Feb 6, 2008

Αγαπητή Εύα...

...κούκλα μου πανέμορφη και μάτια μου μεγάλα, μάτια μελαγχολικά,

το ξέρω ότι στο κόμμα υπάρχουν πολλοί φανατικοί του MantalenoBlog, ειδικά όσο το team του EλευθεροΣκοπευτάδικου τα χώνει στην Νέα Δικτατορία (ΝΔ) και νομίζετε ότι εσείς, ως ΠαΣόκ έχετε περάσει στο απυρόβλητο.

Φευ! Κάθε Ελέυθερος Σκοπευτής που σέβεται τον εαυτό του και τις φυσιγγιοθήκες με τα τροχειοδεικτικά του, ξέρει ότι έτσι και βρεθείτε κι εσείς ξανά στην κυβέρνηση - πράγμα που πιθανόν δεν θα αργήσει και πολύ - θα σας έχουμε και πάλι στο στόχαστρο καιροφυλακτώντας για ενδεχόμενες ατασθαλίες, πονηριές και φάλτσα από μέρους σας.

Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να φροντίσετε τα PR σας κι εσείς -νέα κι όμορφη είστε, που θα βρείτε διασκέδαση; Στις επιτροπές εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής;- καθώς και ότι στα πεταχτά, ανάμεσα σε δυο τρεις συνεδριάσεις, βρίσκετε πάντα ευκαιρία να μας επισκέπτεστε δικτυακά μεσω του laptop σας όπου φιγουράρει κάθε μέρα το σεξουλιάρικα δημοκρατικό blog μας, ένα από τα πιο ενημερωμένα και έγκυρα όσο και πρωτότυπα, ευδιάθετα και μουσικά ενημερωμένα blog (το κόβω εδώ γιατί είμαι μετριόφρων), αλλά... μα το μουστάκι του Γιώργου, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ MAIL, έτσι;

Το έχετε πάρει χαμπάρι;





Μην ανησυχείτε, δεν είμαι ταραγμένη, διότι σας πάω πολύ - ειδικά τα μάτια σας που έχουν κάτι θαλασσένιο, μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Αλλά, όσο σπουδαία κι αν θεωρώ πως είμαι δεν είναι δυνατόν δίπλα στα mail του Μαγκριώτη και του Καστανίδη να φιγουράρει το Mantalena Parianos!
Ξέρετε, δεν μας ενδιαφέρουν στο MantalenoBlog οι επιτροπές για τις οποίες μας ενημερώνετε ή οι συγκεντρώσεις γυναικών
(τι κακό κι αυτό, πριν λίγο καιρό μου έστειλε και η κυρία Παπακώστα να παρευρεθώ στο Χίλτον, αλλά αυτή δεν είναι τόσο όμορφη όσο εσείς και ομολογώ πως ούτε που το σκέφτηκα να πάω, αφήστε που θα ήταν εκεί ένα κάρο γυναίκες με ταγιέρ και ούτε μια με piercings και tattoo και θα μου χάλαγε το κάρμα να δω τον πρωθυπουργό τρομαγμένο), και τέλος, δεν μας ενδιαφέρετε δυστυχώς ούτε κι εσείς - γιατί η κοπέλα με την οποία βγαίνω, τολμώ να πω ότι με καλύπτει πλήρως από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανόμενης και της πολιτικής.


Αφαιρέστε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ τη διεύθυνση του Μανταλενοmail από τον κομπιούτορά σας - με σπαμάρετε ασύστολα και στο τέλος θα με κάνετε να σιχαθώ το πράσινο και δεν το θέλω, γιατί ένα από τα χόμπι μου είναι να κυκλοφορώ γυμνή στο δάσος με την παρέα μου και να κάνουμε bird watching.


μανταλενομούτς

Μant.


.

11 comments:

roidis said...

χαχαχα!...
βρε συ,
είσαι στο μέηλινγκ λιστ
της κυρίας;

Βρε τι μαθαίνουμε.
:)

Χαμένο κορμί said...

AAAxxx ομορφιά κι αυτή...

ναι ρε... απο ΟΟΟΟΟΛΑ όσα είπες σε αυτό το σεντόνι, αυτό βρήκα να σχολιάσω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δέ πιστεύω να ζηλεύεις έτσιιιι;;;;

Anonymous said...

Χαχαχα! Απίστευτό!
Αρε Μανταλένα!!!

Mantalena Parianos said...

ΡΟΪΔΗ >>
Ναι. Υποψιάζομαι κανέναν VryPan για να με "σύστησε"... Όλο με ωραία κορίτσια πρέπει να κάνει παρέα εκεί στο κόμμα.

:D


ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ >>
Ε, εντάξει μωρέ, τι να ζηλεψω; Επειδή είναι πιο όμορφη, έξυπνη,μορφωμένη και ευκατάστατη από εμένα, είναι αυτοί λόγοι για να τη ζηλέψω τη γυναίκα;

Σομπ!


