Jan 27, 2009

Κακλαμάνη παραιτήσου τώρα, φασίστα


- Στις 4 το πρωί, που έστειλες τις μπουλντόζες να καθαρίσουν το παρκάκι Κύπρου και Πατησίων, αδιαφορώντας για τους νόμους, μόνο τα τανκς βγαίνουν, δεξιέ αληταρά.

"Κάτοικοι της περιοχής και δύο δημοτικοί σύμβουλοι υπέβαλαν μήνυση κατά του δημάρχου και των αρμόδιων αντιδημάρχων, καθώς και των αρμόδιων διοικητικών υπαλλήλων."

- It was about time.

Εδώ, λίγα λόγια για το πώς ήταν αυτό το παρκάκι που οι κάτοικοι, ένα μήνα μόλις πριν, ήθελαν να το καθαρίσουν και οι δυνάμεις της Νέας Δεξιάς
το ισοπέδωσαν , στέλνοντας μετά κιόλας, τα ΜΑΤ να καταλάβουν δημόσιο χώρο!


Οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο blog των παιδιών της περιβαλλοντικής ομάδας 41ου Λυκείου Κυψέλης.

.

9 comments:

Anonymous said...

ρε Κάφρε για πάρκο προορίζεται ο χώρος...
150 δένδρα 8α τοποθετηθούν και θα φτιαχτεί και η παιδική χαρά καραγκιόζη...
μάθε πρώτα και μετά μίλα...

Ελεύθερος Σκοπευτής said...

Κάφρος είσαι εσύ και αυτοί που ψηφίζεις, φίλε.
Που νομίζουν ότι μπορούν να περιφρονούν τόσο επιδεικτικά τις αποφάσεις οι οποίες είχαν κυρήξει μη εκμεταλεύσιμο αυτό το κομματάκι γης.


Για περισσότερα δες εδώ, πριν τολμήσεις να ξαναμιλήσεις

http://www.tvxs.gr/v4012

pølsemannen said...

Μα γιατί να παραιτηθεί ο άνθρωψ;

Τόσες μίζες για ξέσκισμα υπάρχουν ακόμα...

Anonymous said...

¨Εβαλε τους κολόμπατσους να φυλάνε το χριστουγεννιάτικο και έστειλε τα συνεργεία να ξηλώσουν τα αιωνόβια.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ

TeddyBoy said...

Τραγικός δήμαρχος. Και να φανταστείς όταν εξελέγη έλεγα ότι μπορεί να είναι δεξιός αλλά φαίνεται να έχει όρεξη για σοβαρή δουλειά.
Σκατά στα μούτρα μου και μένα!

The Motorcycle boy said...

Ναι, πάρκο θα γίνει ο χώρος -δηλαδή πλατεία, τσιμεντομένη, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες ε; Κι από κάτω θα γίνει υπόγειο πολυόροφο πάρκινγκ -πως σου φαίνεται;

Μήπως ιδιωτικοποιείται το παρκάκι; Λέω -ΜΗΠΩΣ!

Ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ -σε λίγο θα μας ζητάει βεβαίωση τραπέζης για το πιστωτικό μας όριο ο δήμαρχος των αθηναίων εμπόρων προκειμένου να μας επιτραπεί η είσοδος στο ιστορικό κέντρο.

Anonymous said...

ΔΟΜΟΤΕΚ ΑΕ. ΟΜΗΡΟΥ 14. Ν.ΨΥΧΙΚΟ, 15451 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Tel: 210-6718310 210- 6747313. Fax: 210-6747313 Τα στοιχεία της εταιρείας που έχει αναλάβει το πάρκινγκ.

Anonymous said...

Και για να θυμηθούμε και τα έργα και τις ημέρες του στον τομέα αυτόν ο κύριος Κακλαμάνης πέρα από το πάρκο Λέλας Καραγιάννη και το κτήριο του Βωβού στον Ελαιώνα, για το οποίο έφτασε μέχρι και να καλεί σε συγκέντρωση, αυτός, ένας εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας, εναντίον ενός Ανωτάτου Δικαστηρίου(!), διαπράττοντας τεράστιο ατόπημα, έχει ταχθεί υπέρ και της ανάπλασης του Άλσους Παγκρατίου με την κατασκευή θεάτρου μέσα στο πάρκο, επιτιθέμενος σε έναν ακόμα ελεύθερο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

PAP DX said...

Αφού ακριβώς απέναντι και διαγώνια (δίπλα στον "Αχιλλέα" και την "Disco ABC" για τους παλιούς) υπάρχει και άλλο πάρκινγκ, τι το θέλουνε κι άλλο;
Εκεί κοντά έμενα παλιά και θυμάμαι ότι το σπίτι που υπήρχε εκεί (μονοκατοικία, οπότε υπήρχαν ήδη τα πιο πολλά δέντρα) γκρεμίστηκε το 1981. (Άραγε τι έγινε ο μουσάτος ο γέρος που έμενε εκεί;). Σχεδόν 30 χρόνια μετά δεν το πείραξε κανείς το παρκάκι. Έπρεπε να εκλεγεί ο Νικήτας ο δημαρχάρας μας για να το "αναπλάσει" και αυτό. Δεν του φτάνει το εμπορικό κέντρο του Παναθηναϊκού";;;

...την ανάπλαση και την ανάπτυξή μου μέσα!