Sep 10, 2008

Ποτέ μου δε φοβήθηκα κανένα CERNικό

κλικ στη φωτό - CERNεται άνθρωπος στη μέση

Παιδιά, χάρηξκα πολύ που τα είπαμε. Είμαι τραραγνμέμνη και δεν βρίσκω λόγια να σας περιγράψω την απέραντη θλίψη μου για το επερχόμενο τέλος του κόσμου μας.

ΟΚ, δεν ήταν πάντοτε ωραία εδώ στη γη, είμαστε γεμάτοι σιχαμάτζικες και λαπούτες, πούτιν, σαντάμ, χίλαρες, πάλιν και Μπούςτηδες, βουλγαράκια και ζαχόπουλους
και αν εξαιρέσεις τα καλά αυτά δείγματα του ανθρώπινου είδους, υπάρχουν και κάτι άλλοι τρισχειρότεροι που θα τους άξιζε να φύγουν αυτοί πρώτοι και να μας αδειάσουν τη γωνιά, παρά εσείς κι εγώ που μας αρέσουν τα λουλούδια και το σεξ από πίσω.


Αλλά anyway. Εδώ που φτάσαμε, ο Χώκινγκ και κάτι άλλοι μπαροί επιστήμονες γκά--γκα θα κάνουν παιχνίδι κι ας μας πάρει όλους ο διάολος και ας μας φάει το μαύρο το σκοτάδι (επιστημονικό είναι αυτό το τελευταίο - έχει να κάνει με τις μαύρες τρύπες).

Οι Μάγιας τοποθετούν το τέλος του κόσμου το 2012. Το ίδιο κι εγώ! Σύμπτωση;

Οι επιστήμονες του Cern λένε ότι θα ξεκινήσουν για μια μέρα ξεκωλιάζοντας το μηχάνημα, αλλά ότι δεν είναι παρά αργότερα που τα σωματίδια θα πιάσουσι την ταχύτητα του φωτός - σιγά μην γκαζώσουν με τη μια, ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά, η επιστημονική τρεχαντήρω.
Λοιπόοον.

Σε μια-δυο μέρες, θα έχει γίνει το μοιραίο ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΜ (γαμώ το σόι και το σόου τους) και μετά θα κολήσουμε όλοι σας σαν ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΜΠΟΛ και οι μικρές μικρές μαύρες τρύπες που θα δημιουργηθούν σε αυτό το πείραμα που θα τρέχει λέει για τα επόμενα δέκα χρόνια, θα μας πάρει και θα μας στείλει στο πυρ το εξώτερο, στο τρίγωνο των βερμούδω και στον έξαποδώ.
Εδώ έρχομαι ΕΓΩ, που ερμηνεύω επιστημονικά το πείραμα και σου λέω: δεν θα τους βγει παιδί μου. Αντί για 10 χρόνια, σε 5-6 χρόνια ΤΟ ΠΟΛΥ, θα γίνει μια μαύρη τρύπα ΝΑΑΑΑ, που θα μας ρουφήξει όλους.
Κι έτσι θα επιβεβαιωθεί και η προφητεία των Μάγιας.

Μην πείτε ότι δεν σας τό 'πα αν τύχει και συναντηθούμε σε καμία άλλη διάσταση, κωλόπαιδα. Θα έχω μάρτυρες.
Ποιους;
Κάτι κθούλου, κάτι εξωγήινα άλιεν και κάτι διαστημικά βακτήρια σε σκοτεινά πλάτη και εύρη που θα μας βρουν, ουδείς γνωρίζει πώς γαμώ το 666 μου - και ήθελα να κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ εμένα που με βλέπεις.

Ας είναι.
Ο έγκριτος Λιακόπουλος είπε ότι "θα έρθει το τέλος", και μετά έβγαλε νέο πακέτο προσφορών στη φόρα (κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, σκέφτομαι - κι αν δεν έρθει το τέλος σύντομα, ίσως μας το στείλει εκείνος, με αντικαταβολή).

Πάω κι εγώ να κοιμηθώ λοιπόν, με τον πρώτο τυχόντα. Να περάσω ευχάριστα (κι αν όχι ευχάριστα, τουλάχιστον δημιουργικά), την τελευταία νύχτα του κόσμου.
Αν ακουσετε τίποτα κρότους και κραυγές προς το πρωί, μη δώσετε σημασία.
Ή εγώ θα είμαι ή το CERN.

