Dec 11, 2008

Παραιτηθείτε ρε ξεφτίλες



Από το lesvos.wordpress.com

.

2 comments:

Anonymous said...

Έχει μια παράξενη πλάκα αυτό το βίντεο. Εντάξει άνθρωπος είναι και μπορεί να γελάει. Το γέλιο μόνο καλό κάνει. Ούτε μπορούμε να τους έχουμε όλους με δακρυσμένα μάτια (αλήθεια δε θέλω καν να το φανταστώ). Το τραγικό είναι, πως πλέον κανείς δεν περιμένει κάτι από Παυλόπουλο και τους λοιπούς αχαρακτήριστους. Κι έτσι καταντάει η παράστασει να μην είναι τίποτε άλλο από μια φθηνή φάρσα, που την παραποιούμε για τον χαβαλέ και να δώσουμε τόπο στην οργή.

Anonymous said...

Ο Ενδεκάλογος του Σοβαρού Νυκοκυραίου
Αφήστε λίγο στην άκρη τους νεαρούς και ασχοληθείτε μαζί μου. Σας παρουσιάζω την ιδεολογία μου.
1) Στην δική μου επιχείρηση βρίζω την εκάστοτε κυβέρνηση και κοιτάζω πώς θα κάνω ρύθμιση με το ΤΕΒΕ για τα χρωστούμενά μου και περιμένοντας την επόμενη περαίωση της εφορίας
2) Στις γιορτές δανείζομαι απο όπου βρώ για να φύγω με την γυναίκα μου διακοπές στο Ντουμπάι και να το παινευτώ στους φίλους μου(Τα παιδιά ας μείνουν με τους παππούδες ή την Ρωσσίδα)
3) Οταν δουλεύω υπάλληλος δέχομαι να πληρώνομαι μαύρα και μειωμένα ένσημα ενώ δεν συζητώ για το δικαίωμα της υπερωρίας. Αν μπορώ, ρουφιανεύω στο αφεντικό τους άλλους για να είμαι καβατζωμένος
4) Ώς αγρότης σπέρνω την γή που μ’ άφησε ο πατέρας μου αλλά υπολογίζω πώς θα γίνει να πάρω την επιδότηση και ας μείνει αμάζευτο το βαμβάκι, το στάρι , το κριθάρι, τα πορτοκάλια… ή το πολύ πολύ πώς θα τα πετάξω γρήγορα και αθόρυβα. Έξτρα μαγκιά είναι να χτυπήσω και καμιά παράνομη γεώτρηση.
5) Ώς δημόσιος υπάλληλος κοιτάζω να δουλεύω όσο λιγότερο γίνεται γιατί αυτό είναι μαγκιά. Α!... μη μου θίξεις τα επιδόματα!
6) Ώς οικογενειάρχης κοιτάζω πώς τα ζωντόβολα θα με ενοχλούν λιγότερο γι’ αυτό και μόλις τελειώσουν απο το σχολείο, τα γράφω σε φροντιστήρια, γυμναστήρια για να γυρίζουν το βράδυ πιά σπίτι. Και τότε… ας δούνε TV.
7) Ώς σωστός χριστιανός παντρεύομαι στην Εκκλησία και το highlight της τελετής είναι αν θα μου πατήσει το πόδι η νύφη να γελάσουμε και λίγο βρε αδελφέ.
8) Αγοράζω playstation στα παιδιά μου για να μπορώ να παίζω κι εγώ
9) Ως καραβανάς κοιτάζω πώς θα χτίσω το εξοχικό μου με δουλειά δωρεάν από τα φαντάρια και πώς θα φάω τζάμπα διατάζοντας τους κληρωτούς.
10) Ως όργανο της τάξης κοιτάζω να βυσματωθώ στην φύλαξη προσώπων.Αν δεν είναι τόσο δυνατό το βύσμα μου, να πάω κάπου που έχει κανα παραπάνω επίδομα (νόμιμο ή παράνομο). Πάντως πρέπει οπωσδήποτε να μην καταλήξω τροχονόμος !
11) Και τέλος … αν νιώθω πιεσμένος δέρνω την γυναίκα και τα παιδιά μου. Άλλωστε ότι γίνεται στο σπίτι δεν βγαίνει προς τα έξω και ευτύχώς δεν υπάρχει καμιά σοβαρή στατιστική υπηρεσία για να τα καταγράψει όπως στο εξωτερικό.
Γι’ αυτό παιδί μου καβατζώσου. Πούλα ιδεολογίες και απόψεις και κοίτα να μου μοιάσεις. Άλλωστε κι εγώ από τον πατέρα μου τα πήρα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα βελτίωσα. ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ…