Jul 26, 2008

Ένας σκύλος που τον έλεγαν Leo


Το video από εδώ

Update και τηλέφωνα από το Patsiouri

Όπως έγραψε και ο Αθήναιος, συγχαρητήρια στη δημουργό του βίντεο που κάλυψε με “συννεφάκι” τα πληγωμένα μέρη του σώματος του ζώου.

Ένα παλιότερο post με τίτλο Aδέσποτη Τύχη

Για τη Μπόρα, το σκυλί που χαμογελούσε

.

6 comments:

Mantalena Parianos said...

Το γεγονός είναι ακόμη πιο αποτρόπαιο (όχι πως απο μόνο του δεν αρκεί ως πράξη), αν αναλόγιστεί κανείς ότι όπως λέει ο γιατρός, ο Λίο είναι μόλις 15 μηνών ή κάπου τόσο.
Όσοι έχουν σκυλιά, ξέρουν πως σε αυτή την ηλικία, ο σκύλος ακόμη παίζει και ότι δεν μπορείς να έχεις προσδοκίες "εκπαίδευσης" ή πλήρους υπακοής απ' αυτόν, πόσο μάλλον από έναν αδέσποτο. Αυτό για το αρχίδι που τον κακοποίησε, επειδή όπως ειπώθηκε "ο σκύλος μπορεί να ενόχλησε".

Anonymous said...

"για το αρχίδι που τον κακοποίησε"


θρασύδειλο κάθαρμα ξέρουμε τι φύλο είσαι και που μένεις
σύντομα ο πόρος θα σου φαίνεται πολύ μικρός για να κρυφτείς


F4A

Freedom 4 Animals

Mantalena Parianos said...

Δεν επικροτώ καθόλου το σχόλιό σου ανώνυμε.

Και σε παραπέμπω στα λόγια του καλού γιατρού στο βίντεο για την ανθρώπινη ζωή.

Anonymous said...

Good post.

Ares said...

Εγώ επικροτώ το σχόλιο του ανώνυμου και μακάρι να συμβαίνει έτσι.
Αυτά τα θρασύδειλα ανθρώπινα απορρίματα της ανθρώπινης δυσωδίας στηρίζονται οτι υπάρχει νόμος που θα τους προστατέψει απο το να τουε επιτεθεί το πλήθος. Εάν δεν υπήρχε νόμος να τους προστατεύει θα το έκαναν? Ασφαλώς και όχι χωρίς να έχουν τις ανάλογες επιπτώσεις που κάνουν και οι ίδιοι στα ζώα.

Ares said...

Συνήθως είναι είτε γέροι με το ένα πόδι στον τάφο και τους φταίνε οι πάντες που είναι γερόντια-ζόμπι είτε είναι νεότεροι της περιοχής, ίσωα ακόμα και "οικογενειάρχες" υπεράνω πάσσης υποψίας όπου και πάλι τους φταίνε οι πάντες που είναι αποτυχημένοι, έχουν εκεί ένα παλιομάγαζο όπου περισσότερα είναι τα πρόστιμα της εφορίας παρά τα κέρδη και εφόσον δεν μπορούνε να αυτοκτονλησουνε για την αποτυχία τους στην ζωή (δυστυχώς για τους υπόλοιπους) ξεσπάνε στα ζώα όπου γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν καμμία απολύτως επίπτωση. Ξέρετε είναι οι τύποι όπου εάν δούν γυναίκα στην ποντικότρυπα-"μαγαζί" τους, τους τρέχουν τα σάλια. Μιάς και η "αντρογυναίκα" τους-εάν έχουν-μοιάζει στον κουασιμόδο.


Ίσως ενασ δεύτερος Εμφύλιος υα βοηθούσε να απαλλαγούμε απο όλα αυτά τα απορρίματα που σίγουρα δεν είναι ούτε αισυάνονται Έλληνες.

Μαχαιριά και αλάτι λοιπόν...το σύνθημα.