ΥΓ.
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι εμβριθώς καθώς ξεντύνομαι και χαϊδεύομαι για τελευταία φορά, μπορεί να είναι και σεισμός. Ή ο Sum που γυρνάει τύφλα και σκουντουφλάει στα έπιπλα που τους αλλάζω θέση κάθε μέρα για να τον κρατάω σε εγρήγορση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό να κάνετε κι εσείς. Να περάσετε τις τελευταίες μας μέρες στη γη εποικοδομητικά, πυρετώδικα και σε έξαρση (ό,τι να ΄ναι).
Να πάτε π.χ. στις Βρυξέλλες να συζητήσετε για τα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.
Θα είστε και πιο κοντά στις μαύρες τρύπες.

------------end of transmission------------

bzzz

ssde6rbm we98y 9q

Update
Σχετικά με την επέμβαση/παρέμβαση του Ανθρώπου στη Φύση, συμφωνώ με τον μακαρίτη George Carlin, και ας μην ήταν επιστήμονας.
Αν είναι να χαθώ, ας χαθώ φυσικά. Με προσωπικό στυλ και αξιοπρέπεια. Δεν μου φαίνεται καθόλου σωστότερο το να με πυροβολήσουν, από το να με δαγκώσει κροταλίας.Μέχρι το τέλος του κόσμου το 2012, μην τρελαίνεστε

Mantalenoμούτς
Σας φιλώ

9 comments:

barel said...

Το τέλος του κόσμου έχει έρθει προ πολλού. δυστυχώς τώρα ζούμε όλοι στο παράδεισο. και προσπαθούμε να τον κάνουμε κόλαση για να έχει λίγο κέφι.

λολιτα said...

αι λοβ κολαση...

The Motorcycle boy said...

Αν έρθει το τέλος του κόσμου παραγράφονται οι δόσεις των δανείων; Ή θα μας κυνηγάνε οι τραπεζίτες (και οι φρονιμίτες) μέχρι τον αγύριστο;

Mantalena Parianos said...

Περνάω ένα δράμα με τη συγκάτοικο που φοβάται το τέλος του κόσμου.

The Motorcycle boy said...

Ε και τι φοβάται; Μην τελειώσει ο κόσμος και δεν την ξυπνήσουν και την ξεχάσουν μέσα στην αίθουσα; Ρε μην ανησυχεί -θα το καταλάβει από τις ταξιθέτριες που σκουπίζουν.

AA said...

Ωραία ταινία (Για το Until The End Of The World λέω).

Μη μασάς όμως με τις χαζομάρες που μας λένε οι ντίβες...αυτό με το τέλος του κόσμου είχε ξαναγίνει πρίν απο 4 δισεκατομύρια χρόνια και είδες...σιγά σιγά ξαναβρήκαμε το δρόμο μας και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξαναπροσπαθήσουμε :-)

Χαμένο κορμί said...

Α μωρη σιχαμένη που με πρόλαβες και ήθελα να κάνω ΕΓΩ (είμαι και ο πρώτος εγώ) να κάνω ένα γαμάουα πόστ περι του μηχανήματος τουτουνού...

Αλλα πού θα μου πάει...

Anonymous said...

ιχ μπιν;

γιατί απ'οτι βλέπω αυτό το πράμα* cernει πλανήτη

και η ΝΔ έχει μόνο μια 4ετία πριν την ημερομηνία λήξης του κόσμου;

άραγε υπάρχει θάνατος μετά τη ζωή; 85 στους 100 λένε όχι, ξέρουν κάτι;

και γιατί έχει πέσει τόσο πολύ η μπλογκόσφαιρα τελευταία; που πήγαν οι καλές μέρες των ντεμασκέ-parties;

και τέλος γιατί είστε τόσο μόνοι και ανέραστοι ρε 700ευροι παίδες και παιδίσκες; εγώ στην ηλικία σας ήλπιζα και προσπαθούσα ο αφελής να μην υπάρχει κουρελής, γεράσαταν πριν την ώρα σας;

μπουμ λέμε

υγ. αι λοβ κολασμένες


*χελ βέτους μποργιάνους τυφλοπόντικους

Fmotis said...

Πολύ καλός ο Carlin. Λέει μερικά πράγματα με το όνομά τους κι ας το κουκουλώνει με μια τεράστια δώση χιούμορ. Ας μη φοβόμαστε, γιατί τότε είναι που θα πέσει ο ουρανός και θα μας πλακώσει.