Apr 9, 2008

Blog - the sequel

1000 (και άλλος ένας) λόγοι για να μπλογκάρει
ένας Ελεύθερος Σκοπευτής.


***

Τώρα τι να γράψω; Ντρέπομαι τόσο πολύ. Να γράψω πως είχα σκοπό να σταματήσω να γράφω; Πάλι θα το 'χω γράψει. Άσε δηλαδή, που το έγραψα στο προπροηγούμενο post. Να γράψω ότι θα άααρχιζα να γράφω στους τοίχους του δωματίου μου;
Λίγο έλειψε μετά το τελευταίο μου ατύχημα με τη μηχανή, αλλά όχι.
Μπαίνω λοιπόν, αμέσως στο ψητό και το χαρχαλεύω με το περίστροφο.

Κοιτάχτε να δείτε. Είχα όντως σκοπό να σταματήσω να γράφω – και πρέπει να είχα πολύ πειστικά επιχειρήματα, γιατί κατάφερα να το πιστέψω στο τέλος όχι μόνo εγώ, αλλά και ο Αρτουά, που στοιχημάτισε όλη του την περιουσία στο ότι δεν θα ξαναγυρίσω και τώρα που θα τα χάσει όλα, θα πρέπει να ζήσει σαν τα πουλιά του ουρανού, φορώντας μόνο ένα string (ή έστω, φτερά και πούπουλα) και να μου φέρνει το πρωινό στην πισίνα.


Ρεκόρ επισκέψεων τον περασμένο μήνα,
με 194 unique βύζιτορζ σε μία ώρα.
(Ούτε ο Καψαμπέλης τέτοια χαρά).



Τhe thing is: τα mail που έλαβα ήταν τόσα πολλά και τόσο χαρακτηριστικά - «μην τολμήσεις να σταματήσεις, θα σου στείλουμε φαντομάδες στο σπίτι», «θα το πληρώσεις μικρή τσούλα», «θα σε απαγάγω - αλυσοδέσω γυμνή - αναγκάσω να μπλογκάρεις σε λάπτοπ όλη μέρα» (σημ. σιχαίνομαι τα λάπτοπ), ώστε σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δέχθηκα να το κξανασκεφτώ.

Τα «ανοιχτά θέματα» εξάλλου που δεν είχα προλάβει να επιλύσω ήταν πολλά και ακανθώδη:

1) Το «μακεδονικό ζήτημα» αποζητά έναν νέο Παύλο Μελά και μου έχουν πει ότι μου πάνε πολύ τα κολάν και οι κοντές φουστανελίτσες



2) Ένας αρσιβαρίστας και χαμένο κορμί (εντελώς πλέον, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία του) με τον οποίο είχα πρόσφατα μια σύντομη σχέση που με γέμιζε ευτυχία και ecstasy, είναι πολύ σοβαρός λόγος για να αναζητήσω κάποια υπάλληλο ονόματι Τσου Λι στην μακρινή ΑναΤο-Λή και να τη μπολιάσω με αγνή βαλκανική πρεζόφουντα, μέχρι να αλλάξει χρώμα και από κίτρινη να γίνει Ομπαμόχρωμη.



>> Δεξιά, η Τσου σε μια προσπάθεια να μου στείλει mail. Επειδή το Internet απαγορεύεται στην Κίνα, τα γράμματα τα στέλνουν με Σαμουράι μέχρι το ταχυδρομείο και από εκεί τα παίρνει ο υπερσιβηρικός, μια φορά το μήνα.



3) Ο Ζαχόπουλος απολογείται! Το παιντί μίλησε και εγώ θα λείπω από το πάρτι;

4) Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν μπήκαν ακόμη στη Βουλή (I’m working on it)

5) Έρχεται η Συντέλεια του κόσμου (Petefris speaking)

6) Οι Rolling Stones κυκλοφορούν καινούριο album και ο Mick τραγουδάει με την Aguilera (έρχεται η συντέλεια του κόσμου -τόπαμε;- και θα βρέξει καρύδες)

7) Ο ANemos εκδήλωσε συμπάθεια προς τον Ελεύθερο Σκοπευτή (έρχεται η συντέλεια με την υποθαλάσσια, σου λέω)


8) έλαβα εκατοντάδες mail που μου ζητούσαν να μη σταματήσω να γράφω και από το να τους απαντήσω ένα-ένα, αποφάσισα να συνεχίσω να ανεβάζω ποστάκια για να τους ξεφορτωθώ απαντώντας τους μια και καλή.

