Apr 2, 2008

Το press-gr ξαναχτύπησε!

I'm gay / and an Internet celebrity


Το "ελεύθερο βήμα" του "επιδραστικού press-gr" στο κατά Τσαγκαρουσιάνο ευαγγέλιο, είναι κατά και της κοινωνικής συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.

Όχι πως περιμέναμε και κάτι καλύτερο ή διαφορετικό από ό,τι μαρτυρούσαν τα αποτελέσματα εκείνης της έρευνας αναγνωστών του (λυνκ), αλλά μήπως πρέπει να "φοβόμαστε" περισσότερο τους λύκους με προβιές προβάτων και όχι τη Χρυσή Αυγή της Wordpress; Λέω τώρα...

Ακολουθεί το κείμενο - απαύγασμα μισαλοδοξίας, στρεητομαλακίας και χριστιανοφασισμού που αναρτήθηκε στο εν λόγω "επιδραστικό" (δεν θα πάψω να το λέω, αβαντάροντας τον καλό δημοσιογράφο) site-blog.
Καψαμπέλη και σία, δεν παίζεστε!

+++++++++++++++++++++++++++

Για το γάμο των ομοφυλόφιλων... .
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
,
Στα πλαίσια του δήθεν προχωρήματος της προοδευτικής αστικής αντιφεουδαρχικής ανεκτικότητας,το "θέμα" του "γάμου" των ομοφυλόφιλων το προωθεί ο ιμπεριαλισμός, για να ενισχύσει την ομοφυλοφιλία, που δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ετεροφυλοφιλία στην προσωπική ευτυχία, διότι αυτή προϋποθέτει, σχεδόν καθημερινά, ολοκληρωμένους ετεροφυλικούς οργασμούς, και στη βάση συναισθημάτων και τρυφερότητας.

Ειδικά δε στην Ελλάδα προωθείται και για να χτυπηθούν τα πιο φιλικά τμήματα της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την ομόδοξη Ρωσσία και να πληγούν οι καλές σχέσεις των τμημάτων αυτών με τους καραμανλικούς της ΝΔ, αλλά και τους παπανδρεϊκούς-βενιζελικούς του ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει να βοηθάμε τους ομοφυλόφιλους και τις ομοφυλόφιλες να πάψουν να είναι τέτοιοι, και τέτοιες, αλλά με γλυκό ανθρώπινο τρόπο (το ίδιο και για τους αποκλειστικά ή κυρίως αυτοερωτικούς). Δεν τους βοηθάει η θεσμοθέτηση του "γάμου" τους, που καλύτερα να μην υπάρξει.


Πρέπει όμως να τροποποιηθεί νομικά ο γάμος (που πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε ετερόφυλους), θρησκευτικός τε και πολιτικός, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σύναψης προσυμφώνου γάμου, που μπορεί να συμπεριλάβει την ευχέρεια για ακαριαίο μονομερές, χωρίς κανένα όρο και καμμιά υποχρέωση, ακόμα και έναντι των παιδιών, διαζύγιο, ή ο,τι άλλο ορίσει το προσύμφωνο (και φυσικά το ζεύγος να μπορεί να μην κάνει καθόλου προσύμφωνο, αν έτσι προτιμάει).
Επίσης, να τροποποιηθεί το κληρονομικό δίκαιο, ώστε να κληροδοτούνται οι συντάξεις σε ένα πρόσωπο του αυτού ή διαφορετικού φύλου, ή επιμεριστικά,με καθορισθησόμενα από τον κληροδοτούντα ποσοστά, σε πολλά πρόσωπα, ανεξαρτήτως φύλου.
Παρομοίως, να τροποποιηθεί ο νόμος που ορίζει τα περί φορολογικών, οικονομικών ελαφρύνσεων και μισθολογικών αυξήσεων, ώστε να μπορείς να δηλώσεις ένα ή περισσότερα πρόσωπα, ανεξαρτήτως φύλου ή κατάστασης γάμου, με τα οποία να έχεις, να επιμερίσεις,όπως θέλεις τις ελαφρύνσεις-αυξήσεις, ώστε τελικά αθροιστικά να έχεις τις ελαφρύνσεις-αυξήσεις που τώρα έχουν ανά άτομο οι έγγαμοι, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

_____ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ?__________ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΛΟ________



Το λυνκ εδώ
Τα σχολιάκια σας για τούτο το εξαίσιο πόνημα από κάτω.

.

6 comments:

Anonymous said...

... μήπως πρέπει να "φοβόμαστε" περισσότερο τους λύκους με προβιές προβάτων και όχι τη Χρυσή Αυγή της Wordpress;

Mantalena, έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές γι αυτή τη θέση μου. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Όλοι αυτοί οι φανεροί εχθροί είναι "έντιμοι". Άνθιμοι, χρυσαυγίτες και λοιποί, σου φωνάζουν δυνατά: "Είμαστε αυτοί που φαινόμαστε. Ξέρα με φάρο, προσέξτε μην πέσετε πάνω μας!"

Οι άλλοι με τις προβιές είναι οι επικίνδυνοι και οι ανέντιμοι. Ύφαλοι χωρίς φάρο.

Χαμένο κορμί said...

Ώρε μανούλα μου τί είδαν τα ματάκια μου. Ο Λιακόπουλος είναι ΤΕΡΑΣ σοφροσύνης μπροστά σε αυτόυς τους τύπους.

Χμ... Περίεργα τα πράγματα...

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Επειδή κάπου το θυμόμανε το όνομα, το googlισα και έφριξα. Ο τύπος είναι συνήθης επιστολογράφος των εφημερίδων επί παντός του επιστητού. Τι ασχολείσαι;

roidis said...

νιώθουν μοναξιά όταν τους αγνοείς, τώρα έστρεψες βλέμματα επάνω τους.
Αυτό θέλουν.

Mantalena Parianos said...

Κ.σ>Μ. >>
Ούτε μέσα σε εισαγωγικά δεν θα χρησιμοποιουσα ποτέ την έκφραση "έντιμοι" για αυτούς που λες.


ΧΑΜΕΝΟΚΟΡΜΙΕ >>
Ή είναι μαλάκες ή κάνουν τους μαλάκες εκεί πέρα.


Σκύλε της ΒΚ >>
Τι σημασία έχει αν αυτός που το έγραψε είναι αυτός που λες;
Κάποιος το ανέβασε στο press-gr, που σημαίνει ότι το βρήκε ενδιαφέρον ή συμφωνούσε.


ΡΟΪΔΗ >>
Έχω ειδικό συνεργάτη και φίλο που με τροφοδοτεί με τις μαλακίες του press-gr. Δεν μολύνω εγώ τα ματάκια μου!

;)

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Λύκος με προβιά λύκου (σικ), είναι μεν λύκος, αλλά έντιμος λύκος Μανταλένα.

Λύκος με προβιά προβάτου (σικ) είναι άτιμος λύκος.

Σε τάπωσα τώρα