Jun 18, 2008

Που να σφίξουν και οι ζέστες

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα μσέα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να
δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα.
Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι
γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά την λξέη σαν σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

16 comments:

lucy said...

να μην ανησυχώ δηλαδή που το διάβασα νεράκι το κείμενο;

αθεόφοβος said...

Απίστευτο και όμως σωστό!

Bliss said...

αιπτσευο κ οωμς
αιθλνιο

meez said...

Σαφώς και δεν ισχύει για όλους !
Είναι μόνο για μας που έχουμε κάνει το upgrade στο firmware (C.A.N.C.E.R. 2.0.1 r3) , και μπορούμε να χρησιμοποιούμε το εξελιγμένο OCR .

Φρικουάζ !

Anonymous said...

Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

κλαε εγω γφαρω χορινα εστι τα μσυκιτα μου. δληδαη μπρυοον να τα δβαιζαυον οιλο;;; gnorudbekranig!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Ksenitemenos said...

Ax Ax Ax pkala eexi... Alla puo na sifksuon kai oi zstees, den mas szwseii pia topita!

Giannis Kafatos said...

αρα γατιρε μου εμιαι ετναξει!
ωραιότατο ποστ!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos
:)

So_Far said...

Τεράστια ιστορία το πώς διαβάζει ο εγκέφαλος.
Πριν από δυο χρόνια η Γαλλία αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν τα παιδιά στα σχολεία να διαβάζουν, γιατί διαπίστωσε υψηλά ποσοστά δυσλεξίας ( άγγιζαν το 35 % ) και ακόμα υψηλότερα κατανόησης κειμένου.
Παρατηρήθηκε επίσης κάμψη στην κατανόηση των τύπων της φυσικής και των μαθηματικών , δεδομένου ότι η φωτογραφική απομνημόνευση εκεί δεν βοηθάει καθόλου αν δεν κατανοείς τί αντιπροσωπεύει τί ..
Το απέδωσαν στο ότι ακολουθούσαν εξ' ολοκλήρου το το συγκεκριμένο σύστημα
Στην Ελλάδα ακολουθούμε μεικτό σύστημα για να μάθουν τα παιδιά ανάγνωση , δηλαδή μαθαίνουν τους φθόγγους ως ήχους , φωτογραφίζουν τη συλλαβή και προχωρούν στη λέξη , φωτογραφικά
όσοι το διαβάσαμε χωρίς πρόβλημα, μήπως την ώρ που διαβάζαμε ανασυνθέταμε τη λέξη όπως την ξέραμε;
Έχοντας π.χ. εμπειρία από διάβασμα, ακόμα και αν δεις διάσπαρτα τα γράμματα μπορείς να συνθέσεις αν όχι την ίδια τη λέξη μια παραπλήσια λέξη και να φτάσεις προσεγγιστικά στο σωστό αποτέλεσμα,
αν όμως βάζαμε ένα παιδί 10 χρονών στην Ελλάδα με τη φτωχή εμπειρία σε ανάγνωση και με πανάθλιο εκπαιδευτικό σύστημα, τί θα έκανε;
Απορία
Πολύ ωραίο ποστ

paperflowers said...

Τέλειο!!!

ΥΓ Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο ήταν το "απρώνθονις εκέλγφοας"!

PAP DX said...

Και εγώ που χάρηκα γιατί νόμισα ότι επιτέλους δουλέψανε τα ναρκωτικά... Πτι ρε γαμώτι!

Anonymous said...

Upgrading firmware… please wait…

Anonymous said...

«Εκοιμήθη την 29 Ιουνίου του σωτήριου έτους 2008 και εις την πάνδημον μετά τριήμερον, δημοσία δαπάνη, σε ηλικία 29 ετών, η λαοπρόβλητη Μανδαληνή, συζ. Μιχ. Παριανού και αδελφή νοσοκόμα κατά το βιοποριστικό επιτήδευμα, ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με γενναιότητα για πολλούς μήνες, και ενώ τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο γλωσσοκομείο με έντονα συμπτώματα θερμοπληξίας.

Η Μανταλένα, δημοσιογράφος και ταξιδεύτρια του διαδικτύου, όπως ήθελε η ίδια να αυτοαποκαλείται, και έγραφε άλλωστε και στο αγγελτήριο του θανάτου της, δεν θέλησε να τελεστεί πολιτική κηδεία, αλλά θρησκευτική. Και αυτό έγινε γιατί ήθελε να φύγει το ίδιο ήσυχα όπως άλλωστε έζησε, χωρίς να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα.

Η κηδεία της, η οποία ετελέσθη εν βαθυτάτη συγκινήσει, έγινε στο νεκροταφείο της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας στην Πάρο εχθές το απόγευμα και μεταδόθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας on-line από το www.online-funeral.com, ακολουθούμενη από σύσσωμη ποιμαντική περιοδεία μετά των ιερών ανδρώων προσκυνήματων των μελών του παλιοημερολογήτικου Τάγματος της Παναγιάς της Τριακονταπυλιανής Παροναξιώτισσας. Το φέρετρο με τη σορό της ήταν σκεπασμένο με δάφνινο στεφάνι με την επιγραφή "Grateful Dead" που απέστειλε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μπιλοζηριστών Κρήτης, κ. Σαμάνος Υποκρητάκης.

Το λείψανο της, παραμένοντας άθικτο και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, προκάλεσε έντονους τριγμούς στα θεμέλια της ορθοδοξίας με αποτέλεσμα την πρόωρη σύνταξη διερευνητικής επιτροπής υπό την υπόβλεψιν του Ἀρχιμανδίτη Καταπολιανής Ζαχαρία-Ιερισσού, την ίδια στιγμή μάλιστα που κατά δεκάδες οι πιστοί από όλη την χώρα επισκέπτονται την παλαίφατο Ιερά Μονή προκειμένου να προσκυνήσουν το μοναδικό αυτό φαινόμενο.

Ως τελευταία της επιθυμία, σύμφωνα πάντα με τον εκτελεστή της διαθήκης της και στενού της φίλου Θανάση Καραμήτρο που με βαρύαν οδύνη ανακοίνωσε πάραυτα, ήταν να μην εκφωνηθούν επικήδειοι λόγοι και όλα τα περιουσιακά της οιχεία να πουληθούν, ώστε τα χρήματα να δωθούν για την αγορά σιτάλευρου που θα διανεμηθεί στους άπορους κατοίκους της επαρχίας των Τσιάπας, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του στενού της φίλου ("Οι ανυπότακτοι του Σημίτη") παρακάλεσε να δοθούν για να "προβληθεί ο αντιαποικιοκρατικός, αντιϊμπεριαλιστικός, λαϊκός, πατριωτικός και σοσιαλιστικός αγώνας του Εθνικού Μετώπου Πανδωδεκανησιακής Απελευθέρωσης στα Δωδεκάνησα".

Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια.»


Newsroom ΔΟΛ

Anonymous said...

Mandy R.I.P., please!