Sep 14, 2007

Facelift

A 45 year old woman had a heart attack and was taken to the hospital.
While on the operating table she had a near death experience.
Seeing God she asked
"Is my time up?"
God said,
"No, you have another 43 years, 2 months and 8 days to live."

***
Upon recovery, the woman decided to stay in the hospital and have a face-lift, liposuction, breast implants and a tummy tuck.
She even hadsomeone come in and change her hair color and
brighten her teeth!
Since she had so much more time to live, she figured she might as well make the most of it.
After her last operation, she was released from the hospital.

***

Whilecrossing the street on her way home,
she was killed by an ambulance...

Arriving in front of God, she demanded, "I thought you said I hadanother 43 years? Why didn't you pull me from out of the path of theambulance?"
God replied:
"I didn't recognize you."


Photo by Aref-Adib

.

5 comments:

Anonymous said...

Ε μα και αυτή τα άλλαξε όλα πάνω της πια; χαχαχαχα

Anonymous said...

Το σωτήριον έτος 1947, κάπου στην Αμφιθέα και μέσα σε μια φάτνη που την ζέσταιναν οι ανάσες ενός γουρουνιού και μιας κότας, έρχεται στο φως ο Γεώργιος Καρατζαφέρης.

Εκείνη την ημέρα ένα λαμπερό άστρο είχε κάτσει πάνω απο την Αθήνα και οι σοφοί γέροι έλεγαν πως ήταν ο Σείριος ενώ οι γριές είχαν αρχίσει να σταυροκοπιούνται ψυχανεμιζόμενες πως κάτι “μεγάλο έρχεται”… Πράγματι αγαπητέ αναγνώστη το παιδί γεννήθηκε 8 κιλά αλλά συνέβη και άλλος ένας οιωνός. Ένα λευκό περιστέρι ξεκίνησε απο το Σύνταγμα και φτάνοντας πάνω απο την Αμφιθέα προσγειώθηκε στο κεφαλάκι (λέμε τώρα…) του νεογέννητου Γιώργου.
Και είπε το περιστέρι
-”Αυτός όταν μεγαλώσει θα γίνει μεγάλο καθίκι…ας τον χέσω απο τώρα” και πλίτς αμόλησε μια μεγαλοπρεπή κουτσουλιά στο κεφάλι του νεογέννητου.
Από τότε ο Γιώργος ανέπτυξε μια σχέση αγάπης με τα περιστέρια… αυτά τον περνάνε για καθίκι και αυτός χαίρεται όταν κάθονται στο κεφάλι του.

Με τόσους οιωνούς οι γονείς του μικρού Γιώργου πίστεψαν οτι το παιδί τους ίσως να είναι ο Μεσσίας της δευτέρας παρουσίας και φρόντισαν να δώσουν στο παιδί τους την πρέπουσα εκκλησιαστική ανατροφή. Το άλλο τους παιδί που έβλεπε πόσο οι γονείς ασχολιόντουσαν με τον Γιώργο και τον παραμελούσαν, αποφάσισε απο τότε να γίνει κυνηγός παπάδων και μητροπολιτών με τα γνωστά αποτελέσματα… Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη όλα εξηγούνται με την ψυχαναλυτική μέθοδο μας.

Ο μπαμπάς, όπως τόσες φορές έχουμε ακούσει απο τον Γιώργο, ήταν ένας φτωχός πλην τίμιος σανοπώλης. Φτωχός ο άνθρωπος, δύσκολα χρόνια τότε, αναγκαζόταν να ταϊζει τον μικρό Γιώργο σανό. Το σανό ως γνωστόν έχει την ιδιότητα να καίει συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα αγαπητέ αναγνώστη, είναι κάτι σαν την κάνναβη αλλά δεν το καπνίζεις, το τρως… και τρώγοντας το μπαίνεις σε μία κατάσταση trance όπου αποκτάς την συνείδηση και την ευφυία του γαϊδάρου.
Αφού κατανάλωσε χιλιάδες μπάλες σανό ο μικρός Γιώργος έφτασε στην εφηβεία. Στις φλέβες του κυλούσε σανοϊνη (κάτι αντίστοιχο της ηρωίνης) και ο χαρακτήρας του είχε αρχίσει να δομείται πάνω στις αρχές της ελληνορθοδολαμογιοδοξίας. Μια μέρα ο πατέρας του του είπε
-”Εσύ παιδί μου θα κυβερνήσεις την Ελλάδα μας”.
Ο έφηβος Γιώργος τον κοίταξε με τα μάτια κουμπότρυπες και μια λάμψη σχηματίστηκε στο πρόσωπο του! Κοίταξε ψηλά στον ουρανό και αντί για τον ήλιο είδε μια τεράστια μούντζα.
-”Το χέρι του θεού” σκέφτηκε ” Χέρι-χέρι θα πάμε στη Βουλή” και έβαλε τον μεγαλόπνοο στόχο,μια μέρα να κυβερνήσει την Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα τα ξέρεις αγαπητέ αναγνώστη, διαφημιστής και bodybuilder, καναλάρχης απο το πουθενά, Έφη και Άδωνης, 17 Νοέμβρη και Πλεύρης, οι παρενέργειες της κατανάλωσης σανού ατελείωτες….

ΚΑΜΠΟΤΖΗ
(Ένας ενοχλημένος γείτωνας του ΛΑΟΣ)

Mantalena Parianos said...

Βλέπω σταδιοδρομείς και ως spammer πλέον Γείτωνα.

Μόνο 'μπράβο' έχω να πω

-N' ανοίξεις blog να τα γράφεις εκεί

Anonymous said...

Μια τσιγγάνα βρέθηκε την ημέρα της γέννησης της στο νοσοκομείο και οι γονείς της Αλέκας θέλησαν να τους πει την μοίρα της νεογέννητης κόρης. Η τσιγγάνα πήρε το χέρι του μωρού και το περιεργάστηκε. Μια τεράστια γραμμή ξεκινούσε από τον αριστερό αντίχειρα , διέσχιζε την παλάμη, το χέρι, το αριστερό μέρος του θώρακα και κατέληγε στο πόδι της μικρής Αλέκας.
-”Το βλέπετε αυτό” είπε έντρομη η τσιγγάνα που δεν είχε ματαδεί τέτοιο πράγμα ” Είναι η γραμμή του κόμματος… εάν ξεφύγει έστω και λίγο απο αυτή το παιδί θα πεθάνει” είπε και έφυγε γρήγορα ψυχανεμιζόμενη το αρνητικό τσί που απέπνεε ο χώρος.



Η μητέρα της άρχισε να κλαίει, ήταν ο δεύτερος κακός οιωνός απο τότε που ο γιατρός της είπε οτι θα έχει δύσκολη γέννα επειδή η μήτρα της είχε σχήμα δρεπανιού και το παιδί είχε κάτσει σα σφυρί μέσα της. Οι γονείς της μικρής Αλέκας αποφάσισαν να τάξουν το παιδί στον άγιο Ιωσήφ.

Mantalena Parianos said...

Pathetic