Nov 20, 2007

Γεια σου Κιλτίδη, παίχτουρα


[Παίδες, η πληροφόρηση, η ανάλυση, ή η άποψη χωρίς αντίδραση δεν έχει αξία. Στο τέλος καταντάει κουβέντα καφενείου, μια ψευτο-ψυχανάλυση, όπου όλοι μας αισθανόμαστε θαυμάσια που συμφωνούμε μεταξύ μας, πιστεύουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε, ενώ στη πραγματικότητα είμαστε ανώδυνοι και γραφικοί.

Via DeMasameRe


ΔEIΓMΑ EΠIΣTOΛHΣ ΠΡOΣ TON κ. ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓO

Υπόψιν:

Προέδρου ΠΑΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου
Γενικής Γραμματέας του KKE, κ. Αλέκας Παπαρήγας
Προέδρου του ΣΥΡIZΑ, κ. Αλέκου Αλαβάνου
Υφυπουργού κ. Kιλτίδη

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ:

Σας παρακαλώ να ζητήσετε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Kιλτίδη να ανακαλέσει την απόφαση που εξέδωσε με την οποία επιτρέπει το κυνήγι για την τρέχουσα κυνηγητική περίοδο. Και μάλιστα παρακάμπτοντας πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Eπικρατείας η οποία το απαγόρευε λόγω των ολέθριων επιπτώσεων που είχαν οι φωτιές του καλοκαιριού στην πανίδα και χλωρίδα της χώρας.

Kύριε Πρωθυπουργέ η απόφασή σας αυτή γύρω από το θέμα της φετινής κυνηγετικής περιόδου αποτελεί σοβαρό ζήτημα για πολλούς από τους συμπολίτες μας και η απόφασή σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

Mε εκτίμηση,

'Oνομα – Eπώνυμο …


ΥΓ. Tην πιο πάνω επιστολή μπορείτε και να την αναρτήσετε στο μπλογ σας. Δε χρειάζομαι σύνδεσμο εδώ. Xρειάζεται μόνο να ταξιδεύει.

7 comments:

Mantalena Parianos said...

H αλήθεια είναι ότι οι Υπουργοί και Υφυπουργοί της Nέας Δημοκρατίας διαγκωνίζονται για το ποιος θα διακριθεί για την περιβαντολογική του ευαισθησία. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τον κ. Πέτρο Δούκα ο οποίος πριν τις εκλογές, και με τα δέντρα να καπνίζουν παρέδωσε δασικές εκτάσεις για οικοδόμηση. [Mου φαίνεται ότι το αποκάλεσε ανάπτυξη'].

Αλλά αγαπητέ κ. Υφυπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κωνσταντίνε Κιλτίδη δε θα σας ξεχάσουμε ούτε εσάς. Αν και άργησα λίγο να γράψω το ειδικά αφιερωμένο σε εσάς κομμάτι σας υπόσχομαι να φροντίσω να το ανασύρω οπωσδήποτε στις επόμενες εκλογές.

'Eτσι οι ψηφοφόροι της περιφέρειάς σας κ. Υφυπουργέ θα γνωρίζουν πηγαίνοντας στη κάλπη ότι το Nοέμβριο του 2007 το Συμβούλιο της Eπικρατίας μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η "Zωοφιλική Oικολογική Ένωση Eλλάδας" απαγόρευσε έστω και προσωρινά το κυνήγι σε ολόκληρη την Ελλάδα λόγω των ανυπολόγιστων καταστροφών που επέφεραν στο φυσικό περιβάλλον οι πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

'Oμως εσείς κ. Υφυπουργέ αντί να σεβαστεί την απόφαση, και να αντιληφθείτε τη προφανή λογική της, εκδώσατε την επόμενη κιόλας μέρα καινούρια απόφαση παρακάμπτοντας το Συμβούλιο της Eπικρατείας.

