Apr 14, 2006

Sexstory 1990 μ.Χ. - 2006 μ.Χ., part 6 (last)


Προηγούμενα κεφάλαια:
Μέρος Α’, Μέρος Β’, Μέρος Γ’, Μέρος Δ’, Μέρος Ε’


1988 μ.Χ. Ο προικισμένος απ’ τη φύση πορνοστάρ Τζον Χόλμς, με 2.274 ταινίες και υπερπολλαπλάσιες γυναίκες στο ενεργητικό του, πεθαίνει από ΑΙDS.
Αν πήδαγε κατά μέσο όρο δυο απ’ τις παρτενέρ του σε κάθε φιλμ… πόσο μας κάνει, ε… χμ… κάτσε να υπολογίσω… Να μην έχω δει ποτέ ταινία του, ρε παιδί μου!

1990 μ.Χ. Στη γαλλική αποικία Cap d’ Age, ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός. Για να διατηρήσουν το couleur local, οι αρχές προσλαμβάνουν ειδικά στυνομικά σώματα που πείθουν όσους πηγαίνουν ντυμένοι στις παραλίες να γδυθούν.
Και να φανταστείς ότι ύστερα από 15 χρόνια, στην Ελλάδα, στα βλαχοχώρια με θάλασσα, εμάς μας κυνηγούν για τον αντίθετο ακριβώς λόγο.

1992 μ.Χ. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’, ανακοινώνει επισήμως πως «δεν υπάρχει σεξ στον Παράδεισο» διότι «οι εκεί κάτοικοι δεν το επιθυμούν καθώς έχουν πάρει τη μορφή αγγέλων». Στους μουσουλμάνους τουλάχιστον έχουν παρθένες να τους περιμένουν, οι χριστιανοί πώς την είδαν έτσι; Βρε μπας και είναι δάκτυλος του Μασκαριώτατου;


Τυπική διαφήμιση της νέας εποχής. Ούτε ποδήλατο δεν μπορείς να διαφημίσεις χωρίς υπόνοια πηδούκλας.



Αυτό πάλι ούτε νέο είναι ούτε σχετικό, άρα μάλλον άσχετο με το θέμα μας. Αλλά έχει πλάκα!Συνεχίζουμε;


1993 μ.Χ. Η διαβόητη Λορήνα Μπόμπιτ κόβει το πέος του 26χρονου συζύγου της, Τζον, και μετά το πετά στην αμερικανική ύπαιθρο (sic). Εκείνος το βρίσκει και του το επανασυγκολλούν ύστερα από 9 ώρες πλαστικής χειρουργικής. Τα επόμενα τρια χρόνια σταδιοδρομεί ως πορνοστάρ και ύστερα αποφασίζει να κυρήξει το λόγο του Θεού στο Λας Βέγκας.
Ωραία η αμερικανική ύπαιθρος, δεν μπορείς να πεις. Λουλουδάκια, πουλάκια…


1994 μ.Χ. Ο άλλοτε «Βασιλιάς της Pop» και νυν transformer, Μάικλ Τζάκσον, κατηγορείται ότι πλήρωσε σε 13χρονο αγόρι 26 εκατ. δολάρια προκειμένου να πλαγιάσουν μαζί. Οι αρχές ανακρίνουν άλλα πέντε αγόρια. Η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια αλλά ο Jacko αθωώνεται ελλείψει στοιχείων (ήταν η πρώτη φορά, έκτοτε έγινε βετεράνος των δικαστηρίων).
Παιδικό πάρτι με σφραγίδα εισαγγελέα.

1997 μ.Χ. Ένας άλλος βετεράνος πορνοστάρ, ο Τζον Ντόου (με περισσότερες από 800 ταινίες στο ενεργητικό του) πρωταγωνιστεί στο «Ο Πιο Τυχερός Άντρας του Κόσμου», όπου κάνει έρωτα με 101 γυναίκες.
Κάτι σαν τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, αλλά στο πιο adult.

1998 μ.Χ. Ο οργανισμός φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), επιτρέπει την κυκλοφορία του χαπιού Viagra.
Λες γι’ αυτό οι Αμερικάνοι να γαμούν όλο τον κόσμο;


1999 μ.Χ. Τα τέλη της ταραγμένης αυτής δεκαετίας βρίσκουν την πορνοστάρ Χιούστον να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ για τους περισσότερους ερωτικούς παρτενέρ μέσα σε μια μέρα. Η φιλόπονη Χιούστον θα κοιμηθεί με 620 άντρες μέσα σε 20 ώρες, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τα προηγούμενα ρεκόρ των Τζασμίν Σαιντ Κλαιρ (300 άντρες) και Άνναμπελ Τσονγκ (251).
Πηδάτε, σκουπιστείτε, τελειώσατε.

