Feb 20, 2008

Προσωπικά δεδομένα και "κινήματα" εκ του πονηρού

Η κυβέρνηση απειλεί να κλείσει φυλακή το ΙΝΤΕΡΝΕΤ (!) για να μην παίξει πουθενά το αμοντάριστο!... Ολη η Ελλάδα, θέλει να το δει...

Κι ενω η κυβέρνηση κάνει οτι μπορεί να θάψει την υπόθεση Ζαχόπουλου και την δικαστική διερεύνησή της, εξευτελίζοντας την νοημοσύνη των ελλήνων πολιτών, τρέμει στην ιδέα οτι απο το "πουθενά" μπορεί να εμφανισθεί στο Διαδίκτυο, το αμοντάριστο, το μερακλίδικο! Γι αυτό άρχισε τις απειλές προς πάσα κάθε κατεύθυνση.
Γελάνε ήδη στη Google, με την ιδέα οτι ο Χατζηγάκης, θα συλλάβει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Στο μεταξύ όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία ν ακούσει το παρα-μιλητό Ζαχόπουλου, που άναψε φωτιές στο Μαξίμου!

.



ΥΓ.
Kουφάλες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΘΕΛΩ να ΔΩ ΤΟ DVD.


Update:
Όπως αποδεικνύεται (ακόμη μια φορά) από το poll "I Like It/I Don't Like It" που βρίσκεται ακριβώς κάτω και από το εν λόγω ποστ, οι διορισμένοι γαλάζιοι φασίστες που τρέμουν τις αποκαλύψεις γιατί ίσως βλάψουν τα κεκτημένα τους, εκθέτοντας τον μεροληπτικό τρόπο με τον οποίο έχουν διοριστεί, μπορεί να μην έχουν επιχειρήματα, αλλά δεν δυσκολεύονται να κάνουν "αρνητικό κλικ", ανώνυμα και μαζικά όπου νομίζουν ότι τους παίρνει.
Ρε ζώα, οι αρνητικοί σας ψήφοι σε αυτό το ποστ είναι η απόδειξη ότι μιλάει ΣΩΣΤΑ!

.

13 comments:

Mantalena Parianos said...

Από το www.in.gr

Νομοθετική πρωτοβουλία για τη θωράκιση της ιδιωτικής ζωής και των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, «ώστε παράνομο υλικό να μην αποτελεί αντικείμενο δικαστικής κρίσης» προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο υπουργός Σ. Χατζηγάκης συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα νομοσχέδια τα οποία πρόκειται να κατατεθούν στη Βουλή αναφορικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης και την αυστηροποίηση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ.Χατζηγάκης δήλωσε πως «τώρα είναι η στιγμή να περιφρουρηθούν και να θωρακιστούν τα ιδιωτικά δικαιώματα, η ιδιωτική ζωή και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, έτσι ώστε παράνομο υλικό να μην αποτελεί αντικείμενο δικαστικής κρίσης».
Αργότερα σε επιστολή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Χατζηγάκης γνωστοποίησε ότι το υπουργείο προωθεί νομοθετική ρύθμιση, η οποία μετατρέπει την παράνομη μαγνητοφώνηση και μαγνητοσκόπηση σε κακούργημα με κάθειρξη μέχρι και 10 χρόνια. Με την ίδια ρύθμιση αποκλείεται εντελώς η χρήση τέτοιων, παράνομα αποκτηθέντων, στοιχείων ακόμη και από τα δικαστήρια.
«Ο κ. Χατζηγάκης δεν είναι ανάγκη να ανατρέχει στον Μοντεσκιέ, για να μας πείσει για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη που διακαώς, βεβαίως, επιθυμεί» δήλωσε ο Ντίνος Ρόβλιας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για να συμπληρώσει ότι «αρκεί να μας επιδείξει τα ράφια των Δικαστηρίων, όπου τοποθετούνται οι υποθέσεις που μπαίνουν στο αρχείο».

ΠΡΕΖΑ TV said...

