Mar 22, 2009

Τσεβδή, αλαζονική, καθυστερημένη, κουτοπόνηρη εξουσία



Κοίτα έπαρση το αρχιδάκι. Η αλαζονεία της βλαχιάς και της εξουσίας μιας παρέας κουτοπόνηρων χοντρών φασιστοκαθυστερημένων, που ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα και τώρα προσπαθωντας να πουλήσουν -ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή της κατάρρευσης- πνεύμα, μαλακίζονται δημοσίως θεωρώντας μας κι εμάς όλους τόσο μαλάκες όσο είναι αυτοί, οι Ζαχόπουλοι και οι Βουλγαράκηδές τους.
Κακοί ηθοποιοί, λεκέδες της ιστορίας.
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ εσύ σιωπηλέ αναγνώστη.

Από το tvxs:

Το θέμα είναι πιο σοβαρό επειδή ο Πολ Κρούγκμαν κέρδισε το Νόμπελ Οικονομίας για τις θέσεις του, οι οποίες αναφέρονται στις αιτίες της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και προτείνουν λύσεις και διεξόδους.
(...)
Αφορούν από τις επιδοτήσεις στις τράπεζες μέχρι τις κρατικές επενδύσεις, όλα δηλαδή τα θέματα που υποτίθεται ότι θα απασχολούσαν στοιχειωδώς και το οικονομικό επιτελείο της σημερινής κυβέρνησης.


Είναι δυνατόν ο αρμόδιος υφυπουργός να μην έχει πάρει μυρωδιά από τη μεγάλη συζήτηση που γίνεται διεθνώς, να μην ξέρει καν την ύπαρξη του Κρούγκμαν (στο βίντεο διαβάζει το όνομα του) ή το φύλο του, παρότι ο νομπελίστας επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών;



.

8 comments:

Anonymous said...

Μπούρα γαμήσου παραιτήσου

Mantalena Parianos said...

"Άκουσα πολλά και πρέπει να απαντήσω"...

Φάτε ένα μαλάκα ρε...

χα χαααα

Anonymous said...

μη βριζεις τα καθυστερημενα συγκρινοντας τα με τον υπερτατο μαλακα

Anonymous said...

Στο παρελθόν η Ελλάδα είχε το κόλπο της δραχμής για να αναπληρώνει την χαμένη ανταγωνιστικότητα. Η δραχμή απλά έπεφτε αιωνίως έναντι των πάντων και τα μπαλώναμε τα πράγματα. Έτσι τα προβλήματα του συστήματος τα πλήρωνε η μεσαία τάξη, βλέποντας συνεχώς τα εισαγόμενα προϊόντα να αυξάνονται, τη στιγμή μάλιστα που σε πολλές άλλες οικονομίες έπεφταν.

Όλα τα αναπτυξιακά νομοσχέδια και επιδοτούμενα προγράμματα δεν έχουν κάνει και δεν θα κάνουν τίποτα. Οι μόνοι που ενδιαφέρονται για αυτά τα νομοσχέδια είναι οι αεριτζήδες και η διεφθαρμένη επιχειρηματική τάξη που, αιωνίως έχει βρει τον τρόπο να οικονομάει από αυτά τα τερτίπια.

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα επενδύσει λεφτά με γνώμονα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουν τα μάτια μας κατά καιρούς. Σαν αποτέλεσμα λοιπόν, οι μόνοι που επενδύουν λεφτά είναι αυτοί που είναι στην κλίκα, αυτοί που θα δώσουν για να πάρουν και αυτοί που έχουν κάποιο κρατικό συμβόλαιο στην τσέπη τους. Κανένας δεν αναλαμβάνει τον ρίσκο μιας επένδυσης στην Ελλάδα. Κανείς δεν κάνει κάτι αν δεν είναι εξασφαλισμένος. Και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Κανείς δεν αναλαμβάνει ρίσκο!

Η κατάληξη είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι πολύ σύντομα, τα πράγματα απλά θα χειροτερεύουν. Μέχρι που και πόσο θα αντέξουμε δεν έχω ιδέα. Για αυτό όμως που είμαι σίγουρος είναι ότι η χώρα απλά θα γίνεται πιο φτωχή.

spiral said...

Όλα τα λεφτά είναι η αντίδραση της τύπισσας από πίσω όταν αντιλαμβάνεται τη μαλακία που εκτοξεύτηκε... Fuckin' αντανακλαστικά...

Anonymous said...

de nomizw oti i typissa exei ktalabei tpt re paidia

barietai ti zwi tis

lol

mahler76 said...

ρε τι άτομα ρε!!!

PAP DX said...

Και που να ξέρει ρε συ Μανταλένα ποιος είναι ο Κρουγκμαν; Σάμπως δείχνουν ποτέ εξωτερικές ειδήσεις τα δελτία των ιδιωτικών καναλιών; Μόνο ανάλυση των δημοσκοπήσεων, μαλλιοτραβήγματα, και αναζήτηση του βαθύτερου νοήματος πίσω από το "κουράστηκα" του καραμανλάκου. Να τους το εξηγήσω εγώ το βαθύτερο νόημα: "Θέλω επιτέλους να τελειώσω το παιχνίδι στο Playstation χωρίς να με διακόψετε"