2000 μ.Χ. Η πορνογραφία ειναι πλέον μια από τις πιο ανθηρές βιομηχανίες στην κοινωνία των θεαμάτων. Στη Σίλικον Βάλλεϋ της Αμερικής όπου παράγεται η πλειοψηφία των ταινιών σκληρού πορνό, σε μια λωρίδα γης 30 χιλιομέτρων δραστηριοποιούνται περισσότερες από 100 εταιρίες παραγωγής. Με κόστος μόλις 20 χιλιάδων δολαρίων και μιάμισι μέρα γύρισμα για κάθε φιλμ, η παραγωγή πορνοταινιών αποφέρει ετησίως στο χώρο μικτά κέρδη που υπερβαίνουν τα 4 δισεκατομύρια δολάρια.
Ρε, μπας και κάνουμε λάθος δουλειά με τα blogs;



2006 μ.Χ. Έχοντας αποχαιρετήσει ίσως τον πιο παράδοξο σεξουαλικά αιώνα, για πρώτη φορά τα αρκτικόλεξα «μ.Χ.» θα μπορούσαν να μην σημαίνουν «μετά Χριστόν» αλλά «μη Χειρότερα»: δυο χιλιετίες και βάλε από τη γέννηση του Θεανθρώπου, μια μελέτη του MSNBC αποκαλύπτει με στοιχεία ότι το online sex στο Ίντερνετ αποτελεί σήμερα μια βιομηχανία των 20 εκατ. δολαρίων το χρόνο και ότι το cyber sex είναι το υποκατάστατο της σαρκικής μας ικανοποίησης. Το Ίντερνετ είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο και οποιοσδήποτε διαθέτει μοντεμ και υπολογιστή έχει πια πρόσβαση στην παγκόσμια πορνογραφία. Αν και δύσκολα δημοσιεύονται έγκυρες στατιστικές, εκτιμάται ότι χίλια και πλέον sites για ενηλίκους, αποφέρουν έσοδα 2 δισεκατομμυρίων το χρόνο.
Θα το ξαναγράψω μπας και το εμπεδώσω: Λες να κάνουμε λάθος δουλειά με τα blogs;

Bonus pic:
Πάμε σαν άλλοτε!



17 comments:

Mantalena Parianos said...

Αγαπητέ Αλέξη (μπορώ να σου απευθύνομαι στον ενικό;), αισθάνομαι τρο-με-ρα κολακευμένη που κάνεις ποστ στο μπλογκ μου... οφείλω να σου πω ότι σε διαβάζω τακτικά και σε έχω προσθέσει στα links μου!
Για να απαντήσω στο πρώτο ζήτημα... ΔΕΝ νομίζω ότι θέλω να εκδώσω ποτέ κάτι (ίσως επειδή θέλει όλος ο υπόλοιπος κόσμος) και ΑΝ παρεμπιπτόντως ήθελα, θα απευθυνόμουν απέυθείας στην "πηγή", δηλάδη σε κάποιον εκδότη και δεν θα περίμενα να με ανακαλύψουν...
Όσον αφορά τα links, στο ίδιο σημείο όπου δημιουργείς ένα νέο ποστ, (Create), μαρκάρεις τη φράση ή τη λέξη που θέλεις να κάνεις link και μετά πατάς το τέταρτο κουμπάκι από αριστερά στο toolbar (τέταρτο μετά το πλήκτρο των bold γραμμάτων). Θα σου εμφανιστεί μια οθονούλα όπου θα γράψεις το http της συγκεκριμένης σελίδας που θέλεις να λινκάρεις, ε βουαλά!
Χάρηκα πολύ που πέρασες από το blog μου και σε ευχαριστώωωω για το ενδιαφέρον.
(πετάω απ' τη χαρά μου! φαίνεται;)

