Feb 6, 2008

Καμπάνια bloggers για το dvd: τα αντίθετα banners

Όπως αποδεικνύουν τα logo που έφτιαξαν και ανέβασαν ορισμένοι bloggers, τίποτε δεν είναι αυτονόητο και, από μία άποψη, ο διάλογος που γίνεται είναι και χρήσιμος και γόνιμος.

Αρκετοί αντιδρούν στο αίτημα για την προβολή του περίφημου video και για κατίσχυση του δικαιώματος της πληροφόρησης, ως προς το ωμό περιεχόμενό του.

Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί σε αυτές τις ενστάσεις, αντιρρήσεις και απορρίψεις βρίσκονται στο blog του e-lawyer (και είναι απόλυτα προσωπικές απόψεις του e-lawyer, χωρίς βεβαίως να εκπροσωπούν τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στην καμπάνια).

Η ύπαρξη και έντονη υποστήριξη των θέσεων της άλλης πλευράς, ενδυναμώνει την ανάγκη συνέχισης της καμπάνιας " ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD" και της διάχυσης του μηνύματος στην κοινωνία.

Ειδικά τώρα, που πλησιάζουμε στο "άνοιγμα" των δικογραφιών, ως προς τα διάδικα μέρη, οπότε ορισμένοι θα συνεχίσουν να ζητούν πιο έντονα την ΜΗ προβολή του video από τα μέσα ενημέρωσης, παραδοσιακά και μη.

Νομίζω ότι σε λίγο κανείς δεν θα μπορεί να αγνοήσει το θέμα, όσο "αυτονόητο" κι αν φαίνεται το ερώτημα προβολή/μη προβολή.


[Το παραπάνω κείμενο-post αυτό αποτελεί παραποίηση του αντίστοιχου και ομώνυμου post του e-lawyer, με σκοπό να καταδείξει ότι και η δική μας άποψη, μπορεί να βασιστεί αν όχι στα ίδια, σε παρόμοια επιχειρήματα και φρασεολογία. Ακολουθούν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ].




«Μην το δεις, τι το κάνεις θέμα;»

Αν δεν το κάνω θέμα, ποιος με βεβαιώνει ότι η σιωπή δεν σημαίνει «συναίνεση»; Επειδή το λέει κάποιος αυτόκλητος εντεταλμένος blogger ονόματι e-lawyer;
Αν δηλωθεί εκ των προτέρων ότι υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε το DVD, τους αφαιρείται ένα βασικό επιχείρημα. Και αποθαρρύνονται στην εξίσωση όλων των ζητημάτων σε επίπεδο «προσωπικών δεδομένων».
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Επίσης το θέμα δεν είναι ότι απλώς θέλω να το δω εγώ που διαμαρτύρομαι, αλλά ΌΛΟΙ να μάθουν τι διαδραματίζεται, ακόμη και αν δεν προβληθεί ποτέ στα μέσα. Δεν μου αρκεί να βγει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο youtube.




«Δηλαδή όλοι οι άλλοι που θέλουν να το δουν; Τώρα βρήκατε να αντιδράσετε;»

Ο e-lawyer απαντά με έπαρση ότι «το ζήτημα δεν είναι τι θέλουν όλοι οι άλλοι, αλλά τι πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις» βασισμένος σε ένα νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο οποίος επιστρατεύεται ΤΩΡΑ, για να καλύψει τα νώτα και την ευρύτερη έκθεση μιας κυβέρνησης η οποία Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τι είναι;
Και ναι, τώρα βρήκαμε να αντιδράσουμε γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Δηλαδή, τι προτείνεις, να κλείσουμε το στόμα και να αφήσουμε 20 εγκάθετους μπλόγκερς, δικηγόρους και δημοσιογράφους του Λαμπρακιστάν, να μας καπελώσουν;




«Δεν παραβιάζω κανένα δικαίωμα αν δω το DVD, γιατί χάρη στους νεοδημοκράτες δεν υπάρχει πια ΑΠΠΔ να το πιστοποιήσει»

Ε, ναι. Είτε αρέσει στον e-lawyer ή όχι αυτή είναι η πικρή (δυστυχώς) αλήθεια. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τι θέλει. Θέλει Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή ΌΧΙ; Δεν γίνεται τη μια στιγμή να την απαξιώνει και την άλλη στιγμή, μέσω των εγκάθετών της να αποπειράται την εφαρμογή των νόμων που η ίδια καταστρατήγησε!
Όταν οι θεσμοί υποβαθμίζονται, αρχίζει ο ρόλος της κοινωνίας των πολιτών. Και οι πολίτες ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ DVD για να μάθουν την αλήθεια.

