Feb 6, 2008

Το Μέγκλα Τσάνελ μεταδίδει


Τον έθαψαν λέει στραβά τον αείμνηστο. Κάλλιο να σε αποτέφρωναν μωρέ Χριστόδουλέ, από το κάζο που σου έκαναν. Κάποιοι φαίνεται, βιάζονταν να σε παραχώσουν - Πανμακάριστε εν ζωή αλλά απλώς Μακαριστέ μετά θάνατον.

Διερωτώμαι δηλαδή.

Και τώρα τι; Όλος αυτός ο κόσμος που στηρίζει τη Δεξιά του Κυρίου στην κυβέρνηση εις τι θα πιστεύσει;
Ποίος άλλος ποιμήν θα οδηγήσει τη χώρα μας εις τον Τρίτοκοσμικό θρησκευτικόν Μεσαίωνα της Εκκλησιοκρατίας;
Ωιμέ!

Μόνη ελπίς, μετά το blog της Χρυσής Αυγής
[που μεσουρανεί στα δημοφιλή της wordpress αποδεικνύοντας πόσο ΈΓΚΥΡΕΣ είναι και οι μετρήσεις στο μαγαζάκι αυτό που τα blog σέρνονται και δεν σου επιτρέπεται να πειράξεις το template],
μόνη ελπίίιιις επαναλαμβάνω με τρεμάμενη φωνή και χέρι πάρκινσον απ' τον αυνανισμό, είναι αυτό το ευλόγιο, το ευλόγ που έλεγε και η Μιραντολίς.

το ευλόγ του Χριστιανού Ορθόδοξου, ιδρυθέν στις 11 Σεπτεμβρίου (όχι των δίδυμων πύργων, αλλά του σωτήριου έτους 2007.
Το blog αυτό, φάρος στον ωκεανό της Mantalenoξέσαλης ύβρεως, αξιόμαχο, λάβρο και χωρίς να υποστέλλεται ποτές από τον εωσφόρο, ζητεί -τι λέγω η μουρόχαβλη κορασίς;- ΑΞΙΩΝΕΙ με το post του "αν τον εθάψατε ανάποδα, να το διορθώσετε".

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, εγώ ένα λιτό, σεμνό, ενίοτε καβλωτικό αλλά πάντοτε μετρημένο και φιλοπρόοδο και φιλοπρόστυχο κορίτσι είμαι, αλλά I Mantalenopressume ότι μάλλον θα τον ανασκάψουν τον τεθνεώτα.
Μετά, θα τον κάνουν έναν γύρο να πάρει τον αέρα του, θα ρίξουν αλφάδια, σκαλωσιές και με ένα σχετικό αζιμούθιο, θα τον κηδέψουν εκ νέου, εκ παλαιού, θα σε γελάσω, θα τον ξαναματακηδέψουν λέμε, αφού πριν όμως τονε βγάλουν στην Μητρόπολη να τον προσκυνήσιε ο κόσμος, να μαζευτούν τα πλήθη των ανεπρόκοπων που δουλειά δεν είχαν πήγαν και στήθηκαν με τις εργατοώρες εκίε όξω, να έρθει ο Καραμανλής, η Νατάσσα και οι άλλοι οπλαρχηγοί, να ξεχαστούμε λίγο και πάλι ώς το 2013 που θα βγούμε στη σύνταξη των 21,78 ευρώ το μήνα.


Yo, bro. Βαρύ χρυσαφικό φοράς τσιμπητέ. Δε κόβεις κάνα κρίκο απ' τις αλυσιδάρες, να θρέψουμε πέντε μικρά χωριά στη Βόρεια Ελλάδα και ένα στην Κένυα;
(υπογραφή: η επίμονη κηπουρός)


Ε, όταν με το καλό γίνουν όλα αυτά, θα τον επιστρέψουν τον μακαρίτη, μακαριστό, παμακάριστο, μακάριο, όπως θες πες τον- στο κοιμητήριο , όπου τι άλλο θα κάνει; υπεραντλαντικές κλήσεις; θα κοιμηθεί ξανά, όπως εκοιμήθη κι όταν ΌΛΑ τα κανάλια έλεγαν πως εκοιμήθη και εγώ, η άπιστη δεν τους πίστευα. (Ορίστε. Ο άνθρωπος θα (ξε)σηκωθεί from the grave και θα ξανακοιμήθη λέμε, the right way).

Παραδέχομαι ότι έσφαλλα και αναμένω την τιμωρία μου, στα τέσσερα και με το πουπουλένιο μαστίγιο παρακαλώ, μην το παραχέζουμε.

Ιδού λοιπόν, τι σημαίνει να σε κηδεύουν με τιμές αρχηγού κράτους στο Ελλαδιστάν. Στραβά κι ανάποδα. Και με τους βασικούς μάρτυρες Νικολιτσόπουλο, Τσέκου και Ζαχόπουλο, να περιμένουν την επόμενη ανάστασή σου για να καταθέσουν.


Βιβλιογραφία
Σιγά μη διάβαζε στη Χούντα το παλικάρι, όπως ο ίδιος έλεγε!
Iός της Κυριακής

.

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Ο μακαρίτης ο Σεραφείμ το είχε ζητήσει σε ξεχωριστό κωδείκελλο της διαθήκης του: να τον θάψουν το Χριστόδουλο στα πόδια του, για να μυρίζει άγια ποδαρίλα ες αεί.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

'Νταξ'! Βγήκε ο πρώην εχθρός του, έκανε μια τούμπα στον τάφο του ο μακαριστός και ήρθαν όλα κανονικά.