J. said...

Μανταλένα, βλέπω ένα φιξάρισμα στο σεξ, αλλά αυτό το φιξάρισμα είναι τόσο cool που πάλι δεν με πειράζει καθόλου. ΄Αλλωστε δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να περιγράφεις την πραγματικότητα. Επίσης βλέπω πολλές φωτογραφίες που αξίζουν πάνω από 1.000 λέξεις, πολύ μου αρέσει αυτό. Να σου συστήσω ένα new blog in town ?
Ονομάζεται "Αφήστε με να ολοκληρώσω", η διεύθυνση είναι
http://oloklirono.blogspot.com και, μην πάει ο νους σου στο κακό, είναι απλώς μία προσπάθεια αντίδρασης και απόδρασης στην χαζοπαραθυρίτιδα που έχει ενσκύψει στην ελληνική τηλεόραση. Υποσχόμεθα καυστικά σχόλια και καταπληκτικές φωτογραφίες, ζητούμε επίσης καυστικά σχόλια και ό,τι προαιρείστε...

Mantalena Parianos said...

JP
Λυπάμαι που βλέπεις ένα "φιξάρισμα στο σεξ" και όχι μια κριτική διάθεση σε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ -παρεμπιπτόντως και στα σεξουαλικά ήθη. Δοκίμασε να σερφάρεις στα προηγούμενα posts μου...
Από ελληνική τηλεόραση βλέπω μόνο ειδήσεις και αυτό αν τύχει. Σόρρυ. Δεν νομίζω ότι το blog μου είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να promo ενός άλλου blog με τίτλο σαν κι αυτόν που αναφέρεις.

Anonymous said...

1988: λευκός ή μαύρος ήταν ο μακαρίτης;
1990: ...καταπληκτική πρόταση για διακοπές! Να'σαι καλά!
1992: Βουρ για την Κόλαση!
(1993: Αντε βρε..! Αγνώριστος έγινες..!)
1994: Αχ και να τον μπουζουριάζανε.. Φίνα θα πέρναγε με τους βαρυποινίτες..
1997: Συγγνώμη, η ταινία τι διάρκειας ήτανε;;
1998: (.. ναι, ναι - κι από τότε έχουν κυκλοφορήσει κι ένα σωρό generics..)
1999: Ε, ένα 'Αξια!' οφείλουμε να το πούμε.. (η 'τιμή', 'τιμή' δεν έχει..)
2000: Ε, δεν κατάλαβα.. Θα θέλατε να είσθε παραγωγός ή ηθοποιός..;
2006: Ποτέ δεν είν'αργά να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό.. Παιδούλα είσθε ακόμα..!

-Τι; αυτό ήταν;; Μπουχουχου... Ξανασκεφθείτε το, σας παρακαλώ. Περάσαμε τόσο όμορφα σ'αυτές τις προβολές.. Κάποιες cut scenes, κάποια extras, κάποια alternative endings, όλο και κάτι θα βρείτε, δεν χωρεί αμφιβολία..

Weirdo

Mantalena Parianos said...

Μπορεί να έχεις δίκιο αγαπητή γουίρδο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι λίαν συντόμως το μπλογκάκι των συναισθηματικών μου σημειώσεων θα γίνει πορνο-συγκέντρωση. Η "ολοκλήρωση" της σειράς Sexstory νομίζω ότι προκύπτει την πλέον κατάλληλη ίσως στιγμή...

Anonymous said...

Ας είναι, λοιπόν.
Σεις ξέρετε καλύτερα.
Αναμένουμε νέα, κι εξίσου ενδιαφέροντα projects σας.

Weirdo

Mantalena Parianos said...

Ε, καλά! Μη φανταστείς ότι η ζωή μου έχει και... concept!
Αλήθεια, που γιορτάσετε την Ανάσταση εφέτος;

Anonymous said...

Καλύτερα without concept..
(και δι' υμάς και δι' ημάς!)

Ανάσταση εφέτος, ίδωμεν - μακάρι away from this evil city..
Σεις; (θα εξακολουθήσετε να απασχολείσθε στα γνωστά βραδινά χόμπυ σας την Εβδομάδα των Παθών;)

Weirdo

Mantalena Parianos said...