Δεν φτάνει όμως, μόνο η γκρίνια για να είναι αποτελεσματική αυτή η κίνηση.. Χρειάζεται και θετική δράση. Μια τέτοια μορφή θετικής δράσης προτείνουμε με την καμπάνια, με τα μέσα που έχουμε.
Είμαστε πολίτες του κυβερνοχώρου και είναι λογικό το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει να είναι η πληροφοριακή ελευθερία ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΙΜΩΣΗ που αποπειράται μια μερίδα λίγων ιστολόγων με αμφίβολες πολιτικές θέσεις.




«Συμφωνούμε ακόμη και με την μη προβολή, αρκεί να γίνουν γνωστοί οι διάλογοι»

Και επειδή αυτό δεν είναι καθόλου «ένα άλλο ζήτημα», δεν θα δείτε πουθενά όσους αποπειρούνται την απόκρυψη της αλήθειας να αναρτούν σύνθημα «ΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ», γιατί πολύ απλά με αυτό δεν μπορούν να πετύχουν την επιθυμητή συγκάλυψη. Τους ενδιαφέρει λοιπόν, να επικεντρώνουν στο DVD χαρακτηρίζοντάς το "προσωπικό δεδομένο" που αφορά "ροζ σκάνδαλο".
Σοφόν το σαφές!

Όσο για το αν και αυτό θα έπρεπε να αποτραπεί επειδή όπως ισχυρίζονται «είναι παράνομο ως προϊόν υποκλοπής», κάποιου που κάνει σεξ, πολύ περισσότερο όταν αυτός δεν γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται, έχουμε να ξαναπούμε ότι δικαστικά αυτό προκύπτει εκ του αποτελέσματος. Αν αύριο πιαστεί ο πρωθυπουργός να πουλάει κρατικά μυστικά στους Τούρκους, δεν θα έχει καμία σημασία για τη δικαστική έρευνα αν εκείνη τη στιγμή θα τρώει θα κάνει σεξ ή θα χορεύει ζεμπέκικο ή αν θα ξέρει ότι τον μαγνητοσκοπούν.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και τα προσωπικά δεδομένα εμπίπτουν μονάχα σε ό,τι αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα προσωπικά του δεδομένα και όχι το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.



Ως εκ τούτου, ο ισχυρισμός του e-lawyer πως στο DVD o Zαχόπουλος λέει «ό,τι του κατέβει και υπακούει μόνο σε ότι του επιβάλλει η σωματική του λειτουργία εκείνη τη στιγμή», είναι υπεραπλουστευτικός και ΥΠΟΠΤΟΣ.
Που το ξέρει; Το έχει δει;

Εξ ορισμού υπάρχει ένα έλλειμα ακρίβειας των λεγομένων του ιστολόγου, οπότε το περιεχόμενο του διαλόγου, κατ’ αρχήν, είναι ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ για να μην συνεχίζουμε να ακούμε άλλους τέτοιους αυθαίρετους ισχυρισμούς από τον οποιονδήποτε..




«Δεν παραβιάζω ανθρώπινο δικαίωμα αν δω το dvd, αυτά παραβιάζονται από όσους το διακινούν και το ‘εμπορεύονται’»


ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ (;) ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ e-LAWYER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ:
«Κάνεις λάθος. Όπως και ο "απλός χρήστης" συμμετέχει στην πορνογραφία ανηλίκων όταν κατεβάζει σχετικό υλικό από το δίκτυο (και γι' αυτό διώκεται αυτοτελώς), έτσι και ο "απλός χρήστης" ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που έχουν καταγραφεί παράνομα, συμμετέχει -ίσως όχι νομικά, αλλά σίγουρα κοινωνικά- στο αδίκημα.»