Και πες οτι το δεις...
Τι περιμενεις να μαθεις απο αυτα που θα δεις και θα ακουσεις;;;
Οτι ο Κωστας ειναι πουστης και οτι η Νατασα τον παιρνει;;;
Δεν θα δεις να λεει και τιποτε αλλο...
Αυτη η βρωμα κυκλοφορει...οπως και καποιες αλλες...αλλα τελος παντων...

Χαμένο κορμί said...

Καλά μωρή συχαινιάρα, ΑΥΤΗ τη τσόντα θές να δείς;;; Τόσες και τόσες καλές παραγωγές υπάρχουν... Η φάτσα του είναι ανυπόφορα άσχημη και γλοιώδης... θες να τη δείς και να γαμεί;;;;

Με αηδίασες μωρή.

Δε Θέλω να δώ το DVD. Έχω τσόντες υπερπαραγωγές να δώ... ΘΕΛΩ όμως, να το δώ να κυκλοφορεί ανάμεσά μας... να ανεβεί στο puretna και να γίνει κοινό αγαθό... του αξίζει του παπάρα

Mantalena Parianos said...

Xameno Kormi >>
Μα δεν διαφωνώ καθόλου - το ίδιο θέλουμε / τι νόμισες; Πώς θέλω να δω το dvd για να περάσω καλά;

Ελπίζω να υπάρχει εκεί έξω κάποιος που να το έχει στη διάθεσή του και να είναι αρκετά πατριώτης για να το βγάλει στη φόρα και να μας απαλλάξει από τον Κωστα καραμανλή και την -αδύνατον πλέον να καλυφθεί τότε- έκθετη κυβέρνησή του.



Πρέζα >>

δεν βαριέσαι πουλάκι μου, να λέμε όλο τα ίδια και τα ίδια;
Αν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση το περιεχόμενο του dvd (που κοτζάμ πυρκαγιές - όλη η χώρα κάηκε και αυτοί ξαναβγήκαν), τότε ΠΡΕΠΕΙ να το δουν όλοι αυτοί που τους ψηφίζουν.

Από κει και πέρα, είναι υποκριτικό -δεν θα πάψω να το φωνάζω- το ότι οι νεοδημοκράτες, κυβερνητικοί και εγκάθετοι (στα blogs) - κόπτονται δήθεν για την προάσπιση των προσωπικών δεδομένων, τη στιγμή που Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ απαξιώσε την ανερξάρτητη αρχή τους.

Όπως έγραψε και το kourdisto portokali στο παραπάνω post
"έχουν εξευτελίσει την νοημοσύνη των πολιτών".
Καιρός να τους το επιστρέψουμε!

Mantalena Parianos said...

Κι εσύ που τα σνομπάρεις όλα αυτά ρε Πρέζα, πώς κρίνεις το ότι τους έπιασε τώρα η πρεμούρα για προάσπιση των προσωπικών δεδομένων;
(δες το παραπάνω δημοσίευμα του in.gr)

Τους έτσουξε πολύ φαίνεται που η υποθεση του Κουκοδήμου -βασισμένη στη μαγνητοφ΄πωνηση του Μάκη 30φυλοτέτοιου- που πήγαν να κουκουλώσουν με τόσο ΑΘΛΙΟ τρόπο βάζοντας την στο αρχείο, ξανάρθε στο φως από κάποιους δικαστικούς με αίσθημα καθήκοντος.

artois said...

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Mantalena Parianos:

On line σεμινάρια πολιτικής επιμόρφωσης μέσω τσόντας και "παρα-μιλητών" συνουσιαζομένων.

(μμμμμ... μάλιστα...)

Anonymous said...

Ε συγνώμη.. ήδη οι ΗΠΑ προσπαθούν να το κάνουν αυτό. Βλέπε τελευταία δικαστική απόφαση: news.bbc.co.uk

Anonymous said...

Μιλάω για το γενικό τίτλο του blog ότι ο Χατζηγάκης θα συλλάβει το Ιντερνετ. Τώρα για το αν γελάει το google με αυτό.. αυτό είναι άλλο θέμα, γιατί όποτε θέλει βάζει το χεράκι της για αυτά που τη συμφέρει..

