Feb 26, 2007

Shoot 'em up - the game

O τίτλος αυτού του post, ήταν μια φορά κι έναν καιρό υπότιτλος στο blogάκι του Ελεύθερου Σκοπευτή: Eλεύθερος Σκοπευτής / Shoot 'em up - the game.
Στη συνέχεια, εμπλουτίστηκε και έγινε "Shoot 'em up - the game / Shoot me up - the hobby", την εποχή που η Mantalena μετρούσε τους φίλους της όπως τα κουμπιά στο αστείο της πουκάμισο - και ζήτημα είναι αν έβρισκε πέντε-έξι (πολλά κουμπιά είχαν ξηλωθεί από μόνα τους ή τα είχε ξηλώσει εκείνη απ' το κακό της).

***

Στη συνέχεια, συνειδητοποίησε ότι "όταν είναι καλή είναι πολύ καλή - αλλά όταν είναι κακή, είναι ακόμη καλύτερη" και αποφάσισε να μην το βάλει κάτω.
Ξεβρακώθηκε ένα βράδυ (στις 6 Οκτωβρίου του περασμένου έτους) και έκτοτε προσκάλεσε και τον Summertime στο MantalenoBlog να γίνουν δυο οι Σκοπευτές και να λένε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

***

Σήμερα το απόγευμα, χαζεύοντας στο YouTube βίντεο με πυροβολισμούς (είναι τα αγαπημένα μας), πέσαμε πάνω σε αυτό. Και όσο κι αν δεν εγκρίνουμε τη χρήση τέτοιων ιπτάμενων δίσκων για σκοποβολή, μας θύμισε το παλιό εκείνο motto του Eλεύθερου Σκοπευτή, από την εποχή που λέξεις και εκφράσεις όπως "RSS Feed", "Μonitor", "VryPan", "άι στο linkblog", "το μυαλό σου και ένα εισερχόμενο", "είσαι Βuzzo", "ξέρεις πόσους Unique έχω εγώ ρε;", "για τα λεφτά τα κάνεις όλα", ήταν στην ημερήσια διάταξη.
Ωραίες εποχές. Αθώες και ανέμελες. Σήμερα, όλες αυτές οι λέξεις, στο MantalenoBlog ονομάζονται "tags".

.

3 comments:

Κοιλάκανθος said...

Καλημέρες......θα έκανα το ίδιο με τα περισσότερα CD που βγαίνουν από Έλληνες ‘τραγουδιστές και καλλιτέχνες’ τα τελευταία χρόνια....μιλάμε η υποκουλτούρα και η αηδιοανατολιτικούροβλαχιά δεν έχει όρια. ΖΩΑ.

Mantalena Parianos said...

Καλημέρα Κοιλάκανθε, long time no see.

Προσυπογράφω - baby, you're NO Madonna.


χιιι

:)

Anonymous said...

"το μυαλό σου και ένα εισερχόμενο"

μπουχαχαχαχαχα!!!!