Στην πραγματικότητα, «ο χρήστης που κατεβάζει πορνογραφικό υλικό» όντως συμμετέχει με την αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Στην περίπτωση του DVD, είτε το δεις είτε αξιώσεις να το δεις, εσύ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ, γιατί δεν διακινείς, δεν είσαι εσύ αυτός που ΕΔΩΣΕ ΤΟ DVD στη δημοσιότητα.
Ο αστήριχτος ισχυρισμότου e-lawyer είναι σα να σου πουν αύριο ότι διώκεσαι επειδή είδες μια εκπομπή στην τηλεόραση.
Το δίκτυο είναι δημόσιος χώρος και ο μόνος που θα εδιώκετο –και κάτω από άλλες προϋποθέσεις- θα ήταν αυτός που ΕΧΕΙ το DVD και το αναρτά σto Ίντερνετ. Αλλά αυτός θα διώκετο ούτως ή άλλως, απλώς και μόνο επειδή ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ του το DVD, σωστά;


Μην ψαρώνεις λοιπόν. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, η τελευταία λύση όσων επιβουλεύονται την ελευθερία του λόγου και της πληροφόρησης, είναι ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

Οι οποίες φυσικά, αποσκοπούν στο να συγκαλυφθούν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, οι οποίοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΫΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ μέσα στο DVD είτε ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑΝ και το ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ.



Στα Σχόλια θα κοπυπαστάρω απόψεις που καταγράφηκαν εδώ κι εκεί στα σχόλια του Ελεύθερου Σκοπευτή όλον αυτόν τον καιρό.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, ανεβάζουμε όλοι αυτό το κείμενο


:]


Σχετικά λυνξ / αναγνώσματα
Δημολόγος
ΑκουσέΤο
Must Magazine

Ελεύθερος Σκοπευτής
Pitsirikos
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Press-GR
.
.

17 comments:

Mantalena Parianos said...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΛόΓΟΥ ΣΤΟ akouseto.gr

# Ο δημολόγος είπε:
Δευτέρα 4 Φεβρουάριος 2008 στις 12:51 am

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια και βλέπω δύο στρατόπεδα. Διαφωνώ κάθετα με όσους διατυμπανίζουν οτι δε θέλουν να δουν το DVD. Φυσικά αδιαφορώ για τις προσωπικές στιγμές τις οποίες δεν επιθυμώ να δω ή να ακούσω. Τις άλλες όμως που κρύβονται ανάμεσα σ’αυτές ΣΙΓΟΥΡΑ!
Πρώτα-πρώτα διαφωνώ με τον e-lawyer που λέει οτι “…Ξέχασες όμως ότι δεν είναι μόνος του, είναι και μια κυρία στο dvd που έχει ζητήσει να μην παιχτει πουθενά”. Του υπενθυμίζω οτι η κυρία, αφού έκανε τη βιντεοσκόπηση, είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια και τις εφημερίδες παζαρεύοντας την προβολή του DVD!
Επίσης διαφωνώ πάλι με τον e-lawyer όταν λέει “Το να μεταχειρίζεσαι κάποιον ή τις απόλυτα ιδιωτικές του στιγμές ως μέσο για να “παραδειγματίσεις”, σημαίνει ότι περιφρονείς την ανθρώπινη ιδιότητά του”. Οι αλήθειες που λέει με ενδιαφέρουν, όχι το αν τις λέει όρθιος ή καθιστός, στη Σταδίου ή στο άγαλμα του Καραϊσκάκη. Το να περιφρονήσω την ανθρώπινη ιδιότητα με αφήνει αδιάφορο, το να μάθω την αλήθεια όμως ΌΧΙ!
Λέω λοιπόν να κρύψουν οτιδήποτε είναι προσωπικό, αλλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα να τσακιστούν να τα αποκαλύψουν. Γιατί όποιος νομίζει οτι είναι θέμα ανθρώπινης ιδιότητας η ασυδοσία και η σεξουαλική παρενόχληση ενός πολιτικού στη γραμματέα του, η ομηρία χιλιάδων συμβασιούχων για χρόνια, το δούλεμα χιλιάδων ανέργων υποψήφιων τότε ή είναι ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ή είναι ΒΑΛΤΟΣ!
Καλήμέρα σας!

Mantalena Parianos said...

Eγώ θέλω να το δω! Και όχι φυσικά για την άθλια τσόντα που μπορεί να περιέχει.
Οι σεμνότυφοι που ισχυρίζονται οτι όσοι θέλουμε να το δούμε είναι για λόγους ηδονοβλεπτικούς, είναι οι ίδιοι που από την αρχή αποπειράθηκαν να μας πείσουν ότι πρόκειται (απλώς) για ένα ροζ σκάνδαλο.
Ο Ζαχό δεν βούτηξε στο φωταγωγό επειδή τον έπιασαν να ξενοπηδάει. Όποιοι πιστεύουν αυτό, έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει.

