Jun 4, 2008

Ιδού λοιπόν η εποχή των μύξ

Μες την τρελή μου τη χαρά που επιτέλους οι homo θα μπορούν να μετέχουν όλων των δεινών - αλλά και των όποιων θετικών, απολαμβάνουν και οι hetero, επιδόθηκα σε λαιλαποειδές μύξινγκ.
Η αρχή έγινε με το προηγούμενο post - απάντηση σε ένα τζαζεμέμένο αργιστουργηματικόγραφο του Thas (follow my lead, λέμε) και η συνέχεια δίνεται τώρα στο φιλόμουσο κοινό του MantalenoBlog με το χαμογελαστό παρόν μυξ, qui est plein de soleil et de lumiere, για σπάσιμο και στους σκοταδόψυχους Αμαλιστές.
Ζήτω η Τήλος - Ζήτω το Έθνος (όχι η εφημερίδα καλέ), Ζήτω ο Χατζηγάκης που μένει απ'εναντι απ' το σαράι -χμ, μου φάινεται ότι τον συγχέω με άλλον- ζήτω ζήτω η ΟΛΚΕ.Η Δικαιοσύνη και η Ελευθερία, επιτέλους, σε λεσβιακό ασπασμό, κυρ Χατζηαποτέτοιε μου.

Πιάστε τώρα ένα λυνκ εορτάσιμο, να λυσσάξει ο πέρα κόσμος ο κακός, κάτι Νομάρχες, ρασοφόροι ψυχεδελούμπες, ο μπαμπάς, ο πατήρ και ο νεωκόρος που κλέβει παγκάρια, γαμώ το ευαγγέλιο κατά Λουκά (Ελένη). Όφου μωρέ.

Smile Mix
Kατέβασε το *.rar αρχείο και εξώκειλέ το σε ένα φόλδερ. Tα άσματα ακούγονται και αυτόνομα, όχι όπως παλιά, που δεν ήξερα τι έκανα.

1. Aaron Zigman – Hot Cofee
2. Beautiful South – One God
3. Hal – Don’t Come Running
4. World Party – Put the Message in a Box
5. Jens Lekman - Friday Night At The Drive
6. The Triangles – Let’s Replace The Cityscapes
7. Future Islands - Beach Foam
8. Red House Painters - I Feel the Rain Fall
9. Monika - Pretend
10. The Concretes - Chosen One
11. Angus & Julia Stone - The Beast
12. The Beatles - Octopus Garden (The “Love” remix)
13. Jack Johnson - People Watching
14. The Cherry Orchard - Hey! Its A Beautiful Day

15. Boat Club - Always away
16. Josh Rouse - Sweetie
17. The High Llamas - Sparkle Up
18. The Shins - Girl Sailor
19. Al Hughes - Silly Song
20. Giuliano Palma & The Bluebeaters - Jealous Guy
21. Nick Drake - Pink Moon
22. Jefferson Airplane – Embryonic Journey
23. LUD - Were we Situated

Remember Papakaliatis?
Τίποτε δεν τέλειωσε όμως... ποιος σου λέεει ότι το Ραδιοτηλεοπτικό δεν καιροφυλακτεί για gay φιλιά;

Eσείς αν βλέπατε δυο φίλους σας να φιλιούνται -και μπορούσατε- τι θα κάνατε; Θα καλούσατε το ΕΣΡ, τη μαμά και το μπαμπά τους, θα τους βάζατε πρόστιμο;

Weboγραφία: Α Voice για το φετινό Gay Pride.
(από τον Λύο Καλοβρυνά).

7 comments:

Anonymous said...

Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

«Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

Anonymous said...

Και κάτι ακόμα Μανταλενάκι:

επειδή συνήθως υποβάλλεται στους νεόνυμφους η ερώτηση «και τώρα τι θα κάνετε, θα πάτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;», θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:
α. Το δικαστήριο που θα επιληφθεί (της αίτησης ακυρώσεως αυτού που δεν θα του εξασφαλιστεί το δικαίωμα εγγραφής σε μερίδα Δημοτολογίου ή σε Ληξιαρχείο ή θα του παρουσιαστεί οποιοδήποτε εμπόδιο) είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

β. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρείται «ανώτατο δικαστήριο» σύμφωνα με το άρθρο 234 της «Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως ισχύει σήμερα» (έτσι λέγεται σωστά).

γ. Σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο 234 το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν τίθεται θέμα ερμηνείας κοινοτικού δικαίου, «υποχρεούται» (και όχι απλά δικαιούται) να κάνει προδικαστική παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ληφθεί απόφαση ως προς το προδικαστικό αυτό θέμα (π.χ. τι ορίζει το κοινοτικό δίκαιο για τα δικαιώματα δύο ομοφύλων να τελέσουν γάμο. Σημείωση: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο. Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού).

δ. Η προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα είναι υποχρεωτική για το ελληνικό δικαστήριο (σύμφωνα με το προμνησθέν άρθρο 234) και επομένως δεν θα έχει σημασία αν έστω και όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι εκ πεποιθήσεως κατά τέτοιου γάμου.

artois said...

Έλεος με τις "οδηγίες" που γεμίσατε όλα τα μπλογκς!

Το σκέφτεσαι ο καθένας που θέλει να περάσει τις απόψεις ή τις οδηγίες του να έκανε την ίδια δουλειά;

Μεροκάματα για κόπυ πέηστ χωρίς πρόθεση διαλόγου παρά μόνον για επιβολή μιας άποψης μέσω της διαδικτυακής "πλύσης εγκεφάλου".

Anonymous said...

Triangles!!!! Triangles!!!! Triangles!!! Triangles!!!!

τι απίστευτο συγκρότημα και το διάλυσαν γαμώτη. αλλά πρόλαβαν και έβγαλαν τρια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ δισκάκια (καλά, καταπληκτικά με τα δικά μου στάνταρ που ως γνωστόν are quality-lacking αλλά τεσπα το Let's Replace.. τα σπάει!)
Και το One God καλό είναι, δε λεω, αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στο επικο Don't Marry Her (Fuck Me). Δεν βλέπω όμως Belle&Sebastian και Bishop Allen στο mix, γιατιιιι;

Fade said...

Η σύνδεσή μου με την Τήλο είναι τελείως μεταφυσική εδώ και χρόνια μετά από ''Το Χαμένο Νησί'' του Μ.Καραγάτση καθώς με άλλαξε χωρίς να το καταλάβω(όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε)...απλά την στιγμή που αποφάσισα να πάω σε ένα ήσυχο μέρος σαν την Τήλο για να βρω την άκρη του νήματος μου, μπορεί να βρεθώ σε ultra happy trendy gay parade φάση με τόσο promotion....δεν πειράζει...να ξέρετε ότι έχει ένα χωριό φάντασμα οι κάτοικοι του οποίου πριν από δεκαετίες πέθαναν ξαφνικά όλοι από δηλητηριασμένο νερό(νομίζω) και το χωριό διατηρείται ακατοίκητο αλλά όμορφα φωτισμένο κι έχει κι ένα μπαρ...μπλα μπλα μπλα ...δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω...απλά να προσέχει όποιος πάει στο νησί...όχι μόνο από τις μαζικές τραγωδίες αλλά και...πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο...

Bolek said...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ MIX...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.