώσε Post στο λαό μαρή"

-Τι με πέρασες; Καμιά postάρα;
:D



PREZA TV >>
"Ημέρα της περιόδου";

Όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα καμία τέτοια μέρα αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ ή από τις παγκόσμιες Οργανώσεις. (επίσης δεν βρήκα και το χιούμορ μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
;)


ΣΠΥΡΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ >>
Ευχαριστώ πολύ ρε συ και για το post και για το σχόλιό σου αυτό...

Strange days have found us


ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ>>
"pious diskoys protimas apo hammill kai giati"

Αυτό θα γινόταν ωραία συζήτηση αν μάθαινες να γράφεις σωστά το όνομά μου.


ΜΟΤΟΣΑΚΕ >>
This is madness, ρε.

:ΡΡρρρΡΡΡΡρρ

Anonymous said...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που σοκαρε με το σεξουαλικο του περιεχομενο