Mantalena Parianos said...


Η καμπάνια ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ το DVD μου φαίνεται απλώς παρελκυστική, όσο και οι ισχυρισμοί του κου Ανδριανού περί δημοσιογραφικού απορρήτου και η σχετική απόφαση της ΕΣΗΕΑ.
(…)
Γενικά κάτι δεν πάει καλά με την απολυτοποίηση του δικαιώματος στην ιδιωτικότητα (συμπεριλαμβανομένου του τραπεζικού απορρήτου) ειδικά ανθρώπων που φέρουν εξουσία (γεγονός που είναι από μόνο του μια ανώμαλη κατάσταση, μια διάκριση), όταν όλο το ποινικό σύστημα -και όχι μόνο -βασίζεται στην μέχρι εξευτελισμού σχετικοποίηση του δικαιώματος στην ελευθερία του τελευταίου πολίτη (και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση η διατύπωση περί αρμονικού συνδυασμού δικαιωμάτων) , αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
(…)
Και επί του συγκεκριμένου:
Ακόμα και αν η υπόθεση δεν χρεωθεί στην Μπουρμπούλια ή στην Ηλία, η δίκαια απόφαση μπορεί να βγεί μετά από χ εκλογικές αναμετρήσεις.Θα ψηφίσουμε μέσα στην άγνοια και την αμφιβολία?
-Αλβέριχος



Κάποιοι καλοί μπλόγκερ αποφάσισαν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην προβολή του DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου. Δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα αλλά υποθέτω πως οι κακοί άνθρωποι που έχουν το DVD συλλαμβάνουν τους μπλόγκερ, τους δένουν πισθάγκωνα, τους ανοίγουν διάπλατα τα μάτια, τα στερεώνουν με οδοντογλυφίδες και τους υποχρεώνουν να δουν το DVD.

-Pitsirikos


Κάποιες αλήθειες ξεπερνούν τις λεπτότητες 3ου βαθμού και τις συναντούν αργότερα στην πορεία τους, αφού έχουν επιτελέσει το σκοπό τους. Γιατί η αλήθεια προέχει των πάντων! Ο άνθρωπος υπηρετεί την αλήθεια και όχι η αλήθεια τον άνθρωπο!
-Δημολόγος



Το γεγονός ότι δεν κάλεσαν καν για κατάθεση τον δικηγόρο της τσέκου και κωλυσιεργούν φρικτά με τον Ζαχόπουλο, επιβεβαιώνει την προσπάθεια συγκάλυψης από μεριά της εξουσίας - και με αυτό δεν διαχωρίζω τη δικαστική από την κυβερνητική εξουσία.

ΠΡΕΠΕΙ να δούμε το DVD.

-Mantalena


Ερώτημα εργασίας:
Είναι τυχαίο ότι οι μόνες δυο εφημερίδες που αναφέρθηκαν στην μεγαλειώδη καμπάνια των ... 20 ατόμων, Δεν θέλω να δω το dvd", ήταν TA NEA του Λαμπράκη και η φιλοκυβερνητική Καθημερινή;

-Mantalena, ώχουυυ



Και φυσικά δεν περιμένω τις αποκαλύψεις περί ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ για να πάρω πολιτικές αποφάσεις. Αυτές προσωπικά τις έχω πάρει ήδη. Η προσπάθεια υποβιβασμού της όλης φάσης όμως, σε τάχα μου σκανδαλοθηρική και αδηφάγα περιέργεια, δεν είναι παρα ελεεινή χειραγώγηση.
-Ανώνυμος


Τι εννοούσε ο Δημ. Τσιόδρας της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ", οταν έλεγε οτι η κυβέρνηση φοβάται το κουτσομπολιό που θα προκληθεί απο τη τυχόν προβολή του αλανιάρικου dvd; Τι είναι δηλαδή η κυβέρνησή μας; Μην είναι ανταγωνιστική εκπομπή της Βάσιας Λόη; Μπορεί ενα γαργαλιστικό κουτσομπολιό, να προκαλέσει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, μια τάση αυτοκτονίας (τη φρέσκια του δικηγόρου Νικουλιτσόπουλου που εισήχθη στο νοσοκομείο), να χυθεί κι άλλο αίμα όπως μας υποσχέθηκε ο Θέμος και να γκρεμίσει εναν πρωθυπουργό; Αυτό δεν είναι κουτσομπολιό είναι ατομική βόμβα
-Κill Bill

bbchris said...

