Jul 16, 2008

Κινητοφωτογραφίες (από ό,τι μου έκανε εντύπωση)


ΤΕΙ Αιγάλεω:
ενοικιάζει λέει υπερυψωμένο ισόγειο 31 τ.μ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ.
Γιατί ρε μεγάλε; Πώς την είδες έτσι δηλαδή; Και καλά εσύ, γουστάρεις να βλέπεις γκομενάκια στο κλουβί (γιατί 31 τετραγωνικά για δυο άτομα, κλουβί είναι), αλλά θα βρεθούν κορίτσια να έρθουν στο κοτέτσι σου, ρε μάστορα;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά του μπήκαν ιδέες του Sum και θέλει τώρα να νοικιάσουμε το πατάρι μας πάνω από το μπάνιο για να έχει εύκαιρα γκομενάκια το βράδυ που σηκώνεται για κατούρημα. Έλεος!



ΤΕΙ Αιγάλεω, part 2:
Οι Κνίτες κάνουν αγώνα ρε, απλώς καμιά φορά, το ρίχνουν έξω στον Βέρτη και στην Ιωαννίδου.


Εμείς πάλι, τη βρίσκουμε ΑΚΟΜΑ με Pink Martini - η στιγμή μάλιστα που ο Τόμας, πριν παίξουν ένα αραβικό κομμάτι, είπε ότι την περιοχή όπου μένουν στο Πόρτλαντ, την έχει χαρακτηρίσει ο Μπους "μικρή Βηρυτό" επειδή εκεί, όλες οι διαδηλώσεις εναντίον του είναι πολυπληθέστατες, πεθάναμε στο γέλιο. Για όσους κατάλαβαν, οι Pink Martini, πήραν ανοιχτά το μέρος του Ομπάμα... ("we got a new candidate now")


Παρεό παριανό παρεό παρέα πάρε με παρέα σου παρεό μανταλενομούτς


Εϊσοδος στην Εθνικη΄Τράπεζα, στο Νέο Ψύχικο σήμερα.
Με έκαναν έξω φρενών! Πρέπει λέει να πατήσεις το κουμπί για να μπεις στο κουτί. Να κλείσεις πίσω σου την πόρτα και μετά να κοιτάξεις την κάμερα (να βγάλεις τα γυαλιά, ηλίου ή άλλα), για να ανοίξει η επόμενη πόρτα και να περάσεις μέσα. Όλα αυτά για τον φόβο των ληστειών.
Το ίδιο κάνεις και για να βγεις - σε δυο κινήσεις.
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, πουσταράδες που κάποιο γουρούνι πληρώθηκε ένα σκασμό χρήματα για να σκεφτεί αυτή την αλητεία, έτσι και γίνει διακοπή ρεύματος, παλιομαλάκες, θα μείνετε/μείνουμε όλοι κλεισμένοι στη γαμωτράπεζά σας χωρίς κλιματισμό και χωρίς να ανοίγει πόρτα ή παράθυρο "για το φόβο των ληστειών";
Έτσι και γίνει σεισμός, σκατόμυαλοι, πως θα βγούμε;
Ένας ένας περιμένοντας το ΟΚ από μια ψηφιακή πόρτα που θα έχει χτυπήσει μπιέλες; Τι λέτε ρε;
Να πα να γαμηθείτε.

Αποσύρω τα χρήματά μου - που λόγω ανάγκης γαμώ το ΙΚΑ μου, έπρεπε να ανοίξω για να μου καταθέσει αποζημίωση το ταμείο- και κλείνω το λογαριασμό μου αύριο κιόλας.
Το ίδιο και στην Alpha Bank που απ' ότι έμαθα επίσης έχουν εγκαταστήσει τέτοιο σύστημα.
Άντε και με συγχύσατε, φλουφλογιάπηδες ζώα.

.

8 comments:

River Phoenix said...

to portiko stin alpha to ipestei kai egw...alla kaka ta psemata etsi einai kai sto exwteriko pleon...erxontai siga siga..

PAP DX said...

1.Καλά θα κάνουν οι φοιτήτριες που θα το νοικιάσουν να το ψάξουν καλα το "διαμέρισμα" γιατί είναι σίγουρο ότι ο τυπάς έχει εγκαταστήσει κρυφές κάμερες και περιμένει εναγωνίως στον υπολογιστή του
4.Οι σαγιονάρες είναι όλα τα λεφτά!
5.Τώρα το'βαλε και η Eurobank. Κάποια στιγμή κάποιος θα κάνει μία ληστεία εκμεταλλεύόμενος όλες τις δυνατότητες του νέου συστήματος - θα'χει σκάσει και το πιο γοητευτικό του χαμόγελο στην κάμερα - και όλοι θα ψάχνουν να βρουν τί πήγε στραβά. Ποιό γουρούνι πληρώθηκε για να το σχεδιάσει; Έ κανας Έλληνας προγραμματιστής θα ήταν. (Θυμάσαι το κουίζ με τους serial killers;)

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mantalena Parianos said...

Ρίβερ Φοίνιξ >>
Στο εξωτερικό όμως, έχω δει να υπάρχουν έξοδοι κινδύνου. Άσε που εκεί οι πόρτες ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
Στην γαμωΕθνική, κάναμε τρια λεπτα να μπούμε και ένα να βγούμε ο καθένας.
Να τους δω τον χειμώνα, που θα βρέχει και θα περιμένει ο κόσμος στο πεζοδρόμιο για να μπει...

(εμένα πάντως με έχασαν από πελάτη)


ΠΑΠ ΝΤ-Χ >>
Όντως, οι φοιτήτριες θα πρέπει να ψάξουν για κάμερες και ΑΝ έχει, να δώουν ένα σόου προθέρμανσης με όσο πιο λίγα ρούχα μπορούν και μετά να διαπραγματευτούν πιο χαμηλό ενοίκιο.

Οι σαγιοναρες αυτές στην αρχή δεν μου άρεσαν καθόλου. Όσο πάει όμως τις συμπαθώ και πιο πολύ (παίζουμε και τρίλιζα επάνω)

:}


KOLOKYΘΟΥΜΠΑ >>
βαχ μαρή

Τι περιμένεις;

Διακοπές είσαι;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by the author.