Feb 27, 2008

Ο Ζαχόπουλος πήδηξε γι αυτά που έλεγε στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αυτος ακριβώς είναι ο λόγος που φούνταρε ο Ζαχόπουλος, που μπούκαραν οι ανδρες της Ασφάλειας στο σπίτι του Καψαμπέλη, που ο Χατζηγάκης ετοιμάζεται να δέσει χειροπόδαρα τα εναλλακτικά Μήντια, που το Μαξίμου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
Είναι τρέλλα αν το
καλοσκεφθείς. Να έχει γίνει μπουρδέλο το μηντιακό Σύμπαν με αλληλοχαφιεδισμούς και καρφώματα επειδή ο Ζαχόπουλος παραμιλούσε κι επειδή ενα ολόκληρο σύστημα εξουσίας ζητά απο μας να κάνουμε τις στρουθοκαμήλους...


(κλικ)

4 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Τωρα το πιστευεις αυτο που αναδημοσιευεις???Δηλαδη ολα γινονται για ενα πηδημα???Δεν το νομιζω και τοσο...

Mantalena Parianos said...

Μα, ακριβώς το αντίθετο λέει!
Ότι πήδηξε (σημ. από τον φωταγωγό) και ο λόγος ήταν αυτά που έλεγε στην ερωτική πράξη και όχι επειδή έκανε σεξ με μια αδιόριστη.

The Motorcycle boy said...

Όπως ακριβώς τα λες Μανταλένα. Και θα επαναλάβω για χιλιοστή φορά -είναι ξεφτίλα, αίσχος και σιχασιά να κινδυνεύει να πέσει η κυβέρνηση γιατί ο χοντρός μίλησε για τα σεξουαλικά γούστα κάποιων (αδυνατώ να πιστέψω πως η κουβέντα πάνω στο σεξ αφορούσε ανάλυση των μακροοικονομικών μεγεθών και του ΑΕΠ) και να μην έχει πέσει η κυβέρνηση με τις τόσες μαλακίες, κλοπές κ.λ.π. που έχει κάνει σε βάρος των πολιτών.
Τέλος πάντων -ας πέσουν κι ας είναι και για "βουβάλου πήδημα".

Anonymous said...

Εάν αύριο μεθαύριο ψηφίσουν τον απίστευτο νόμο τους για τα Blogs (λες και δεν τους καλύπτει το υπάρχον νομικό οπλοστάσιο για να τσακίσουν με ποικίλους τρόπους τον "ενοχλητικό") και σε συνδυασμό με την γενικότερη ασχετοσύνη τους για το διαδίκτυο , θα γίνουμε όλοι "ειδησεογραφικοί ιστότοποι" !!

Έτσι, μπροστά στον δικαστή σαν κατηγορούμενος (που θα ψάχνει γιατί δεν δήλωσα "υπεύθυνος κατά τον Νόμο" σαν διαχειριστής σε πρώτη φάση ) και ως "συνυπεύθυνος" για "υβριστικό" ή "συκοφαντικό" μήνυμα σε δεύτερη φάση (άλλου προσώπου φυσικά -η αρχή της συνυπευθυνότητας δια της σιωπηράς υποτίθεται ανοχής - μία από τις μεγαλύτερες και απαράδεκτες πατέντες της δικονομίας για τον πρωτογενή έλεγχο της πληροφορίας) θα ήταν μάλλον παρακινδυνευμένο (για το μέγεθος της ποινής μου) να του μιλήσω για την "αυτορύθμιση".

Φαντάζομαι δε το ΕΡΣ να με καλεί για εξηγήσεις (και εν τέλει να μου κόβει και "κοστούμι" που θα με σβήνει από τον χάρτη οικονομικώς για πάντα , μιας και δεν είμαι ο φραγκάτος μεγαλοδημοσιογράφος ή κάποιο "ίδρυμα" για να γράφω πρόστιμα στα παλιά μου τα παπούτσια) διότι μέλος ανήρτησε μήνυμα σε τόπικ που συζητούνται θέματα της τρέχουσας ειδησεογραφίας με οπτικοακουστικό υλικό που "τελικά" το πρώτο δεν ενέκρινε .
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο από την πανικόβλητη εξουσία που προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο και ακόμα πιο απίστευτα πρόκειται να συμβούν.