Aug 1, 2008

*Η πιο χουντική και αστεία δεξιά...*

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο χαμηλά γι αυτή τη κυβέρνηση.
(...)

Το τελευταίο επεισόδιο είναι η αγωγή που κατέθεσε ο ΟΤΕ και ζητάει 10 εκατ. ευρώ απο την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" για ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου, σχετικά με το πόσο διάτρητος είναι ο ΟΤΕ σε υποκλοπές!
Αυτό έθιξε τον κο παναγή βουρλούμη, ο οποίος βαρύνεται με 5 κακουργήματα και εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του.

Ετσι σήμερα ο καραμανλής που αποκαλούσε κάποτε τον Σωκράτη Κόκκαλη "Εθνικό Προμηθευτή", εξαιτίας της ολοκληρωτικής παράδοσης του ΟΤΕ στο έλεος του, έρχεται να ζητήσει 10 εκατ. ευρώ απο μια εφημερίδα, με μόνο στόχο να πνίξει την ελεύθερη και ενοχλητική- για τους διαβρωμένους- φωνή της Αριστέας Μπουγάτσου.

Ο καραμανλής που παρέα με τον ρουσόπουλο και τον βουλγαράκη, ανέχθηκε τις υποκλοπές,
ο καραμανλής που επέτρεψε την λεηλασία των ταμείων με τα ομόλογα και στη συνέχεια ξήλωσε τον Ζορμπά.

Ο καραμανλής που κάνει οτι δεν ακούει τον Σίκατσεκ και τους γερόλυκους της μαμάς Μίζενς οι οποίοι μιλάνε ξεκάθαρα για λάδωμα απο το 2004 και μετά που -κυβερνάει ο ίδιος με τους υπουργούς του.
Ο καραμανλής που παρακολουθεί 2 χρόνια τώρα την Ελλάδα να καίγεται και να μικραίνει, επιτρέπει στον κο βουρλούμη ν αποπειράται ευνουχισμό της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.
Ο καραμανλής που ανάγκασε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, να παραδεχθεί δημοσίως οτι είναι καραγκιόζης επειδή αυτός και η κυβέρνησή του ανέχονται τους νταβατζήδες και την διαπλοκή έρχεται μέσω του βουρλούμη να φιμώσει την Αριστέα Μπουγάτσου.

Ο καραμανλής παρέα με τον ρουσόπουλο που ανδρώθηκε σ αυτή την εφημερίδα αλλά ποτέ δεν κατόρθωσε να φορέσει τα παντελόνια μιας Αριστέας, έρχονται τώρα να την φιμώσουν εκβιάζοντας στην ουσία τις κόρες του Τεγόπουλου.

Κι όλα αυτά στη προσπάθειά τους να εμποδίσουν τις ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις.
Απ αυτή τη στιγμή ΕΙΜΑΤΕ ΟΛΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ.

ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καραμανλή, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ, ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ...


Κείμενο από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Καλό μήνα

4 comments:

The Motorcycle boy said...

Αυτή η Αριστέα δεν ήταν που απολύθηκε από ΣΚΑΪ-Καθημερινή τότε με τα Γιουροφάιτερ;

Σωστά ξηγιέται ο ΟΤΕ και της κάνει μήνυση. Θα μπορούσαν να τη φάνε με συνοπτικές διαδικασίες (όπως έγινε και στον ΣΚΑΪ) και να πάει άκλαφτη, ενώ τώρα θα ακουστεί περισσότερο το άρθρο της.

Κατά τα υπόλοιπα, συμφωνώ οτι πρόκειται περί κυβέρνησης χουντικότερης των χουντικών -αλλά το αστείο δεν βλέπω. Εκτός αν εννοούμε τις φάτσες των δεξιών ψηφοφόρων!

Υ.Γ.: Ένα ανεκδοτάκι: Χτες στη Βουλή ο Θανασάκης Πλεύρης είπε οτι τα Δημόσια Πανεπιστήμια ήταν δημιούργημα της Χούντας και, άρα, αναχρονιστικά! Δηλαδή, στην Ελλάδα πριν το '67 είχαμε ιδιωτικά πανεπιστήμια -ας πούμε το Γιουνιβέρσιτι οφ Κινκ Τζορτζ, ή το Μπαμπάρια Κόλετζ -σωστά; "Ρίξε λάσπη, ρίξε λάσπη, στο τέλος, όλο και κάτι θα μείνει", έλεγε ο Γκέμπελς και παραμένει επίκαιρος.

Anonymous said...

Ακριβώς, μόνο που στον Σκάι τους έπαιρνε να τη σχολάσουν επειδή ο γερο - Αλαφούζος είναι κολλητός του καραμανλή.

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=yWFw4NPy67w&feature=related

Mantalena Parianos said...

ΟΙ δυο εικονιζόμενοι είναι πιο γελοίοι κι από "τον λαπούτα όταν απαγγέλει λαπούτα" *

χχαααα



* το άκρων άωτον της αμετροεπούς χλιμιτζουρίασης / μαλάκυνσης εγκεφάλου.