The Motorcycle boy said...

Χαίρομαι, ειλικρινά, που αποφάσισαν να μιλήσουν για προστασία των προσωπικών δεδομένων και απαγόρευση των λήψεων από μέσα αναπαραγωγής -χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου.
Άρα:
1. Θα μαζέψουν τις κάμερες από τους δρόμους.
2. Θα διαφοροποιηθούν από την κοινοτική οδηγία σχετικά με την παρακολούθηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και των τηλεφωνικών συνομιλιών.
3. Θα κλείσουν μέσα τον οποιδήποτε Μάκη, την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει κρυφή κάμερα για να αποδείξει το τίποτα.
Σωστά; Έχω δίκιο;

Επειδή όμως δεν φαίνεται να είναι έτσι και ο νόμος αφορά καθαρά το dvd και κάτι σχετικές ιστορίες με βουλευτές κ.λ.π. -να πάτε να γαμηθείτε κύριοι που σας έπιασαν οι δημοκρατικές ευαισθησίες ΑΦΟΥ διαλύσατε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Και αν το dvd έχει δηλώσεις του κάθε χλιμίτζουρα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή του πρωθυπουργικού ζεύγους και αν αυτές οι δηλώσεις είναι ικανές (όταν γίνουν γνωστές σε μια αποχαυνωμένη μάζα "πολιτών") να ρίξουν την κυβέρνηση -τότε ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ DVD ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Mantalena Parianos said...

Διγέλαδε >>

Αν θεωρείς ότι ο Χατζηγάκης και η CIA (ή οποιαδήποτε αμερικανική υπηρεσία) βρίσκονται στο ίδιο rank αποτελεσματικότητας, πλανάσαι πλάνην οικτρά.


ΜΟτοσακέ >>
Δεν είναι φοβερό ότι ο Χατζηγάκης συμφωνεί με tον e-lawyer και ton Artois;
Επιτέλους, βρέθηκε η φόρμουλα για να υποστηρίξει η ΝΔ ότι "Δεν Θέλει να δει το DVD" (κανένας μας).

The Motorcycle boy said...

Ας μην το δούμε βρε παιδί μου. Ας μας δώσουν απλά γραμμένους τους διαλόγους.
Υποθέτω πως οι αξιοσέβαστοι μπλογκερς που αναφέρεις είχαν εξεγερθεί και συνεχίζουν ακόμα τον αγώνα τους για να εξαφανιστούν οι κάμερες από τους δρόμους -σωστά; Εκτός αν ένα πήδημα είναι πιο προσωπικό δεδομένο από τη συμμετοχή σε μια διαδήλωση -εφόσον βέβαια αυτός που πηδάει είναι πολιτικός.

Anonymous said...

Ρε δεν πα να λέτε η ΝΔ αγαπάει και υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Εφόσον βέβαια μιλάμε για ανθρώπους και όχι για τίποτα διαδηλωτές (όπως λέει και ο ΜΒ) ή ακόμα χειρότερα για τίποτα "ξεφτιλισμένους" μετανάστες της ομονοίας που κλέβουν τσάντες ανύποπτων γραίων 10-15 km μόλις από τα ΒΠ. Φαντάζομαι οι βλαχόμπατσοι που μας προσφέρανε άφθονο σαδομαζοχιστικό (σικ) θέαμα το καλοκαίρι με το βιντεάκι που έσκασε στα παραδοσιακά (και μη) μέσα προστατεύονται από τα "ανθρώπινα δικαιώματα". Άνθρωποι είναι και αυτοί, δικαιούνται να έχουν τις "ευαίσθητες" - "προσωπικές" στιγμές τους

Anonymous said...

Μ-Π: Ευτυχώς για μας! Αν και δεν έλεγα για CIA, έλεγα για τη δικαιοσύνη των ΗΠΑ (το λινκ μιλούσε για δίκη)