Jan 12, 2009

Έργα και ημέρες της Νέας Δεξιάς


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

mailed by Katt

4 comments:

Anonymous said...

Έξαλλοι οι δάσκαλοι
…διότι πλέον πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους την επίσκεψη στους γιατρούς (αντί να κόβουν το περίφημο χαρτάκι από το βιβλιάριο ασθενείας) και μετά να πηγαίνουν αυτοπροσώπως στον ΟΠΑΔ, για να το κατεθέσουν, με προοπτική να πάρουν κάποια στιγμή στο (απροσδιόριστο) μέλλον τα λεφτά από το ασφαλιστικό τους ταμείο.

Ήτοι: ταλαιπωρία+από δύο χαμένες μέρες επιπλέον για τη δουλειά για κάθε έναν. Γιατί “πηγαίνω στον ΟΠΑΔ να καταθέσω τα παρασταικά - ξαναπηγαίνω για να εισπράξω τα είκοσι - τριάντα ευρώ” σημαίνει ότι ΔΕΝ πηγαίνω στο σχολείο για να κάνω μάθημα.

(Ή σε οποιαδήποτε άλλη Υπηρεσία του Δημοσίου, καθώς το καψώνι ισχύει για όλους τους ΔΥ)

Ποιός #$%^&*(&^% το κατάφερε ΚΑΙ αυτό; Φεσώνοντας συστηματικά τους γιατρούς, τους ανάγκασε να μη δέχονται πλέον “χαρτάκια” . Με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάσει το κόστος για την κοινωνία, χωρίς καν να επωφεληθεί ούτε ένα ευρώ το συγκεκριμένο Ασφαλιστικό Ταμείο!

(Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική…)

Jimmy Bloody Rose said...

M.. μ... μ... με τρομάζεις!

ZwZw said...

Νομίζω πως ετοιμάζεται και το εορταστικό τεύχος και των 5 ετών με 324 σκάνδαλα της Νέας Τρομοκρατίας!!!

The Motorcycle boy said...

Καλύβα, δίκιο έχεις, αλλά ξεχνάς να προσθέσεις κάτι. Όταν οι Δ.Υ. καταθέτουν τις αποδείξεις πληρωμών ΔΕΝ παίρνουν τα λεφτά που έδωσαν στο γιατρό! Δεν παίρνουν τίποτα! ΘΑ τα πάρουν, μετά από κάνα χρόνο και βάλε. Διότι, αν υπήρχαν τα λεφτά, θα τα δίνανε κατευθείαν τα ταμεία στους γιατρούς όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. (Τα λεφτά ως γνωστόν, τα παίξανε και τα χάσανε στα δομημένα).

ΑΡΑ, οι ασφαλισμένοι σε Δημόσια Ταμεία, πληρώνουν κάθε μήνα για την υγειονομική τους περίθαλψη ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ να αρρωστήσουν, πληρώνουν ΚΑΙ τον γιατρό από την τσέπη τους!!

Όπως είπε ο Αβραμόπουλος, "θεωρώ οτι έκλεισα έναν κύκλο, ολοκλήρωσα το έργο μου στο Υπουργείο Υγείας και τώρα νιώθω έτοιμος για άλλο υπουργείο"!!! Ωραίος;