Πολύ πολύ πολύ σοβαρά, σας ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πιο αναπάντεχους από σας, που με ταρακουνήσατε. Δεν περίμενα ή ήθελα συμπαράσταση σε κάτι (δεν συντρέχει λόγος εξάλλου) και εξακολουθώ να μοιράζομαι την απογοήτευση που τόσο γλαφυρά κατέγραψε σε αυτό το post του ο Dark Angel, περισσότερο ως πικρή διαπίστωση παρά ως δυσπιστία προς το "χώρο". Δεν ξέρω πόσο συχνά θα μπορώ να γράφω, αλλά με κάνατε να αλλάξω γνώμη.

Αυτά.
Ε, είναι κι άλλα, αλλά αυτά για την ώρα.

Lust but not least…
…όλα αυτά θα ήταν σχεδόν χωρίς αντίκρυσμα (αντίο Macedoine, αντίο κοντές φουστανελίτσες) αν η πλάστιγγα δεν έγερνε υπέρ του να παραμείνω στις επάλξεις της Μπλογκολάνδης, χάρη σε ένα e-mail από έναν κύριο στην Αγγλία, το οποίο με ξάφνιασε ευχάριστα και με έκανε να σκεφτώ ότι και μόνο για εκείνον και την πολυεθνική του παρέα αν θα έπρεπε να γράφω σε αυτό το blog, θα το έκανα ευχαρίστως.

Αλλά αυτή είναι μια άλλη –προσεχής- ιστορία.


.

9 comments:

Anonymous said...

Ωραία που θα σε 'χουμε.

Κάτι άσχετο, τώρα τελευταία χρειάζομαι κάτι κ έρχεται. Προχθες μετά απο πολύ καιρό άρχισα να ζωγραφίζω πάλι αλλά μέσα σ' ενα σχέδιο που έκανα ήθελα να ζωγραφίσω ένα όπλο, ένα πιστόλι αλλά δε μπορούσα να το κάνω καλά γιατί δεν είχα λεπτομερή εικόνα στο μυαλό(κ εκνευρίζομαι ν' αφήνω ζωγραφιές στη μέση) κ τσουπ σήμερα το βλέπω εδω.

Ευχαριστώ για την εικόνα.

Σόρρυ για το καρασχετο σχόλιο. Χάρηκα ρε! :)))

The Motorcycle boy said...

Αχ, μακάρι να γινόταν έτσι και με τον Μίκυ και την Κιμ! Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά δεν θα τρώγαμε στη μάπα το σίκουελ που έβγαλαν με τη βλαμμένη την Κάρε Ότις!

Υ.Γ.1.: Αυτό είναι ένα συμβολικό σχόλιο που σκοπό έχει να σου δείξει οτι, καλύτερα είναι να κάνεις εσύ αυτό που ξέρεις καλύτερα -παρά να το κάνουν άλλοι χειρότερα. Αλλά, επειδή τώρα το εξήγησα -πάει το συμβολικό σχόλιο, έγινε σκέτο βολικό.
Υ.Γ.2: Και τσακίσου -στήσου στα πόδια σου. Οργιάσαμε χτες, δυο βήματα από το σπίτι σου, κυριολεκτικά -μόνο εσύ έλειπες!

Anonymous said...

Μανταλένα, το ποδαράκι πώς πάει;

Bonnie said...

αι στο διάολο μωρή και εξέφρασα δημοσίως την αγάπη μου στο πρόσωπό σου άσε που τρόμαξα κιόλας (το 24 σχόλιό μου από την αρχή των ημερών)

artois said...

Όσοι εκτεθήκατε, εκτεθήκατε. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τις εντυπώσεις. Ευτυχώς που εγώ - διαθέτοντας σωστή κρίση και εμπειρία από παρόμοιες δηλώσεις άλλων μπλόγκερς - είχα πλήρη βεβαιότητα ότι θα επανέλθει και δεν εκτέθηκα δημοσίως με αγάπες και λουλούδια.
(της τα έστειλα στο σπίτι της με interflora)

Μανταλένα, να σου εξηγηθώ, ώστε να μην παρεξηγηθώ:

Μπορεί να πλούτισες που έχασα το στοίχημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποκύψω στους πλουτοκράτες. Το "είπα-ξείπα", θα στο "χτυπήσω" οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία. Aπό τούδε και εις το εξής, το "είπα-ξείπα" σου, θα αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο, στο οπλοστάσιο των επιχειρημάτων μου, όταν θέλω να στην πω.