ΕΛΛ >>
Αυτό δεν είναι απίστευτο... Θα έπρεπε να δεις την επιστολή της Παπακώστα, με το σήμα της ΝΔ φαρδύ πλατύ επάνω που μου ήρθε στο πατρικό μου. Κόντεψε να του 'ρθει κόλπος του πατέρα μου που το είδε - σου λέει, αγωνίστηκα εγώ μια ζωή για να μου βγει το μαλακισμένο ζαχοπουλικό;
Εϊδα κι έπαθα να του εξηγήσω ότι στην κυβέρνηση είναι τόσο απελπισμένοι που στέλνουν επιστολές σε όλες τις Mανταλένες αυτού του κόσμου.

Μόνο 'μπράβο' έχω να πω

Anonymous said...

Χαχαχα!!! Έχουμε ξεφύγει σ' αυτή τη χώρα.

Πάντως επόμενο να συμβαίνουν αυτά.
Είδαν το τσαχπίνικο μπλογκακι σου
"...ένα από τα πιο ενημερωμένα και έγκυρα όσο και πρωτότυπα, ευδιάθετα και μουσικά ενημερωμένα blog..." κ λένε γιατί όχι... ποτέ δεν ξέρεις εκεί που έχουμε φτάσει (παρεπιπτώντως ο "στοιχάκιας" είχε ένα ποιηματάκι χθες που αντικατοπτρίζει την "λογική" του έλληνα...)

The Motorcycle boy said...

Συμφωνώ με το Χαμένο Κορμί και επαυξάνω. Λέω να μεταδημοτεύσω μάλιστα, κατά βόρεια, για να μπορώ να την ψηφίζω.

Rizobreaker said...

Χαχαχα!!
Πολύ καλά της τα 'χωσες!!! Ααα μα πια!! ;-)

antonis_x said...

Να ρε κι ένας blogger που χρησιμοποιεί ΙΕ!
Όλο Firefox, Firefox, Firefox, μας τα'καναν τσουρέκια!

(ε ναι, ΑΥΤΟ βρήκα να σχολιάσω)

Anonymous said...

"δεν είναι δυνατόν δίπλα στα mail του Μαγκριώτη και του Καστανίδη να φιγουράρει το Mantalena Parianos!"

Είσαι εγκάθετη και αυτό είναι φανερό από τις ανακρίβειες που αναπαράγεις ως να ήταν σκηνές από ροζ DVD! Το Μανταλένα μπαίνει ανάμεσα στον Ιωάννη Μανιάτη (Αχαίας) και στην Τσετίν Μάνταζη (Ξάνθης).

Κάποιος εδώ μέσα είναι τόσο σπασίκλας που πήγε στο site της Βουλής για να τσεκάρει αλφαβητικά τους βουλευτές. Δεν θα πω ονόματα, αλλά στο Monk με έχουν προσλάβει ως σύμβουλο παραγωγής. ;^)

Ciao!

ΥΓ: Αντώνη; Κι εσύ εδώ;

Mantalena Parianos said...

ΕΛΛ >>
Μόνο στο "τσαχπίνικο" θα συμφωνήσω. Τα υπολοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις - κι ας το έγραψα εγώ!



ΜΟΤΟΣΑΚΕ >>
Χμ. Χμ. Και χμ. Έχει βόρεια ομορφιά λες η Εύα, ε; Σαν Σουηδέζα των Βαλκανίων ένα πράγμα.
:]


ΡΙΖΟ-ΣΠΑΣΤΗ >>
Δεν της έχωσα τίπτοα βρε. Και γιατί άλλωστε; Της έχω αδυναμία, λέμε.
:/

Της απευθύνομαι απλώς δημόσια με φιλικό τρόπο , από το blog μου, που απ' ότι κατάλαβα το διαβάζει. Αλλά όπως φαίνεται και αυτή - όπως οι περισσότεροι αναγνώστες μου, κωλύονται να αφήσουν σχόλιο, αναλογιζόμενοι ίσως τον παρορμητικό μου χαρακτήρα και την ξέσαλη parfois, ειλικρίνεια-του-μαλάκα, που με διακατέχει.





ΑΝΤΩΝΗ - Χ >>
Θα σε απογοητεύσω, αλλά πίσω από τον internet explorer, έχω ανοικτές 300 ταμπέλες firefox για downloadz!

:)



ΜΠΑΜΠΑΚΗ >>
Δεν είδα αλφαβητικά το όνομά μου - στους παραλήπτες των mail ούτε πιστεύω ότι πρόκειται για μαζική απόστολή mail - τότε θα έβλεπα την "Kοινοποιηση" και όχι και τα υπόλοιπα ονόματα των παραληπτών.
Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται για "μαζικά" mail που δστέλνει η Εύα - σου λέω, ξανά το όνομά μου βρίσκεται ανάμεσα στους Μαγκριώτη, του Τσαλικίδη και του Καστανίδη!

Πράγμα που με κάνει να απορώ ακόμη πιο πολύ!

ΥΓ.
Το μονο που δεν είδα πριν σβήσω τα mail, είναι αν βρίσκεται το "Mantalena" πριν το "Mpampakis"!

Anonymous said...

"...γιατί η κοπέλα με την οποία βγαίνω, τολμώ να πω ότι με καλύπτει πλήρως από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανόμενης και της πολιτικής..."

B-e-s-t comment e-v-e-r! Mantlen for prezintente!