Μαντλέν παιδί μου, εγώ μίαν απορία έχω.

Όλους αυτούς της καμπάνιας που δεν θέλουν να δουν το DVD, τους υποχρέωσε κάποιος να το δούν;

Τους έβαλαν με το ζόρι ,τίποτα φουσκωτοί τύπου ανθρωπάκι της Michelin, μπροστά στο home cinema [ σε 65 άτοκες - η πρώτη το 2012] με την μακαρονάδα ογκραντέν με σωλομό και μανιτάρια τρούφα, να το δουν;
Και αν κάνουν καμιά μαλακία και δεν το δουν θα έχουμε τα δέοντα, γιατί θα εξεταστούν στο τέλος;

Ρωτάω γιατί όλη η ιστορία μου θυμήζει αυτό που λέμε στο χωριό μου: ο άνθρωπος αν είναι μαλάκας δεν χρειάζεται ν' ανέβει στα κεραμύδια να το φωνάξει. Το δείχνει με τα έργα του κάτω στη γη.
Φιλιά! ;)

The Motorcycle boy said...

Όταν μιλάς για το dvd πάντως -καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις. ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ DVD ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ, όχι το κομμένο που έχει ο εισαγγελέας. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Μ.Μ.Ε.

Mantalena Parianos said...

BB KRIS >>
"Και χωράω στον μπιντέ; Ελα μου, έκα μου ντε!" όπως λέει και το άσμα.

Τι να σου κάνω κι εγώ; Ένα μπλογκάκι έχω ενάντια στα μεγαθήρια των εκδοτών! Τα Νέα λέει και η Καθημερινή αναδημοσίευσαν τη γνώμη 20 ανθρώπων ως "κίνημα".
Η χειραγώγηση είναι που μου τη σπάει.
Δεν ξέρω ρε πούστη μου (sic) αλλά ό,τι κι αν είχα δημιουργήσει, και ο αρχηγός των σουρεαλιστ΄πων να ήμουν που λέι ο λόγος, ποτέ δεν θα δεχόμουν και θα ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΑ / ΤΟΝΙΖΑ σε όλες τις γλώσσες ότι δεν κάνω "κίνημα"...
Αυτά τα κρίνουν άλλοι και εκ των υστέρων, ενώ αυτό που συμβαίνει τώρα είναι επιεικώς γελοίο. Και διχαστικό. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η κανονιστική ρύθμιση των blogs;
Μάιστα.

ΜΟΤΟΣΑΚΕ >>
Ρε συ, θέλω να πιστεύω ότι ο εισαγγελέας έχει το κανονικό dvd!
Μη με τρελαίνεις κι εσύ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
Δεν ειναι δυνατ΄πον να γίνεται δημοσκόπηση και ο μπουχέσας να βγαίνει καταλληλότερος για πρωθυπουργός και ότι μπορεί λέει να χειριστεί τα ζητήματα της διαπλοκής πιο πειστικά!
Να αλλάξω χώρα δηλαδή, αν είναι να βλέπω μπροστά μου μόνο τέτοιες δημοσκοπήσεις και στο καπάκι, αιτιάσεις του e-lawyer και κάτι άκαπνων δήθεν νεοφιλελεύθερων που κάνουν πλάτες στην εξουσία.

artois said...

Aνακρίβεια πρώτη (ή ψέμα;):

"Όπως αποδεικνύουν τα logo που έφτιαξαν"

Τα περισσότερα από τα λόγκο που "έφτιαξαν" είναι αντιγραφή και μεταποίηση από το πρωτότυπο λόγκο του iblog. Για τόσο πρωτότυπη σκέψη των κλειδαροτρυπάκηδων μιλάμε.


"χωρίς βεβαίως να εκπροσωπούν" τους υπόλοιπους...

Αν και ο ίδιος δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο (οπότε περιττή η σπέκουλά σου), υποθέτω ότι ομοίως δεν εκπροσωπούν κανέναν και τα δικά σου ""επιχειρήματα"". Πάντως οι απαντήσεις που δίνονται Ε Δ Ω , εμένα με εκφράζουν απολύτως.