Καλώς επανήλθες, αν και δεν προλάβαμε να σε πεθυμήσουμε. :-P

Μην απολογείσαι για την απόφαση και την ξεαπόφασή σου, και παρηγορήσου στη σκέψη ότι είσαι ΚΑΙ η πρώτη ρεκορντμπλόγκερ! Κατέρριψες το ρεκόρ γιατί η "οριστική" σου αποχώρηση, κράτησε λιγότερο από κάθε άλλον που δήλωσε το ίδιο.

Σε ειδική τελετη του Οbserver, θα σου απονεμηθεί το χρυσό. :-)
(αλλά αν αποδειχτείς ντοπέ, θα στο πάρουμε πίσω.)

mouxlas21 said...

diladis ama se ksekatiniaso sto epomeno deltio the ftego ? :P

AA said...

http://www.youtube.com/watch?v=Gm4MXwrXXgo

Χαμένο κορμί said...

MOYXLA !!!! ΧΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ IS BACK !!!!

Φέρε πίσω το kavli στην καθημερινή μας δίαιτα... 5 κούτες kavli την ημέρα θα τρώμε διαβάζωντάς σε!!!

HOLE!

Mantalena Parianos said...

ΕΛΛ >>
Ζωγραφίζεις περίστροφα; Χμ.

Αν θελήσεις ποτέ και οδηγίες χρήσεις (πώς καθαρίζουμε το κλείστρο, λύση - αρμολόγηση κ.λπ. κ.λπ., contact me.

Κι όχι μόνο σε ό,τι αφορά περιστροφα, αλλά και πιο μεγάλα όπλα. Μέχρι αντιεροπορικά ZU χειριζόμαστε τα κομάντα του Ελευθεροσκοπευτάδικου.

:]

Το ποδαράκι καλά. Βγάλαμε τα σίδερα και τώρα όλοι μου εύχονται "σιδερένιος"! Οξύμωρο. Περπατάω κουτσά κουτσά σαν μεθυσμένος τουρίστας.


ΜΟΤΟΣΑΚΕ >>
Οργιάσατε κοντά στο σπίτι μου; Να μου πεις την άλλη φορά που θα οργανώσετε οργιάκι, να σας δωσω τα κλειδιά. Να μου ποτίσετε κιόλας.

:]




ΜΠΟΝΝΗ >>
Άσε τις μετρήσει ςτων σχολίων και ασχολήσου με άλλες μετρήσεις. Κοίτα ας πούμε, να ενημερωθείς για τα μεγεθη των προφυλακτικών.
;)

Χαζό.

Πώς πάνε οι εκπομπές στο Radio Casbah?



ΑΡΤΟΥΑ >>
Μην υπεκφέυγεις. Εγώ μπορεί να είμαι ντοπέ εκ γεννετής, αλλά εσύ είσαι πλέον ΑΠΟΡΟΣ εκ περιτροπής, μετά το στοίχημα που έχασες σχετικά με το ότι ΔΕΝ θα επέστρεφα στο blogging.
Τι μάρκα αυτοκίνητο κέρδισα;
Το σπίτι που θα μου μεταβιβάσεις που βρίσκεται;
Άλλα περιουσιακά στοιχεία;
Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό εισοδήματος που επιθυμείς να σου εκχωρήσω ώστε να ζεις με μια σχετικά φτωχική αξιοπρέπεια;

Αδημονώ να γίνω αηδιαστικά πλούσια.





ΜΟΥΧΛΑ >>
Be my guest. Έχω αντέξει πολλά. Και πολλούς.
ελπίζω μόνο να με ξεφωνίσεις θετικά στο Δελτίο σου.
:D


ΑΑ >>
Μα, γιατί έχει τόσο αξιοθρήνητη φωνή αυτό το παλικαράκι με το προγούλι;



ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ >>
Δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα, απαίσιε καβλοφάγε.