Sep 30, 2008

Το γλυκό πουλί της νιότης (*δεν έχεις γαμήσει καρπούζι, γι' αυτό τα λες αυτά*)







Συζήτηση σε κάποιο φόρουμ
(όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που μετακόμισαν για μια εποχή ΚΑΙ στα blogs)

Μόνο 'μπράβο' έχω να πω
αν και
διερωτώμαι αν "τα λεώ αυτά επειδή δεν έχω γαμήσει καρπούζι", τι να λέμε τώρα.

οέο


mailed by DK

.

Sep 22, 2008

Snapshots

Η σκηνή των Stomp στον Λυκαβηττό.


Τρένο στη βροχή στην πιο όμορφη περιοχή της Αθήνας.


New Orleans Funk και Nigerian soul by Asa.
Εντελώς αντικειμενυποκειμενικά DπαίζωJ την καλύτερη μουσική του διαστήματος.


Αμερικανικό σπιρτόκουτο που έφερε η Razz.

.

YστερωΓράφω:
Όποιος νοιώθει ότι προσβάλλεται, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ζητά να κατεβάσουμε τη φωτογραφία του. Άλλη δουλειά δεν κάνουμε σε αυτό το blog.


Baby, you're ΝΙΑΟΥ Madonna



.

Sep 18, 2008

I got the goth blues, mama

Που 'σαι άνθρωπέ μου!
O David Eugene Edwards των 16 Horsepower έρχεται και πάλι να μας λυτρώσει με τα στοιχειωμένα goth blues του.
Άκου το νέο album TEN STONES εδώ

Ιωάννης




Sep 10, 2008

Ποτέ μου δε φοβήθηκα κανένα CERNικό

κλικ στη φωτό - CERNεται άνθρωπος στη μέση

Παιδιά, χάρηξκα πολύ που τα είπαμε. Είμαι τραραγνμέμνη και δεν βρίσκω λόγια να σας περιγράψω την απέραντη θλίψη μου για το επερχόμενο τέλος του κόσμου μας.

ΟΚ, δεν ήταν πάντοτε ωραία εδώ στη γη, είμαστε γεμάτοι σιχαμάτζικες και λαπούτες, πούτιν, σαντάμ, χίλαρες, πάλιν και Μπούςτηδες, βουλγαράκια και ζαχόπουλους
και αν εξαιρέσεις τα καλά αυτά δείγματα του ανθρώπινου είδους, υπάρχουν και κάτι άλλοι τρισχειρότεροι που θα τους άξιζε να φύγουν αυτοί πρώτοι και να μας αδειάσουν τη γωνιά, παρά εσείς κι εγώ που μας αρέσουν τα λουλούδια και το σεξ από πίσω.


Αλλά anyway. Εδώ που φτάσαμε, ο Χώκινγκ και κάτι άλλοι μπαροί επιστήμονες γκά--γκα θα κάνουν παιχνίδι κι ας μας πάρει όλους ο διάολος και ας μας φάει το μαύρο το σκοτάδι (επιστημονικό είναι αυτό το τελευταίο - έχει να κάνει με τις μαύρες τρύπες).

Οι Μάγιας τοποθετούν το τέλος του κόσμου το 2012. Το ίδιο κι εγώ! Σύμπτωση;

Οι επιστήμονες του Cern λένε ότι θα ξεκινήσουν για μια μέρα ξεκωλιάζοντας το μηχάνημα, αλλά ότι δεν είναι παρά αργότερα που τα σωματίδια θα πιάσουσι την ταχύτητα του φωτός - σιγά μην γκαζώσουν με τη μια, ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά, η επιστημονική τρεχαντήρω.
Λοιπόοον.

Σε μια-δυο μέρες, θα έχει γίνει το μοιραίο ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΜ (γαμώ το σόι και το σόου τους) και μετά θα κολήσουμε όλοι σας σαν ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΜΠΟΛ και οι μικρές μικρές μαύρες τρύπες που θα δημιουργηθούν σε αυτό το πείραμα που θα τρέχει λέει για τα επόμενα δέκα χρόνια, θα μας πάρει και θα μας στείλει στο πυρ το εξώτερο, στο τρίγωνο των βερμούδω και στον έξαποδώ.
Εδώ έρχομαι ΕΓΩ, που ερμηνεύω επιστημονικά το πείραμα και σου λέω: δεν θα τους βγει παιδί μου. Αντί για 10 χρόνια, σε 5-6 χρόνια ΤΟ ΠΟΛΥ, θα γίνει μια μαύρη τρύπα ΝΑΑΑΑ, που θα μας ρουφήξει όλους.
Κι έτσι θα επιβεβαιωθεί και η προφητεία των Μάγιας.

