Mar 21, 2006

Fuck it all


Για κάποιο λόγο, το blogger.com σέρνεται ή είναι η ιδέα μου;
Δεν μπορώ να ποστάρω εικόνα - και ζούμε στην εποχή της εικόνας γαμώτο!
Είναι αυτός ένας έμμεσος τρόπος να με αναγκάσει (κάποιος; κάτι; κάποιος με κάτι;) να γράψω;
Μήπως ξεπέρασα κάποιο πλαφόν εικόνων που μπορείς να ποστάρεις και δεν το κατάλαβα;
Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Κι αν υπάρχει, γιατί υπάρχει; Δεν την μπορώ άλλο την ιντερνετική φιλοσοφία.
Θα γράψω μόνο όταν γουστάρω ρε αδελφέ! Ή και άμα δεν γουστάρω, όπως τώρα.
(μη γελάτε)
Σε κάθε περίπτωση, γουστάρω - δεν γουστάρω, εγώ θα αποφασίσω πότε θα γράψω. Μπορεί να θέλω απλώς να δείξω εικονίτσες γαμώ την ατυχία μου.

1 comment:

Μιχάλης Μπακόλας said...

Η εμπειρία μου,έχει δείξει ότι:

Εικονίτσες πολύ μικρές (σε ανάλυση εννοώ)ίσως να μην "περνάνε" απ τον server,(μην ξεχνάμε ότι το σύστημα blogging του google δεν είναι ακόμα τελειοποιημένο, έχει bugs που λέμε, και αρκετά συχνά απολογούνται,...και είναι λογικό)..)...επίσης μην "τραβάς" φωτό απο μεταφερόμενα μέσα(όπως usb στικάκια, floppy, κ.λ.π), αλλά κατ ευθείαν απο την επιφάνεια εργασίας σου,η το my documents αν τα σώζεις εκεί,..ακόμα, περίμενε να τελειώσει η διαδικασία upload της φωτό, και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα πάτα το DONE που σου εμφανίζει.

Αν δεν κατάλαβες τίποτα απο τα πιο πάνω, και παρ όλα αυτά αποτυγχάνεις να σηκώσεις φωτό,..κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ, περίμενε κανα πεντάλεπτο και ξαναδοκίμασε! (σοβαρά μιλάω για το θέμα του πεντάλεπτου, λόγω του ότι μπορεί να βρέθηκες στην άτυχη στιγμή που πέτυχες τον server της google..σε timeout).
Ακόμα δοκίμασε και κάτι που το προτείνει και η google για το blogspot, και κανείς δεν το χει διαβάσει..γιατί είναι σίγουρο ότι δεν έχει χρόνο:
Μία φορά την ημέρα ΣΒΗΝΕ το history απ τον internet explorer, σβήνε τα cookies,σβήνε το offline files,..το ίδιο μπορείς να κάνεις ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείς τον χαζοexplorer του bill gates, αλλα οποιονδήποτε άλλον browser...και άλλα πολλά!

Σκέψου, δοκίμασε ότι είπαμε, ρώτα πως γίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις,...και καλή επιτυχία!