Κατά τα άλλα, τον αντιγράφεις γραμμή προς γραμμή. Μετά το λόγκο και το σύνθημα, τώρα και η ανθολόγηση των απόψεων.

Σκέψου βρε Mantalena και κάτι πρωτότυπο! Όλη την καμπάνια με αντιγραφές θα την κάνεις;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Γρρρρρήγορα στο τσοντάδικο. Εκεί μπορεί να βρει κανείς πολύ καλύτερες παραγωγές.

Mantalena Parianos said...

ΑΡΤΟΥΑ >>

"χωρίς βεβαίως να εκπροσωπούν" τους υπόλοιπους...

-Κατανοώ το μένος σου που πάνε στράφι τόσες μεθοδευσεις, αλλά μην προτρέχεις. Κανένα σπέκουλο δεν παίζει - Ο ίδιος ο e-lawyer to γράφει. Στην Τρίτη παράγραφο.

"Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί σε αυτές τις ενστάσεις, αντιρρήσεις και απορρίψεις βρίσκονται κωδικοποιημένες εδώ (και είναι απόλυτα προσωπικές απόψεις, χωρίς βεβαίως να εκπροσωπούν τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στην καμπάνια)."


_____________


"Κατά τα άλλα, τον αντιγράφεις γραμμή προς γραμμή".

-Ε, ναι. Αφού είναι αντίδραση στη δράση συγκάλυψης σας.
Εξάλλου τοο γράφω και στο ποστ βρε, ότι "αποτελεί παραποίηση του αντίστοιχου και ομώνυμου post του e-lawyer, με σκοπό να καταδείξει κλλπ. κ.λπ"

Κουραστικός καταντησες. (Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ ευχάριστο να διαβάζει κανείς κατεβατά).

__________________

"Όλη την καμπάνια με αντιγραφές θα την κάνεις;"

-Να σου πω ειλικρινά, δεν ξέρω. Βλέπεις θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να λάμψει η αλήθεια.


ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ? Αν δεν κανω λάθος είσαι της γνώμης ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ το dvd.

Που ακριβώς διαφωνείς στα παραπάνω που γράφω;
(είναι πολλά, όλο και κάτι θα βρεις).

Anonymous said...

Μπαααα, αν είχε να πει τπτ επί της ουσίας, τα "χιουμοριστικά" πυροτεχνήματα στο (χειμωνιάτικο) blog του θα περίσσευαν.

Mπππρρρρρρ

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mantalena Parianos said...

Έλεος, ρε Αρτουά.
Μου ξαναφήνεις την επόμενη σχόλιο που σου έσβησα;
(το είχες μαντέψει ότι αυτό θα γινόταν γι' αυτό το είχες κάνει save ε; Πονηρέ!)

Anyway.
Μη με αναγκάζεις να το σβήνω συνεχώς. Είσαι ευπρόσδεκτος αν θες να συζητήσεις επί της ουσίας, αλλά όχι να τρολάρεις.


[Κι εγώ θέλω να σε ρωτήσω πολλά - αλλά είναι ΑΣΧΕΤΑ με το ποστ αυτό. Αν μπορείς, σεβάσου το σε παρακαλώ]

μανταλενομούτς

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mantalena Parianos said...

Κοπυπαστάρω την απάντησή μου σε σένα, απ' της Psilikatzous, για να 'χεις να λες ότι κοπιάρω (δεν θα μπορούσε κανείς να το πει καλύτερα):

Έλεος ρε παιδιά με τις καταναγκαστικές συμβουλές και με τον καθένα εδώ μέσα που βγάζει ότι κουκουρούκου συμπεράσματα κάτσει.
Και τέλος πάντων, κάντε μου τη χάρη, όχι επειδή διαφωνείτε με κάποιο κείμενο θα πρέπει να ασχολείστε με το τί είμαι και τί χρειάζομαι κάθε φορά!
Λες και απαγορεύεται να έχουμε διαφορετική άποψη, λες και
απαγορεύεται να μην είμαι φιλοσοφημένη ή δενξέρωγωτιάλλο για να έχω ένα ρημαδομπλογκ.

artois said...
This comment has been removed by a blog administrator.
artois said...
This comment has been removed by a blog administrator.