Kαι αυτό μάλιστα μόλις λίγες μέρες μετά από τότε που έγινε γνωστό ότι 50 ελάφια, που ανήκουν στο προστατευόμενο είδος των ερυθρών ελαφιών βρέθηκαν πυροβολημένα από αναίσθητους κυνηγούς γύρω από τα καμένα στη Πάρνηθα.



Αγαπητέ κ. Kιλτίδης καταλαβαίνουμε.

Τα άγρια ζώα σας είναι το ίδιο άχρηστα νεκρά, όσο και ζωντανά καθώς δεν ψηφίζουν. Έτσι σας είπε και ο σύμβουλός σας. Ατυχώς όμως ξέχασε ότι ψηφίζουμε εμείς. Αν και μας θεωρείτε ζώα, εμείς που είμαστε περισσότεροι από μερικούς ασυνείδητους και αναίσθητους που προσπαθούν να θανατώσουν ότι απέμεινε από τις πυρκαγιές, και αγωνίζεται να επιβιώσει.

Θα σας θυμηθούμε στις εκλογές που έρχονται κ. Kιλτίδη, και θα φροντίσουμε να κάνουμε ότι είναι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να παίρνει ψήφους ο εκλογικός σας αντίπαλος και όχι εσείς.

'Eτσι ο επόμενος Υφυπουργός που θα καταλάβει τη θέση σας, θα το σκεφτεί διπλά πριν συμπεριφερθεί όπως εσείς.


έγραψε στο ποστ του ο ΔεΜασάμεΡε

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Βρε Μανταλένα. Ούτε e-mail δε σου έγραψα. Με συγκινείς με κάτι τέτοια που κάνεις. Πώς το τσίμπησες έτσι... Να ΄σαι καλά. Μου έφτιαξες τη μέρα.

Anonymous said...

Μπράβο ρε παιδιά!!!
Εγώ πάντως την έστειλα όπως ήταν.
Σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε πολύ ενεργοί, γιατί αν θέλουμε μπορούμε ν' αλλάξουμε πολλά.
Όταν θέλανε να μπαζώσουν τον Κραυσίδωνα (μεγάλο ποτάμι στην πολή που ζούσα) για να το κάνουν άσφαλτο οι κάτοικοι μαζευτήκανε με σκηνές κ κατασκηνώσανε μέσα στο ποτάμι ωσπού να τα παρατήσουν κ να φύγουν κ φυσικά νικήσαμε. Βέβαια ήταν καλοκαίρι κ βοήθησε ο καιρός. Ήταν πριν χρόνια κ ήμουν μικρή αλλά ακόμα μέχρι σήμερα αυτό το ποτάμι υπάρχει ακόμα πιο όμορφο απ' ό,τι ήταν.
Αμά θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Mantalena Parianos said...

:)

ΔΜΡ >>
Ε, να μου στείλεις mail τότε!
Ή καλύτερα... θα σου στείλω εγώ - για ένα project που ετοιμάζουμε στα Καπέλα στα Φώτα.


ΕΛΛ >>
Εσένα πάλι... σου έστειλα καθησυχαστικό mail χτες. Ελπίζω να το έλαβες!


φιλιά

ekstah said...

Μπράβο σου.
Σε διαβάζω τακτικά.
Σήμερα μου άρεσες περισσότερο.
Το έστειλα σε κάθε γνωστό μου σαν (βεβαίως κι έτσι είναι) εκτέλεση καθήκοντος.
Μπράβο σου ξανά.
http://mendrinosgiannis.blogspot.com/

Διαγόρας ο Μήλιος said...

Δείτε κι αυτό για να γελάσετε:
Περί απόφασης KILLτίδη για το κυνήγι...

(Υ.Γ. γουστάρω Barbarella δια χειρός Boris!)

Anonymous said...

Με ( Κατερίνα) Κοκκίνου , Σαρρή και Εύα Καϊλή ...σας ερχόμαστε κουφάλες Σκοπιανοί