Sep 11, 2008

Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες

7 comments:

The Motorcycle boy said...

Μετρημένες ναι -αλλά που θα φτάσουν; Γιατί νούμερο είναι το 30 νούμερο είναι και το 30.000 ας πούμε. Μόνο που μέχρι το δεύτερο δεν αντέχω να μετρήσω.

The Motorcycle boy said...

"Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομίας διατηρείται το αφορολόγητο όριο των 10.500 για όλα τα δελτία παροχής υπηρεσιών- και για αυτούς που απασχολούνται από περισσότερους τους ενός εργοδότη- ωστόσο η πρόβλεψη αυτή αφορά στους εργαζόμενους κάτω των 30 ετών.

Ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι σε αυτή την απόφαση- για το ηλικιακό όριο- κατέληξε «επειδή δεν θέλουμε να διατηρήσουμε επ άπειρον το απαράδεκτο καθεστώς των συμβάσεων έργου, που υποκρύπτουν συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, γι' αυτό και μπήκε το ηλικιακό όριο»." Από το Flash αντιγραμμένο.

Χαχαχα, είδες τι πλάκα έχουν οι άνθρωποι; Πέρα από το ότι τους είναι παντελώς άγνωστος ο όρος freelancer -το φοβερό είναι και η λογική τους! Επειδή κάποιοι κερατάδες εργοδότες δεν θέλουν να πληρώνουν ασφαλιστικά κ.λ.π. και καλύπτουν την εξαρτημένη εργασία με αποδείξεις παροχής θα την πληρώσουν τα θύματα οι εργαζόμενοι! Χαχαχα, προσκυνώ!

Mantalena Parianos said...

Μαλάκα μου, τα έχω δει όλα!

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ πριν μας καταστρέψουν ανεπιστρεπτί!

Κοιτα εδώ...

http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/09/y.html

The Motorcycle boy said...

Το είδα. Αλλά περί "διώξτε τους" διαφωνώ. Αυτό έπρεπε να γίνει πριν ένα χρόνο, τώρα το παραμύθι τελείωσε. Τον ήπιαμε για τα καλά πάει να πει.

PAP DX said...

Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες...

...εκτός αν οι δημοσκοπήσεις επιμένουν ότι προηγείστε και ότι είστε "καταλληλότερος για πρωθυπουργός". Τότε μην κάνετε τίποτα... Όλα (και όλοι) δουλεύουν για σας...

paperflowers said...

Γιατί το κράζετε το παιδί? Είχε κ γενέθλια προχθές κ δεν μπόρεσε ούτε ένα κεράκι να σβήσει με τα τόσα προβλήματα που έχει...
Έχετε δει πιο σεμνό και ταπεινό πολιτικό? Ούτε μιλάει, ούτε λαλάει ο γλυκός μου! Κάθεται όλη μέρα κρυμένος στο σπίτι γιατί δεν του αρέσει η δημοσιότητα και τα μεγάλα λόγια.
Κανείς δεν έχει καταλάβει το μεγαλόπνοο σχέδιό του... Είδατε στις εφημερίδες ότι μόνο καμιά
50αριά φορολογούμενοι δήλωσαν εισόδημα άνω των 900,000 ευρώ πέρσι?
Σου λέει ο Κωστάκης "δεν γίνεται έτσι δουλειά. Πώς θα πάμε μπροστά με μόνο 50 πλούσιους"?
Και ανέθεσε στους υπουργούς και στους συγγενείς τους να πλουτίσουν,με όποιον τρόπο μπορούν, για να μπορέσουν να επενδύσουν -στο τέλος της τετραετίας πάντα- στην ελληνική οικονομία και να πάρει τα πάνω της κι αυτή!
Θα διπλασιάσει τους εκατομυριούχους επενδυτές δηλαδή μέχρι τις επόμενες εκλογές!
Ένα θα σας πω: Λίγη υπομονή και κατά τη διάρκεια της τρίτης τετραετίας, θα δούμε τα λαμπρά αποτελέσματα της πολιτικής του!

Anonymous said...

Ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Ο κόσμος παιρνάει μια δύσκολα εποχή. Η πολιτική ηγεσία του τόπου ζει πλέον σεμνά και ταπεινά. Τί άλλο θέλουμε. Αυτοί μας δίνουν το παράδειγμα κι εμείς ακολουθούμε.