Sep 2, 2008

Της Βουλής το κάγκελο

7 comments:

Mantalena Parianos said...

Σιούφας: "δεν θα ξαναεπανέλθω"...

Ένα μάτσο γέροι που παίζουν εκλογές, που παίζουν με τα χρήματά μας και τη νοημοσύνη μας


Δείτε το μέχρι το τέλος για να αποκτήσετε ιδίαν άποψη... αξίζει.

Anonymous said...

NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κος ΔΗΜ. ΣΙΟΥΦΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Ν ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007!

Aπο βίντεο θα παει η κυβέρνηση Καραμανλή!
Αυτή τη φορά οι Πασόκοι έχουν στα χέρια τους μερακλίδικο βίντεο με τις μεθοδεύσεις των μεταμοντέρνων Τραγάκηδων και Σταύρου στη διάρκεια της αναθεώρησης του Συντάγματος. Η πλάκα είναι οτι το συγκεκριμένο βίντεο δεν πρόλαβε να το περιλάβει η μονταζιέρα του Μαξίμου!...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Σε πείσμα των αστείων γκαλλοπατζήδων οι οποίοι επιμένουν να βγάζουν τον πιο "κρυμμένο" πρωθυπουργό (sos -προστατέψτε τον Καραμανλή σαν την Καρέτα-Καρέτα, είναι η παραγγελία!) που πέρασε απο την Ηρώδου Αττικού ως "καταλληλότερο", έρχεται το σήμα της ανοιχτής παλάμης μιας ολόκληρης κοινωνίας, σαν απάντηση στην επικοινωνιακή διαχείριση του χαζοΜαξίμου.

Δεν είναι μόνο η αποκάλυψη-βόμβα που ετοιμάζει ο Γιώργος. (δες -http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=84109%29

Οι νεόπλουτοι ΟΝΝΕΔίτες που μας κυβερνάνε, μετα την ιστορία με τα ομόλογα και τους κουμπάρους, μετά το Βατοπέδι το οποίο μετέτρεψαν σε "Πλουμή-Σωτηρόπουλο", μετά τον νεκρό Τσαλικίδη που έφυγε δίχως να δικαιωθεί, μετά την κοροιδία με την Ζίμενς , μετά το ξεβράκωμα τους με τον Ζαχόπουλο, μετά την γελοία παλαιοδεξιά υπόθεση Παυλίδη, είναι ικανοί για όλα.
Είναι ικανοί να εμπλέκονται εκει που δεν το βάζει ο νους.

Anonymous said...

Άκουσα την εξήγηση ότι η φράση "αυτός είναι εκτός γραμμής",που αποδίδεται σε βουλευτή της ΝΔ όταν πήρε τα χέρια του το ψηφοδέλτιο, σήμαινε λέει ότι ο ψηφίσαντας έχει σημειώσει ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ. Χαχαχαχαχα! Δουλέψτε μας κι άλλο, μπορείτε! Βρε ουστ!

Anonymous said...

Πέφτω από τα σύννεφα απίστευτο δεν το πιστέυω!!!

Anonymous said...

Είναι δυνατόν, δεν το πιστεύουν τα μάτια μου! Αιδώς,.. αχρείοι, συγγνώμην,Αργείοι!!!!!