Μην πείτε ότι δεν σας τό 'πα αν τύχει και συναντηθούμε σε καμία άλλη διάσταση, κωλόπαιδα. Θα έχω μάρτυρες.
Ποιους;
Κάτι κθούλου, κάτι εξωγήινα άλιεν και κάτι διαστημικά βακτήρια σε σκοτεινά πλάτη και εύρη που θα μας βρουν, ουδείς γνωρίζει πώς γαμώ το 666 μου - και ήθελα να κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ εμένα που με βλέπεις.

Ας είναι.
Ο έγκριτος Λιακόπουλος είπε ότι "θα έρθει το τέλος", και μετά έβγαλε νέο πακέτο προσφορών στη φόρα (κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, σκέφτομαι - κι αν δεν έρθει το τέλος σύντομα, ίσως μας το στείλει εκείνος, με αντικαταβολή).

Πάω κι εγώ να κοιμηθώ λοιπόν, με τον πρώτο τυχόντα. Να περάσω ευχάριστα (κι αν όχι ευχάριστα, τουλάχιστον δημιουργικά), την τελευταία νύχτα του κόσμου.
Αν ακουσετε τίποτα κρότους και κραυγές προς το πρωί, μη δώσετε σημασία.
Ή εγώ θα είμαι ή το CERN.

ΥΓ.
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι εμβριθώς καθώς ξεντύνομαι και χαϊδεύομαι για τελευταία φορά, μπορεί να είναι και σεισμός. Ή ο Sum που γυρνάει τύφλα και σκουντουφλάει στα έπιπλα που τους αλλάζω θέση κάθε μέρα για να τον κρατάω σε εγρήγορση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό να κάνετε κι εσείς. Να περάσετε τις τελευταίες μας μέρες στη γη εποικοδομητικά, πυρετώδικα και σε έξαρση (ό,τι να ΄ναι).
Να πάτε π.χ. στις Βρυξέλλες να συζητήσετε για τα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.
Θα είστε και πιο κοντά στις μαύρες τρύπες.

------------end of transmission------------

bzzz

ssde6rbm we98y 9q

Update
Σχετικά με την επέμβαση/παρέμβαση του Ανθρώπου στη Φύση, συμφωνώ με τον μακαρίτη George Carlin, και ας μην ήταν επιστήμονας.
Αν είναι να χαθώ, ας χαθώ φυσικά. Με προσωπικό στυλ και αξιοπρέπεια. Δεν μου φαίνεται καθόλου σωστότερο το να με πυροβολήσουν, από το να με δαγκώσει κροταλίας.



Μέχρι το τέλος του κόσμου το 2012, μην τρελαίνεστε

Mantalenoμούτς
Σας φιλώ

Sep 5, 2008

Σεπτέμβριος κοντά στη θάλασσα


Τhe least we can do is wave to each other



(Όχι και τόσο) μυστικός κήπος



Ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα: το προσωπικό μας δεντράκι


.

Sep 4, 2008

Βουλγαράκη αληταρά


Απόσπασμα από την επερώτηση του βουλευτή του Πασόκ Μιχάλη Καρχιμάκη που ο ασύδοτος Βουλγαράκης δεν μπορεί και δεν θέλει να απαντήσει φυσικά.

"Υπάρχει τράπεζα στην Ελλάδα που δανείζει σε νεοσύστατη ΕΠΕ με μόνο 18.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο ικανό ποσό για να αγοράσει ακίνητο και μάλιστα γραφεία; Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τη Βουλή και τον Ελληνικό λαό ποια είναι αυτή η Τράπεζα για να επωφεληθούν οι ευρισκόμενοι σε οικονομική στενότητα λόγω της ανεπιτυχούς Κυβερνητικής οικονομικής διαχείρισης πολίτες".

Να και η νέα εταιρία του υπουργού

Κάποιος αισθάνεται κοντός;