Αν εννοείτε το DJινγκ, Μεγάλη Παρασκευή παίζουν μόνο οι Ιούδες, γουίρδο (και Παρασκευές περνάει τροπολογίες και η κυβέρνηση τώρα που το ανακαλώ).
Αν εννοείτε πάλι, τα άλλα night games που κάθε μη χριστιανό κορίτσι αποφεύγει να στερηθεί δοθεισης ευκαιρίας (ανθρώπου θέλοντος -ακόμη και Θεού μη επιτρέποντος), ΔΕΝ θα τα στερηθώ ούτε κι εγώ ούτε κι εσείς φαντάζομαι. Έχω βάλει στο μάτι κάτι δενδρώνες στις όχθες του Στρυμόνα, όπου φαντάζομαι ότι θα ήτο πολύ βουκολικό το να διαπράξω σεξ εν τω μέσω των (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα αυτού του ποστ). Γι' αυτούς που τους αρέσει δε, να τους παίρνουν και μάτι, στον εν λόγω ocation κυκλοφορούν και νεροβούβαλοι.
Μόνο ο Κουστουρίτσα με μια κάμερα λείπει από το σκηνικό.

Mantalena Parianos said...

*location, ήθελα να γράψω.
Και μη φανταστείτε ότι ανέθεσα την εύρεση σε location finder σαν να ήμασταν σε διαφημιστική (το πιάσατε το υπονούμενο;). Μπορούμε και μόνες μας.

Anonymous said...

Δεν είχα σκοπό να σας θίξω, προς Θεού, αγαπητή Μανταλένα.
Φυσικά και δεν φαντάστηκα ότι θα αμαρτήσετε Μεγ. Παρασκευή (αναφερόμουν, ενδεχομένως σε άλλες ημέρες της Μεγ. Εβδομάδος, πιο ανώδυνες..)
Χαχαχα.. Περιμένουμε video των Στρυμονικών σας οργίων..
(A, μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε ένα GPS.. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο, δεν χάνεσαι ποτέ..!)

Weirdo

Mantalena Parianos said...

Μπα! Δεν είπα ότι με προσβάλλατε! Απλώς ΔΕΝ θα πάιξω ντι-τζει εκείνο το βράδυ σεβόμενη τους χριστιανούς που θέλουν να μην ακούσουν Goo Goo Muck και να ακούσουν ψαλμωδίες. Επίσης, ΝΑΙ, θα βγάλω τα μάτια μου (πάλι δεν προσβάλλομαι, ε!)
Και κάτι ακόμη: ΕΣΕΙΣ όταν κάνετε σεχ, ΔΕΝ "χάνεστε"; Εμένα μου συμβαίνει συνέχεια. (αλλά δεν θέλω GPS)

Mantalena Parianos said...

Τώρα το είδα αυτό με το βίντεο... ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ. Αυτά είναι παιχνίδια για δυο (και άντε δυο τρεις ακόμη). Αλλιώς θα ήταν Ειδική Προβολή (ελεύθερη είσοδος, πληρώνεις μόνο το ποτό σου).

Anonymous said...

Αν χανόμαστε λέει...one way ticket to space..

Πάντως, φιρί-φιρί το πάτε, γλυκιά μου.. Λέτε ότι σταματάτε τα sex stories, διότι θεωρείτε (και καλά)ότι η στιγμή είναι κατάλληλη - Εν αντιδιαστολή, εξακολουθείτε να ομιλήτε χωρίς αιδώ δια το σεχ (και μάλιστα η χθεσινοβραδυνή ζώνη δεν ήταν ακόμη ακατάλληλη../ΠΡΟΣΟΧΗ στο Ρ/Τ Συμβούλιο..)και να μας απειλείτε ότι θα βγάλετε τα μάτια σας... (Σεις μας μάθατε -with evidence- ότι η επιστήμη μπορεί να σας τα βάλει πάλι στη θέση τους..)

Και η ειρωνεία είναι ότι μπορεί εσείς να λέτε όλα αυτά τα ξεδιάντροπα, αλλά κι εμείς το συνεχίζουμε...

Μάλλον τα θέλει κι εμάς ο arse μας..! χεχε

Weirdo
(δια το βίντεο, καλά, μην τα παίρνετε, μια κουβέντα είπαμε.. έτσι, ρίξαμε άδεια, μπας και πιάσουμε κανένα..λαβράκι!)

Anonymous said...

(...α, και με την ευκαιρία -αν και αφορά άλλο post-, δεν μας απαντήσατε ποτέ στο what "ΕΕ" stands for...

Ουφ... μας σκάσατε
Weirdo)

drskafidas said...

ναις μπλογκ... θα σου ερχομαι!

Mantalena Parianos said...

EE = Έτσι! Έτσι!
(λέω γω τώρα...)

drskafida
Θενκς ε λοτ!